Flat earth of Platte aarde theorie is een PsyOp om onderzoekers onder een groep gekken te plaatsen

Filed in NIEUWS ANALYSES by on 29 juni 2016

flat-earthOp het internet barst het momenteel van de filmpjes, YouTube-kanalen en webblogs die ogenschijnlijk serieus onderzoek verrichten naar hoe de mainstream media en de gevestigde orde ons belazeren. Deze analyses komen vaak uit goed onderzoek. Wat er nu echter gebeurt, is dat deze theorieën (heel slim en geraffineerd) gekoppeld worden aan “onderzoekers” die de flat earth theorie aanhangen. Dat is een hele slimme PsyOp truc die riekt naar een organisatie als Strategic Communications Laboratories of Stratcom. Op die manier ontstaat er heel snel het beeld dat “complotdenkers” aanhangers zijn van de platte aarde theorie. En dat maakt dat het stigma “complotdenker” nog verder tot een ziektebeeld wordt opgeklopt. Onderzoek doen naar en kritisch nadenken over nieuwsfeiten, geschiedenis of wereldvraagstukken, is daarmee per definitie gevaarlijk verklaard. Jij als eenling kan nooit alle facetten van een vraagstuk of probleem beschouwen, dus waag je niet aan ‘nadenken over’ of ‘op onderzoek uitgaan’, want dat kan leiden tot gedragsstoornissen en mogelijk zelf tot het geloven in een ‘platte aarde’. Bovendien val je buiten de groep. En u kunt op onderstaand filmpje zien hoe effectief groepsdruk is.

Het filmpje hieronder vond ik op YouTube. In deze PsyOp film wordt aan de hand van een vliegtuig uitgelegd waarom de aarde plat zou zijn. Je moet wel extreem weinig met wiskunde en natuurkunde te maken hebben gehad in je leven om deze onzin te geloven, maar zoals ik al zei, is dat de bedoeling ook. Het is de bedoeling om PsyOp agenten in het veld te zetten die de serieuze onderzoekstheorieën naast de compleet idiote theorieën te zetten. Dat is waarschijnlijk ook de reden dat deze sites en YouTube kanalen sinds 2015 als paddenstoelen uit de grond rijzen. Het is dus de hoogste tijd om deze PsyOp te exposen.

de-aarde-is-niet-platIn onderstaand filmpje wordt het voorbeeld van een vliegtuig gebruikt om te verklaren dat de aarde wel plat zou moeten zijn. Zo zou een vliegtuig continu zijn neus een beetje naar beneden bij moeten sturen als de aarde daadwerkelijk rond zou zijn. Een gyroscoop in een vliegtuig zou daarentegen achterover moeten gaan buigen, naarmate het vliegtuig de bolling van de aarde zou volgen. Beide is complete kolder en is heel simpel te verklaren middels het principe van de middelpuntvliedende kracht. Draai maar eens een vliegtuigje aan een touwtje horizontaal boven je hoofd rond. Als je met je lichaam meedraait en je ogen op het vliegtuig gericht houdt, zal je altijd een zelfde stand van het vliegtuig zien. Nu zit een vliegtuig niet aan een touwtje, maar wel aan een onzichtbaar touwtje. Dat is de onzichtbare aantrekking van de zwaartekracht.

Iedereen die nog de werking van een Gyroscoop niet kan bevatten, omdat hij of zij de natuurwetten niet kan omzetten in de wiskundige formules waarmee deze werking onderbouwt wordt, moet gewoon even een week lang iedere avond onderstaand filmpje bekijken. Ja het is van de US Navy en dat is natuurlijk al verdacht (voor deze PsyOp agenten). Nee niet alle wetenschap, wiskunde of natuurkunde is verdacht. Wel verdacht wordt het als de natuurwetten overtreden lijken te worden zoals in het geval van 911. Accurate wetenschap kan een complot ontrafelen. Aangepaste wetenschap kan een complot creëren. Dus in vrije val instortende wolkenkrabbers tarten de natuurwetten en de wetenschap en rekenmodellen achter constructietechniek. Aangepaste wetenschap verklaart global warming. Onderstaand filmpje is een accurate onderbouwing van een natuurkundig verschijnsel dat wordt benut om over de bolle aarde te navigeren. Willen alle flat earth PsyOp agenten nu de tent verlaten?

Bron linkvermeldingen: stratcomcoe.org

Gedeeld 323

Tags: , , , , , , , ,

About the Author ()

Comments (22)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Martin Vrijland schreef:

  In het 2e filmpje (uit bovenstaand artikel) ziet u een man met een donkere huidskleur. Hij past gesprekshypnose en handgebaren toe om de luisteraar in een trans te brengen en af te leiden. Gebaseerd op de technieken van Milton Erickson

  https://nl.wikipedia.org/wiki/Milton_H._Erickson

  Voor alle flat earth fans (staatstrollen)…kijk eens dit filmpje (en zie hoe het gebruikt wordt om aan “complotdenken” te linken)

  https://www.youtube.com/watch?v=_YzeGRFDIms

 2. wat is waar schreef:

  Martin jij valt voor mij behoorlijk door de mand. Ik kan dit toch moeilijk open minded noemen voor nieuwe ideeën. Jij doet geen onderzoek, weerlegt welgeteld één argument. En dan natuurlijk een argument natuurkundig van aard is want dat begrijpen de meesten toch niet. En je meent daarmee iedereen die grote twijfels heeft bij het huidige voorstelling van de aarde die hij op school geleerd heeft af te moeten serveren.
  Ik vraag me af of jij wel oprecht bent in deze kwestie.

  Alles wat je denkt te weten heb je ergens geleerd. Zeker wat betreft de het Universum. Het is iedereen aangeleerd dat de aarde rond is. Dat begon natuurlijk met de globe die op elke school aanwezig is en kaarten met het ronde bolletje dat de aarde zou verbeelden. Ik weet 100% zeker dat jij als wat jij geleerd heb niet kunt narekenen, dus hoe weet je dan dat het waar is wat jou geleerd is? Dat weet jij niet en niemand niet.

  De argumenten die je gebruikt gaan er van uit dat de aarde rond is. Als de aarde niet rond is zijn die wetten zoals gravitatiekracht niet meer valide. Dit zijn dus argumenten die niet gebruikt kunnen worden om te bewijzen dat de aarde rond is.

  Verder was Galilei een door de Jezuieten opgeleide wetenschapper. Altijd verdacht als Jezuieten geschoolde wetenschappers met nieuwe theorieën komen.

 3. Notis schreef:

  Meneer @wat is waar. Wat waar is weet je zelf niet.
  Wetenschap is logica, theorie en experiment en vooral gezond verstand.
  Dat de Aarde plat is ga ik niet eens meer op in.
  Zowel een boot een vliegtuig of een wandelaar volgt precies de WETTEN van de zwaartekracht(Newton) en daarvoor al Gallilei(of ie nou een Jezuit was of niet) en van Einstein (overigens een oplichter en plagiatist) .

  Ook een vliegtuig, zeiler of wandelaar is onderhevig aan Corioliskrachten, wind en alle andere natuurkrachten.
  Dat neemt niet weg dat een vliegtuig even gemakkelijk van A’dam naar Londen vliegt als van Tokio naar Rio deJaneiro of Alaska: even gemakkelijk als jij van je huisje naar je werkje, JA!!!
  Beetje duidelijkzo meneer wat is waar of moet ik echt met formules gaan knallen.
  Btw Ik wis-, natuur-, en sterrenkunde gestudeerd, dus kom maar op!!!

  P.S. MEnsen laat je niet gek maken . De waarheid, de natuur is heel eenvoudig.
  Torens (al zijn ze 400-410 m hoog) storten niet zomaar in. Vliegtuigen vliegen niet zomaar in deze stalen torens alsof ze van boter zijn zonder een spoor na te laten met vleugels die verdwijnen achter een gebouw dat ACHTER het gebouw staat waar ze in vliegen.
  WIj, althans de meeste mensen zijn daar in gevlogen. (CGI filmpjes nep, nep en nog eens nep).
  Staal is keihard en keiharder dan alumium. En nog steeds is actie=reactie(Wet van Newton).
  Een stalen betonnen kolos van een gebouw van 400 meter hoog, KNALT even hard terug tegen vliegtuig dat het lef heeft om tegen hem aan te vliegen namelijk!!!

  Effe nadenken en effe doordenken a.u.b.

  https://www.youtube.com/watch?v=gbWD_dGBIm8

  https://www.youtube.com/watch?v=qdC4k0-wJlw

 4. Martin Vrijland schreef:

  @Wat is waar (troll)

  Dat is mooi, want het is juist mijn bedoeling om mensen op basis van deze ‘lakmoesproef’ door de mand te zien vallen.
  Dat ik beschreven heb dat onze realiteit alles weg heeft van een simulatie (zie hier) wil niet zeggen dat binnen deze drie-dimensionale-vijf-zintuiglijke beleving geen natuurwetten gelden.

  Alle argumenten die aangedragen worden om te verklaren dat de aarde plat zou zijn, zijn 1 voor 1 met het grootste gemak onderuit te halen. Ik ga me er niet eens aan wagen, omdat ik constateer dat er inmiddels hele bibliotheken aangelegd zijn met deze onzin.

  Om maar een voorbeeld te geven: je stelt nu dat de wetten van de zwaartekracht niet meer “valide” zouden zijn. Waarom moet een vliegtuig dan nog steeds motoren hebben om op te stijgen? Is dat niet omdat vanwege de voorwaartse snelheid een onderdruk boven het vleugelprofiel ontstaat, waardoor er een lift ontstaat die het vliegtuig (t.o.v. de zwaartekracht) optilt?
  Echt elk argument dat aangedragen wordt door de platte aarde bullshit verkopers is met groots gemak onderuit te halen.

  Ik filter dan ook maar wat graag de PsyOp trollen van deze website.

 5. erwin schreef:

  Martin schrijft: ” Dat ik beschreven heb dat onze realiteit alles weg heeft van een simulatie (zie hier) wil niet zeggen dat binnen deze drie-dimensionale-vijf-zintuiglijke beleving geen natuurwetten gelden “.

  Ben het met je eens ook een software-programma moet aan regels en een basis/structuur voldoen. Anders krijg je een dwarrelend scherm en/of geen beeld. Dan houdt het gewoon op met de matrix, de “werkelijkheid” waarin wij leven.

 6. SoulmanNL schreef:

  @wat is waar

  Daar komen de jezuieten weer om de hoek kijken, maar je zegt het goed…..door de jezuieten opgeleid. Lees de Talmoed eens en zie hoe goed ze het hebben met niet jezuieten. Zouden ze dan ook echte wetenschappen met ons delen?

  Ook als je in de (valse) geschiedenis kijkt en bestudeerd zie dat de jezuieten overal een hand in heeft gehad en dan met name het verhandelen van slaven. Waar de nederlanders de schuld van krijgen (nederland indie lijn), ook columbus werdt ervan beticht. De jezuieten zijn de financierders van alle grote expedities en enige schuld ervan is in ander mans schoenen geschoven……oja dat doen ze nog steeds want wie heeft deze wereld nu financieel en technologies in hun grip?

  Mensen als Martin zijn mensen die licht delen in tijden van duisternis en het is normaal dat de duisternis het licht proberen te doven omdat ze dat niet kunnen aanschouwen. Mensen die licht delen met anderen zouden gerespecteerd en beschermd moeten worden en niet zoals deze wereld nu is uitgebuit en misbruikt te worden of neergezet worden als een ‘fantast’. Denk hierbij eens aan heer Tesla…..zonder zijn ‘fantasie’ hadden we nu geen stroom systeem gehad en wat hebben de jezuieten met hem gedaan….ze hebben zijn technieken afgenomen en hem gebruikt als een bediende terwijl hij wel een van de grootste mind is geweest in onze wereld van de afgelopen paar honderd jaar!

  Oja….dat vergeet ik…..de grootste misdaad die ze hebben begaan is dat ze de hermetische wetten occult (Occult Philosophy van agrippa, een generaal van de jezuieten uit 1531) hebben gemaakt zodat vele zich er niet aan wagen. Wat maakt hun dat dan……?

  Duivelaanbidders!!!! En zeg nu toch eerlijk kijk eens in de wereld!!!

 7. keazer schreef:

  Iemand heeft waarschijnlijk iets te lang gekeken naar de film Gods of Egypte.

 8. Martin Vrijland schreef:

  Let op wederom de NLP technieken en het zetten van ankers als ‘non spherical fashion’. Let op hoe de theorie gekoppeld wordt aan de electrical universe van Emanuel Velikosvky om ook die theorie in de belachelijke hoek te trekken…

  Psyop actors alarm

  https://www.youtube.com/watch?v=hsOz_J6tJVU

 9. PasOpRokenVoorkomtHersenspoeling schreef:

  @wat is waar,
  Dat was een wel heel kort bezoekje hier op de site.

 10. Martin Vrijland schreef:

  Dat is een gevolg van het trollen-filter hier op de site

 11. Notis schreef:

  Prima @Martin.
  Een keertje een troll doorlaten is leuk, zorgt voor wat verTIER! Maar er zijn grenzen.
  Dit soort onzin (de Aarde is plat) is volkomen ONZIN. Daar moeten we niet eens op ingaan, want dat is precies wat ze willen!

  Namelijk er op ingaan betekent dat je kracht, tijd en ruimte verspilt/verspeeld die ONS van de echte zaken, die er toe doen afhoudt!!!

  Het beste is deze trollen met hun Trollaria is ze met humor hun hok in te schoppen.
  Humor is namelijk superieur aan hun vuige aantijgigen, hun domme en leugenachtige theorieen en hun smerige medewerking aan de werkelijke duivelse bedenkers en uitvoerders van werkelijke complotten!

  Een complot is een complot als het een complot is!!!!
  Een trol is een trol als deze onzin uitkraamt !

  Er is maar 1 waarheid, maar duizenden leugens!

 12. Notis schreef:

  @Martin @ALLEN
  TOch is het goed hier aandacht aan te besteden omdat dit soort sluwe technieken een middel is van de pedoperverse en andere perverse machten om een maatschappij van zombies a la “1984” van Georg Orwell te creëren.

  De site van Don Quichotte met Steven Wonder als platte Aarde voorstander die ongeveer 3 uur per kwartier zijn site volschijt met plat gewauwel over een platte Aarde.

  Er schijnt al een voorstel te liggen om deze psychische aandoening -voorlopig aangeduid als GeoPLanaFlatulentie (=Platte Aarde Diarree of winderigheid) in
  de DSM IV (Diagnostic and Statistical Manual of Mental Disorders) op te nemen. 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 😉 😉 😉

 13. Notis schreef:

  TV is dodelijk voor gezond en onafhankelijk denken.

  Humor is dodelijk voor aantijgingen van bv trollen, dominees en vrouwen 🙂

  …met die laatste categorie moet je voorzichtig zijn want het lange termijn effect van humor op vrouwen is nog onvoldoende onderzocht en bovendien kunnen we niet zonder ze, al zijn er vrouwen en vrouwen…vat u hem?

 14. leeuw schreef:

  Waar licht is is ook schaduw.
  dus wie licht schijnt krijgt het niet makkelijk en in deze tijd al helemaal niet men dult geen licht meer, helaas.

 15. PasOpRokenVoorkomtHersenspoeling schreef:

  En kijk eens in de bovenstaande video naar het modelletje van de flat earth.
  Dus er is altijd een volle maan? En hoe kan er ooit een zon en maansverduistering zijn met dit model? Daar hebben de flat earthers geen antwoord op.
  Flat earthers zijn eigenlijk flat brainers. Een groot deel van de-duidelijk niet al te snuggere-flat earthers is echt gehersenspoeld door een handje vol dis-info agenten dat de psy-op en de bijbehorende fake modellen aangereikt krijgt door de CIA.
  Diegene die in deze psy-op zijn gestonken zijn ook haast niet meer tot rede te brengen.
  Grotendeels zijn dit goedgelovige christenen die ook in de kwestie 911 in de termite,super termite,mini nukes psy ops zijn getrapt. Ze GELOVEN altijd van alles omdat ze niet zelfstandig en logisch kunnen denken en sluiten zich gewoon weer aan bij de grootste groep. Steven Jones &Richard Gage’s 911Architect & Engineers is een psy-op ansich, een cover up die al voor 911 was opgetuigd. Deze main gatekeepers weten exact middels welke technologie de zeven WTC torens (géén drie dus!) tot stof zijn vergaan en welke bedrijven deze technologie in huis hebben.

 16. PasOpRokenVoorkomtHersenspoeling schreef:

  Hier nog een eenvoudige uitleg voor de ‘flattards’, ook wel ‘flatbrainers’ genoemd.
  Hopelijk is deze uitleg eenvoudig genoeg.
  https://www.youtube.com/watch?v=6keRUBkQscg

 17. PasOpRokenVoorkomtHersenspoeling schreef:

  Het ziet ernaar uit dat het merendeel van de ‘truthers’ is gehersenspoeld door de platte aarde psy-op. En de door YouTube gemanipuleerde ‘duimpjes op’ voor de flat earth overtuigt de groepsdruk-gevoeligen. Groepsdruk is het fenomeen waar gebruik van wordt gemaakt. Dus de platte aarde psy-op is zeer geslaagd.
  De Flat earth psy-op is hersenspoeling op het allerhoogste niveau.Zelfs de zogenaamd ‘wakkeren’ zijn volledig gehersenspoeld ná wakker dachten te zijn geworden!!

  Ik heb het vermoeden dat Notis ook een flatbrainer is.
  Notis? Heb ik gelijk? Of is het enkel de gebeurtenis van 911 dat je niet kan vatten?

 18. PasOpRokenVoorkomtHersenspoeling schreef:

  Excuus Notis, ik zag dat je al kenbaar had gemaakt dat je geen flatbrainer bent.
  Het is dus enkel 911 waar je het spoor een beetje bijster bent.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten