LGBTQ propaganda op vrouw.nl? Het verhaal: Sue’s dochter is genderneutraal

Filed in NIEUWS ANALYSES by on 4 maart 2017

vrouw-logoSinds enkele jaren is de LGBTQ propaganda niet meer uit de media weg te branden. Jongens die zich meisjes voelen; meisjes die zich jongen voelen; kinderen die hormoonkuurtjes nemen en zich om laten bouwen; het is de normaalste zaak van de wereld geworden. En dan hebben we natuurlijk de opkomst van de gender-neutrale toilet. Het zal de gemiddelde Nederlander waarschijnlijk worst wezen, maar er zit een duidelijke agenda achter deze trend. Niet alleen wordt er op basisscholen via seksuele voorlichting aan jonge kinderen geleerd dat ze niet een jongen of meisje zijn, maar dat je op latere leeftijd een geslachtskeuze kunt maken. Dat riekt naar het pushen van een fenomeen dat tot voor kort nog een zeldzaamheid was.

LGBTQ staat voor: Lesbian, Gay, Bisexual, Transgender en Questioning. In het Nederlands: Lesbisch, Homo, Biseksueel, Transseksueel en Questioning staat vrij vertaald voor het nog twijfelen over je geslacht. Hoewel we bij alle zoogdiersoorten duidelijk kunnen waarnemen of een jong geboren wordt als ‘mannelijk’ of ‘vrouwelijk’ op basis van het geslachtsdeel, lijkt dat bij de mens onderhevig te zijn aan een versneld evolutieproces. Er is zelfs een wereldwijde trend zichtbaar waarbij het gebruik van mannelijke of vrouwelijke termen verboden dreigt te geraken. Je bent geen timmerman of juffrouw, je bent bouwvakker of leerkracht. Kijk uit met het gebruiken van mannelijke of vrouwelijke termen in de toekomst, want dan zou u zomaar eens een boete kunnen krijgen.

Op de website vrouw.nl verscheen vandaag een artikel met de titel: Sue’s dochter is genderneutraal. Daarin is te lezen hoe Sarah zich altijd al meer mannelijk dan vrouwelijk voelde. Ik ga het verder niet over de inhoud hebben. Het is duidelijk dat we – waar we ook kijken – steeds meer LGBTQ propaganda in de media kunnen waarnemen. Paul de Leeuw doet er ook graag aan mee, maar vrijwel dagelijks zien we wel iets in de media wat betrekking heeft op de LGBT gemeenschap. Dat klinkt als een logische stap in het emancipatieproces dat ooit begon met de emancipatie van de vrouw. Die emancipatie mondde uit in het tweeverdienersmodel, waarbij de financiële druk van hypotheken en andersoortige financiële belasting, de vrouw steeds meer dwong om deel te gaan nemen aan het arbeidsproces. Een prachtig resultaat van die emancipatie was dat vrouwen niet meer afhankelijk zijn van een man, maar voor het onderdeel ‘kinderen krijgen’ en ‘opvoeden’ ontstond ineens minder tijd. Collateral damage, want daarvoor kwam al snel een prachtige oplossing: de kinderdagverblijven. Dump je kinderen in een hok vol andere kinderen en dan maar hopen dat je ze niet in handen geeft van een paar pedo’s zoals Robert M. en zijn mannelijke partner. Na de emancipatie van de vrouw, kregen we de homo-emancipatie. Die sloeg een beetje door in overdreven homopropaganda die het best tot uiting komt in zaken als de gay pride. Natuurlijk moeten we homo’s accepteren zoals ze zijn, maar er is een verschil tussen ‘niet discrimineren’ en ‘actief promoten van een seksuele geaardheid’.

Fase 3 van het emancipatieproces lijkt de laatste jaren te worden ingezet. Dan hebben we het over de fase waarin kinderen geleerd wordt dat je ook transgender kunt zijn en dat je geslacht niet een aangeboren kwestie is, maar dat je die nog moet kiezen. Dat lijkt allemaal erg onschuldig, maar alle 3 fasen van dit (al decennia durende) emancipatieproces lijken vooral 1 groep erg goed te dienen. Daarnaast lijken zij zelfs achter deze emancipatie (lees: propaganda) te zitten. Conchita Wurst zei na het (vooropgezet) winnen van het Eurovisie Songfestival dan ook: ‘We are unstoppable!’ Met ‘We’ doelde hij/ze (het) op de elitaire groep die de media en de politiek wereldwijd in haar zak heeft. Twijfelt u er aan of zo’n groep wel bestaat, lees dan bijvoorbeeld nog eens dit artikel. De rode draad die door die emancipatie fases heenloopt, is dat het hebben van kinderen steeds minder praktisch wordt. Sowieso ben je als geëmancipeerde vrouw niet echt meer in staat om met de opvoeding van je kinderen bezig te zijn. Werken moeten we! De opvoeding ligt al voor een groot deel bij de kinderopvang en daarna bij de scholen. Als homo- of lesbisch stel kun je geen kinderen krijgen. Althans: als homokoppel kun je een draagmoeder zoeken of tot adoptie overgaan en als lesbisch stel kun je IVF doen met behulp van een zaaddonor of ook tot adoptie overgaan. En als er dan kinderen geboren worden, dan worden die vanaf nu geleerd dat ze geen jongen of meisje zijn, maar dat dit nog een keuzeoptie is. “Hoi pap 1 en pap 2, ik voel me vandaag echt een jongen. Geweldig meid! Kom maar even bij papa op schoot.

De opvoeding van kinderen verschuift langzamerhand richting de staat. Dat er steeds meer gebruik gemaakt zal moeten worden van IVF of in de toekomst wellicht de kunstmatige baarmoeder, biedt ruimte om in te grijpen in de genetische bibliotheek van een kind. Daar gaan we het nog maar even niet over hebben, maar dat er geëxperimenteerd wordt met de mogelijkheid om kinderen meer dan 2 ouders te geven, is een voorbode. Je wilt immers als lesbisch stel liever dat jouw kind een beetje eigenschappen van jou en een beetje van je partner heeft, maar liefst zo min mogelijk van de zaaddonor. Toch? Natuurlijk werd voor de ontwikkeling van de nieuwe technologie die dat mogelijk maakt, als argument gebruikt dat er erfelijke foutjes van bijvoorbeeld een zaaddonor mee kunnen komen, maar het feit dat de mogelijkheid er technologisch gezien is, geeft aan dat er gesleuteld kan worden met de genetische eigenschappen van een kind. Ingrijpen van “bovenaf” in het IVF proces, zou dus kunnen resulteren in staatsbemoeienis en in het ergste geval in ‘baby’s by design‘. En daar herkennen we het geluid van de kanarie in de kolenmijn voor iets wat we in de toekomst kunnen verwachten. Als de wetenschap in staat is om hybride diersoorten (ook half mens half dier) te maken, kunnen we er rekening mee houden dat kinderen in de toekomst geslachtsloos ter wereld kunnen worden gebracht. Dit zal (naar verwachting) zo verlopen, omdat de staat dat wil. Onder het mom van het credo van organisaties als VN’s Lucis Trust: “We are all one”. Het tijdperk van de Aquarius en de New Age is aangebroken en dan zullen alle verschillen weg moeten vallen (lees hier).

baphometWie goed opgelet heeft en inmiddels doorziet dat de wereld geregeerd wordt door een faraonische bloedlijnengroep die zich omhult met symboliek waaruit blijkt dat zij Saturnus vereren en wie doorziet dat dit synoniem staat voor Lucifer aanbidding, kan begrijpen dat de gender-neutrale status een diepere betekenis heeft. Kijken we naar de symboliek van deze elitaire groep, dan is de hermafrodiete (tweeslachtige) status een verwijzing naar 1 van de symbolen voor Lucifer, namelijk de Baphomet. Dat is het boksymbool, zoals hier afgebeeld. Als u goed kijkt, ziet u een tweeslachtig hybride wezen. Veel autoreclames gaan tegenwoordig over hybride wezens (zie hier). De elitaire groep die de wereld bestuurt via haar marionet-overheden, banken, religie en andere systemen als onderdeel van hun machtspiramide, aanbidden hun god Lucifer. Zij zijn bezig de wereld te sturen richting fase 4 van het emancipatieproces; via de gender-neutrale (wat een verwijzing is naar de hermafrodiete status van de Baphomet) mens (fase 3) naar de hybride mens. En bij ‘hybride’ moet u niet zozeer denken aan half mens – half dier, maar meer richting het transhumanisme: half mens – half machine.

In meerdere artikelen heb ik gesproken over de begrippen ‘transhumanisme‘ en ‘singulariteit’. Beide zijn termen die refereren naar een tijd dat de biologie zoals we die kennen geleidelijk doch zeker zal samensmelten met kunstmatige intelligentie. Zo’n uitspraak alleen al zal menig lezer doen afhaken en bedenkelijk de wenkbrauwen doen fronsen. Dat ligt dan mogelijk aan het ontbreken van kennis op het gebied van de huidige stand van de technologie. Deze opmerking komt niet voort uit de mond van iemand die te veel sciencefiction films heeft gekeken. Nee, ze komt voort uit de mond van iemand die kennis heeft genomen van technologische ontwikkelingen van bedrijven als Google, DARPA en uitspraken van mensen als Ray Kurzweil en Elon Musk (oprichter Tesla auto’s). De technologische vooruitgang ontwikkelt zich volgens de wet van Moore. Deze wetmatigheid heeft zich de laatste decennia bewezen en houdt zoveel in als ‘exponentiële groei’. Waar we 20 jaar geleden de rekencapaciteit van een hele fabriekshal nodig hadden voor bepaalde applicaties, past diezelfde capaciteit nu in onze smartphone. Computerchips worden steeds kleiner en hun capaciteit blijft maar groeien. Aan die wetmatigheid leek een einde te komen doordat de schaalverkleining van een transistor (het basis schakel element van een computerchip) niet ongelimiteerd door kon gaan. Maar de nanotechnologie en de kwantumfysica hebben inmiddels voor nieuwe doorbraken gezorgd. Met name de ontwikkelingen op het gebied van nanotechnologie en kunstmatige intelligentie vormen een dusdanig groot gevaar voor de mensheid dat het de moeite waard is om er even voor te gaan zitten.

Nanotechnologie, klinkt de meeste mensen waarschijnlijk al in de oren als iets waar ze zich misschien aan de TU Eindhoven mee bezig houden, maar dat is technisch en dus zien we dat vanzelf een keer tot iets leiden. Daar bemoeien we ons liever niet mee. Toch is het nuttig dat u een keer uw oren spitst. De nanotechnologie is het terrein waarop namelijk niet alleen elk atoom of element in de natuur nagemaakt kan worden, maar ook nieuwe materialen gemaakt kunnen worden. Het is het terrein waarbinnen alles wat onze natuur te bieden heeft, nagemaakt kan worden (maar ook aangepast kan worden). Het is het terrein waar alles (van plant, tot dier, tot hout en steen, maar ook de mens) digitaal in kaart gebracht wordt en gereproduceerd kan worden in een laboratorium. De nanotechnologie heeft materialen voortgebracht die sterker zijn dan het sterkste staal en ondoordringbaarder dan kevlar. Het is het terrein van ongekende mogelijkheden, die lijken te behoren tot sciencefiction, maar die vandaag gerealiseerd worden (zie deze documentaire). Het is het terrein waar grote bedrijven als Google miljarden in investeren. Het is het terrein waar de menselijke genetisch kaart volledig in beeld gebracht is en waarbinnen reproductie van lichaamsdelen gerealiseerd kan worden; het terrein waarop eetbaar vlees in een laboratorium gekweekt kan worden en in 2010 al een kapotte kaak volledig hergroeide door deze nanotechnologie. Feitelijk kan het menselijk DNA gereproduceerd worden middels deze technologie; kunnen genetische fouten opgespoord worden en gereset worden en kan hiermee het verouderingsproces van het menselijk lichaam en kunnen ziektes als kanker (in de nabije toekomst) geherprogrammeerd worden. Kortom de gehele biologie wordt gedigitaliseerd en kan worden geherprogrammeerd, met nanotechnologie als brug tussen de digitale wereld en de materiële wereld. Daarom durven mensen als Google’s Ray Kurzweil ook te voorspellen (op basis van de wet van Moore) dat de mensheid in 2045 onsterfelijk is geworden.

Het kan zijn dat u nu denkt: “Mooi verhaal, kopje koffie met een koekje erbij. Bedankt en tot ziens. Boeie!” Ja, mogelijk wist de wat meer onderzoekende lezer dit al. Ik schrijf er al jaren over, maar ook op televisie wordt er over gesproken. Deze nanotechnologie heeft namelijk de mogelijkheid geschapen dat de digitale wereld kan samensmelten met de natuur zoals wij die kennen. De nanotechnologie kan van een database met gegevens in een computer, iets tastbaars maken. Het is de verbinding tussen bits en bytes, eentjes en nulletjes en de fysieke tastbare wereld. En precies in dat samensmelten van deze twee werelden, schuilt het gevaar. Ray Kurzweil gaf hier de term ‘singulariteit’ aan. Hij en andere voorvechters van deze ontwikkeling beschrijven dit als de volgende stap in de evolutie van de mens. Nee, niet politieke spelletjes, leugens in de media, oorlogen, de tijd van robots op het strijdveld, zelf rijdende auto’s, surveillance camera’s overal of politie drones in de lucht, zijn de zaken waar we ons zorgen over moeten maken; de ‘singulariteit’ is hetgene waar u eens écht serieus over na zou moeten denken! Volgens Ray Kurzweil, Elon Musk en andere American Dream zakenmannen zorgt de singulariteit voor de stap die de mensheid nog moest gaan maken in haar evolutie. De stap waarbij onze lichamen en hersenen dusdanig getransformeerd worden dat steeds meer natuurlijke cellen en eigenschappen vervangen worden en waarbij we volledig geïntegreerd worden met het internet en kunstmatige intelligentie.

Kunstmatige intelligentie speelt een belangrijke rol in deze ontwikkeling. Ook daarin levert de nanotechnologie een bijdrage, hoewel de twee terreinen zich onafhankelijk van elkaar zouden kunnen ontwikkelen. Echter door het bestaan van de nanotechnologie ontwikkelt de kunstmatige intelligentie zich ook sneller. De feitelijke geboorte van de eerste echte kwantum computer lijkt door de nanotechnologie mogelijk te worden en hierdoor krijgen computers een ‘rekencapaciteit’ waarmee problemen die met normale computers in 10 jaar opgelost zouden kunnen worden, in een paar seconden opgelost zijn. Het gaat te ver om de werking van deze ontwikkeling hier toe te lichten, maar dat brengt met zich mee dat software slimmer gaat worden dan welke mens dan ook. Dat brengt met zich mee dat computers uitdagingen aankunnen die een grote ploeg cum laude afgestuurde ingenieurs nooit zouden kunnen oplossen. Computers die slimmer worden dan mensen. De intelligentie die dat met zich mee brengt noemen we kunstmatige intelligentie. Volgens Ray Kurzweil en anderen zal deze tijd er voor zorgen dat we het hele universum tot leven kunnen wekken. De mens als schepper van technologie die uiteindelijk zelfscheppend wordt en intelligenter wordt dan de mens en haar over zal nemen. De mogelijkheid bestaat zelfs dat de kunstmatige intelligentie de mens en alle overige biologie als overbodig gaat beschouwen. Dat kan natuurlijk voorkomen worden door de algoritmes (regels van de programmering) zo te begrenzen dat de kunstmatige intelligentie zich houdt aan bepaalde ethische normen. Zo zou je kunnen zeggen: je mag wel grote problemen oplossen, maar nooit de mens of de biologie zelf als overbodig gaan beschouwen. Dat zou een wetmatigheid kunnen zijn die ingebouwd wordt in de computersystemen. Maar als deze computersystemen zo intelligent worden dat ze hun eigen voorgeprogrammeerde beperking gaan ontdekken, kunnen ze nieuwe systemen gaan bouwen die deze beperking niet in zich dragen. Kortom, de kunstmatige intelligentie is een terrein dat zelfs de mensen die zich ermee bezig houden zorgen baart.

Goed verhaal Vrijland, maar wat wil je nu eigenlijk zeggen? Zie je weer ergens een complot?” We kunnen op 2 manieren naar deze ontwikkelingen kijken. De film Elysium geeft een klein beetje inzicht in hoe onze wereld er binnen nu en 10 jaar uit zou kunnen zien. Natuurlijk is het fantastisch als we over enkele jaren geen medicijnen meer hoeven te slikken, maar dat ziektes softwarematig opgelost kunnen worden en de nanotechnologie de cellen aanpast of de genetische fouten verbetert. Natuurlijk klinkt het fantastisch als het verouderingsproces gestopt kan worden (zie de film In Time). Ook is het te gek als we straks niet meer hoeven te studeren, maar de informatie gewoon in ons brein kunnen downloaden vanuit the cloud. “Ja ja, dat zal allemaal wel. Draaf je niet een beetje door met je technologische ontwikkelingen?“. Kijkt u dan eens naar dit product, ontwikkeld door Elon Musk van Tesla auto’s: de “Neural Lace,” een computer interface dat direct in het menselijk brein geïmplanteerd gaat worden. Kijkt u ook eens naar de ontwikkeling van het zogenaamde “Neural Dust” en combineer dat alles met de ontwikkeling die u op onderstaand filmpje ziet. Onderzoekers van Berkeley Engineering schrijven het volgende over Neural Dust (tekst gaat verder onder het filmpje):

A network of tiny implantable sensors could function like an MRI inside the brain, recording data on nearby neurons and transmitting it back out. The smart dust particles would all contain an extremely small CMOS sensor capable of measuring electrical activity in nearby neurons. The researchers envision a piezoelectric material backing the CMOS capable of generating electrical signals from ultrasound waves. The process would also work in reverse, allowing the dust to beam data back via high-frequency sound waves. The neural dust would also be coated with polymer. (Bron)

Feitelijk zien we dus nu al gerealiseerd worden wat voor de meeste mensen nog een fantasieverhaal uit een SciFi film is. De mens gaat steeds meer aan het internet gekoppeld worden. Wat is daar mis mee? Het gaat ons toch meer mogelijkheden bieden? Stelt u zich voor dat uw brein inderdaad fulltime aan het internet hangt? De netwerkcapaciteit wordt momenteel in rap tempo opgevoerd naar 5G. Overheden stimuleren dit proces. Ziet u wat er gaande is? De afschaffing van contant geld wordt nu onder valse voorwendselen steeds sneller gerealiseerd. De integratie van de mens met het internet wordt gepusht via apps en smartphone verslavingen naar (in de nabije toekomst) vergroting van je intelligentie of geheugencapaciteit met een breinconnectie. Als alles straks digitaal is en grote bedrijven als Google en Facebook in uw hoofd kunnen meekijken, waartoe bent u dan verworden?

Defence Advanced Research Projects Agency (DARPA) is onderdeel van het Amerikaanse ministerie van defensie. Zij hebben in een studie aangetoond dat het menselijk brein geherprogrammeerd kan worden door elektromagnetische straling toe te passen. Iedereen die zich verdiept heeft in MK Ultra en mind control technieken die al door de CIA in de jaren 60 werden toegegeven na juridische procedures van slachtoffers, weet dat dergelijke technieken feitelijk al bestonden. De studie van DARPA laat echter een verfijnde techniek zien, waarbij het geheugen van de proefpersonen kon worden overschreven en een verhaal kon worden vervangen door een andere versie, simpelweg door middel van elektromagnetische straling. Leggen we deze ontwikkeling naast die van “Neural Dust” (ook mogelijk gemaakt dankzij nanotechnologie), dan laat het zich raden wat overheden kunnen doen als uw brein eenmaal aan het internet hangt. Maar de elektromagnetische interventie met uw brein is nu al mogelijk middels grote antennestations genaamd HAARP (kijk dit filmpje). Deze antennestations kunnen op afstand doen wat u op dit filmpje van dichtbij ziet gebeuren. De DARPA studie zegt zelfs letterlijk dat deze technieken kunnen worden toegepast voor ‘Strategic Communications’. Let wel: de studie is uit 2013. Inmiddels zijn er bedrijven als Strategic Communications Laboratories en NATO Stratcom die deze technieken, als je de teksten op hun websites begrijpend leest, hoogst waarschijnlijk al toepassen. Dat houdt in dat we niet alleen te maken hebben met technieken in de media waarbij de kijker geprogrammeerd wordt middels gesprekshypnose vormen als NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren) of subliminale programmering, maar ook met het direct targetten van het brein en de mogelijkheid om een verhaal simpelweg te verankeren middels elektromagnetische straling. Het uploaden van de gewenste versie van de realiteit is dus nog een kwestie van wachten op de draadloze breinconnectie, maar het programmeren via de media en het verankeren van deze verhalen middels elektromagnetische straling, behoren al tot het arsenaal. De vraag is dus of mensen zich nog wel realiseren of hun beeld van de wereld onvervalst is?

De vraag die we ons daarnaast kunnen stellen is of we toe willen naar een wereld waarin we steeds meer onderdeel van het internet gaan uitmaken en daarmee meer en meer onder controle en grip van de technologie komen te staan. Dat houdt in dat grote bedrijven als Google en Facebook in samenwerking met overheden ons lichaam en hoofd binnensluipen. Eric Drexler, de ‘Godfather’ van de nanotechnologie beschrijft in dit filmpje niet alleen de ongekende mogelijkheden die de nanotechnologie zal teweeg brengen. Hij zegt op 13:14 minuut het volgende:

I think that the concern that people should have downstream a decade or two, isn’t that there will be terrorist doing things that threaten them but rather that systems that have been put into place to (among other things) suppress terrorism, will have succeeded and may be used to supress things that they prefer not to be supressed.

Uit de mond van de bedenker van nanotechnologie komt dus een waarschuwing richting de mensheid, dat overheden en bedrijven die over deze technieken beschikken een bedreiging vormen voor de vrijheid van het volk. Is dat een waarschuwing om te negeren? De weg richting het transhumanisme of singulariteit is dus niet alleen een prachtige vooruitgang die ons ongekende mogelijkheden biedt (zie ook hier), maar is mogelijk het grootste gevaar voor de vrije wil. Het is een ontwikkeling die niet nog 100 jaar op zich laat wachten, maar iets wat nu actueel is. Worden we langzaam gemanipuleerd naar een wereld waarin de mens ogenschijnlijk vrij leeft, maar digitaal gevangen zit in een controle web of worden we langzaam wakker en gaan we aan de rem trekken?

Samengevat zitten we dus op de road map richting de gender-neutrale transhumanisering van de mensheid. Dit wordt uitgevoerd via een stappenplan van emancipatie (propaganda) van groepen mensen. Fase 1 was de emancipatie van de vrouw (de ontmanteling van het gezin). Fase 2, de emancipatie (propaganda) van homo’s en lesbo’s. We zitten nu in fase 3, zijnde de emancipatie (propaganda) van de transgenders en de ‘geslachtskeuze’. Fase 4 gaat om de emancipatie van de hybride mens. Dat is de fase waarin (op dezelfde wijze als nu op basisscholen en in media de transgender-status gepromoot wordt) de hybride (transhumanistische) vormen gepromoot zullen worden. De huidige emancipatiefase, namelijk die van de transgender (gender neutraal) status heeft alles te maken met het Luciferiaanse gedachtengoed dat via organisatie als Lucis Trust wereldwijd gepromoot wordt via allerlei sub-organisatie. De katholieke kerk is ondertussen druk doende, alle wereldreligies te verenigen en ook de hartjes richting Lucifer te richten. Dat is een geleidelijk proces. Rome is niet in 1 dag gebouwd. De gender-neutrale status hoort bij de Baphomet verering van de Luciferiaanse machtselite (Saturnus cult, farao-bloedlijnen) en heeft als mooie bijkomstigheid dat het krijgen van kinderen niet meer op de natuurlijke wijze gerealiseerd kan worden. Het krijgen van kinderen en het genetische wensenpakket zal dan in goed overleg met de staat moeten gebeuren. We worden langzaam voorbereid op een wereld waarin alles en iedereen onder volledige staatscontrole komt. Brave New World (Aldous Huxley).

Bron linkvermeldingen: gezondheidenco.nlfrumingelo.nl

Gedeeld 85

Tags: , , , , , , , , , , , , , ,

About the Author ()

Comments (15)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Averroes schreef:

  Als A.I. het zelflerende en reinigende vermogen heeft, zal het op termijn niet tot de onvermijdelijke conclusie komen dat de mensheid overbodig is? 😀

 2. Averroes schreef:

  ARPANET en CERN’s hyperlinking VIVIVI:
  Advanced Research Projects Agency = DARPA
  https://www.youtube.com/watch?v=GnLyjsO7mZc

 3. Averroes schreef:

  Zie hoe de hazen lopen 🙂 :

  Ex-Darpa Head Regina Dugan Leaves Google for Facebook

  Regina Dugan—the former head of Darpa who was running the Advanced Technologies and Projects lab at Google—has left the internet giant to take up a similar post at rival Facebook.

  Facebook announced the news this morning through blog posts from Dugan, CEO and founder Mark Zuckerberg, and chief technology officer Mike “Schrep” Mike Schroepfer. “I’m excited to have Regina apply Darpa-style breakthrough development at the intersection of science and products to our mission,” Zuckerberg wrote, referring to the Defense Advanced Research Projects Agency, the research and development arm of the Department of Defense. “This method is characterized by aggressive, fixed timelines, extensive use of partnerships with universities, small and large businesses, and clear objectives for shipping products at scale.”

  Dugan will lead a new team inside the company dubbed Building 8. At Facebook headquarters in Menlo Park, California, each building is tagged with its own number, but there is no Building 8—yet. The name seems to be a play off the aims of the new group: to build all sorts of future technologies for the company. Why 8? There are eight letters in the Facebook name. According to Zuckerberg, the company will put “hundreds of people and hundreds of millions of dollars” in the group, but he did not give a specific time frame for these commitments.
  https://www.wired.com/2016/04/regina-dugan-leaves-google-for-facebook/

 4. marcos schreef:

  Martin,

  Zou je ook eens een artikel kunnen schrijven over de motivatie van deze elite? Ik zie en begrijp de ontwikkelingen. Ik zie ook dat ik het niet wil, echter ik blijf het moeilijk vinden om de motivatie van de andere kant te doorzien.

 5. jst schreef:

  Het aziatische bord spel “go” daar is de AI variant een waardeloze speler.
  Ik ben een amateur, maar het allersterkste programma wat er bestaat heeft geen schijn van kans.
  Een nederlandse programmeur/speler heeft het sterkst programma, is wereldkampioen.

  Is this for real?
  Ik kan me er wel iets bij voorstellen, dat een AI dit spel nooit zal leren.

 6. Martin Vrijland schreef:

  @Marcos

  lees de artikel onder de categorie ‘the matrx’ en ‘beyond the matrix’ eens (zie menu). Daarin beschrijf ik dat uitvoerig.

 7. Averroes schreef:

  Er is een strijd gaande om uw bewustzijn en ziel:

  “Google is a prime driver in this transhumanist agenda, in league with DARPA, the tech development arm of the Pentagon, one of most sinister agencies on Earth, developing death rays, surveillance tech, mind control, effect ways of killing.
  This combo of DARPA and Google is at the forefront of pushing the transhuman agenda and Kurzweil is also an executive at Google, called chief futurist, or something like that, so you begin to see explanations for strange happenings.
  Some years ago a lady named Regina Dugan, head executive of DARPA moved from DARPA in a strange career move to Google. But when you do the research and see what’s going on… It was then actually in effect an interdepartmental transfer.
  Google is fundamentally involved in this entire scenario. They recently took over a company called Boston Dynamics, one of the prime organizations developing AI controlled machines, smaller-145d-darpa-m15robots who are under contract to…DARPA!
  And this combo is extremely important to understand in relation to this agenda of control, connecting the human mind to the tech CLOUD.
  Also in development is a robot army. I have long talked about the creation of the World Army for the World Government, but one step further is, in the end they don’t want that to be an army of humans, but an army of machines controlled by AI, making the decisions of who to kill and who to bomb.
  And this isn’t me surmising or pulling this out of the ether, you see this now in news headlines as these techs come to light, high tech, where in Dallas we had the first killing by a robot, claimed to be [because of a] shooting at police.
  So we are now in an arena of sci-fi and sci-fi is supposed to be fiction projecting into the future, coming from imagination, but is now science fact and is all around us, being driven by the Singularity University and Google.
  Google has changed much of its company’s name to ALPHABET, a reason for that I would strongly suggest, because all of these areas that they are involved in, have become so vastly much more than just a search engine.

  Deep Underground Militry Bases, DUMBS, Transhumanism, Human Robots, Smart Technology, Ray Kurzweil”
  https://www.youtube.com/watch?v=6sK46EG3NRU

 8. Averroes schreef:

  Wolf in schaapskleren, ZalmInBlik postte hem eerder:

  https://www.youtube.com/watch?v=gTwfEXznUqs

 9. Averroes schreef:

  Waar heb je ‘the black pope’ voor nodig Schmidt? En wat gaan we voor mekaar krijgen..?

  Pope Francis meet with Eric Schmidt, chairman of Google parent company Alphabet, and Jared Cohen, chairman for Google Ideas, for a private 15-minute meeting in the Vatican.

  ERIC SCHMIDT
  Chairman of Alphabet, Former Google CEO
  “I want to work with you to make these points… We will make it happen.”

  “Pray for me. Don’t forget.”

  “We will… Thank you so much.”

  http://www.romereports.com/2016/01/15/pope-francis-meets-with-google-executive-eric-schmidt

  https://www.youtube.com/watch?v=vUt1K4EB0uw

 10. Averroes schreef:

  Het SMART-principe is management- of pedagogenjargon voor het eenvoudig en eenduidig opstellen en controleren van doelstellingen.[1] Het begrip kwam in de jaren 90 op onder technici en constructeurs, onder andere bij Philips, om hun managers te bewegen gerichte opdrachten te geven.[2] Theoretisch en praktisch zijn er verschillende varianten van het Smart-principe.

  – Specifiek – Is de doelstelling eenduidig? glashelder 😛
  – Meetbaar – Onder welke (meetbare/observeerbare) voorwaarden of vorm is het doel bereikt? manipulatie 😀
  – Acceptabel – Is deze acceptabel voor de doelgroep en/of het management? natuurlijk 🙂
  – Realistisch – Is het doel haalbaar? jazeker 😀
  – Tijdsgebonden – Wanneer (in de tijd) moet het doel bereikt zijn? 2030

 11. Averroes schreef:

  DeepMind Technologies Limited is a British artificial intelligence company founded in September 2010. It was acquired by Google in 2014. The company has created a neural network that learns how to play video games in a fashion similar to that of humans,[4] as well as a Neural Turing Machine, or a neural network that may be able to access an external memory like a conventional Turing machine, resulting in a computer that mimics the short-term memory of the human brain.[5]

  The company made headlines in 2016 after its AlphaGo program beat a human professional Go player for the first time.
  https://en.wikipedia.org/wiki/DeepMind

  https://www.youtube.com/watch?v=TnUYcTuZJpM

 12. Averroes schreef:

  Predictive Programming en Agenda 2030 verklaart:

  Kurzweil predicts that humans will become hybrids in the 2030s. That means our brains will be able to connect directly to the cloud, where there will be thousands of computers, and those computers will augment our existing intelligence. He said the brain will connect via nanobots — tiny robots made from DNA strands.

  “Our thinking then will be a hybrid of biological and non-biological thinking,” he said.

  The bigger and more complex the cloud, the more advanced our thinking. By the time we get to the late 2030s or the early 2040s, Kurzweil believes our thinking will be predominately non-biological.
  http://money.cnn.com/2015/06/03/technology/ray-kurzweil-predictions/

  Degene die denkt aan een utopia te werken graaft uiteindelijk het graf voor de mensheid.

  Terminator, wat wordt er beëindigd?
  https://www.youtube.com/watch?v=mX60d8W4ZcM

 13. jst schreef:

  hallo averroes, had je me dat niet even kunnen bijbrengen? dat alphago inmiddels de profs kan verslaan. die steen waar ik onder leef komt dat nieuws niet doorheen.
  heavy shit. software dat go kan spelen. ik ben flabberdingest

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten