Elon Musk groot zakenman of DARPA uithangbord voor transhumane cyborg mens?

Filed in NIEUWS ANALYSES by on 5 mei 2017

DARPA-TNT-transhumanist-agendaIs Elon Musk de man die alles kan, de nieuwe super hero, American Dream ondernemer van de 21e eeuw of simpelweg het DARPA uithangbord voor de geplande transhumane cyborg mens? Als je zijn interviews bekijkt, stampt hij ondernemingen sneller uit de grond dan u aardappelen kunt schillen en op wat kleine haperingen na (om het verhaal geloofwaardig te maken) is alles een groot succes. De man achter PayPal, de Tesla auto’s en de Space X herbruikbare raketten wil niet alleen ook nog eens 3D ondergrondse netwerken om files op te lossen; hij startte recentelijk ook een bedrijf genaamd Neuralink, om onze hersenpan aan het internet te hangen en wil nu ook 4425 satellieten de lucht in schieten zodat we in 2020 altijd en overal internet hebben, zonder afhankelijk te zijn van antennes en glasvezelnetwerken. Wauw! Impressive.

Soms hoor ik hem praten en krijg ik de indruk dat hij zelf al een internetconnectie met zijn brein heeft; een beetje zoals in de film The Matrix, maar dan draadloos. Dat klinkt lachwekkend, maar dat is wat hij zelf bedrijfsmatig wil doen met zijn bedrijf Neuralink. En de reden dat het erop lijkt dat hij vooral de succesvolle American Dream zakenman-frontman van DARPA is, komt omdat DARPA (het militair ontwikkelingsinstituut van het Pentagon) zich al jaren met allerlei technologie bezig houdt die mensen klaar maakt voor integratie met het internet. DARPA staat voor Defence Advanced Research Projects Agency. Het instituut was de grondlegger van het internet en het TCP/IP protocol. Maar er gebeurt veel meer bij DARPA en het instituut is erg close met grote bedrijven als Google en Facebook. Ex-Darpa topvrouw Regina Dugan stapte niet voor niets eerst over naar Google en vervolgens naar Facebook. Wie de moeite neemt komt er achter dat alle technologie en fantastische internetdiensten die deze bedrijven bieden, vooral bedoeld zijn om Big Data over de mensheid te verzamelen. Deze bedrijven weten straks van ieder individu wat zijn/haar sociale netwerk is, met wie hij communiceert, waar hij zich begeeft en hoe hij zich voelt. Dat laatste klinkt wat ‘over the top’, maar is het niet, want uw telefoon apps hebben u gevraagd de voorwaarden te accepteren, waarin u de bedrijven fulltime toegang geeft tot alle sensoren op uw telefoon en daarmee kunt u 24×7 bespioneerd en geanalyseerd worden. Alle bedrijven waar Regina Dugan zich mee bemoeit heeft, willen zich in de toekomst maar wat graag verbinden met uw brein. Dat is handig, want dan krijgt u een berg extra mogelijkheden. Ook Elon Musk bemoeit zich hier dus mee. De grote jongens willen dus allemaal hetzelfde: uw brein aan het internet. Eigenlijk kun je wel stellen dat niet alleen Elon Musk, maar al die succesvolle ondernemingen als Google en Facebook de agenda van het militair industrieel complex dienen. Het is de agenda van het transhumanisme, zoals omschreven in dit artikel.

DARPA is bezig met een ontwikkeling die de film The Matrix transformeert van science fiction in science fact. Het gaat om de zogenaamde TNT programma. Nee niet het explosieve TNT (alhoewel de impact inderdaad nogal mindblowing zal zijn), maar Targeted Neuroplasticity Training. Naar het schijnt zijn de hersenen niet een statische “biocomputer”, maar lijkt het erop dat de receptoren in uw hersenen dynamische kunnen groeien of afbreken (zie hier). Vandaar waarschijnlijk de term ‘neuroplasticity’. Wil je dus doen wat Elon Musk wil doen met zijn Neuralink (uw brein verbinden met het internet), dan is het een logische stap dat je in die ontwikkeling rekening moet houden met deze ‘neuroplasticity’. Download je immers in de toekomst informatie uit de Google cloud rechtstreeks in je brein, dan levert dat een verandering in de schakering van je hersencellen op. Het is dus een plastisch dynamisch geheel daar in die bovenkamer. DARPA heeft ontdekt dat deze plasticiteit beïnvloed en benut kan worden voor snelle leerprocessen. Dat maakt de term TNT compleet. Men wil die plasticiteit dus leren begrijpen voor training. Lees alles hierover op de website van DAPRA. Op alle fronten wordt zo hoog ingezet om de mens maar aan dat internet te krijgen. Het programma werd in maart 2016 gelanceerd en gaat nu dus experimenteren met proefpersonen in het Amerikaanse leger, waaronder snipers.

Het verankeringsnetwerk van perifere zenuwen verbindt de neuronen in de hersenen en het ruggenmerg met organen, huid en spieren, die in een gastheer de biologische functies van vertering tot sensatie tot voortbeweging regelen. Het perifere zenuwstelsel kan zelfs meer dan dat doen. Daarom heeft DARPA reeds onderzoeksprogramma’s lopen om dit voor een aantal functies te gebruiken. Dit ter vervanging van medicatie om ziekten te behandelen en bijvoorbeeld genezing te versnellen, maar ook om geavanceerde prothetische ledematen te besturen en de tastsensatie van haar gebruikers te doen herstellen. DARPA verlegt nu de grenzen en wil de perifere zenuwen van het lichaam nu benutten om iets te bereiken dat lang als het exclusieve domein van de hersenen beschouwd werd: het faciliteren van het leerproces. De inspanning zet het gebruikelijke idee dat de hersenen het perifere zenuwstelsel vertellen wat ze moeten doen, op z’n kop. Het nieuwe programma, Targeted Neuroplasticity Training (TNT), streeft naar verhoging van het tempo en de effectiviteit van cognitieve leervaardigheden, door de nauwkeurige activering van perifere zenuwen die op zijn beurt neuronale verbindingen in de hersenen kunnen bevorderen en versterken. TNT zal een platformtechnologie vormen om het leren van een breed scala aan cognitieve vaardigheden te verbeteren, met als doel de duur en kosten van de opleidingen en de kosten van het opleidingspersoneel van Defensie te verminderen, terwijl de resultaten worden verbeterd. Indien succesvol kan TNT het leren versnellen en de benodigde tijd beperken om specialisten van buitenlandse talen, intelligentieanalisten, cryptografen en anderen te trainen. Het programma is ook opmerkelijk omdat het, in tegenstelling tot veel van de vorige neurologische en neurotechnologische inspanningen van DARPA, er niet alleen op gericht is om de verloren functie te herstellen, maar ook om de mogelijkheden buiten normale niveaus te bevorderen. “I know Kung Fu!”

Als we al deze technologische ontwikkelingen naast elkaar leggen, zou je bijna tot de conclusie komen dat het internet van plezierige informatie- en communicatiebron steeds meer begint te verschuiven naar een in potentie totalitair digitale brein-slavenketting. Als Elon Musk straks zijn satellieten in de lucht heeft hangen, kunt u zich niet meer verschuilen in de Siberische bossen. De Neuralink breinconnectie is dan altijd en overal met het internet verbonden en er kunnen letterlijk gedachten of virtuele werelden rechtstreeks in uw brein geprojecteerd worden, waardoor fictie en feiten niet meer van elkaar te onderscheiden zijn. Buckle your seatbelt, Dorothy, ’cause kansas is going bye-bye, zou Cipher in de film The Matrix hebben gezegd. In onder meer dit artikel lichtte ik toe hoe de situatie waar DARPA (in samenwerking met bedrijven als Google, Facebook, de bedrijven van Elon Musk en anderen) aan werkt, mogelijk al bestaat. De kans is groot dat we nu al in een soort geprojecteerde virtuele realiteit leven. Dat klinkt te zot voor woorden, maar ik raad u aan het artikel toch eens te lezen (en de filmpjes te bekijken). Waar DARPA en de bedrijven die de technologie via smartphones, social media en gadgets vrijwillig door de massa laten adopteren, mee bezig zijn, is het bouwen aan een matrix binnen de bestaande matrix. De oorspronkelijke ziel moet daarmee nog verder van zijn kernbesef/oorsprong verwijderd raken. Het wordt tijd om te ontdekken dat het gevaar op de loer ligt en dat de matrix waarin we al leven niets meer is dan een zielengevangenis om onze scheppende levensenergie af te tappen. De matrix die nu door DARPA & co gebouwd wordt moet die batterij-functie nog verder verzegelen. Time to unplug!

Bron linkvermeldingen: telegraaf.nldarpa.mil, darpa.mil

Gedeeld 47

Tags: , , , , , , , ,

About the Author ()

Comments (16)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. aurora0026 schreef:

  Zeer interessant artikel over Musk
  http://mileswmathis.com/musk.pdf

  Ook zijn andere artikelen zijn echt mindblowing, zeer de moeite waard om te lezen.

 2. Averroes schreef:

  WOIII is al bezig in mijn ogen, het is een stille oorlog gericht tegen uw ziel en bewustzijn. De meesten worden afgeleid met brood en spelen..of valse geo politieke ontwikkelingen. De schijn bedriegt, het is al aan de gang en in vergevorderde stadium

  Bevrijdingsdag 😀

  https://www.youtube.com/watch?v=k4eRlBbcFkc

 3. Martin Vrijland schreef:

  De schrijver neemt me de woorden uit de mond. Goed getrainde MK Ultra jongens als Musk, Zuckerberg en ook mensen in de muziek- en filmindustrie zijn de helden die ons dieper de matrix in mogen leiden middels positieve beeldvorming die de duistere agenda verhult

 4. Averroes schreef:

  Kijk naar deze hilarische CGI beelden van de zgn. landing van de Falcon 9. Waarom geen audio/video vlakbij geposteerd bij de landingsplatform, het is technisch mogelijk?

  Het is één groot hoax:
  https://www.youtube.com/watch?v=glEvogjdEVY

 5. Villmark schreef:

  Doodsbenauwd word ik van de rappe ontwikkelingen richting het transhumanise, nu ik mij er sinds een paar jaar van bewust ben zie ik het overal. Het net sluit zich, sneller en sneller.

  Ben benieuwd wat je bedoelt met ‘onze scheppende levensenergie’. Heb hier en daar wel wat erover gelezen, maar de uitleg blijft altijd maar vaag.

 6. Averroes schreef:

  MK Ultra, Hollywood en de New Age deceptie:

  https://www.youtube.com/watch?v=TCjkcAkSXOg

 7. PasOpRokenVoorkomtHersenspoeling schreef:

  @aurora0026, wow, goed artikel man.
  Door het artikel, met allerlei interessante feiten, heb ik nu geen twijfel meer dat Musk, net als Hawking totale BS is. En nog een hele rits namen van figuren die ik nog nooit onder de loep had genomen. Ik ga nog meer bekijken van Mathis. Slimme kerel, en wat nog belangrijker is, erg integer als je het mij vraagt.
  Ik heb ook wat van z’n youtube kanaal bekeken.

 8. ZalmInBlik schreef:

  Ja bij Hawking is het zelfs lachwekkend aan het worden.Alleen het feit al dat in 1963/64 er een vorm van ALS is geconstateerd en je bijna 55 jaar na dato nog in een soort van leven bent geeft te denken.Rondrijdend met een scherm waar groot Intel achterop staat dan gaan bij mij alle alarmbellen rinkelen.

  Wie spreekt er Hawking of Intel 😀 ?

 9. Averroes schreef:

  Het militair industrieel complex en waar het o.a. mee bezig is. YT kanaal van het Air Force Research Laboratory

  Dr. Kathleen Carley, Director of the Center for Computational Analysis of Social and Organizational Systems at Carnegie Mellon University, discusses her team’s basic research within the realm of Computational Behavior Modeling, which focuses on understanding ourselves and our adversaries by anticipating and understanding behavioral patterns. Using both computer science and social science, this analysis uses real-world data that people produce to predict their behavior. Dr. Carley emphasizes that basic research is key to answering our questions about tomorrow.
  https://www.youtube.com/watch?v=jKTKDcqxkBc

 10. Averroes schreef:

  Core Technical Competencies (CTC)
  There are four technical competencies at the center of all research and development in the Directorate. In each area, the Directorate has world-class personnel, equipment, and facilities that provide enabling
  directed energy capabilities for the warfighter.

  · High Power Microwaves counter electronics, protect assets, and deter aggressors with
  non-lethal technology. Sub competencies include: Pulsed Power, Low Frequency RF, High Frequency RF, and Plasma
  · Lasers enable precision accuracy with long-range strike capabilities at the speed of light. Sub competencies include: Gas and Chemical Lasers, Bulk Solid State Lasers, Fiber Lasers and Semiconductor Lasers
  · Beam Control propagates high-quality laser beams through air on target and enables high resolution imaging of objects in space. Sub
  competencies include: Atmospheric Propagation, Adaptive Optics, Acquisition, Tracking, Pointing,
  and Space Situational Awareness
  · Effects, Modeling and Simulation simulates and validates technology development to ensure
  feasibility of desired results. Sub competencies include: Systems, Mission, Directed Energy
  Effects, and Directed Energy Physics Modeling
  http://www.kirtland.af.mil/About-Us/Fact-Sheets/Display/Article/825975/directed-energy-directorate-overview/

  Black cube symboliek, zie logo 🙂

  https://www.federallabs.org/index.php?tray=company&coid=0AED0BD4-8A04-49EC-ABA7-FF340CD5F198&tid=1FLtop72

  en op de wiki het volgende:

  Space Vehicles Directorate
  Communication/Navigation Outage Forecasting System (C/NOFS)

  The mission of the Space Vehicles Directorate is to develop and transition space technologies for more effective, more affordable warfighter missions.[1] In addition to the Directorate headquarters at Kirtland AFB, New Mexico and an additional research facility at Hanscom AFB, Massachusetts, the High Frequency Active Auroral Research Program (HAARP) located near Gakona, Alaska is also jointly operated by the Space Vehicles Directorate as well as DARPA, the Office of Naval Research (ONR), the Naval Research Laboratory (NRL) and universities to conduct ionospheric research.
  https://en.wikipedia.org/wiki/Air_Force_Research_Laboratory

 11. aurora0026 schreef:

  Zijn andere artikelen zijn overigens hier te lezen: http://mileswmathis.com/updates.html

 12. Averroes schreef:

  Het echte gevaar is onzichtbaar..elektro magnetische manipulatie. WiFi, 4G/5G etc. kortom ELF

  https://www.youtube.com/watch?v=ZC_YycXrdpw

 13. Averroes schreef:

  Remote magnetic manipulation of nervous systems
  Patent number: 6238333
  Abstract: Apparatus and method for remote manipulation of nervous systems by the magnetic dipole field of a rotating bar magnet. Reliance on modulation of spontaneous spiking patterns of sensory nerve receptors, and exploitation of a resonance mechanism of certain neural circuits, allows the use of very weak magnetic fields. This, together with the large magnetic moments that can be obtained with a permanent bar magnet, makes it possible to effectively manipulate the nervous system of a subject over a distance of several hundred meters, using a small portable battery-powered device. The method can be used in law enforcement for standoff situations.
  Type: Grant
  Filed: August 10, 1999
  Date of Patent: May 29, 2001
  Inventor: Hendricus G. Loos

  http://patents.justia.com/inventor/hendricus-g-loos

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten