EU resolutie tegen Russische propaganda en Facebook’s waarschuwing tegen nep nieuws

Filed in NIEUWS ANALYSES by on 23 november 2016

eu-resolutie-russische-propagandaHet lijkt erop dat de vrijheid van meningsuiting definitief de nek omgedraaid gaat worden. Niet omdat het Geert Wilders politieke schijnproces zoveel aandacht krijgt en hij als agent provocateur de show mag stelen. Nee, omdat de EU steeds meer op de Sovjet Unie gaat lijken in de tijd van de koude oorlog. Althans; dat is het beeld wat wij westerlingen van de USSR hadden. De EU vindt dat websites als RT.com en Sputniknews.com propaganda verkondigen en plaatst de organisaties op 1 lijn met een terreur organisatie als ISIS. Een Pools lid van de European Conservatives and Reformists (ECR) groep, Anna Fotyga, heeft een rapport ingediend waarin wordt gesteld dat Moskou zich ten doel stelt “de waarheid te verstoren, twijfel te zaaien, de EU en haar Noord Amerikaanse partners te verdelen, besluitvormingsprocessen te verlammen, EU instituten in het diskrediet te brengen en angst en onzekerheid te zaaien onder EU burgers.

Ondertussen liet Facebook oprichter Mark Zückerberg deze week weten waarschuwingen te gaan plaatsen tegen nep nieuws. Dat Facebook onomstotelijk een grote rol heeft in het meten van de mening van mensen, moge duidelijk zijn. Als bedrijven als Strategic Communication Laboratories (SCL Group) en NATO Stratcom de datamining van alle gegevens van Facebook, Google en de gegevens die bedrijven als Samsung en Apple combineren, kunnen ze een zeer verfijnd beeld vormen van de reactie van mensen op nieuws en hier op anticiperen. Daarbij moet in gedachte worden gehouden dat nieuws zoals u het waarneemt niet slechts en alleen uw keuze bepaalt, maar veel meer en vooral de subliminale beïnvloeding van de berichtgeving (zoals onder meer uitgelegd in dit artikel). Smartphone apps downloaden uw foto’s, lezen berichten, luisteren en kijken mee op camera en microfoon. En de genoemde bedrijven verzamelen deze gegevens. Daarnaast krijgen de nieuwste smartphones een chip die zelfs uw hartslag op afstand kunnen voelen. Uw emoties kunnen dus zeer fijnmazig worden gelezen, maar ook al uw gesprekken en uw gelaatsuitdrukkingen kunnen worden vastgelegd. En als u nog gelooft dat dit niet gebeurt, kijk dan deze uitzending nog eens. Bedrijven als de SCL Group en NAVO Stratcom combineren al deze gegevens en weten dus van iedere burger precies wat diegene denkt en voelt. Daar kun je dus je media berichten weer op bombarderen en de NLP trukendoos op los laten.

EUparliament

En hoewel de elitaire toplagen de wereld besturen als een schaakbord en precies weten welke agenda ze uitrollen, moet altijd het oude Romeinse (of zelfs Babylonische) spel gespeeld worden van verdeel en heers. De term Babylonische spraakverwarring is daar van afgeleid. Niet voor niets sturen de faraonische (Babylonische) regenten hun politieke loopjongens eens per week naar de toren van Babel in Straatsburg. Alle EU commissarissen moeten daar op vrijdag naartoe verhuizen vanuit Brussel. Een kostbare operatie; maar een eerbetoon aan de elitaire groep die de wereld bestuurt. Verdeel en heers is hun motto. Bij dat verdeel en heers horen dus heftige verkiezingscampagnes zoals we zagen bij de Brexit en bij de recente Amerikaanse verkiezingen, maar ook verdeel een heers tussen machtsblokken van oost en west. En onder het mom van dat verdeel en heers kunnen steeds meer vrijheden worden afgenomen. Vrijheid van pers, vrijheid van meningsuiting en recht op privacy. Nou ja, dat laatste geven we zelf maar wat graag vrijwillig uit handen, omdat we nu eenmaal niet zonder die handige smartphone apps willen leven. Maar ook de dreiging van terreur doet ons gretig besluiten om meer politiestaatmaatregelen te omarmen. De mensheid omarmt haar eigen inperkingen en als de smartphones nu al onze emoties kunnen lezen en de volgende generatie straks (omdat het zo handig is) chips in het lichaam accepteert, is het steeds makkelijker om de mens aan te sturen. Dan hebben we het nog maar even niet over de technologieën die bedrijven als SCL en Stratcom nu al gebruiken in combinatie met HAARP en nanotechnologie die ons lichaam al gepenetreerd heeft via de lucht die we inademen. Dat gaat een stap te ver voor deze samenvatting en zou weer kunnen worden afgedaan als een complottheorie.

Wat de exacte complicaties van de resolutie zullen zijn moet nog duidelijk worden, maar 1 ding staat als een paal boven water: er zal nog meer grip zijn op de aansturing van uw perceptie. Kortom: de propaganda zal nog meer gereguleerd worden en uw beeld van de wereld zal bepaald worden door een virtual reality bril met het EU logo erop. Per saldo dient dat maar 1 doel. U moet in de pas blijven lopen en de waarheid slikken die u van bovenaf opgelegd krijgt. Des te meer reden is het om de strijd voor de vrijheid van meningsuiting te steunen. Des te belangrijker is het om een site als deze te steunen. Hoewel ik afgelopen weken even mijn rust moest pakken en even beeldscherm en toetsenbord met rust wilde laten, is uw steun nog steeds hard nodig om door te kunnen gaan. Steun daarom hier. Het is juist in deze tijd belangrijk dat mensen leren dat er een andere waarheid is dan de geprogrammeerde waarheid en een andere realiteit dan de illusie waarin de mensheid gehouden wordt.

Bron linkvermeldingen: rt.com, sclgroup.cc, volkskrant.nlstratcomcoe.orgsputniknews.com

Gedeeld 97

Tags: , , , , , , , , , ,

About the Author ()

Comments (28)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Averroes schreef:

  Dit boek is fysiek bijna niet meer te vinden, maar het geeft een aardige inzicht waarom de EU een bouwsteen is naar een communistische centrale wereld orde:
  .
  The European Union Collective seeks to over-
  come this objection by proclaiming inaccurately tha
  t it alone has been responsible for keep-
  ing the peace on the European Continent since the S
  econd World War (whereas this was
  pre-‘perestroika’ NATO’s achievement), and by accom
  modating the collectivisation of
  security – which a head of the Russian Academy of [
  Leninist] Sciences’ Institute of the
  USA and Canada has officially described as ‘the hig
  hest goal’ of Russian foreign policy’,
  as discussed elsewhere in this book. It stands to r
  eason that once West European military
  power has been collectivised along with everything
  else, including the constituent nation
  states themselves, Europe will be at the permanent
  mercy of de facto continuing Soviet power.
  However perception of that reality, and indeed of t
  he perils associated with Britain’s
  continued involvement with the subversive EU Collec
  tive at every level, presupposes a
  basic understanding of continuing Soviet/Russian Le
  ninist World Revolutionary strategy,
  of which the European Union Collective has become a
  willing component.
  http://exopolitics.blogs.com/files/eu-collective.pdf

 2. Averroes schreef:

  An example… is what is happening in the Soviet U
  nion. Separation must come before integration ‘. ‘The United Nations in the 19
  90s: A Second Chance?’, MAX JAKOBSON, TWENTIETH Century Fund [A United Nations front group], 1993,
  page 123.
  De Britten hebben het begrepen, vandaar een BREXIT of het door gaat is een tweede
  https://www.youtube.com/watch?v=Jug-W-DKcms

 3. Riffian schreef:

  Ongelooflijk dat die man het toen al vertelde…aansluitend hierop vandaag voortekenen van het begin van het einde voor de EUSSR:
  Steeds meer Italianen wisselen in de aanloop naar het referendum van 4 december hun euro’s om voor goud in Zwitserland.
  http://www.nu.nl/economie/4356658/steeds-meer-italianen-wisselen-euros-in-zwitsers-goud.html

 4. PasOpRokenVoorkomtHersenspoeling schreef:

  Operatie Pizzagate is opgetuigd om zogenaamd nepnieuws tegen te gaan.
  Heel erg bedankt weer, ‘truthseekers’ die pizzagate hebben helpen hypen.
  (u weet wel, ‘verspreiden nep nieuws Clintons pedofielenring)
  By the way, pizzagate in english gematria is natuurlijk 666 zie ik zojuist op mijn gematria calculator.
  Check it out met de ‘riding the beast’ gematria calculator.

 5. PasOpRokenVoorkomtHersenspoeling schreef:

  De meeste truthers hebben niets geleerd van de HampsteadHoax,
  waar kinderen door de gehaktmolen werden gehaald en in Mc Donalds hamburgers werden verwerkt. Van de huidjes werden schoenen van gemaakt, met als bewijs een internet site waar je de mensenhuiden schoenen kon bestellen.Dus zo ver gaan dergelijke psy-ops.
  En bijna iedereen trapte er in.
  Het verhaal van het misbruik van het mongolide meisje (ben dr naam even kwijt) in G.B bleek ook een hoax. En Bill Maloney is absoluut een shill.
  Hij is GEEN award winning independent film director.
  Agent provocateur & Gatekeeper Bill Maloney kun je zien als een soort Micha Kat.
  (zie shill Bill Maloney op YouTube: sun,sea and satan)

 6. PasOpRokenVoorkomtHersenspoeling schreef:

  En waarom hebben de meeste truthers niets geleerd van de HampsteadHoax?
  Omdat ze reeds waren gehersenspoeld.Zelfs de keiharde bewijzen dat het een hoax was werd afgedaan als complot. Oorzaak 911 trauma.
  Dus door het massa-trauma is het heel erg gemakkelijk om mensen naderhand allerlei ideeen in hun hoofd te stoppen. De hersenspoelmethode is genaamd: Trauma Based Mindcontrol.
  Dus het merendeel van de truthseekers is Trauma Based Mindcontroled.

 7. Averroes schreef:

  @PORVH, de elite wil de stille minderheid de straat op hebben het liefst gewelddadig. Zodat men een reden heeft om hardhandig in te grijpen. Het creëren van chaos in de aanloop naar de geboden oplossing (Ordo ab chao)..meer vrijheid inleveren etc. Maar dat wil niet zeggen dat de elitaire pedo netwerken NIET bestaan. Ze bestaan en figuren zoals Jimmy Savile, Marc Detroux, Michel Nehoul etc. vertegenwoordigen deze netwerken en beschermen hun broodheren. Poortwachters zoals Kat (Republikeins genootschap) worden ingezet om de publieke opinie te manipuleren en mensen bewust op een dwaalspoor te zetten, bewijs of echt journalistiek werk wordt niet geleverd.
  https://isgp-studies.com/scare

  Het aantal bunkers dat nu in de V.S. wordt gebouwd is geen toeval men verwacht iets..
  http://theeconomiccollapseblog.com/archives/why-are-so-many-among-the-elite-building-luxury-bunkers-in-preparation-for-an-imminent-apocalypse

  https://www.youtube.com/watch?v=UcpIyizsJ8U

 8. Averroes schreef:

  Laat dit nou net de figuren zijn die zgn. politieke controle hebben ‘checks and balances’:
  https://www.youtube.com/watch?v=9jtybQS0eIA

 9. PasOpRokenVoorkomtHersenspoeling schreef:

  Precies.
  Ik kan me trouwens herinneren dat Dutroux eens ontsnapte tijdens een transport.
  Hij moest dus ontsnappen, maar onwetende agenten pakten hem weer.
  Dat is althans wat ik denk wat er gebeurde. Integere onderzoekers/rechercheurs/officieren van justitie werden tegengewerkt door machtige aristocraten.
  Ik ben redelijk bekend met Dutroux en de roze balletten zie YouTube Chateau Amerois II.
  Als je goed kijkt naar de gezichten van de kinderen, MK-ultra prinsessen en koningen kijkt, druipt de dramatiek ervan af. Zoveel is duidelijk.
  ‘Was Jimmy Savile a wizzard” heb ik ook gezien. Het is gewoon doodeng.

 10. Averroes schreef:

  Het gaat nog verder en de realiteit is nog erger dan we met z’n allen vermoeden:

  European royals killing naked children for fun at human hunting parties?

  Dutch therapist Toos Nijenhuis claimed that as a four year-old she was forced to witness murders of children that involved former Pope Ratzinger, a Dutch Catholic Cardinal, plus the father of Netherlands Belgium Queen Beatrix and Bilderberger Founder, Dutch Crown Prince Alfrink Bernhard. “I saw the former Pope Joseph Ratzinger murder a little girl″ another witness confirmed. “It was at a French chateau in the fall of 1987. It was ugly, horrible and didn’t happen just once. Ratzinger and Bernhard were some of the more prominent men who took part.”

  In Ireland, Spain and Canada 34 child mass grave sites were discovered and appeared linked to Ninth Circle activities. The largest was the Mohawk Indian Residential School in Brantford Ontario where child remains were identified in 2008 before the Catholic Church, Canadian government and English Crown shut down the dig by professional archeologists. The 2013 ICLCJ Court had found Queen Elizabeth and Prince Phillip guilty for the Oct. 10 1964 disappearance of ten native children from the Catholic residential school in Kamloops British Columbia. In the first two weeks of the 2014 court witnesses identified Dutch and Belgian royal participants in the rape and killing of Mohawk children and newborns. Named were Bernhard and King Hendrick, consort to Queen Wilhelmina of Holland.

  Alleged to be present during the human hunting parties were the late Prince Johan Friso and his wife Mabel Wisse Smit, former ministers, the top man of the Dutch army, the under secretary of the Raad Van State in the Netherlands, the Vice-Roy next to Queen Beatrix and other global business and political leaders including some from the US. “Surely the present King Willem Alexander and King Filip and their wives know about this abuse and murder of children” said one eyewitness.”They do nothing about it and likely are the ones to stop investigations and prosecutions.”

  In January 2014 the brother of the king of Holland Prince Johan Friso passed away in a coma after these three Dutch-language websites shown here reached the internet. The websites revealed that Friso was at the human hunting and killing parties.”The story came on the internet after years of trying to move the policy and justice department in the Netherlands to act against the criminals,” an eyewitness said. “Nobody did anything to stop these criminals, probably because Queen Beatrix and King Albert likely interfered with the investigations.”
  http://childabuserecovery.com/european-royals-killing-naked-children-for-fun-at-human-hunting-parties/

  Angst is een slechte raadgever, zolang men angstig is om de beest bij zijn naam te noemen gebeurt er niks. Sterker nog het zal alleen maar toenemen en genormaliseerd worden (denk aan LGBT) we zien een opmaat en een trend om de wetgeving aangepast te krijgen aan de wensen van deze satanisten/psychopaten:
  http://www.nytimes.com/2014/10/06/opinion/pedophilia-a-disorder-not-a-crime.html?_r=0

  We verkeren in oorlog, een oorlog tegen de waarheid. De leugen regeert ons, zwijgen is geen optie.
  _______________________________________________________________________________________
  “Today no war has been declared–and however fierce the struggle may be, it may never be declared in the traditional fashion. Our way of life is under attack. Those who make themselves our enemy are advancing around the globe. The survival of our friends is in danger. And yet no war has been declared, no borders have been crossed by marching troops, no missiles have been fired.

  If the press is awaiting a declaration of war before it imposes the self-discipline of combat conditions, then I can only say that no war ever posed a greater threat to our security. If you are awaiting a finding of “clear and present danger,” then I can only say that the danger has never been more clear and its presence has never been more imminent.”
  John F. Kennedy
  The President and the Press: Address before the American Newspaper Publishers Association, April 27, 1961

 11. Riffian schreef:

  @Martin, zijn er nog ontwikkelingen in de zaak Anass Aouragh of is het helemaal stil komen te vallen? Over occulte rituelen gesproken..
  http://www.martinvrijland.nl/category/onderzoekszaken/zaak-anass-aouragh/

 12. Averroes schreef:

  Het lijkt erop dat ‘the plebs’ steeds meer bij bewustzijn komen en dat kunnen we natuurlijk niet hebben binnen het communistische apparaat de EU. De politburo is druk bezig een aantal barrières op te werpen. Zie hoe een ex-Bertelsmann (RTL/NAZI familie) topman hieraan meewerkt:

  The EU Grows Its Horns of Control and War
  “Elmar Brok is an unknown quantity to many, but one of the most powerful figures in Europe at the same time. The current Chairman of the European Parliament Committee on Foreign Affairs, he is also one of the shadowy elites wielding massive power. His role as former Senior Vice President for Media Development for the massive media conglomerate Bertelsmann resonates sharply today. Last week’s EU Parliamentary votes on a resolution on the “EU strategic communication”, and on the so-called “EU Army” resolution bear Brock’s emblem. What you are about to read will reveal two horns of a well planned strategy of divisiveness in Brussels.”
  http://journal-neo.org/2016/11/29/the-eu-grows-its-horns-of-control-and-war/

  Martin, je staat er niet tussen…wat is er aan de hand?
  http://www.propornot.com/p/the-list.html

  Ondertussen..contrails for dummies
  https://www.youtube.com/watch?v=NhsYnA4GPas

 13. Riffian schreef:

  NATO is zich aan het voorbereiden voor een cyber escalatie richting Rusland:

  Het DCC doet volgende maand al mee aan de NAVO-oefening ‘Cyber Coalition’. Tijdens deze training wordt een scenario gespeeld waarbij militaire installaties van NAVO-landen digitaal worden aangevallen.

  De groep wordt gestationeerd op de Frederik-kazerne in Den Haag. Het is de bedoeling dat de inlichtingendiensten AIVD en MIVD daar later ook worden gestationeerd.
  https://www.denhaag.nl/en/residents/to/NATO-Communications-and-Information-Agency.htm
  https://www.ncia.nato.int/NewsRoom/Pages/150217-CyberSecConference.aspx (NCIA?!)
  ——————————————————————————————————————————————
  Chemtrailing versterkt satelliet/radar signalen één van de dimensies waarom er met militaire toestellen gesproeid wordt.

  The NATO Alliance Ground Surveillance (AGS) capability is set to become operational in 2017. The NATO AGS Core System consists of Air Segments, Ground Segments and Support Segments. The AGS Core Air Segments include the Global Hawk Unmanned Air Vehicles (UAV) entities and the UAV Command and Control (C2) entities. The AGS Core Ground Segments are composed of the Main Operating Base located at Sigonella, Italy, Transportable General Ground Stations, and Mobile General Ground Stations. To support its missions, AGS will use satellite capacities such as Ku-Band, Inmarsat and UHF Band as a mean of communication to pilot but also exchange data between the various Segments.
  https:// http://www.ncia.nato.int/NewsRoom/Pages/161122_KU_Band_Satellite.aspx

  Een dry-run?
  HEAD OF TELEKOM IT SECURITY, THOMAS TSCHERSICH, SAYING:

  “If it had been as successful as was intended we would have been left with 100,000 destroyed routers. And imagine that they have, on average, a 50 Mbit internet-connection. This is a massive wave of attacks. 900,000 affected appliances. If this attack had been successful we would have had a 900,000 times 50 Mbit-attack-wave. I think that there is no single provider in the world that could have filtered this level of attack out using an Anti-DDoS-system. This would have created a whole new dimension and I presume that we are going to see similar attacks happening in the next few months and you can assume that somewhere in the world this attack will have been successful.”
  https://www.youtube.com/watch?v=sObr9-cUNxk

 14. Riffian schreef:

  Zal het referendum in Italië en de koersen van de beurs hier iets mee te maken hebben?
  ———————————————————————————————————————————-

  Rusland vreest ‘cyberaanval’ met nepnieuws van Nederlandse servers
  Foto: AFP
  Gepubliceerd: 02 december 2016 09:50 Laatste update: 02 december 2016 09:59

  De Russische inlichtingendienst FSB bereidt zich voor op een “grootschalige cyberaanval”, waarbij nepnieuws via Nederlandse servers zou worden verspreid.

  Daarvoor waarschuwt de FSB in een verklaring. Het doel zou zijn om “het Russische financiële systeem te destabiliseren”.

  De aanvallers zouden van plan zijn om rond 5 december SMS-berichten en artikelen te verzenden, waarin op grote schaal over een financiële crisis in Rusland wordt gesproken. Daarin zou worden beweerd dat een aantal toonaangevende banken failliet zijn of hun vergunningen zijn verloren.
  http://www.nu.nl/internet/4359438/rusland-vreest-cyberaanval-met-nepnieuws-van-nederlandse-servers.html

 15. Riffian schreef:

  Subliminale boodschap ‘Russen’:

  De FIOD heeft donderdag samen met buitenlandse autoriteiten op veertien plaatsen in de provincie Utrecht, op Curaçao en in Duitsland en Monaco invallen gedaan op verdenking van criminele activiteiten met een trustkantoor.

  De belastingpolitie vermoedt dat de verdachten onder meer Russen hebben geholpen aan een (tijdelijke) verblijfsvergunning in Nederland.
  http://www.nu.nl/algemeen/4359531/fiod-spoor-miljoenenfraude-trustkantoor.html#

 16. PasOpRokenVoorkomtHersenspoeling schreef:

  The Fakenews Agenda
  https://www.youtube.com/watch?v=GV1OlgIjOCU

 17. PasOpRokenVoorkomtHersenspoeling schreef:

  Dit is een must see ! WAKKER WORDEN !!
  Pizzagate is een hoax, maar waarom precies?
  Dat legt RFB hier uit.

  https://www.youtube.com/watch?v=-qAIxFOgf4s

 18. PasOpRokenVoorkomtHersenspoeling schreef:

  PORVH’s waarschuwing tegen nepnieuws;
  Homo’s mishandeld op straat in Amsterdam. (bron msn.com dd 5-12-2016)

  Ik ga er voorlopig vanuit dat dit nepnieuws is want overal in Amsterdam camera’s vanwege terrorisme en geweld tegen homo’s.

  Reden verspreiding nepnieuws: Perceptie management-en ondanks dat het volgens het artikel blanke daders waren-Wilders een boost geven. zie de reacties onder het bericht.

  Verder kan ik vandaag geen nepnieuws ontdekken op msn.com. 😉
  Dat is een grapje natuurlijk.Dat zou een fucking dagtaak worden en ik heb vandaag wel wat zinnigers te doen. Doodstrompetten,oftewel Hoorn Des Overvloeds zoeken bijvoorbeeld.(paddestoelen dus)
  Fijne dag gewenst.

 19. PasOpRokenVoorkomtHersenspoeling schreef:

  PORVH’s waarschuwing tegen nepnieuws in de mainstream media (msn.com)
  Ik behandel vandaag meerdere nepnieuwtjes.

  ”Yolanthe showt dansmoves”

  msn.com’s subliminale boodschap is ; ”Jolanthe en haar vriendin hebben ook gewoon bi-sexuele gevoelens zoals elk normaal mens zou moeten hebben”

  ook op msn.com in het topic ‘eten’;
  ”Snel en makkelijk:pizza met parmaham en rucola”
  Dit is nepnieuws want het is voor de doorsnee mens niet echt makkelijk en ook zeker niet snel.

  En bij het topic ‘lifestyle’: ‘ Koningin Maxima is mooier dan ooit ‘
  Als we dan aanklikkken lezen we ‘De mooiste outfits van Koningin Maxima’
  Er staan helaas maar 36 dia’s van Maxima’s mooiste outfits.
  Ik vond zelf haar hakenkruis outfit veruit het mooist en zo passend, maar de hakenkruis outfit staat er helaas niet bij.
  Ik zie dit nieuws dus als nepnieuws want het Nazi-pakje behangen met hakenkruizen was verreweg het opvallendste van alle outfits die Maxima ooit heeft gedragen. In elk geval is het raar dat het hakenkruis outfitje niet bij de top 36 meest opvallende outfits staat.
  (De bron is Vogue, maar geplaatst door msn.com)

  Verder staat er weer allerlei onzin nieuws op msn.

  Een berichtje waarvan ik zeker weet dat wel klopt en dus geen nepnieuws is:
  Paddos helpen tegen depressie.Google zelf even. Vooral als u wat depressievig bent.. Zelfs microdoseringen werken tegen depressies, dus heb geen angst voor hallucinatie’s.Het helpt in kleine doseringen ook tegen migraine.
  Al vind ik persoonlijk dat je beter eerst de oorzaak moet proberen te vinden.
  Vandaag dus een klein applausje voor msn.com.

  De truc van de mainstream media is om echt nieuws-meestal onbelangrijk of verkeersongevallen of weersberichten -heel subtiel te vermengen met nepnieuws (doel:perceptie management)Als het weermannetje bijvoorbeeld vertelt dat het vandaag koud aanvoelde en het hard waaide en er natte sneeuw viel en dat het glad was op de wegen dan denken onze hersenen, ja dat klopt.
  Onze hersenen werken normaal gesproken zo, dat doordat de nieuwsmakers het echte nieuws vermengen met perceptie-nepnieuws/ valse propaganda onze hersenen geneigd zijn alles te registreren als waar. Zo ongeveer werkt het.

 20. PasOpRokenVoorkomtHersenspoeling schreef:

  mbt het filmpje over Duitsche Telecom,
  Het is wel heeeel erg paars. Zo erg dat mn ogen er zeer van doen.

 21. PasOpRokenVoorkomtHersenspoeling schreef:

  En hier dan weer PORVH met een waarschuwing tegen nepnieuws in de mainstreammedia in de vorm van een videootje van Zach van bijna 6 minuutjes.
  Het gaat over Trump die 4 miljard voor een nieuw air force one zogenaamd te duur zou vinden.
  https://www.youtube.com/watch?v=8vug9kvK29E

 22. PasOpRokenVoorkomtHersenspoeling schreef:

  ”Freek Vonk gebeten door haai”

  Facebook zou toch waarschuwen tegen nepnieuws?
  Omdat Facebook in gebreke blijft zal ik het maar doen.
  Zie de fake wond. Net echt. Maar dat is het niet.
  Veel te grote wond voor een rifhaai en het verhaal klopt niet.
  https://www.youtube.com/watch?v=Z0UVOeh6XQo

 23. PasOpRokenVoorkomtHersenspoeling schreef:

  Er zijn meer mensen die meteen door hadden dat dit nep nieuws is.
  Promotie van zijn zielige TV programmaatje. Freek is net zo fake als zijn ex.
  Fake Vonk zullen we maar zeggen. Wat een loser.

  https://www.youtube.com/watch?v=qQmwXHeB2Kc

 24. PasOpRokenVoorkomtHersenspoeling schreef:

  Fake Vonk heeft een eigen media bedrijf ”Freek Vonk Media TV.”
  Luister vooral even na minuut 2:55 (Waarschuwing; Homofoben kunnen een rolberoerte krijgen)

  https://www.youtube.com/watch?v=PNMoHAgc6y0

 25. PasOpRokenVoorkomtHersenspoeling schreef:

  Fake Vonk vindt Derek Ogilvie verwerpelijk.
  ”Ik vind het ordinaire geldklopperij en als wetenschapper geloof ik er ook nog eens niets van”

  http://www.mediacourant.nl/2012/11/freek-vonk-vindt-tv-shows-derek-ogilvie-verwerpelijk

 26. Diewer schreef:

  Super goede video van RFB (incl. ODD en Zach e.a.)!

 27. PasOpRokenVoorkomtHersenspoeling schreef:

  We kunnen vragen stellen aan Fake Freek op zijn uiterst kinderachtige site ‘WildvanFreek.nl’
  Ik heb hem zojuist geschreven dat het nogal onecht overkomt en de foto er onecht uitziet, het verhaal nogal rammelt en hem gevraagd of het rare verhaal misschien een promotie campagne is.
  Gewoon eventjes doen mensen! Laat Fake Freek weten dat we niet allemaal helemaal achterlijk zijn.
  We willen toch allemaal graag beeldmateriaal van de aanval en meer foto’s van de wonden zien?
  Ook de foto’s van de verschrikkelijke wond aan de bovenkant van zijn bovenarm willen wij zien.(die wonden waren nog erger dan aan binnenkant, was het verhaal. Waarom worden ons deze beelden onthouden? We zijn geen watjes ! Kom maar op met die foto’s Fake Freek !

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten