Hoe jarenlange programmering uw realiteit mogelijk heeft aangepast

Filed in NIEUWS ANALYSES by on 9 oktober 2016

hypnose-mediaU kent ze wel die hypnose shows van mensen als Rasti Rostelli. Dat zijn van die shows waarbij de hypnotiseur u dingen laat doen of geloven die u nooit zou doen als u bij bewustzijn was. Het wordt pas interessant als u gaat ontdekken dat er ook hypnosemethodes zijn die u niet in de trance-achtige ‘met voorover knikkend hoofd’ modus brengen. De meest bekende en lichte variant daarvan is NLP. Deze techniek komt in de buurt van de gesprekshypnose techniek. Het interessante hiervan is dat de ‘gehypnotiseerde’ bij zijn/haar volste bewustzijn blijft. Iemand geeft ogenschijnlijk natuurlijke en ‘wakkere’ responses op alles wat er om zich heen gebeurt. Daarnaast hebben we nog allerlei overrompelingstechnieken die het ‘slachtoffer’ eveneens in ogenschijnlijke staat van bewustzijn houden. Derren Brown laat in zijn tv shows goed zien hoe je bijvoorbeeld de bewuste denkprocessen van mensen via overrompeling kunt gebruiken om te zakkenrollen. Ook zie je hoe hij mensen kan laten vergeten wat hun bestemming is terwijl ze in de metro van Londen naar hun werk reizen.

De reden waarom zo weinig mensen maar kunnen zien wat er duidelijk zichtbaar voor hun neus gebeurt, is dat velen de hele dag naar de massahypnotiseur kijken en luisteren. De media hebben als taak u via een combinatie van de genoemde technieken fulltime in een wakkere vorm van hypnose te houden. “Hoe kom je daar nu weer bij Vrijland? Is dat weer 1 van je complottheorieën?” Welnu, stel u voor ik laat het u zien. Stelt u zich voor dat ik met onomstotelijk bewijs kom dat u in de maling wordt genomen door de media en dat zij u een waarheidsbeeld inprogrammeren dat simpelweg niet de waarheid is? Dus stelt u zich bijvoorbeeld voor dat ik redelijk aantoonbaar kan maken dat PowNed u rondom de Poelenburgse vloggersrel in de maling heeft genomen met geregisseerd acteerwerk? Zo schreef ik daar dit artikel over en liet ik beelden zien die redelijk aannemelijk maken dat er sprake is van een filmset rondom de Vomar. Weet u wat de reactie van misschien wel 99% van de mensen die het bestuderen, zal zijn? Ze zullen het niet geloven of ze zullen het bagatelliseren door te zeggen dat het net zo goed een interpretatie van de filmende lezer (die de beelden maakte) kan zijn. Mogelijk denken ze zelfs dat het eenmalig was en misschien incidenteel wel eens gebeurt. En dan hebben we het nog niet eens gehad over het effect van groepsdruk en de neiging om de mening van de meerderheid te volgen.

Kijkt u maar eens naar onderstaand filmpje om te ontdekken hoe dit komt. Stelt u voor de hypnotiseur deelt u een zure citroen uit, maar vertelt u onder hypnose dat het een zoete sappige vrucht is. Ziet u wat er gebeurt? En stelt u zich voor dat iemand genaamd Martin Vrijland op het moment dat u de “sappige zoete vrucht” aan het eten bent, binnenkomt en zegt: “Het is geen zoete sappige vrucht, het is een citroen!” U raadt het al? U en de rest van de groep zullen zeggen: “Je bent knettergek man! Het is een zoete vrucht en hij smaakt heerlijk! Hou je mond complotdenker!” Ik laat u het bewijs zien en zeg: “Kijk, hij is geel en heeft de welbekende vorm van een citroen. Ook de pitten lijken op die van een citroen.” U zult het bewijs niet kunnen en willen zien voor wat het waard is. U staat immers net te genieten van die zoete vrucht en u herkent de smaak toch echt niet als dat van een citroen. De complotdenker is gewoon knettergek en denkt dat hij bewijs levert. Wat denkt hij wel niet? En waarschijnlijk zullen velen ook niet willen zien dat de media überhaupt een hypnotiserend effect op hen hebben. Laat staan dat we het eens kritisch gaan hebben over religieuze- en onderwijsinstellingen.

Maar waarom wil je mensen zo graag vertellen dat ze een citroen zitten te eten Vrijland? Laat ze lekker in hun realiteit geloven!” Dat is de vraag die de kern raakt van de reden waarom ik schrijf. “Denk je mensen te moeten redden voor dreigend gevaar? Heb je niks beters te doen?” Om het antwoord op die vraag te krijgen, verwijs ik u naar dit artikel. Denkt u eerst nog eens na over bovenstaande. Neem de moeite om op de linkjes te klikken. Laat het eens rustig tot u doordringen en stelt u zichzelf dan de vraag of uw perceptie van de realiteit wel altijd zuiver gebaseerd is op bewuste overwegingen of dat u de échte waarheid niet onder ogen kunt zien. Het is een hele zware dobber om mensen uit hun diepgewortelde hypnose te krijgen. Weet u nog wat uw bestemming is?

Gedeeld 182

Tags: , , , , , , , ,

About the Author ()

Comments (29)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Wilfred Bakker schreef:

  Kranten zijn op sterven na dood. maar wat ik er zoal in teruglees is alleen maar eenzijdige bagger. Ik begrijp wel dat het opzeggingen regent bij de dooie bomen die zichzelf krant noemen.

  De Volkskrant adverteert zichzelf als een krant van diepgang en onderzoek maar de troep die ze afdrukken is niet eens kattenbakwaardig.

  De Telegraaf is net als al het andere nieuws als het Den Haag even goed uitkomt, lees volledig in dienst van. Programmeren is hun bestaan, en zelfs mijn toch best wel intelligente familie prikt er niet doorheen.

  Journalisten en onderzoekers die hun werk wel goed doen, die krijgen een mes in de rug gestoken.

  En nu internet meer aandacht begint te krijgen dan de televisie en kranten is men er als de kippen bij om dat aan banden te leggen. Facebook, Twitter en Youtube beginnen steeds meer onwelgevallige personen te blokkeren of berichten/video’s te verwijderen. Google laat negatieve Clinton suggesties weg (die Bill heeft 13 vrouwen met geweld verkracht) maar die van Trump juist niet. 33 mensen zijn gezelfmoord door dat stel, miljoenen gestolen van goede doelen, verantwoordelijk voor miljoenen doden in het midden oosten, en ga zo maar ff door. En dan hebben de puppets van Trump ook niet in de gaten dat ij exact hetzelfde is, brrrr.

  Het zijn voornamelijk de kwaliteitskranten die zichzelf qualiteitskranten vinden. Het is eerder verarmde linkse stadsadel die de werkelijkheid op straat niet meer aankan.
  Ondertussen ziet geen hond meer wat Putin werkelijk aan het doen is en die donders goed weet hoe het werkt in het fasistische Europa, hij zal niet aarzelen om de eerste bom te flikkeren, en gelijk heeft ie !
  Heel Europa is gehersenspoeld door de media, mensen kunnen zelf niet meer zien en denken en uitzoeken hoe het zit, en als ze het al doen zien ze binnen een week door de bomen het bos niet meer door diezelfde media die ze weer op een zijspoor duwt.

  Fuck DWDD, Fuck nieuwsuur, Fuck 1 vandaag, Fuck Pauw, FUCK alle bagger!

  zo dat moest ik ff uitkotsen

 2. Wilfred Bakker schreef:

  Deze is ook wel geinig, 3 dames die niet zo gecharmeerd zijn van de familie Clinton, Word echt lekker modder gooien de komende tijd, ik heb er helemaal zin an.

  https://www.youtube.com/watch?v=NvoRcPXURwg

 3. PasOpRokenVoorkomtHersenspoeling schreef:

  Zoals ik eerder in het artikel over ‘ social media is slecht voor je’ meldde,
  volg ik enkel nog maar de reguliere media,want die is betrouwbaar.
  Daarop inhakend;

  Waarschuwing: Pas op, er lopen killerclowns rond, eerst in de VS maar nu zijn ze naar Nederland gekomen.
  Hopelijk krijgen de helden die bij de politie werken die killerclowns te pakken.
  Zolang moeten we maar binnenblijven en als er aan je deur wordt geklopt of gebeld vergewis je ervan dat het geen killerclown is.In wat voor tijden leven we.
  Je bent nu nergens meer veilig. Ik ga zo naar de dokter om medicijn te halen want heb erg last van hartkloppingen sinds dit bericht.Ik had al een clownfobie sinds een paar horrorfilms die ik ooit bekeek.

 4. PasOpRokenVoorkomtHersenspoeling schreef:

  Wedden dat er met Halloween een killerclown een slachtpartij aanricht?

 5. PasOpRokenVoorkomtHersenspoeling schreef:

  Wildred , pas wel op WAT je uitkotst.
  ”Bill verkrachtte 13 vrouwen” (en nog met geweld ook !)
  Wat is je bron? ( Ik durf te wedden dat je bron niet door de dr judy wood lakmoes proef komt )
  Dit soort praatjes komen meestal van controlled opposition disinfo sites zoals Alex Jones Prison Planet. En degenen die Alex Jones doorhebben komen vervolgens bij The Corbett Report uit.Dat schiet allemaal niet op want ook die is absoluut controlled opposition, want de waarheid rond 911 doet er bij Corbett niet toe.Hij danst om de hete brei heen.

 6. PasOpRokenVoorkomtHersenspoeling schreef:

  archive.org/details/ProtocollenVanDeWijzenVanSionDeAnon2014

  maar volgens het zionistische wikiwand is het natuurlijk allemaal een antisemitisch complot, gesmeed door de russen.

 7. PasOpRokenVoorkomtHersenspoeling schreef:

  Even lachen met meesteroplichter en stand-up comedian Anton Teuben.
  http://www.youtube.com/watch?v=eLBTT4xHu2o

 8. PasOpRokenVoorkomtHersenspoeling schreef:

  nog even op het randje on topic. En ik ben nu serieus.
  Als je een killerclown ziet, schakel hem direct uit.Schroom niet.
  ‘Grappenmaker’ of niet, dat maakt niet uit.
  De realiteit is dat de killerclown psy-op een feit is.
  De volgende video laat zien wat je moet doen met deze waarschijnlijk door de diensten betaalde killerclowns.
  https://youtube.com/watch?=2hBNPlu58Ac

 9. PasOpRokenVoorkomtHersenspoeling schreef:

  https://youtube.com/watch?v=2hBNPlu58Ac

 10. PasOpRokenVoorkomtHersenspoeling schreef:

  https://watch?v=2hBNPIu58Ac

 11. PasOpRokenVoorkomtHersenspoeling schreef:

  Vandaag te lezen in msn.com: De vreemdste feiten over Kim Jong Un.
  Gewoon bizar allemaal.Check it out.De aller bizarste vind ik toch wel:
  Die dictator heeft zijn verjaardag uitgeroepen -ja je gelooft het niet-
  tot nationale feestdag !!
  Gekker moet het niet worden…

 12. Notis schreef:

  @Haha Pasoprokenetc. Die hebben we toch al met KLONINGSDAG 30 april

  met opvolgend de nacht van 30 april op 1 mei Walpurgisnacht, nou dan worden niet alleen de KillerClowns actief nee al de Aleister Crowley aanbidders, al de pedolaffeikkangeengewonevrouwneukenwantdatdurfikniet-mannetjes en nog wat tuig van de richel die ze direct niet aan een boom, maar aan wel drie bomen tegelijk….

  NB Heel goed dat je dat even meldt van die Kim Jong Il waarschijnlijk ook een zionistische agent idem als Hitler, Stalin, Churchill, Roosevelt, Clintons, Obama, Trump en ga zo maar door: een eindeloze rij van pdecriminele psychoSociopathen.

 13. Camera schreef:

  Jeroen Oerlemans is best een “vreemd verhaal”. Over programmering gesproken

  Iemand kwam daarmee naar me toe en inderdaad zijn er merkwaardige
  feiten te bespeuren.

  A : Alle berichtgeving aan het Nederlandse publiek komt van 1 tong namelijk: “Joanie de Rijke”. die voor Knack werkt ? Voornamelijk via Jeroen Pauw show van de televisie… zie hier de uitzending terug,
  ze was net een paar uur terug en zat al bij Pauw?

  http://www.npo.nl/pauw/07-10-2016/VARA_101380245/POMS_VARA_5388837

  B : Ze zegt (luister radio link beneden) dat er twee fotografen bij waren plus een Franse Radio journalist
  , wie zijn dat dan? Waarom zijn die niet in beeld? Ze zegt: “vliegtuig bommen en raketten vlogen om onze oren en het regende kogels door snipers , en ze noemde het totaal veilig?” Hij was al in een ambulance weggevoerd en daarna gaat ze het vreemde verhaal afmaken.(het verhaal rammelt aan alle kanten en ze spreekt zichzelf tegen)

  http://www.nporadio1.nl/nos-met-het-oog-op-morgen/onderwerpen/377055-joanie-de-rijke-over-de-dood-van-fotograaf-jeroen-oerlemans

  C : Waar zijn de foto’s van de andere fotografen? Die waren volgens Joanie de Rijke
  meegegaan met hem, want zei bleeft toch alleen achter..

  Er staan nog veel meer vragen open…want Joanie de Rijke blijkt dus absoluut “geen getuige” te zijn.

  We moeten snel een interview organiseren met deze Joanie de Rijke en de twee fotografen en de Franse radiojournalist

 14. PasOpRokenVoorkomtHersenspoeling schreef:

  nog steeds on-topic;
  onze koning- een zoon van de May Queen- (zie YouTube)heeft toevallig wel -zonder enige training- de 11 stedentocht gedaan, ja !
  En dat elfstedenkruisje is niet de enige onderscheiding die hij eerlijk verdient heeft.
  Dus graag een beetje respect voor onze koning.
  hier de,ik mag wel zeggen, zeer indrukwekkende lijst van onderscheidingen die onze koning des vaderlandss heeft …uhh….gekregen.
  https://nl.wikipedia.org/wiki/Lijst_van_onderscheidingen_van_koning_Willem-Alexander_der_Nederlanden

 15. PasOpRokenVoorkomtHersenspoeling schreef:

  daar kan dictator kim jung un nog een puntje aan zuigen met zijn zogenaamde generaals titel.

 16. PasOpRokenVoorkomtHersenspoeling schreef:

  Kim Kardashian viert haar verjaardag niet.
  lees ik zojuist in de maistream media.
  Wat zouden we moeten zonder de mainstream media.
  We zouden verstoken blijven van belangrijk nieuws.

 17. PasOpRokenVoorkomtHersenspoeling schreef:

  ik zag zojuist een video van RTL Late Night over de aanslag in Nice, dat moet wel heel verschrikkelijk zijn geweest.
  zie YouTube: ”En toen zag ik allemaal lichamen liggen”
  Komt op mij allemaal heel geloofwaardig over.

 18. Camera schreef:

  @PasORVH

  Oh?, komt het bij u allemaal geloofwaardig over, deze Zak Zaurus in onderste film heeft het
  keurig geanalyseerd, hij heeft in een half uur uitgelegd dat dat hele event nep is. Daar hebben de acteurs en hoaxers dus dagen over gedaan. Leuk is dat ze een truck met bak vanuit een geringe snelheid in één keer 110 km/u laten rijden, gewoonweg onmogelijk

  https://www.youtube.com/watch?v=-AWgpVkI29o

 19. PasOpRokenVoorkomtHersenspoeling schreef:

  ”En toen zag ik allemaal lichamen liggen”
  https://www.youtube.com/watch?v=WAH_B4cklvb

  geloofwaardig toch ? 😉

  Ik plaatste de eerdere reactie met knipoog gericht naar doorgewinterde complotters en tevens om eventuele twijfelende sceptici te wijzen op deze uitzending bij RTL late night.
  En om eventuele sceptici van Nice te wijzen op ‘hoe jarenlange programmering hun realiteit mogelijk heeft aangepast”.(de titel van het artikel).
  Bedankt trouwens voor het plaatsen van je video, nu moet het voor sceptici toch wel overduidelijk zijn, lijkt me,dat Nice een giga hoax was.

 20. PasOpRokenVoorkomtHersenspoeling schreef:

  video plaatsen mislukt helaas, anders zelf even googlen: ”En toen zag ik allemaal lichamen liggen” (RTL Late Night)

 21. PasOpRokenVoorkomtHersenspoeling schreef:

  @Camera, als je de uitzending van de perceptie management-expert Humberto Tan hebt gezien begrijp je dat ik de opmerking met een knipoog maakte. Ik had misschien voor de duidelijkheid even een 😉 erbij moeten zetten.

 22. PasOpRokenVoorkomtHersenspoeling schreef:

  En let ook goed op hoe die stiekeme John de Mol zich opvreet over zulk slecht acteerspel. Ze weten het trouwens allemaal aan die tafel, dat Nice een psy-op was.
  Behalve het hersendode publiek. Die weten NIETS.

 23. Camera schreef:

  @PasOrVh

  Ja precies, voor de doorgewinterde truthseekers was de ironi van jou duidelijk maar voor de beginnende lezer misschien niet.
  Gisteren iemand overtuigd met het filmpje, Het antwoord was: “Ja ik begrijp wat je bedoeld en zegt ie: wat heb je eraan?” De man steekt liever de kop in het zand en blijft in de fictieve comfortzône zitten en ging letterlijk naar Umberto Tan kijken
  Die voorgeprogrammeerde perzik smaakt te goed lijkt, een douche van citroensap zal misschien helpen…

 24. Camera schreef:

  @PasOrV en allen

  Hier is die uitzending(hoopik) van rtl latenight, triple tenenkrommend, bedankt PoSrV

  https://www.youtube.com/watch?v=WAH_B4cklvw

  Een uur van te voren in Nice hebben ze alles ontruimd aan de boulevard(zie film onder) toen hebben ze de stage(dummie’s neergelegd) opgebouwd en voor de truck trukage hebben ze beelden in editprogramma’s gemanipuleerd.

  https://www.youtube.com/watch?v=uIvl2VxRXd8

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten