Man met bomgordel belt zelf politie: ‘verwarde man’ programmering en opsluiten van anders denkenden

Filed in NIEUWS ANALYSES by on 21 juni 2016

bomgordelWe zitten in de NLP programmeringsfase van ‘de verwarde man’. Dit houdt zoveel in als dat er heel binnenkort wetgeving gaat komen waarbij mensen preventief opgepakt gaan worden. Daarom worden er nu allerlei terreuraanslagen gehoaxt om ervoor te zorgen dat iedereen die afwijkende ideeën heeft opgesloten kan worden onder het mom van “mogelijk is dit een potentiële terrorist”. Kortom Europa werkt toe naar een totalitair regime dat geen tegenspraak duldt. Het begon al met de ‘verwarde man’ Jeroen Denis, die zijn eigen zoontjes ontvoerde en vermoorde, om ze vervolgens in een duikerbuis te leggen en daarna zelfmoord te plegen. Vervolgens hadden we de ‘verwarde man’ die Els Borst vermoorde. In Amerika hadden we de ‘verwarde man’ die in een ware Rambo veranderde in gayclub Pulse te Orlando. En kort daarna hadden we weer een ‘verwarde man’ die Jo Cox vermoorde. Natuurlijk kunnen we bij al deze gebeurtenissen onze vraagtekens zetten en dat doen we dan ook, want het heeft er alle schijn van dat het valse voorwendselen zijn om het volk er vast aan te laten wennen links en rechts mannen opgepakt kunnen worden, zonder dat ze daarbij in opstand komen. Als uw buurman nu opgepakt wordt, kunt u misschien nog vragen stellen. Straks is het voldoende om de opmerking te plaatsen “Hij was een beetje verward“.

Iedereen die nog gelooft dat de heersende elite niet in staat is om het volk in de maling te nemen, omdat dit niet zomaar kan, moet zich eens serieus proberen te verdiepen in die zaken en echt kritische vragen durven stellen. Maar pas wel op; voor u het weet bent u een ‘verwarde man’. Het zijn altijd mannen, dus de term ‘verwarde vrouw’ hoeft niet gebruikt te worden om feministische lange tenen te vermijden.

Derren Brown laat in onderstaande documentaire zien hoe je vrij eenvoudig een verwarde man kunt maken als je er een beetje therapeutische aandacht aan besteedt. Het MK Ultra project dat door de CIA gerund werd was gebaseerd op geraffineerde mind control technieken die eenvoudig te implementeren zijn op mensen die onder psychologische of psychiatrische begeleiding staan. Het programmeren van alter ego’s of het leggen van onbewuste hypnose ankers is een wetenschappelijk bewezen methode om mensen dingen te laten doen die ze zichzelf totaal niet meer kunnen herinneren. In het geval van de moord op Jo Cox hebben we nooit een lichaam op de straat zien liggen, net zo min als een plas bloed en kritisch nadenken maakt het allemaal een erg verdachte verhaallijn. Waarom gaat de man van Jo Cox kamperen met zijn kinderen 2 dagen na de dood van zijn vrouw? Waarom zien we lachende familie bij de herdenking? Waarom was manlief daar niet bij? Waarom is een verpleegster die Thomas Mair goed kenden totaal verrast? Er zijn zoveel onbeantwoorde vragen. Hebben we hier weer te maken met de ‘verwarde man’ NLP programmering van de massa?

Eerlijk gezegd wordt de media de laatste jaren volgepropt met deze ‘verwarde man’ NLP programmering. Lees in dit artikel wat NLP programmering inhoudt. Dezelfde programmering die we zien op het vlak van ‘de radicaliserende moslim’. Het is allemaal bangmakerij met een agenda. De gehele agenda achter al die in scene gezette terreur of terreurdreiging is glashelder: het volk angst inboezemen om ze vervolgens al hun vrijheden af te pakken. De dubbele bodem bij het ‘moslimterrorisme’ is daarnaast dat bevolkingsgroepen tegen elkaar opgezet moeten worden. De zelfgeschapen vluchtelingenstroom, dient daarin als brandstofslang om het explosief gemaakte mengsel aan te vullen.

Vandaag zou er een verwarde man met een bomgordel in Brussel hebben rondgelopen. De man was echter zo verward dat hij vergat de bommen in zijn gordel te doen en zelf de politie belde. Maar in ieder geval leverde het weer een mooi NLP persberichtje op en is waarschijnlijk half Brussel in de stress geschoten van loeiende sirenes. Eigenlijk is het te lachwekkend voor woorden hoe de politiestaat en de media ons om de oren gooien met nep arrestaties van potentiële terroristen. We kunnen het toch niet controleren en de leugen moet vooral in stand gehouden worden. Je moet ook wel een gemotiveerde politiemacht houden die serieus gelooft dat het om terroristen gaat. Pilletjes erin en opsluiten die ‘verwarde mannen’; geen haan die er naar kraait.

We worden zo massaal gefopt! En de grote massa slikt het als zoete koek. Hoewel de Nederlandse media maar wat graag naar Turkije wijst als het land waar journalisten met een afwijkende mening opgepakt worden, is het in Europa veel erger. Het wordt alleen iets slimmer aangepakt. De Turkse president pakt openlijk iedereen op die zijn beleid tegenspreekt. In Europa zijn ze bezig mensen met een afwijkende mening te psychiatriseren, zodat ze onder het mom van ‘verwarde man’ zonder pardon uit hun huis gehaald kunnen worden door de GGZ; pillen erin en de isoleercel in.

De nieuwste wetgeving laat zien wat het plan is [citaat TelegraafAlle verwarde personen die in Nederland rondlopen, moeten een persoonlijke aanpak krijgen. Deze zomer moeten alle gemeenten in Nederland een goed plan hebben om mensen die de weg kwijt zijn te helpen. Mensen met een bijstandsuitkering kunnen nu al gedwongen worden psychologische hulp te krijgen. De nieuwste wetgeving gaat dus nog een stapje verder. En wat is de definitie van ‘de weg kwijt zijn‘? Laat me raden! Heb je een afwijkende mening en lees je “complotsites” (het stempeltje om ‘serieus nadenken’ te stigmatiseren), dan voldoe je niet aan de mainstream opvatting en ben je dus ‘de weg kwijt’! Juist ja, dat is de bedoeling! Het gebeurt allemaal onder de ogen van de slapende massa. Het interesseert hen ook niet, want zij vinden het eigenlijk wel prima dat al die complotgekkies opgeruimd worden. Vrijheid van meningsuiting bestaat niet meer. Vrijheid van denken ook niet meer. Je mag nog wel de gecontroleerde afwijkende mening van Geenstijl aanhangen, maar er zijn grenzen! Als je in de ogen van de staat de weg kwijt bent beland je een heropvoedingsinstituut. De staat heeft het alleen in iets mooiere terminologie verpakt. En het is goed voor de werkgelegenheid, want voor het onderzoeken en ophalen van al die mensen die ‘de weg kwijt zijn‘ moet er wel wat personeel bij. We groeien ongemerkt toe naar een fascistische politiestaat, waarin iedereen die niet naar de pijpen van de gevestigde orde danst word gepsychiatriseerd of opgesloten. Slaap zacht.

Bron linkvermeldingen: telegraaf.nl, telegraaf.nl, nu.nl

Gedeeld 144

Tags: , , , , , , , ,

About the Author ()

Comments (25)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Analyze schreef:

  Dit soort ontwikkelingen passen perfect in de wereldwijde ontwikkelingen en de nabije synthese in het kader van Agenda 2030:

  “This present window of opportunity, during which a truly peaceful and interdependent world order might be built, will not be open for too long – We are on the verge of a global transformation. All we need is the right major crisis and the nations will accept the New World Order.”
  David Rockefeller

  Waarom denk je dat al dit tuig nog leeft ze willen erbij zijn als de definitieve implementatie tot stand komt:

  “For more than a century ideological extremists at either end of the political spectrum have seized upon well-publicized incidents such as my encounter with Castro to attack the Rockefeller family for the inordinate influence they claim we wield over American political and economic institutions. Some even believe we are part of a secret cabal working against the best interests of the United States, characterizing my family and me as ‘internationalists’ and of conspiring with others around the world to build a more integrated global political and economic structure–one world, if you will. If that’s the charge, I stand guilty, and I am proud of it.”

  De metselaars werken keihard om dit tot stand te brengen:
  https://www.youtube.com/watch?v=D6-rooWoPFc

 2. erwin schreef:

  De new world order heeft een communistisch systeem tot doel waar iedereen/de massa dezelfde mening heeft althans deze niet openbaar durft te uiten anders val je buiten de groep, geen werk/stigmatisering/zondebok enz.. De elite heeft uiteraard wel zijn eigen mening, inter pares.

  Het communisme is de natte droom van de farainische/babelonische club waarbij het communisme slechts geldt voor de massa en het kapitalisme voor de elite omdat zij speciaal zijn, denken zij, wat eigenlijk een narcistische/psychotische gedachte is.

  Maar ja zoals wij weten de massa vindt alles goed, tv kijken, voetbal en chips en 1 keer per jaar op vakantie daarvoor hebben zij hun ziel verkocht en is hun mannelijke strijdlust in vrouwelijke onderdanigheid omgezet.. Het is niet voor niets dat in het bedrijfsleven en in het bijzonder bij de overheid hetero’s niet welkom zijn maar vrouwelijke mannen. Submit is het devies.

  De faraonen/babbeloniers just want the power, absolute power, zonder grenzen!

 3. Analyze schreef:

  Maar eerst moet er oorlogje gespeeld worden of zoals NAZI Stoltenberg zegt in het volgende filmpje “Happy Hunting”:
  https://www.youtube.com/watch?v=dnWD3apn-f8

 4. Martin Vrijland schreef:

  Heeft u zich wel eens afgevraagd waarom er in Amsterdam alleen al zoveel acteeropleidingen bestaan?
  Wel de geheimhoudingsverklaring tekenen aub.

  https://www.youtube.com/watch?v=vSu_gDIMDdc

 5. Analyze schreef:

  NATO heeft Rusland tot op de grenzen benaderd en de V.S. is nu in de zuid Chinese zee bezig met provoceren. Het oostblok is omsingeld:
  https://www.youtube.com/watch?v=QzGr0Vn_vOs

 6. Martin Vrijland schreef:

  Zolang je geen militair kostuum draagt komt het minder erg over dan 60 jaar geleden. Wolf in schaapskleding.

 7. Analyze schreef:

  De grootste acteurs zijn degene waarop gestemd wordt in zgn. verkiezingen en die in commissies zoals Stiekem de info krijgen doorgespeeld van diensten die deze acteurs inzetten voor ‘valse vlag’ operaties.

 8. Analyze schreef:

  Als het woord ‘exercise’ valt wees dan alert, we zien het tijdens valse vlag operaties dat er gelijktijdig zgn. oefeningen plaatsvinden. Zo ook nu op militaire gebied, Japan en India hebben de smaak nu ook te pakken. Samen optrekken met grote broer Amerika:
  https://www.youtube.com/watch?v=xXH-TLNC0RY

 9. Analyze schreef:

  Heb zo’n gevoel dat we op een ‘blacklist’ komen te staan, het is alleen afwachten wanneer de razzia’s gaan plaatsvinden:
  https://www.youtube.com/watch?v=F-nbbp1oYpU

 10. Analyze schreef:

  Wir bleiben in eine schöne land! Wo Kinder werden mitgenommen bei dem Reich
  https://www.youtube.com/watch?v=Bjn6sQpcZjk

 11. Martin Vrijland schreef:

  Verwarde man of iemand die gewoon de lachwekkendheid van de terreur hoaxes aan wil tonen?

  De 26-jarige verdachte belde zelf de politie. Volgens de man was hij eerder ontvoerd en bij winkelcentrum City2 weer afgezet met een bomgordel om zich heen. Die zou van afstand kunnen worden ontstoken. De politie zag dat hij inderdaad iets droeg dat leek op een bomgordel.

  Toen de veiligheidsdiensten de gordel demonteerden, bleek het voorwerp te zijn gevuld met zout en koekjes. Dat heeft het Belgische federaal parket op een persconferentie bekendgemaakt.

  http://www.nu.nl/buitenland/4280992/nepbomgordel-winkelcentrum-brussel-gevuld-met-zout-en-koekjes.html

 12. Martin Vrijland schreef:

  Een van de vele toneel opledingen in NL. Altijd handig in bepaalde situaties…

  http://www.tokodrama.nl/

 13. Analyze schreef:

  De Europese Politburo Commissie heeft nu een wetsvoorstel in beraad om zout en koekjes te belasten en waar nodig te verbieden. “Wir brauchen kein biscuits!” bralde alcoholist Juncker door de gangen en krochten van het gebouw in Brussel. Een babylonische spraakverwarring zullen we maar zeggen..

 14. erwin schreef:

  Het is niet toevallig dat toneel en acteerlessen voor het overgrote deel
  georganiseerd worden en leiding wordt gegeven door personen met een
  faraonische babelonische achtergrond. Tja misleiding en bedrog en manipulatie
  dat zit erin gebakken. Dat hebben ze door de eeuwen heen gedaan tot op heden.

 15. Analyze schreef:

  Het gaat om spirituele mobilisatie, hoe krijg je de massa zover om jouw agenda uit te voeren?
  Himmler/Goebbels waren hier meesters in binnen het Hegeliaanse dialectiek van gevestigde orde vs. oppositie.

  Tegenwoordig zien we op het grotere schaakbord de rol van Poetin als contra gewicht voor de gevestigde orde. Er zal dus een confrontatie moeten plaatsvinden om een nieuwe orde te vestigen, zoals een feniks herrijst uit de as. De ‘mind control’ is heden ten dage veel geraffineerder en veel subliminaler, waardoor men dus onbewust wordt geprogrammeerd om bepaalde zaken te accepteren. Zie hele ‘mind control’ rond bijv. lhbt

  Terug van weggeweest:
  https://www.youtube.com/watch?v=AtW1Lq5c04E

 16. Analyze schreef:

  Das war ein Reichsbefehl!
  https://www.youtube.com/watch?v=Rs5cPZRf6sA

 17. Analyze schreef:

  Alsof de staat begaan is met het welzijn van het klootjesvolk eerst het jarenlang gedogen en via de ‘medische industrie’ verdienen aan het leed van het klootjesvolk. En nu weer verdienen aan de belastingen..resultaat het volk verliest weer.

 18. Analyze schreef:

  Over Oostenrijk gesproken, nog een bewijs dat ‘Das Dritte Reich’ niet mag vallen van de gevestigde orde gezeteld in Brussel und StraSSBourg. Juncker en consorten zullen er alles aan doen om de boel af te leiden en waar nodig fraude te plegen:

  “Bei der Bundespräsidentenwahl in Österreich hat es offenbar zahlreiche Unregelmäßigkeiten gegeben. Zum Auftakt des Prozesses um die Gültigkeit der Wahl bestätigten Zeugen wesentliche Vorwürfe der rechtspopulistischen FPÖ. Demnach wurden in den Wahlbezirken Innsbruck-Land und Südoststeiermark formale Fehler gemacht. So seien Wahlumschläge vorzeitig geöffnet worden und Briefwahlstimmen von Personen ausgezählt worden, die gar nicht zur Wahlkommission gehörten. Die Zeugen begründeten ihr Vorgehen mit der Zeitnot wegen der Rekordbeteiligung bei der Briefwahl. Hinweise auf Wahlbetrug gebe es aber nicht. ”
  http://www.zeit.de/politik/ausland/2016-06/oesterreich-bundespraesidentenwahl-fpoe-neuwahlen-verfassungsgericht

  https://www.youtube.com/watch?v=qmcaVDT2Uls

 19. Analyze schreef:

  Het wordt tijd dat RTL (Mohr/Bertelsmann)/KNMI/NOS het volgende rapport in handen krijgt, want de praatpoppen die zich ‘journalisten’ noemen zijn kennelijk nog niet op de hoogte. Ondanks dat het sinds 3 mei 1979 gepubliceerd is: “Wir wollen das nicht sehen!”
  https://ia801703.us.archive.org/27/items/weatificat00unit/weatificat00unit.pdf

  Video over RTL stoomboten chemtrails is inmiddels ook verwijderd:
  http://www.rtlxl.nl/#!/rtl-weer-215961/9f036611-445e-3daa-8eb2-3971bbea126a

  https://www.youtube.com/watch?v=_ldrv8_mdS4

 20. PasOpRokenVoorkomtHersenspoeling schreef:

  Veendam gasexplosie door verwarde bewoner.
  Zo me niks verbazen als dit een Operatie Gladio aanslag is geweest.
  Het appartementencomplex bestaat uit 36 appartementen.
  Daar gaan bij de numeroloog al alarmbellen rinkelen. 1 tot 36 opgeteld is 666.
  Laten we het maar toeval noemen….
  In elk geval past dit incident perfect in de agenda om verwarde mensen preventief te gaan ‘helpen’.Te perfect eigenlijk.
  Helaas zal dit nooit bewezen kunnen worden. Aanwijzingen zijn er dus wel.
  36 appartementen dus. En de manier zoals het verhaal naar buiten komt, en de verwarde drugsgebruikende man zou zijn daad al hebben door laten schemeren op Facebook. Raar verhaal weer.
  Nu maar afwachten wat er voor discussies er bij Pauw gaan volgen over hoe verwarde mensen op tijd te kunnen signaleren. In elk geval dus nooit op Facebook zeggen dat je ‘heel lang gaat slapen’ ,want dan zul je als een verwarde persoon worden bestempeld, en zal een bezoek van een GGD-arts of een politie inval niet lang op zich laten wachten.
  Zo, nu ga ik even een heel kort dutje doen want vannacht weinig geslapen niet omdat ik over het algemeen slaapproblemen of ander psychische klachten heb, maar vanwege een puppie die nog niet zindelijk is en momenteel diarree heeft. Even voor de duidelijkheid.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten