Hoaxes en valse vlag aanslagen: via these, anti-these en synthese naar New World Order

Filed in NIEUWS ANALYSES by on 14 april 2017

poetin-trumpHet lijkt steeds moeilijker te bevatten hoe het spel op het wereldwijde schaakbord gespeeld wordt. In de wereld van de alternatieve media sites zijn er sommigen die Donald Trump zijn gaan verheerlijken en anderen die Poetin als de man zien die tegen de New World Order strijdt. Die laatste sites zijn meestal wel bereid om een terreuraanslag als valse vlag te betitelen, maar nooit zie je ze uitleggen dat een gebeurtenis ook wel eens een complete hoax zou kunnen zijn. Als er namelijk sprake zou zijn van een hoax in geval van een terreuraanslag, zou dat soms kunnen betekenen dat beide partijen er van op de hoogte zijn dat een aanslag nooit heeft plaatsgevonden, maar in scene is gezet. Het is natuurlijk per definitie lastig om uit de wirwar aan informatie op internet nog goede analyses te kunnen doen en de ware toedracht te achterhalen, maar het echt kritisch nadenken lijkt in veel gevallen ook niet meer onderdeel van het menselijk denkvermogen, waardoor mensen vaak berusten in het voorgekauwde verhaal in de media of van de nieuws sites van hun voorkeur.

Laten we eens van de denkbeeldige situatie uitgaan dat bijvoorbeeld de recente gifgas aanval in de Syrische provincie Idlib geen aanslag van het Assad regime was, maar een vooropgezet plan van zowel het Westen als Rusland en de daar aan gelieerde landen. “Welke idioot verzint zo’n stellingname?“, zult u nu wellicht denken. Dat zou betekenen dat beide landen achter de schermen onder een hoedje spelen, maar in het zichtbare veld (de media) elkaar beschuldigen. Dat klinkt nogal vreemd. Waarom zouden twee partijen die elkaar continu bestoken met beschuldigingen, achter de schermen samenwerken? Het meest sprekende voorbeeld hiervan zagen we misschien wel na de MH17 ramp. Het westen komt met een onderzoeksrapport van de (Machiavelli prijs winnende) OVV Onderzoeksraad waaruit blijkt dat een Russische BUK raket het vliegtuig uit de lucht geschoten zou hebben. Rusland ontkent dit wel, maar komt niet met argumenten die tot een krachtige ontmaskering van de westerse onderzoeksresultaten zouden leiden. Zo zouden er bijvoorbeeld vraagtekens gesteld kunnen worden bij de enorme omweg die de BUK installatie maakte om op de lanceerplek terecht te komen. Überhaupt zouden er veel meer vraagtekens kunnen worden gesteld bij deze ramp en de vraag die zou kunnen worden gesteld is of er misschien sprake was van een hoax, zoals uitgelegd in dit artikel.

Rusland is wel in staat om het westen te beschuldigen van valse vlag aanslagen, maar zal nooit aantonen dat iets een hoax is. Een krachtige, volledige en onomstotelijke ontmaskering van westerse beschuldigingen lijkt nooit echt plaats te vinden. Komt dit omdat er ook daadwerkelijk nooit sprake is van een valse vlag of hoax? Zou het misschien zo kunnen zijn dat de wereldleiders ons zoet houden met vraagtekens om zo de mensheid gezamenlijk richting een gewenst einddoel te trekken? Er zijn nog steeds mensen die denken dat Poetin (of misschien zelfs de Turkse leider Erdogan) de plannen van de New World Order doorziet. Zou het zo kunnen zijn dat ook deze sterke leiders simpelweg onderdeel van de road map richting de New World Order zijn? Waarom vliegen ze elkaar dan in de haren in Syrië en waarom lopen de spanningen dan momenteel zelfs zo ver op dat we op de drempel van een derde wereldoorlog lijken te staan? Kan het zo zijn dat die oorlogen juist gepland worden op heel hoog niveau en dat de wereldleiders dus hun rol van vijandigheid spelen, om deze agenda te vervullen? Dat lijkt echt te ver gezocht.

Dialectisch denken heeft het karakter van een dialoog. Een bepaalde positie wordt kritisch ondervraagd vanuit een andere positie en omgekeerd. Het vertrekpunt wordt gevormd door strijdige intuïtie of hypothesen. Deze wijze van denken had de voorkeur van de Griekse filosoof Plato. Later zal de filosoof Hegel de stelling uitwerken. Hegel stelde dat niet alleen het denken, maar ook de realiteit een dialectische structuur heeft en opgebouwd is in drie fases: these, anti-these en synthese. Een these is een stelling, die bewezen of beargumenteerd moet worden. Soms wordt een these genuanceerd, in dat geval ontstaat er meestal echter een nieuwe these (of hypothese). De tegenstelling van zo’n stellingname noemen we dus de anti-these. De strijd in de media tussen argumenten van oost en west zouden we dus Hegeliaanse Dialectiek kunnen noemen. De synthese lost het conflict tussen these en anti-these op, door de gezamenlijke waarheden in beide te verzoenen. De Hegeliaanse dialectiek zit erg simpel in elkaar: creëer een probleem; controleer het probleem en haar effecten. Bied vervolgens de oplossing aan. De Hegeliaanse filosofie stelt ‘dat alle historische gebeurtenissen voortkomen uit een conflict tussen tegenovergestelde krachten’. Elk idee of implementatie van een idee kan worden gezien als these. Deze these lokt tegengestelde krachten uit, in een zogenaamde anti-these. Het uiteindelijke resultaat zal noch de these, noch de anti-these zijn, maar een synthese van de twee tegenovergestelde krachten.

De Hegeliaanse dialectiek is het proces waarvan de heersende elite gebruik lijkt te maken. Er wordt een probleem gecreëerd waarvan vooraf bekend is wat de reactie van de bevolking zal zijn. Op die manier zal het volk de vooraf geplande en gewenste oplossing omarmen. Wanneer de bevolking naar behoren is geconditioneerd, wordt de gewenste agenda van onze machtselite gepresenteerd als de gewenste oplossing voor het probleem dat zij zelf schiepen. We noemen dit samengevat ook wel Problem, Reaction, Solution. Voor het bereiken van een gewenst eindresultaat (synthese) is dus de weg van tweestrijd (these en anti-these) een noodzakelijke weg.

Zou het mogelijk kunnen zijn dat wereldleiders over de hoofden van miljoenen doden en door hen zelf bewust opgetuigde oorlogen een mega groot probleem aan het optuigen zijn volgens de regels van de Hegeliaanse dialectiek van these en anti-these? Zijn dat de tegenstellingen die we steeds voorgeschoteld krijgen in de media? Het is natuurlijk wel prettig dat wanneer je het westerse imperialisme doorziet, je de hoop nog kunt vestigen op iemand als Poetin of (voor de Turkse gemeenschap) Erdogan. Maar wat nu als zij slechts de anti-these in het Hegeliaanse spel vormen? Kijken we naar bijvoorbeeld de voorgeschiedenis van de opkomst van president Vladimir Poetin, dan is het helemaal niet zo logisch te veronderstellen dat hij geen onderdeel van de New World Order agenda is. Om te beginnen heeft er in Rusland een coup plaatsgevonden in het begin van de vorige eeuw, tijdens de eerste wereldoorlog. De toen geïnstalleerde Lenin en zijn opvolger Stalin zijn feitelijk bewezen marionetten van het zionistische krachtveld (lees hier de toelichting); het krachtveld waarvan we zouden kunnen zeggen dat dit de drijvende motor achter het New World Order plan is. Ook de door zionistisch geld geïnstalleerde Hitler en zijn anti-these vijand Stalin, speelden het spel van de Hegeliaanse dialectiek over de hoofden van tientallen miljoenen doden. De Solution, op dit hoog spel van Problem (oorlog) en de Reaction (totale uitputting van de bevolking), was de installatie van de Verenigde Naties als wereldwijd controle orgaan.

In dit spel van de Hegeliaanse dialectiek dat gespeeld wordt door de elitaire farao-bloedlijnen (zie hier de toelichting), die wij herkennen als presidenten van grote naties, is oorlog de weg naar de gewenste synthese. En voor die oorlog heb je these en anti-these nodig. Het wereldwijde schaakbord lijkt te worden gespeeld volgens dit Hegeliaanse script, waarbij (voor wie goed oplet) ook nog eens de wereldreligies en hun profetieën als masterscript lijken te dienen (zie hier en hier). Kijkt u dus naar de problematiek van de dreigende taal en de oplopende spanning tussen oost en west, bestudeert u dan eens de machtsstructuur die mogelijk achter de schermen dit spel van Hegeliaanse dialectiek speelt. Het doel lijkt duidelijk: het totaal onder slavernij brengen van de gehele mensheid in de fase van synthese.

Bron linkvermeldingen: henrymakow.com

Gedeeld 210

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , ,

About the Author ()

Comments (16)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Averroes schreef:

  Dit is precies wat het is en het wordt tijd dat mensen wakker worden en deze deceptie doorzien. Het is moeilijk ik weet het en het is ook al zeker eeuwen aan de gang met alle gevolgen van dien. Maar het is nog niet te laat om de toekomst van de komende generaties te garanderen en in totale vrijheid op te groeien. Ontwaken komt met het besef van hetgeen aan de gang is.

  https://en.wikipedia.org/wiki/File:FratPolice.jpg

  https://www.youtube.com/watch?v=TDJ1wU0Wuok

 2. Averroes schreef:

  Om in politietermen te blijven, ‘good cop, bad cop’ :

  https://www.youtube.com/watch?v=VlwcO2d1yvs

 3. Averroes schreef:

  In het kader valse vlag operaties, er zijn denktanks en machtige lobby organisaties die hun agenda punten open en bloot propageren. Maar bijna niemand die er aandacht aan besteed, men vreet liever wat de msm (mockingbird) ze voorschotelt:

  https://www.youtube.com/watch?v=ySIiuej3hMs

 4. Averroes schreef:

  Talmudic Toner “Talmudic efforts” 😀

  QUESTION: If you will allow me to apostrophize for a moment, these briefings have sometimes seemed otiose or almost pyrrhic – (laughter) – but I have greatly enjoyed our exegetical and Talmudic efforts to understand American foreign policy. I’ve used all five of those words in briefings over the last dozen or more years. (Laughter.) I’ve had enormous —

  MR TONER: Well put.

  https://www.youtube.com/watch?v=y0yxMlNKigg&feature=youtu.be&t=3m37s

 5. densie schreef:

  Zal ik je eens iets leuks vertellen, Martin?
  Er kómt geen NWO………

  Vreugdevolle Pasen gewenst
  en diep Christusbewustzijn….

  namaste

 6. PasOpRokenVoorkomtHersenspoeling schreef:

  Wat een wijsheid profeet densie.
  Ik zou ook wel zo’n kristallen bol willen hebben. Is wel handig, dan weet je als enige ter wereld precies wat er wel en niet gaat gebeuren. Wat zult u zich verheven voelen boven de gewone mens met een computertje en een internetverbinding.
  Geeft u ook lezingen? Of schrijft u ook boeken waarin u uw kennis van de toekomst deelt?
  Of is het een geheimpje wat u verder niet wil verduidelijken?
  Ik ben bijvoorbeeld wel benieuwd of de V.S op vrij korte termijn volkomen vernietigt gaat worden.
  Kunt u alstublieft een tipje van sluier oplichten. Waaruit blijkt dat de NWO een mislukking gaat worden, wat gaat er dan gebeuren waardoor de NWO mislukken gaat?
  Aliëns? de Messias?
  Groetjes van een eenvoudige boerenlul.

 7. PasOpRokenVoorkomtHersenspoeling schreef:

  Of worden we gered door Ole Dammegard en Jim Fetzer, want die helden timmeren wel lekker aan de weg. Ole had al bijna de inside jobs in London en Stockholm voorkomen door de informatie die hij van een bevriende ex-CIA agent had doorgekregen……

 8. densie schreef:

  hartelijke lach ontspringt…
  haha…
  know thyself!
  dank je wel dat je jezelf afschildert als een eenvoudige boerenlul…
  alles zal zich ten goede keren…
  neen ik ben geen profeet, neen ik voel me niet verheven…
  we are the 99%
  namaste

 9. densie schreef:

  wil nog even kwijt….
  je vragen zijn uitdagend…en cynisch…
  slecht voor je gezondheid….
  angst is een slechte raadmeester
  en ik lees hier niets anders…
  zo jammer….

 10. Averroes schreef:

  @densie, je bedoelt raadgever 😉 ik ruik een yoga matje, gember thee en 15 min me-time. Geloof je in new age?

  Trouwens beter een nuchtere boerenlul dan een misleide landheer 😀

 11. densie schreef:

  leuk! neen ik ben niet gelovig…
  wel van na het Kruis…
  Opgestaan zogezegd…Verlicht….
  Ongeveer zoals Byron Katie en Eckhart Tolle en velen met hen…

  want dat is wat gebeurt…mensen worden wakker….

  ben en blijf eenvoudig…in de stilte van het hart

  namaste

 12. PasOpRokenVoorkomtHersenspoeling schreef:

  @densie, bedankt voor jouw reactie.
  Ik cynisch ? Ja dat klopt wel.
  En mijn vragen zijn uitdagend. idd, ik wilde graag dat je je verduidelijkte.

  En angst, ach dat valt wel mee hoor. Mijn grootste angst momenteel is dat Ruby,onze broedse kip, niet genoeg drinkt of dat onze naakthalskip ‘Madeleine Albright’ Ruby’s eieren weer vertrapt.

  Wat me ook enigszins beangstigt is de new age religie die zich als een ware pandemie verspreidt.
  Dat je zo vaag over komt, komt volgens mij door die new age brainwasher Eckard Tolle.
  Stel je voor dat iedereen zo als Tolle gaat lullen…. 😀
  In zo’n wereld wil ik niet leven.

 13. Averroes schreef:

  @densie en PORVH

  happy Pesach 😀

  https://www.youtube.com/watch?v=uLwa8LnPJD0

 14. Freba schreef:

  In feite staan we al duizenden jaren “stil” als mensheid. Want het motortje “bovenin”, je hersens, werken al 30.000 jaar hetzelfde. We dragen alleen nu maatpakken, ipv dierenvellen.
  Wijlen Piet Vroon schrijft daar in de “Tranen van de Krokodil” hoofdstukken vol over. Dus als je je als “eenvoudige boerenlul” maar gewoon domweg blijft voortplanten, wordt het een zooitje. Ik begrijp wel dat “MEN” ingrijpt. Af en toe een Ebola-virus verspreiden. Kijken hoe e.e.a. afloopt.
  9 miljard mensen aan het einde van de eeuw; wat een vooruitzicht. Als je dat allemaal aan “Apenkolonies” moet overlaten, gaat het niet goed komen. Tolle: “Everything Is Form” . (And Ending)

 15. Freba schreef:

  Ik lul graag als Tolle. E.e.a. gebaseerd op het Boeddhisme. De grootste bloei in China kwam onder Boeddhistische “voorwaarden” tot stand. Wij in Europa en het z.g. vrije Westen, zijn boerenkinkels vergeleken met dat gedachtegoed. In ieder geval gedragen wij ons als zodanig.
  Neanderthalers zijn niet uitgestorven. Kijk maar om je heen. Als je je daar van bewust bent; wordt het een stuk makkelijker. De fylogenetische resten zijn nog volop aanwezig in ons.
  We gaan ten onder aan onze arrogantie EN domheid. En of je wilt of niet; je hoort er wel bij. Eigenlijk lachwekkend.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten