Gaan we de diepste crisis ooit tegemoet?

Filed in NIEUWS ANALYSES by on 29 juni 2016

zware-hagel-nederland-2016De Brexit lijkt, zoals ik in dit artikel al voorzag, het grote plan te zijn geweest om de wereldeconomie te laten crashen. Beurzen wereldwijd storten in. Bankenaandelen in geheel Europa staan op hun dieptepunt sinds 30 jaar. Het slechte weer dat vorige week samenviel met het Brexit referendum, leek de subliminale boodschap te zijn voor komende barre tijden. Een val van de banken zal de Bail In regeling in werking doen treden. Dat houdt zoveel in dat al het spaargeld (boven een ton) van iedere Europese burger in 1x geplunderd kan worden om de banken te redden. Zal de grote chaos nu toch echt wereldwijd losbarsten? Is de terreuraanslag van gisteravond op de luchthaven van Istanboel daar het startsein van?

Onderstaand bericht plaatste ik afgelopen zondag 26 juni op Facebook. Ik verwijs daarin naar een artikel van alt-market.com dat net als ik zegt dat de Brexit controlled demolition van de wereldeconomie is.

brexit-controled-demolition

Onderstaand plaatje afkomstig van Niburu.co spreekt voor zich. De bankaandelen in geheel Europa gaan hard onderuit. Het volgende is niet bedoeld om u bang te maken, maar slechts een advies dat ik 1x eerder gaf. Dit gaf ik een jaar te vroeg, maar nu zeg ik met enige ernst: Bereid u voor. Haal veel lang houdbaar voedsel in huis; haal drinkwater in huis, maar vooral: help elkaar en blijf kalm. Steun ook de boodschapper. En vooral: word ten tijde van een eventuele economische chaos niet boos op uw medemens van welke kleur of religie dan ook, maar op de leiders die u in deze chaos storten via zelfgeschapen oorlogen en terreurpsyops en hoaxes. Natuurlijk zou het kunnen dat ‘de zaak’ nog gerekt wordt, maar het zal voelbaar worden. Als u naar onderstaande grafiek kijkt is het eigenlijk simpelweg een wetmatigheid. Als een ineenstorting niet plaatsvindt, wordt er ergens kunstmatig ingegrepen. Dat kan niet anders. Maar ook zo’n kunstmatige ingreep kan alleen maar grote effecten hebben en is slechts een kort uitstel van executie. Oordeelt u zelf. Ik hoop dat ik er volledig naast zit.

eu-bankloss

Bron linkvermeldingen: nu.nlnu.nlalt-market.com, niburu.co

Gedeeld 348

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , ,

About the Author ()

Comments (18)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Martin Vrijland schreef:

  Zie ook:

  The $2.08 trillion wiped off global equity markets on Friday after Britain voted to leave the European Union was the biggest daily loss ever, trumping the Lehman Brothers bankruptcy during the 2008 financial crisis and the Black Monday stock market crash of 1987, according to Standard & Poor’s Dow Jones Indices.

  http://www.alt-market.com/articles/2935-over-2-trillion-wiped-out-after-brexit-friday-was-the-biggest-single-day-loss-ever

 2. aurora0026 schreef:

  “A storm is coming” is een zin die de laatste paar jaren in veel Blockbusters te horen was. Dat is geen toeval.

 3. erwin schreef:

  Als die crash enz er komt is dat zeker gepland. Uit de hand lopen van de situatie in Nederland zal zeker niet gebeuren. In Nederland is alles wat essentieel is voor de elite gepland, in draaiboeken, protocollen, thinktanks enz niets is toeval. Het is immers niet de bedoeling dat de faraonische babelonische club de macht verliest maar versterkt.

 4. Martin Vrijland schreef:

  Vergis je niet, in bankencrisis en beurscrash zal zeker zijn invloed gaan hebben op de economie en mogelijk voedsel prijzen e.d. flink opdrijven. Dat gaan we ook hier in Nederland voelen.

 5. erwin schreef:

  Volgens mij is er in Zuid-Amerika, Venezuela, Brazilie enz. al een andere grote crisis aan de hand. Deze wordt in de msm doodgezwegen. Echter daar worden de crisissen veroorzaakt door de faraonische babelonische club om de presidenten van die landen ten val te brengen. Deze presidenten zijn te zelfstandig voor de faraonische babelonische club.

 6. Martin Vrijland schreef:

  Gaan we onderstaande Venezuelaanse praktijken in Europa ook zien. De economie in Venezuela ligt volledig op zijn gat door de economische oorlogsvoering van de globalistische elite. De politie valt het wanhopige volk hard aan.

  https://www.youtube.com/watch?v=zGUbdQ4HLm8

 7. erwin schreef:

  Interessant boek is het autobiografisch boek van John Perkins, confessions of an economic hit man,

  Economic hit men (EHMs) are highly paid professionals who cheat countries around the globe out of trillions of dollars. They funnel money from the World Bank, the United States Agency for International Development (USAID), and other foreign “aid” organizations into the coffers of huge corporations and the pockets of a few wealthy families who control the planet’s natural resources. Their tools included fraudulent financial reports, rigged elections, payoffs, extortion, sex, and murder. They play a game as old as empire, but one that has taken on new and terrifying dimensions during this time of globalization.

  De faraonisch babelonische club maakt gebruik van deze hit men

 8. erwin schreef:

  Mijn inschatting is dat de situatie in Nederland nooit zal doorschieten als in Venezuela met agenten die op de burgers gaat schieten enz. Reden in Nederland is de faraonische babelonische gevestigd,
  met veel van die personen op sleutelposities bij overheid, banken, enz. Nederland is te beschouwen als een crediteur-staat i.t.t. bijv. Venezuela en Griekenland. Nederland is de doorvoerhaven van kapitaalstromen en is gebaat bij relatieve rust. In nederland wordt het denkwerk gedaan voor de New World Order. Daarbij heeft de gemiddelde Nederlander een slavenmentaliteit.
  Kortom als er een crisis zal ontstaan zal dat geaccepteerd worden in Nederlland, een toestand als in de 2e WO, wel meer controle, minder vrijheid, minder geld enz. maar zeker geen opstanden enz.

 9. Martin Vrijland schreef:

  Nee, dat komt omdat de media en politiek hier inderdaad al onderdeel uitmaken van de globalistische elite en men dat in Venezuela juist nog moet bereiken. Desalniettemin zal een ineenstorting van de financiële markten onherroepelijk een impact moeten hebben op de economie. Inflatie lijkt toch echt niet langer kunstmatig te beheersen. Nu lukt dit in Amerika (waar de geldpers ongelimiteerd op volle toeren draait) ook al jaren, dus we moeten afwachten hoe de globalisten dit nu weer in weten te dammen. Toch verwacht ik zelf wel een flinke dip. De media zullen er alles aan doen om dit beeld bij te sturen.

  Loop eens door een gemiddelde stad in Nederland en kijk hoeveel winkelpanden er leeg staan. We worden nog steeds voorgelogen over de bestaande crisis. De vers op de loer liggende depressie zal ook weer door politici en media worden opgelapt met woorden en geruststellende plaatjes.

 10. Martin Vrijland schreef:

  Het is al duidelijk. Er gaan kunstgrepen worden bedacht inplaats van Bail In. De centrale bank gaat gewoon geld bijdrukken.

  [Citaat] McCann verwacht dat de centrale bank waarschijnlijk de financiële sector zal ondersteunen met extra liquiditeit (lees geld bijdrukken) en bij de komende vergadering in juli de rente zal gaan verlagen.

  http://www.telegraaf.nl/dft/nieuws_dft/26107407/___VK_in_recessie_door_Brexit___.html

 11. Albertina schreef:

  Ja zeker, there is a big storm coming, kijk hier:
  https://youtu.be/YDO1JfZ3aRI
  https://youtu.be/JOJUy-Rr66I
  https://youtu.be/d4zFnGuKucw
  Wordt Londen opgeofferd, zoals al werd aangekondigd in de film London Has Fallen, waarom ging de film Independance Day in premiè op de dag van de Brexit, toeval of toch niet??

 12. Albertina schreef:

  Ik hoor het nu nog uit vele monden, ja maar alles trekt wel weer aan hè, de huizenmarkten gaan weer beter etc.etc. Het spreekwoord zegt toch van 7 vette en 7 magere jaren, dus zo gaat het altijd, hierna komen weer de betere tijden……
  Als ik zo in het centrum van mijn dorp loop, zie ik zoveel leegstand, dan vraag ik me af waar mensen nu nog naar luisteren of kijken. De waarheid staart je recht in je gezicht, maar blijkbaar moeten mensen eerst nog meer gaan voelen, vooral in hun portemonee, het grote kwaad op aarde. Blijkbaar gaat het nog teveel mensen te goed in dit land en maakt men zich vooralsnog geen zorgen.
  Of we die toestanden zoals in Venezuela hier krijgen, weet ik niet, het kan maar zo, er wordt gezegd dat na 9 maal een maaltijd te moeten ontberen, de mens gek wordt in zijn kop en men dan op zoek gaat naar voedsel en dan massaal de supermarkten worden geplunderd. Als je googled op you tube, toen de stroom uitviel in Amerika, daar is toen een documentaire van gemaakt, worden de mensen helemaal gek en gewelddadig.
  Overigens wordt er dit jaar nog een grote zonneuitbarsting verwacht, een EMP, maar alles kan worden bewerkstelligd natuurlijk, zoals men ook aardbevingen kan aansturen, fracking ook zo geliefd, zie Fukushima, 70% van de bevolking is inmiddels besmet met radioactiviteit, ook daar hoor je niets over in de media.

  Daarom is het een goede zaak om je voor te bereiden, groentes en fruit in glas, heel veel water, sla desnoods een waterput, geurloze petroleum, kacheltjes om op te koken, kaarsen, olielampen, batterijen en heel veel kaarsen. Prepper.nl vertelt je alles!
  Als je een goede voorraad hebt, dan hoef je de deur niet uit en zou ik ook maar binnen blijven, deuren op slot, gordijnen en ramen dichthouden.

 13. leeuw schreef:

  zeitgeist 2 vanaf 25 minuten op youtube in het Nederlands vertaald is dat inderdaad te zien Het duur meer als een uur bijna 2 uur als ik me niet vergis, maar het bekijken zeker waard.
  de vrouwelijke president van Argentine bv die wilde geen monsanto enz voor der volk na ene beschulkding van een moord op een man bezweek ze en haalde monsatno binnen. Brazilie bv die president wilde ene basis inkomen voor iedereen in zijn land en zie nu,, ook daar is nu herrie. Na zeitgeist 2 gezien te hebben weet je eigelijk al genoeg.

 14. leeuw schreef:

  Ook hier zal alles ineen zakken als men niet opstaat. In Frankrijk is men nog steeds op straat, maar de media zwijgt van de week weer ene miljoen of zo op de been weer hoor je niks op NOS en RTL ect.
  De vakbondne hier staan achter hun mensen. In NL?? Waar zie je de vakbonden? Nergens ook die zit in ze zakken van de elite. En het volk is zelf te laf om op te staan. Blij dat ik niet meer in NL woon.

 15. Brammetjebram schreef:

  Erwin en Leeuw , ik begrijp jullie gevoelens best. Maar het zijn gevoelens…

  Hoewel de Nederlanders wel geprogrammeerd zijn tot slaaf , hebben zij geen slavenmentaliteit. Zij staan overal ter wereld bekend als harde werkers en mensen met initiatief.
  Ze zijn slechts verblind , een groot gedeelte gelooft het sprookje van democratie echt. Daarop word nu juist gebouwd met de false flag golf die nu Europa teistert. Een slavenmentaliteit is als je dat wel weet maar je erbij neer hebt gelegd. Deze mensen zie je steeds meer.
  Wakker geworden maar ook zwak. Daar kunnen ze niets aan doen. Hoeveel mensen begrijpen iets van gezondheid , of hoe je in te dekken tegen allerlei vormen van vergiftiging en blootstelling aan straling.
  Als de mensen zouden weten hoe ze door een klein groepje mafia al eeuwen in de maling worden genomen , en klein gehouden , en voorkomen word dat zij ooit iets opbouwen , of zelfs maar gezond kunnen zijn ,
  zouden ze morgen elkaar raadplegen over wat te doen. Steeds meer mensen weten het , of voelen het , al is het maar omdat ze onbewust weten dat teveel niet meer klopt. Ook aan het nieuws.
  We zullen zien.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten