De zelfmoordpil van minister Edith Schippers is bijna een feit

Filed in NIEUWS ANALYSES by on 13 oktober 2016

edith-schippers-zelfmoordpil-hulp-bij-zelfdodingDe zelfmoordpil van minister Edith Schippers is er bijna doorgedrukt in de tweede kamer. Ze hebben het natuurlijk een mooie titel gegeven: Stervenshulp bij ‘voltooid leven’ toestaan. De politiek drukt er gewoon door wat ze van plan zijn en heeft schijt aan het volk. Althans; voor zover het volk zich er druk om maakt, want de meesten zijn zo geprogrammeerd dat ze het gevaar niet zien. Daarvoor wordt het eerst even goed in gemasseerd via de media. Nos.nl melde gisteren [citaat] Daarvoor pleiten de ministers Schippers (Volksgezondheid) en Van der Steur (Justitie) vanavond in een brief aan de Tweede Kamer namens het kabinet. Het voorstel volgt na jaren van discussie, burgerinitiatieven, proefballonnen, rechtszaken en onderzoekscommissies. Komt u niet in verzet, dan zal deze horrorwet er gewoon komen.

Wacht eens even; zat die man van Edith Schippers niet in de farmaceutische industrie? Wat levert dat eigenlijk op die pillenhandel aan mensen die levensmoe zijn? Wat gaat dat de staatskas straks aan AOW-tjes besparen als mensen zichzelf lekker vroegtijdig de dood in slikken met 1 pilletje? De politiek wil echter liever niet dat u over dat soort complotgedachtes nadenkt en dus wordt de noodzaak van de zelfmoordpil eerst even goed verkocht via een emotie-campagne. Daarom wordt ter voorbereiding op nieuwe wetgeving steeds weer gebruik gemaakt van dezelfde stelregel, namelijk die van “Problem, Reaction, Solution“. In dit geval is het probleem ‘de levensmoe zijnde ouderen’ en de reactie wordt bij u in geprogrammeerd via een emotionele campagne in de media, waardoor u denkt ‘Oh, wat erg die ouderen die zo levensmoe zijn‘. Dat biedt de staat de ruimte om zonder al te veel weerstand nieuwe wetgeving door te drukken die haar waarschijnlijk miljarden gaat besparen op AOW uitkeringen. En ach, het zal misschien wel een complotgedachte zijn, maar je kunt lastige mensen in de toekomst mogelijk ook gewoon zo’n pilletje geven en achteraf zeggen dat ze er zelf om gevraagd hebben. Wat een fucking eng land zijn wij geworden!

De “noodzakelijke stap” van de introductie van de zelfmoordpil moet je eerst een beetje in masseren bij het volk. Liefst geef je een oudere van de ‘Coöperatie Laatste Wil’, die er luxe bij zit op een boerderijtje, nog even een extra zakcentje onder de tafel om dit verhaal te verkopen. Goed, dat is een insinuatie, maar het moge duidelijk zijn dat het in alle belang van de staat is dat deze zelfmoordpil nu zo gepusht wordt. Wat denkt u wat dit de staatskas gaat schelen als ze honderdduizenden Nederlanders hun AOW niet meer hoeven te betalen. En dat wordt me een flink aantal straks met die babyboomers. Je kan er vergif op in nemen. We lopen richting de 2020; nog 4 jaartjes te gaan. Oh, wat een toeval dat dan precies al die babyboomers die na de tweede wereldoorlog geboren zijn richting de 75 jaar gaan. Is dat niet precies de leeftijd waarop men wil toestaan dat er massaal zelfmoord gepleegd gaat worden? Natuurlijk zal de mainstream media u overladen met emotioneel beladen verhalen van mensen die een zware lijdensweg hebben moeten ondergaan, maar 1 ding is duidelijk: de staatskas zal miljarden overhouden als al die babyboomers er een eind aan maken.

Wat heerlijk als je straks gewoon in een slechte stemming de huisarts kunt bellen en kunt zeggen: “Dokter doe mij maar zo’n Bayer pilletje, want misschien wil ik er toch wel echt mee kappen nu.” Wat heerlijk als je niet allerlei kwalen meer hoeft te hebben om onder de euthanasie wet te moeten vallen. Je krijgt gewoon een pilletje van het zelfde bedrijf dat vlak voor de geboorte van die babyboomers naam en faam verwierf onder de naam IG Farben, met het goedje waarmee de joden naar verluidt gedoucht zouden zijn. Ach, het kan natuurlijk ook van een andere fabrikant komen, maar Nederland is altijd al close met IG Farben geweest en linksom of rechtsom zal iedereen er beter van worden. Misschien dat Bayer daarom wel vast al een bod van 62 miljard dollar uit heeft kunnen brengen op Monsanto; wetende dat ze miljarden in het vooruitzicht hebben van de Nederlandse zelfmoordpillenmarkt.

Ik weet niet of u wel eens in een verzorgingstehuis van tegenwoordig geweest bent? Ik heb er recentelijk nog een bezocht en het viel me op dat de oudjes er behandeld worden als een soort gevangenen. Bij de oude dame van 94 zat een slot met pincode op de deur die me deed denken aan een cel van een gesloten jeugdzorg-instelling. Een paar keer per dag mag er bezoek komen, maar het beleid is behoorlijk streng. En voor de lunch begint het rondje drogeren met een karretje vol medicatie, die één voor één bij iedereen langsrijdt. Het heeft er alle schijn van dat er een ouderenzorgbeleid is ingezet dat de oudjes snel levensmoe moet maken. En die ouderen die nu nog leven, moeten vooral de babyboomers die straks aan de beurt zijn, laten zien dat het echt geen pretje is om oud te worden. Allemaal aan de zelfmoordpil straks! Hupsakee, dat ruimt lekker op. Even rekenen [citaat CBSIn de periode 1946–1955 zijn in ons land 2,4 miljoen kinderen geboren. Hen rekenen we tot de generatie van de babyboom. Dus laten we even een grove schatting maken. Stel dat daarvan nog 2 miljoen in leven zijn en dat die allemaal een AOW-tje ontvangen; dan kun je wel bedenken dat als die de staat allemaal zo ongeveer bruto duizend euro per maand kosten, dat je 2 miljard per maand bespaart als ze allemaal aan de pil gaan vanaf 2020. Maar dat is misschien een iets te rooskleurig vooruitzicht. Als nu 10% voor de zelfmoordpil kiest, is dat alsnog een dikke 2 miljard op jaarbasis. En de pensioenfondsen zullen dit idee natuurlijk ook promoten, want die houden ook geld over. Dus ik denk dat het helemaal niet zo’n gekke gedacht is dat meneer Hajo Fleming uit dit filmpje niet voor niets op zo’n prachtig boerderijtje woont. Ach, dan laat hij misschien nog een leuk verraders-centje achter voor zijn kinderen.

Weet u wat: ik zeg doen! Opgeruimd staat netjes. Wat moet je ermee met al die bejaarden. En laten we beginnen met een test bij achttienjarigen die levensmoe zijn, want de proefdieren zijn ook niet meer in de aanbieding tegenwoordig. En zo’n achttienjarige kun je nog aan een psychologisch onderzoek onderwerpen. Achttien plussers zijn een mooie doelgroep om deze zelfmoordpil op uit te testen, niet waar Edith? Er zijn er zat die levensmoe uit een jeugdzorg instituut komen, waar ze zo nu en dan in de isoleercel gegooid zijn of pijnprikkels hebben ontvangen van de leidinggevenden. Dat is een mooie doelgroep om die pilletjes voor te schotelen. Op die leeftijd zijn ze wel gewend aan een pilletje. Op een gemiddeld dance feestje wordt nog wel eens een XTC-tje geslikt. Gelukkig is de gemiddelde Nederlander al zo gehersenspoeld dat men het dreigende gevaar achter deze zelfmoordpil niet zal zien. Ik zeg: kopje koffie erbij, muziekje erbij. Als het tijd voor de zelfmoordpil wordt, noemen we dat voortaan gewoon ‘koffietijd‘; dat klinkt sympathieker.

Bron linkvermeldingen: nos.nlnos.nl, cbs.nl, nu.nl, nu.nl

Gedeeld 1K

Tags: , , , , , , , , , , , , ,

About the Author ()

Comments (14)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Riffian schreef:

  WildersPfizer

  ‘De Burke Stichting werd tot 2004/2005 gefinancierd door de Amerikaanse farmaceut Pfizer (met een half miljoen dollar). Pieter van Os “[…] bijna de helft van de Burke-brochures, waarin ‘het conservatieve gedachtegoed wordt toegepast op de brandende kwesties van deze tijd’ , gaat over zorg en geneesmiddelenbeleid.”[69] Kinneging beweert op 13 mei 2006 in de NRC dat Pfizer de financiering heeft ingetrokken omdat de Burke Stichting politiek de bakens heeft verzet. Het is andersom: Pfizer heeft de financiering ingetrokken vanwege de Burke- samenwerking met Wilders en het anti-islamisme van Spruyt en Wilders. Pieter van Os en Hubert Smeets: ” «Wij financieren nooit denktanks met directe politieke banden», aldus een medewerker van Pfizer op basis van anonimiteit. «De Burke Stichting wilde iets anders dan wij. Het had geen zin meer onze samenwerking voort te zetten.»
  Dat laatste spoort met het verschil van inzicht dat al eerder aan het licht was gekomen bij die bijeenkomst met Wilders en Spruyt in New York. Gary Rosen, redactiechef van het tijdschrift Commentary dat het initiatief daartoe had genomen, herinnert zich: «Onze verschillen van inzicht concentreerden zich op drie punten: islamisering, anti-immigratie beleid en de toetreding van Turkije tot de Europese Unie. Op enkele studies en artikelen naar het opkomende antisemitisme in Frankrijk na schrijven wij weinig over die eerste twee onderwerpen. Toetreding van Turkije tot de EU is daarentegen juist erg belangrijk voor ons, Amerikaanse conservatieven. De modernisering van dat land – daarover bestaat binnen Amerikaanse conservatieve kring eigenlijk geen onenigheid – is enorm belangrijk, juist als tegengif voor de opkomst van radicaal-islamitische groeperingen. Maar de heer Wilders denkt daar anders over, en die ideeën beleeft hij vrij intens, begreep ik toen.» “[70]
  Bart Tromp over de financiering van de Burke Stichting: “Twee jaar geleden kreeg ik van een journalist van Vrij Nederland […] te horen dat de Burke Stichting vooral geld kreeg van rechtse Amerikaanse miljonairs. Mijn reactie toen: ‘Als Saoedi-Arabisch geld in Nederlandse moskeeën en scholen wordt gestoken, vind ik dat geen goede zaak. Evenmin lijkt het mij wenselijk dat Amerikaanse financiers Nederlandse politieke stichtingen ondersteunen, want wie betaalt, die bepaalt.’ Ik riep de Burke Stichting op openheid over haar financiën te verschaffen.” (Het Parool, 7-10-2005)”

  Als er legitieme vragen worden gesteld over de financiering van moskeeën, waarom dan géén kamervragen over de financiering van ‘politieke’ partijen..?

  Eén van deelnemers aan de diners was het David Horowitz Centre. Uit hun jaarverslag blijkt dat zij alleen al 75.449 dollar op hebben gehaald. Tijdens die dinertjes werd verwezen naar het PayPal-account van Wilders, dat is gekoppeld aan zijn mailadres in de Tweede Kamer.

  “Al eerder werd duidelijk dat de PVV pottenkijkers liever uit de kasboeken houdt. Als enige partij in de Kamer heeft de PVV geen ANBI-status (Algemeen Nut Beogende Instelling) aangevraagd. Daarmee wordt geld doneren voor donateurs aantrekkelijker omdat dan geen belasting wordt geheven over hun giften. Een voorwaarde voor een ANBI-status is een verplichte inzage van de administratie en daar zit de PVV duidelijk niet op de wachten.”
  http://www.joop.nl/nieuws/schimmige-moszkowicz-kreeg-schimmig-cash-uit-schimmige-pvv-kas

 2. Riffian schreef:

  Schippers (Bilderberg 2014) mag ik overvaren..? Op 3:59:
  https://www.youtube.com/watch?v=vSAX6NdS1eY

 3. Averroes schreef:

  Misschien een idee om bij de volgende verkiezing/referendum de STEMPAS in te leveren en het STEMBILJET MASSAAL MITNEHMEN! Kijken met wat voor ‘valse’ polls ze dan aan komen kakken…DUS NIET THUISBLIJVEN!

  **filmpje weg gejorist**

 4. Wilfred Bakker schreef:

  Waar een klein land groot in kan zijn, we hebben een leidinggevende rol over leven en dood op ons genomen, Bernhard van Lippe-Biesterfeld kan trots zijn op zijn nalatenschap. Ondertussen zijn we wereldnieuws, lees vooral de commentaren onder de 2e link.

  https://www.rt.com/news/344685-embryos-human-dutch-government/

  https://www.rt.com/news/362587-netherlands-completed-life-suicide/?utm_source=browser&utm_medium=aplication_chrome&utm_campaign=chrome

 5. Wilfred Bakker schreef:

  Hier heb ik een antwoord op,

  Hahahahaha, geweldig !

 6. Averroes schreef:

  Ach de uitdrukking ‘op de kleintjes letten’ wordt toch weer nieuw leven ingeblazen..Verklaart ook meteen waarom de GBLT agenda wordt gepromoot…

  leidinggevende rol KUCH we hebben alle respect en eer verloren

  https://www.youtube.com/watch?v=Z4q96BGq2Yo

 7. Arend Zeevat schreef:

  Martin.

  Sander Spijker, de man van Edith Schippers, had ik geen baan bij de Big Pharma. Hij was partner bij een zorg consultantbureau. In die functie adviseerde hij zorgverleners om de mazen te vinden in de bezuinigingswetten die zijn vrouw doorvoerde. Zie:

  http://www.wanttoknow.nl/gezondheid/big-pharma/edith-schippers-arjan-lubach-en-sander-spijker/

  https://www.healthwatch.nu/2016/06/16/hoe-de-man-van-edith-schippers-tonnen-verdient-over-de-ruggen-van-patienten/

  Na de uiterst humoristische uitzending, die Arjen Lubach aan die belangenverstrengeling van Schippers en Spijker besteedde, heeft hij zijn baan opgezegd. Zie:

  https://www.villamedia.nl/artikel/echtgenoot-schippers-stopt-met-baan-na-uitzending-lubach

 8. Martin Vrijland schreef:

  Ah bedankt voor je aanvulling. Ik dacht al dat ik er naast zat 😉

 9. Martin Vrijland schreef:

  “Met name door de vergrijzende bevolking willen steeds meer mensen op een waardige manier sterven omdat ze het leven als voltooid beschouwen. Ook als er geen sprake is van ziekte.”

  Dat scheelt een bak geld hoor!

 10. Martin Vrijland schreef:

  Krijgt u te weinig aandacht? Hier is de pil…

  http://www.telegraaf.nl/watuzegt/26793937/___Verwaarlozing_van_bejaarden___.html

 11. Diewer schreef:

  Hee ik kan weer inloggen..! Fijn! Ik zat te denken dat het niet eens alleen die miljarden zijn die ze kunnen uitsparen, maar het helpt ook wel als mensen van de oude generatie niet meer kunnen vertellen wat er allemaal niet klopt aan de moderne maatschappij / generaties, in ieder geval vergeleken met hun generatie. Ik wil hierbij graag wijzen op twee video’s van Mark Passio over het ‘naar beneden’ engineeren (sociaal en technisch / chemisch) van de opvolgende generaties, zodat ze beter voldoen aan de eisen van de heersende klasse.

  http://whatonearthishappening.com/news/561-watch-mark-s-fym-4-presentation-the-unholy-feminine

  De link is naar deel 1; er is ook nog een deel 2, maar dat zie je op de site wel.

 12. adje schreef:

  Heel goed ja, ligt in de lijn wat je al eerder concludeerde een aantal maanden terug dat die pil er zou komen. Eerst de zorg uitkleden. Bejaarden laten vereenzamen en verpauperen en nu opruimen,
  Sluit ook naadloos aan bij het verhaal van de orgaanwet. U gaat dood door onze pil, en wij verkopen uw lichaam. Zum kotsen…

  http://www.beyondthematrix.nl/nieuws-analyses/de-orgaandonatiewet-van-d66-pia-dijkstra-maakt-van-jouw-lichaam-een-goudmijn-deel2/

 13. PasOpRokenVoorkomtHersenspoeling schreef:

  In de reactie’s op dit artikel op facebook zien we natuurlijk weer cognitief dissonante reactie’s.
  Zo zou volgens sommigen de zelfmoordpil enkel voor bejaarden zijn bedoeld en vervolgens nog veel meer bla bla bla bla…
  Oke dan. zie vandaag op msn.com: ”Euthanasie voor man met autisme”
  De man is 38 jaar. Dat noem ik nou niet bepaald bejaard.
  Dus de zelfmoordpil is toch niet alleen beschikbaar voor bejaarden. Daarmee zijn de opmerkingen op Facebook binnen een week bewezen ge-debunkt.
  En ja, ondraaglijk lijden is ook erg, maar dat doet ook iedereen die beseft dat we te maken hebben met een Europees nazi bewind (en dat we dus nooit bevrijdt zijn geweest, dat bleek allemaal een illusie.)

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten