De TTIP deal bewijs ondemocratisch Europa en hegemonie van Amerika

Filed in NIEUWS ANALYSES by on 3 mei 2016

ttip-lobbyDe TTIP (Transatlantic Trade & Investment Partnership) bewijst vooral maar weer eens dat Europa compleet schijt heeft aan de bevolking en volledig naar de pijpen van Amerika danst. Dat is ook niet zo gek als we bedenken dat al centralisering van de macht via Unies als de Europese Unie, Afrikaanse Unie en welke Unie’s er al zo niet meer zijn opgericht, slechts een gefaseerde weg richting wereldregering is. Het is nu eenmaal handig als je dit stapsgewijs doet, zodat het volk er langzaam aan kan wennen. Je houdt ze ondertussen nog een beetje zoet met landspolitici als Mark Rutte en Jeroentje financial hitman Dijsselbloem en laat soms zo’n volksver-tegen-woordiger carrière maken in Europa als dank voor meewerken aan een coupe in bijvoorbeeld Oekraïne. Daardoor houdt je het gevoel van democratie nog enigszins in leven, terwijl het feitelijk niet bestaat.

De TTIP is eigenlijk niets meer dan een zoveelste manier om wereldwijd de regels van Amerika op te dringen en elke restrictie die er nu nog is op bijvoorbeeld de mogelijkheid om producten uit Amerika in Europa te verhandelen weg te nemen. De TTP is net zoiets als de TTIP, maar dan voor andere gebieden dan Europa. Omdat de inhoud van de verdragen compleet onbekend is, maakt het de kwestie extra duister. Gelukkig hadden we deze week een controlled opposition lek via Greenpeace, waardoor u binnenkort weer even extra gemotiveerd bent om lid te worden van de door de Rockefeller foundation gesteunde groene activisten. Feitelijk zijn de “gelekte documenten” van Greenpeace niets meer dan een extra stukje marketing voor de Global Warming scam. Greenpeace meldde zondag 1 mei [citaat] Terwijl eind vorig jaar in Parijs afspraken zijn gemaakt om het klimaat te beschermen, voorspellen de gelekte documenten weinig goeds op dat vlak. Zo is het niet mogelijk de import aan banden te leggen van CO2-intensieve brandstoffen zoals olie uit teerzanden. Nou nou nou, poeh poeh, wat een fantastische onthullingen. Wie nu nog niet weet dat Global Warming en Climate Change een complete hoax zijn om wereldwijd belasting te kunnen heffen, moet gewoon eens deze film kijken (of deze). CO2 is een zeer nuttig stofje in de atmosfeer. Bomen schijnen er zuurstof van te maken en het percentage CO2 in de atmosfeer heeft niets, maar dan ook niets met Global Warming te maken. Dat er meer CO2 is als het warmer wordt, is slechts een gevolg en niet de oorzaak. En bovendien wordt het helemaal niet warmer (zie hier).

Het echte gevaar van TTIP zit hem natuurlijk in het feit dat de hele wereld naar de pijpen van Amerika moet dansen. Amerika wil de regels dicteren en eigenlijk kunnen eisen dat ze in elk land ter wereld haar spullen mag dumpen. En als dat niet mag, dan volgen natuurlijk strafmaatregelen. Misschien een leuke reden om weer eens ergens wat soldaatjes naar toe te sturen of gewoon wat huurlingen met een zwarte vlag met daarop islamitische krabbels. En omdat alle politieke leiders in Europa ook maar gewoon loopjongens van de New World Order zijn, zetten die natuurlijk maar wat graag een handtekening onder zo’n verdrag. Lees dit artikel op Herstel de Republiek om te ontdekken wie het hardst lobbyden voor deze verdragen. Who cares dat we straks genetisch gemanipuleerd voedsel door onze strot geduwd krijgen? Dat levert weer wat extra kanker gevalletjes op en dat is weer goed voor de farmacie. Trouwens, wat hebben u en ik überhaupt te kiezen? Het wordt er gewoon doorheen gedrukt door de volksver-tegen-woordigers in Europa. Bovendien is zo’n TTP of TTIP verdrag een prima middel om Rusland en China nog eens even extra tegen je in het harnas te jagen. We zijn tenslotte op wereldoorlog uit en alle beetjes helpen.

Feitelijk kunnen we nog maar 1 ding concluderen: Politici hebben schijt aan het volk en zijn slechts acteurs die u de ogen dichtsmeren met list en bedrog om u onder steeds verder toenemende dictatuur te brengen. Wanneer zal de massa ontwaken?

Bron linkvermeldingen: activistfacts.com, greenpeace.nl

Gedeeld 191

Tags: , , , ,

About the Author ()

Comments (10)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Camera schreef:

  Ook interessant is te weten dat de links van de uitgelekte mega bedragen aan Greenpeace New Zealand van de Rockefeller foudation van het net afgehaald zijn.
  Alle artikelen dat de Rockefellers enorm veel geld overgemaakt hebben aan die organisatie zijn niet meer te vinden.

  De nieuwe directeur van Greenpeace international is toevalliger wijs uit New Zealand. samen met een andere ED

  Er zijn nog een paar artikelen over het sponsorgeld van de Rockefellers aan Greenpeace, zie link onder

  https://thedemiseofchristchurch.com/2015/08/15/the-rockefellers-who-they-fund-from-their-web-site/

 2. Analyze schreef:

  Volgens mij weten de meesten medewerkers binnen de NGO’s niet eens dat ze gewoon pionnen zijn binnen een groter geo politiek spel.
  http://www.dagelijksestandaard.nl/2012/03/rockefeller-fund-besluit-greenpeace-niet-langer-te-sponsoren/

 3. Analyze schreef:

  FW: Greenpeace coal strategy under Rockefeller Family Trust

  Released on 2013-03-18 00:00 GMT
  Email-ID 388401
  Date 2011-01-05 23:40:15
  From CRaulston@nma.org
  To mongoven@stratfor.com
  FW: Greenpeace coal strategy under Rockefeller Family Trust

  Bart,

  See Hal’s request. Any chance this will be reflected in RFF tax
  reporting?

  From: Quinn,Hal
  Sent: Wednesday, January 05, 2011 5:37 PM
  To: Raulston,Carol
  Subject: RE: Greenpeace coal strategy under Rockefeller Family Trust

  See if we can get some hard data, i.e, tax return, that shows Rockefeller
  Trust giving $$$ to Greenpeace and other anti coal groups/campaigns.

  From: Raulston,Carol
  Sent: Wednesday, January 05, 2011 5:31 PM
  To: Quinn,Hal
  Subject: Greenpeace coal strategy under Rockefeller Family Trust

  Hal,

  Bart Mongoven called with memo to follow. Greenpeace will launch a new
  anti-coal campaign in April. The target will be coal peaking
  plants-realizing these are the most vulnerable plants that utilities least
  likely to want to save. This is designed to get them early victories they
  can use as they move up the food chain. Bart has heard the first target
  will be a plant in Massachusetts, but I would be surprised if they don’t
  go after PEPCO’s facility on Benning Road, which PEPCO has already
  announced it will retire in mid-2012 if gets regulatory approval, and the
  Mirant Plant in Old Town Alexandria. Both have long-standing and vocal
  community opposition.

  The second part of the campaign is to go harder at coal executives and
  representatives as the same as the tobacco executives. They are going to
  start naming names and demonstrating against individuals. (Where’s Joe
  Lucas when we need him?) Bart believes they will picket our building in
  the spring, for example.

  The Greenpeace initiative is part of a larger effort under the direction
  of Kelsey Wirth, Tim Wirth’s daughter and formerly with the Environmental
  Working Group. She is the link between Greenpeace and the Rockefeller
  Family Fund that is supporting $$ this new campaign.

  Your pal,

  Carol
  https://wikileaks.org/gifiles/docs/38/388401_fw-greenpeace-coal-strategy-under-rockefeller-family-trust-.html

 4. Analyze schreef:

  ANBI (belastingvoordelen) status dient ingetrokken te worden voor vergevorderde lobby activiteiten voor politieke doeleinden
  http://www.kennisbankfilantropie.nl/anbi/greenpeace-nederland

  http://www.belastingdienst.nl/wps/wcm/connect/bldcontentnl/belastingdienst/zakelijk/bijzondere_regelingen/goede_doelen/algemeen_nut_beogende_instellingen/belastingregels_algemeen_nut_beogende_instellingen

  In Amsterdam zit het kantoor gevestigd van een campagne-multinational met 300 miljoen euro jaaromzet, 3 miljoen leden en actief in 40 landen, met de status van Stichting. Die stichting loopt met gelden van Amerikaanse legaten van ondermeer de olie-industrie politiek te bedrijven in onze Tweede Kamer, zoals bij het forceren van het Energieakkoord: de grootste staatsuitgave in de Vaderlandse geschiedenis, een kapitaaloverdracht van midden- en lage inkomens naar klimaat-oligarchen.

  Ik vermeld dat na het zien van het interview van Thierry Baudet met UvA-emerites hoogleraar Karel van Wolferen. Die vermeldde de invloed van Amerikaanse propaganda op Europese media en daarmee politiek. Zoals via het Rusland Bashing, waarin alle gevestigde media meegaan. Ik geloof sterk dat Greenpeace ook als zo’n politiek instrument wordt ingezet door geopolitieke krachten, zoals in de VS. Bijvoorbeeld om Europa meer afhankelijk te houden van Amerika, via het destabiliseren van onze energievoorziening.

  Wie mij meer aanwijzingen kan leveren, kom er maar in.

  In de Verenigde Staten zelf meldt Activist Facts dat ze een magere 10 miljoen dollar besteden aan campagnes tegen technologie, die niet in de ideologie past van het ecofascisme. En oh ja, het zijn juist legaten van de Amerikaanse olie-industrie waarmee ‘Stichting Greenpeace’ wordt gefinancierd. Zoals de Rockefeller Brothers. Rockefeller is een legaat van Standard Oil.

  De ironie wil dat Greenpeace bijvoorbeeld 1,15 miljoen dollar kreeg voor (global warming) campagnes van de Rockefeller Brothers. En dat deze club via hun klimaatcampagne-voerder in Nieuw Zeeland Steve Abel dat niet vermeld in 2014, wanneer ze blij roepen dat Rockefeller niet meer zal investeren in fossiele brandstoffen. En dat ze ook jarenlang geld van die andere Rockefeller-takken aannamen, de Foundation en het Family Fund

  Waarom namen ze dan dat geld WEL al aan van een oliefonds, toen Rockefeller dat nog NIET aankondigde? De oliegelden liepen toch aardig op als we dit lijstje zien

  Met geld van de David and Lucille Packard Foundation mag Stichting Greenpeace vissertjepesten. Zoals het rapport Blue Charity Business vermeldde, zat een Amerikaanse miljoenenlobby achter de beïnvloeding van Europees Visserijbeleid dat leidde tot de voor vissers zo destructieve Discardban.

  In Canada en Nieuw Zeeland is Greenpeace aangemerkt als politieke organisatie, dus zonder ANBI-status omdat ze veel te politiek en ideologisch zijn.

  Ik zie ook niet het algemene belang van een Econazistische club die wil dat de hele wereld op wind en zon moet draaien en die alle andere opties uitsluit. Of van een club die biotech-proefvelden vernielt. Een club die stelselmatig een loopje neemt met wetenschap en mensen voorliegt, alsof windturbines geen wildlifeschade geven…

  Zitten ze in Amsterdam om zo een stichting te kunnen zijn met gunstiger belastingregime? En wie houdt die club hier nog langer uit de wind, behalve onze vice-premier Samsom?

  Deze informatie is relevant omdat Greenpeace-aanhangers ons lopen te beschuldigen van heulen met ‘de fossiele lobby’. Maar als ze zelf geld uit legaten van de olie-industrie aannamen, hadden ze dat dan niet even kunnen vermelden?
  http://climategate.nl/2016/04/05/greenpeace-dient-net-als-in-canada-en-nieuw-zeeland-van-anbi-status-ontheven/

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten