Egyptair toestel MS804 terreuraanslag op inzittenden, maar vooral op Egyptische bevolking

Filed in NIEUWS ANALYSES by on 19 mei 2016

egyptair-vlucht-ms804Ja, het is weer zover. Een zoveelste terreuraanslag op een vliegtuig. Dit keer op een airbus A320 met 56 passagiers en 10 bemanningsleden van Egyptair met vluchtnummer MS804. Natuurlijk valt daar nog niets over te zeggen, behalve dat bij voorgaande “aanslagen” meestal kort daarna iemand promotie maakte binnen de Europese unie. Aan die aanslagen zat dan wel een zeer sterk luchtje, maar daar gaan we het niet meer over hebben. De overkill aan herdenkingen zorgt voor zoveel ’emo building’ dat bij de meeste mensen elke vorm van logisch analyseren uitgeschakeld wordt. Deze vliegramp zal ook weer de nodige vraagtekens oproepen, zoals de vraag: “Hoe kan het Egyptische ministerie voor Burgerluchtvaart om 04.26 uur een noodsignaal opvangen, terwijl om 2.45 uur het contact met het vliegtuig verbroken werd?” En natuurlijk zal de mainstream media weer verschillende verhalen lanceren, zodat de indruk ontstaat dat het nu eenmaal lastig is om de juiste informatie te vergaren. Een strategie die moet voorkomen dat de alternatieve (complot)media waterdichte analyses lanceert, zodat men zich kan verschuilen achter het beeld van “moeizame informatie voorziening”.

Als er inderdaad sprake is van een terreuraanslag, waar het volgens de telegraafverslaggever alle schijn van heeft, begint natuurlijk de speculatie wie er achter zit. Maar wat vooral begint is de angst voor terreur. Daar bovenop lanceert de telegraaf nog even een bericht van een vermeende terreurcel, bestaande uit een aantal mannen dat in april in Roosendaal is aangehouden. Zij zouden in Amsterdam een aanslag hebben beraamd. Daarmee, is de angstmodus van de gemiddelde argeloze hardwerkende edoch gehypnotiseerde Nederlander weer compleet.

Los van de vraag of een terreuraanslag echt of geënsceneerd is, blijft altijd de vraag staan: wat zijn de gevolgen. En meestal kunnen we dan de stelregel ‘Problem, Reaction, Solution‘ erbij halen. Het ‘probleem’ is duidelijk; of dit nu wel of niet in scene gezet is. Bedenk daarbij dat geheime diensten niet zullen schromen om daadwerkelijk mensen te offeren om hun grote agenda van verdeel en heers uit te kunnen voeren. De ‘reactie’ zal ook duidelijk zijn. Natuurlijk ontstaat er vliegangst onder het volk en angst voor terreuraanslagen in zijn algemeenheid. En wat zal daarom de ‘oplossing’ zijn die u natuurlijk aangereikt wordt door de dictatoriale regenten in Brussel? Aangescherpte beveiliging op luchthavens, een gecentraliseerde veiligheidsdienst, meer spionage op alle internetverkeer, enzovoort, enzovoort. Dat moge duidelijk zijn.

Op macro niveau spelen er nog hele andere krachtvelden. Zo is Amerika druk bezig de bevolking van Egypte in armoede te storten. In het ene land gebeurt dat door het starten van een oorlogje (zoals in Libië en Syrië) en in het andere land worden economische middelen gebruikt. Natuurlijk moest Hosni Mubarak al het veld ruimen middels de Gene Sharp methode, omdat zo’n oude leider die iets te lang in het zadel zit op zeker moment te weinig naar je pijpen danst. Dan installeer je een nieuwe leider die zienderogen toelaat hoe zijn volk compleet naar de knoppen geholpen wordt. “Maar Amerika heeft helemaal niets met deze aanslag te maken, dat is waarschijnlijk een terreurgroep!“, zult u nu mogelijk denken. Dan heeft u niet goed opgelet. Hoewel de media het beeld hoog houden dat terreurgroepen zelfstandige entiteiten zijn die zomaar ineens uit het niets groeien tot een gevaarlijk leger met een islamitische vlag, is er niets wat zonder de goedkeuring en regie van de farao-bloedlijnen geschiedt. Als je echt ‘follow the money’ doet, wordt dat duidelijk; ook in het geval van ISIS. Heel Noord Afrika is momenteel onderhevig aan een machtsgreep van de Westerse terreurhuurlingenlegers. Hoewel de geldstroom vaak indirect verloopt via Westerse vazalstaten als Saoedi Arabië en Qatar en hoewel Obama momenteel erg zijn best doet om een ruzie met de vazalstaat Saoedi Arabië te ensceneren, moet u niet vergeten dat de elite het gehele schaakbord bestuurt. Egypte is slechts het zoveelste land in de rij dat onderworpen wordt aan de macht van de heersende aristocratie. Het onderuithalen van de economie door het compleet ruïneren van het toerisme en dus de broodwinning voor het gros van de Egyptenaren, is een hele effectieve methode. Want je kunt de politiek wel in je zak hebben, maar miljoenen inwoners vergt iets meer inspanning. Deze aanslag werkt daarin erg mee.

Bron linkvermeldingen: telegraaf.nl, telegraaf.nl, globalresearch.ca

Gedeeld 182

Tags: , , , , , , , , , ,

About the Author ()

Comments (18)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. juanperro1979 schreef:

  vertrek vlucht ms804:11uur
  verdween op hooghte van 11km
  laatste contact 2:45 : 2+4+5= 11
  56 passagiers 5+6= 11

  vliegtuig is een A320: 1+32=33
  19-5-2016 : 1+9+5+2=17+16=33
  804 dagen na mh370

 2. Analyze schreef:

  ‘Aerial warfare’ is sinds WOI onderdeel van de elitaire overheersing en onderdrukking van de mens. Het is één van de vele troefkaarten die ze bezitten om de mentale weerbaarheid van de mensen te breken, dus in die zin is het ook een Psyop (Psychologische oorlogsvoering). Doel totale controle consolideren en uitbreiden (full spectrum dominance) en overgave van de kudde aan de herder (The Good Sheperd)
  https://en.wikipedia.org/wiki/Aerial_warfare

  Een andere tactiek van de transnationalistische diensten, zoals CIA is een ‘Economic Hitman’ (zie John Perkins) erop afsturen. Zie Venezuela nu en Maduro’s staat van beleg.

  Uitzending “De Wereld Draai (Psychisch) Door” gisteren vanaf 46:30:
  http://www.npo.nl/de-wereld-draait-door/18-05-2016/VARA_101377019

  – “Lekker Occult”

  Vanaf 47:45:

  – “De fascinerende wereld van Aerial Warfare..”

  Hebben we hier te maken met NLP of is het tever gezocht?

 3. Analyze schreef:

  De teugels worden in Frankrijk (Par/via ISIS) in ieder geval strak aangetrokken in het kader van ‘Terreur’ (door de elite/elect):

  “Militanten van Islamitische Staat maken zich op voor een “reeks terroristische aanslagen” in Frankrijk, zo waarschuwt het hoofd van de Franse geheime dienst DGSI.

  In een reactie op Calvar zei de Franse vice-premier Manuel Valls (sur isis/suisse bloedlijn) op de nationale radio dat de politie “niet zal verslappen.”
  http://www.nu.nl/buitenland/4264241/hoofd-franse-geheime-dienst-waarschuwt-aanvallen.html

  Denk IS(is) in het gehele artikel weg en je weet wie de daadwerkelijke vijand van de staat is..

 4. Notis schreef:

  https://www.buzzfeed.com/ryanhatesthis/ms804-fireball-debris-passengers?utm_term=.qfzR8e2mV#.uvr0jgbvz

  Deze site rept over 66 (haha 666) passagiers

  Nu maar weer wachten op de vele crisis-acteurs en actrices. Huil-nep scenes en wat dies meer…
  Ja, ja het blijft 🙂 🙂 (als het niet zo smerig was om de bevolking bang te maken, angst aan te jagen.)

  Mensen gaat lekker slapen en morgen gezond weer op……en …….EN….

  Vertel het vooral door aan al je kennissen familie en vrienden en leg uit :
  1. Verdeel en heers (zet iedereen tegen iedereen op volgens geloof of politiek of rijk en arm)
  2. Probleem—>Reactie—->Oplossing. De oplossing hebben ze (de ware daders zijnde de diverse geheimdiensten van de diverse landen samenwerkend ook) al kant en klaar op de plank liggen.

  Zegt het voort ……..1000 x 1000 x 1000 keer!!!

 5. Analyze schreef:

  Karpathos: West en Oost Romeinse grens
  In 1304, Karpathos was given as fief to the Genoese corsairs Andrea and Lodovico Moresco, but in 1306 it fell to Andrea Cornaro, a member of the Venetian Cornaro family.[10] The Cornaro controlled Karpathos until 1538, when it passed into the possession of the Ottoman Turks.[10]

  During the Greek War of Independence between 1821–22, the island rebelled, but afterwards it fell again under the Ottoman rule.[10] In 1835 Sultan Mahmud II conceded to the island the privilege of the Maktu tax system, that is, the tax was calculated as an annual lump sum, and not on an household basis.[10] The Ottoman rule ended on May 12, 1912, when the Italians occupied the island, together with the whole Dodecanese, during the Italo-Turkish War of 1911-12.
  http://www.rtlnieuws.nl/buitenland/liveblog-brokstukken-vermist-vliegtuig-gevonden-bij-grieks-eiland-karpathos

  Heb je jouw dagelijkse dosis dr. Goebbels Propaganda binnen?

  Denken dat de Telegraaf zionazistisch is, RTL kan er ook wat van:

  RTL Group SA->Onderdeel van Bertelsmann AG
  Eigendom Private onderneming
  Aandelen Bertelsmann Stiftung
  Mohn-familie
  Oprichting 1835

  In 1998 beging de toenmalig topman van Bertelsmann AG, Thomas Middelhoff de fout te verklaren dat Bertelsmann AG een verzetsuitgeverij in de Tweede Wereldoorlog was. Het bedrijf trachtte zijn eigen verleden daarmee schoon te poetsen en schroomde niet om onderzoekers onder druk te zetten[bron?].

  Na Amerikaanse druk alsmede maatschappelijke verontwaardiging heeft het bedrijf een onderzoekscommissie ingesteld om haar eigen verleden te onderzoeken. Bertelsmann AG was tijdens de Tweede Wereldoorlog en in de periode daarvoor niet alleen de belangrijkste uitgeverij voor de NSDAP, alsmede voor het Hitler-regime, maar het was ook de meest verdienende uitgeverij dankzij deze zwarte periode in de geschiedenis[bron?]. Joden werden als slavenarbeiders ingezet.[1] Eigenaar Heinrich Mohn was lid van de SS, net als zijn zoon Reinhard Mohn die na de oorlog de leiding van het bedrijf over nam. Reinhard Mohn (ex-Luftwaffe) was enige tijd Amerikaans krijgsgevangene, maar werd in 1946 vrijgelaten. Aan het einde van de Tweede Wereldoorlog werd Bertelsmann noodgedwongen gesloten. Enkele jaren na de oorlog kreeg het bedrijf een kans opnieuw te starten onder leiding van de voormalige nazifamilie waarvan de nazaten tot vandaag de controle over het bedrijf uitoefenen.

  Na de eind jaren negentig ontstane commotie heeft een onderzoekscommissie een 800 pagina’s tellend rapport gemaakt over de daden van Bertelsmann tijdens de Tweede Wereldoorlog en daarvoor.
  http://news.bbc.co.uk/2/hi/business/2308415.stm

  WIE BETAALT BEPAALT, SIEG HEIL!

 6. marijke schreef:

  Laatste contact 02.45 uur
  Aankomst 03.15 uur ( die dus niet kwam )
  Noodsignaal 03.26 ( lijkt me logischer )
  Egypte zegt 04.26, maar Egypte heeft 1 uur tijdsverschil met Griekenland en ons hier
  Ik heb er dus een vermoeden van dat Egypte zich vergist door het uur tijdsverschil met hier
  Vliegtuig was vertrokken 23.09 en die vliegreis duurt iets meer als 4 uur, weet ik toevallig
  In de berichtgeving wordt dus gebruikt gemaakt, van ONZE tijd hier
  Misschien komt er nog een correctie naar 03.26 noodsignaal, we zullen zien
  De tijd van neerstorten is niet bekend, maar moet plaats gevonden hebben VOOR 03.15
  Dus een noodsignaal van 03.26 ONZE tijd ligt meer voor de hand !
  ( ik kan het natuurlijk ook mis hebben…..we wachten af )

 7. Martin Vrijland schreef:

  Klinkt plausibel inderdaad

 8. Diewer schreef:

  Egypte heeft sinds de ‘zomertijd’ inging dezelfde ‘tijd’ als Nederland.

 9. marijke schreef:

  Nee, dan heb ik het toch mis, in het artikel staat duidelijk dat er sprake was van `bijna 2 uur later `
  dat noodsignaal…..dus zal 04,26 uur WEL kloppen denk ik !
  Bedankt martin en diewer.

 10. Notis schreef:

  Even terzijde op de site van JoostNiemoller veel reacties van politiek correcte figuren die
  nog steeds denken dat 911 door arabische kapers is gedaan! Zie reactie ene Arjan
  Een ander haalt natuurlijk Rusland er weer bij. Ben indertijd bij deze site gebanned. Is dit een trollen site==?
  http://joostniemoller.nl/2016/05/werkte-er-weer-piloot-egyptair-mee-aan-crash/#comments

 11. Notis schreef:

  Ook grappig(nou ja) en ook gelukkig dat zo’n vliegtuig net precies boven zee neerstort en niet boven
  druk bewoond gebied, met veel getuigen. extra slachtoffers op de grond b.v.!

  Ach ja we hadden natuurlijk German Wings, maar dat was in een totaal verlaten achteraf vallei in Franse Alpen, dus net niet in de Zwitserse Alpen, daar hadden de Zwitsers (Farao-lijnen en opslag deel Gouden Kalf ) ook geen zin in.
  MH17(mh370) moest wel boven land want de Russen moesten verdacht gemaakt worden.

 12. leeuw schreef:

  Zie hier de vertrek tijd 11 uur en negen minuten dat zegt denk ik al genoeg.

  http://xandernieuws.punt.nl/content/2016/05/Terreuraanslag-vermoedelijke-oorzaak-ramp-met-toestel-EgyptAir

 13. Analyze schreef:

  ZIJN WE ALWEER VERGETEN DAT ER OP 29 maart 2016 een kaping van een toestel op Cyprus gaande was, jawel EGYPTAIR.

  Dit noemen we een pretext, een opmaat!! Er gaan veel makke schapen in een hok, als je jouw dagelijkse hoeveelheid NOS hebt ingenomen.
  https://www.youtube.com/watch?v=WsR1ZldQIu4

 14. leeuw schreef:

  Ik zie Horus op het vliegtuig.

  https://nl.wikipedia.org/wiki/Horus

 15. leeuw schreef:

  https://nl.wikipedia.org/wiki/Horus

  Zie wat op die vliegtuig staat,, toeval?

 16. leeuw schreef:

  Wilde aan het getal 66 slachtoffers voldoen, dan is de zee een mooie plek.
  56 klanten plus 10 man personeel is 66 het getal waar ze ook dol op zijn

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten