Manipulatie in de media en de grip op alternatief nieuws, Hillary Clinton betrapt?

Filed in NIEUWS ANALYSES by on 18 september 2016

hillary-clinton-green-screenDe Amerikaanse verkiezingen zijn bijzonder interessant vanuit het oogpunt van hoe de massamanipulatie grote groepen mensen weet te brainwashen. Voor iedereen die serieus research doet kan niet anders dan geconcludeerd worden dat Hillary Clinton en Donald Trump ook weer verschillende maskers op hetzelfde gezicht zijn. Deze verkiezingscampagne heeft vooral 1 ding teweeg gebracht en dat is een verschuiving van publiek richting de gecontroleerde alternatieve media. David Icke legt dat in dit interview goed uit. Daarbij moet worden opgemerkt dat zelfs die kritiek weer een ventielfunctie kan hebben, waarbij we er rekening mee moeten houden dat zelfs een organisatie als ‘We Are Change’ dient als vangnet voor ontwakenden. Een uitspraak die op het conto van Vladimir Lenin zou staan is: “The best way to control the opposition is to lead it ourselves“.

We leven in een tijd dat iedereen die een afwijkende mening heeft sterk wordt tegengewerkt. Zelf ondervind ik dat aan den lijve, doordat ik kritiek durf te leveren op mensen binnen de alternatieve media in Nederland en daardoor binnen dat segment bewust genegeerd wordt. Maar vooral de smaad en laster die online verspreid wordt, moet lezers afschrikken en ze het gevoel geven dat ze beter niet naar mensen als Martin Vrijland kunnen luisteren. Dat moet er toe leiden dat dit iedereen die uit zuiver vrije overtuiging aan waarheidsvinding doet, dusdanig afgeschrikt wordt dat slechts nog de gecontroleerde oppositie overblijft. Vrijheid van meningsuiting bestaat dus nog wel op papier, maar in de praktijk wordt die vrijheid dusdanig geboycot dat alleen de goed opgeleide infiltranten hun werk kunnen doen.

controlled-opposition

De mainstream media zijn er voor de grote massa en zijn nog steeds in staat om geslaagd aan perceptie management te doen. Maar de heersende klasse weet ook dat er een beweging is ontstaan waarbij mensen durven af te wijken van de beeldvorming die de mainstream media ze geeft. Als je dat niet onder controle houdt, krijg je een steeds groter wordende ontwakende groep. Daar wil je grip op houden. Dat is de vangnet strategie waartoe de alternatieve media dient. En het is soms nuttig om binnen die alternatieve stroming bekende gezichten uit de mainstream media te gebruiken, die zich ‘bekeerd hebben‘ tot een kritische houding ten opzichte van de gevestigde orde. Feitelijk wil je het gehele spectrum in je greep houden.

Donald Trump lijkt in Amerika de alternatieve media een boost te hebben gegeven doordat Alex Jones van de website Infowars.com min of meer voor zijn politieke karretje gespannen wordt. In Nederland zien we websites als Geenstijl die op ieder nieuwsitem duiken met een kritische ondertoon, zonder de feitelijke misstanden écht boven water te halen. Zo trek je als gevestigde orde de groep mensen naar je toe die iets minder kuddegedrag vertonen in het klakkeloos slikken wat de perceptiemanagers van de mainstream media roepen. Maar ook binnen de alternatieve media kun je wel degelijk spreken van perceptie management. De meest geliefde strategie is die waarin kritiek op de gevestigde orde ingevuld wordt met zeer goed onderbouwde argumenten, om dit vervolgens te koppelen aan zaken als ‘de platte aarde theorie‘. Ook zorgt de gevestigde orde voor een overkill aan websites met alternatief nieuws, zodat het versplintert en dus klein van invloed blijft. Een andere strategie is het optuigen van ruzies binnen de alternatieve media, waardoor mensen afhaken. De alternatieve media heeft dus weer haar eigen alternatieve tak, met websites of Facebook pagina’s die serieuze onderzoekers volledig zwart maken. Dus iedereen die bijvoorbeeld de Facebook pagina van Martin Vrijland een ‘Like’ geeft, krijgt door Facebook een Wikihoax pagina aanbevolen, waarin ik bestempeld wordt als iemand die in de gevangenis gezeten heeft, een oplichter is, een mishandelaar en ga zo maar door. Daarnaast zijn er nog tientallen websites te vinden waarop die zelfde smaad en laster te vinden is. Met de gedane aangiftes gebeurt niets. Justitie laat het gewoon op de stapel liggen en dat op zich is al een teken dat er meer achter zit. Ik publiceerde de Rijkspas van de man die het grootste aandeel in al deze smaad en laster heeft. De negatieve beeldvorming moet dusdanig afschrikken dat mensen de boodschapper en dus de boodschap niet meer serieus nemen. Maar gelukkig beginnen steeds meer mensen dit spel te doorzien en durven steeds meer mensen toch de artikelen van Martin Vrijland te delen.

Onderdeel van de strategie om iedere vrije onderzoeker het leven onmogelijk te maken is dat alle websites in de alternatieve media oproepen om te doneren. Doordat ook de websites dit doen die gelanceerd en gefinancierd zijn door de geheime diensten, krijgen de lezers een overkill te verwerken. Hierdoor wordt een oproep tot doneren niet meer serieus genomen. Het kan immers allemaal maar bestaan, dus zal het vast wel wat meevallen. Bovendien blijken bekende namen als Ken O’Keefe er een potje van gemaakt te hebben met de donatie inkomsten. Ook dat lijkt een bewuste strategie om iedereen die niet op de payroll van een geheime diensten staat het leven onmogelijk te maken. Ik kan u echter garanderen dat het nauwelijks mogelijk is om het hoofd boven water te houden als je echt een vrije schrijver/onderzoeker bent. De smaad en laster zorgt ook nog eens voor het onmogelijk maken van het vinden van werk, omdat 1 Google zoekactie een enorm negatief beeld neerzet. Daarom is het zeer belangrijk dat wanneer u mijn werk waardeert, u toch serieus overweegt om uw steun te geven in de vorm van een maandelijkse bijdrage of een eenmalige donatie.

Het beeld onder de gemiddelde Nederlander bestaat dat propaganda iets is wat hooguit onder Adolf Hitler of in het Sovjet tijdperk plaats vond. De iets meer ontwaakten durven ook wel onder ogen te zien dat dit ook in de huidige tijd soms wel eens gebeurt. Het idee dat vrijwel alle informatie die we tot ons nemen weleens gecontroleerd zou kunnen zijn, gaat velen een brug te ver. Dat past misschien bij een land als China of bij het voormalig Sovjet Unie. En misschien dat het beeld ook nog wel bij de Russische president Poetin past in de ogen van sommigen. Maar dat dit in het “vrije Westen” gebeurt is voor de meesten een brug te ver.

Een voorbeeld van ogenschijnlijke manipulatie van het nieuws kreeg ik vandaag toegestuurd. Tijdens een speech van Hillary Clinton op 15 september in Greensboro, zou sprake zijn van beeldmanipulatie. De originele beelden vindt u hier. Clinton loopt een podium op en wordt opgewacht door onder andere een groep mensen die met hun mobiele telefoons in de aanslag staan om haar te filmen. Ze filmen Clinton’s opkomst. De beeldschermen van de smartphones laten echter een hele andere achtergrond zien. Ook verschijnt Clinton niet in beeld. Om het verhaal nog gekker te maken, draait zij zich tot slot om, om te wijzen en wuiven naar de vlag die achter haar hangt. Het leek er daarom sterk op dat hier gebruik gemaakt was van ‘green screen’ techniek en dat de speech gewoon in een studio opgenomen was. Later bleek het te gaan om een spreekbeurt in een gymzaal en dat het effect simpelweg een gevolg was van het sterk inzoomen van de camera. Het filmpje dat zou aantonen dat Hillary voor een ‘green screen’ stond was feitelijk een ‘honey pot’. Ook dat overkomt je als vrije schrijver regelmatig. Je krijgt dan informatie toegestuurd die je op het verkeerde been zet, zodat je daarover geneigd bent te publiceren en dan wordt je later afgebrand omdat je disinfo zou verspreiden. Deze ‘honey pot’ methode is dus ook een manier om jouw geloofwaardigheid te ondermijnen. Je moet dus als schrijver/onderzoeker continu op je hoede zijn. En dan hebben we het nog niet gehad over de “trollen” die je Facebook pagina of website regelmatig aanvallen met scheldpartijen of negatieve statements.

Beeldmanipulatie met behulp van ‘green screen’ technieken of andere filmtechnieken bestaan overigens wel degelijk. Zij kunnen het kijkend publiek een hele andere indruk wekken van wat er zich daadwerkelijk afspeelt. Bekijkt u onderstaand filmpje om te zien wat er mogelijk is op dat gebied. En dan hebben we het niet alleen over beeldmanipulatie, maar de media beschikken over een breed arsenaal aan middelen om uw perceptie te sturen. In dit artikel leest u hoe NLP technieken onderdeel uitmaken van dat arsenaal. Hoewel David Icke mogelijk behoort tot de groep gecontroleerd oppositie ziet u in dat artikel hoe gesprekstechnieken worden gebruikt om de beeldvorming van de kijker te sturen. Een belangrijk wapen dat steeds meer ingezet wordt in de mainstream media is het gebruik maken van het psychologisch effect van groepsdruk. Door ‘kritisch nadenken’ te stigmatiseren tot de term ‘complotdenken’ ervaren mensen automatisch groepsdruk als ze kritiek uiten, doordat ze meteen het stempeltje ‘complotdenker’ opgeplakt krijgen. Het programma ‘complot or not’ draagt sterk bij aan dit effect. Leest u in dit artikel hoe deze strategie werkt.

Vindt u het noodzakelijk en van vitaal belang dat ongecontroleerde (in plaats van gecontroleerde) kritiek op de gevestigde orde blijft bestaan en vindt u het belangrijk dat analyses zoals geleverd door Martin Vrijland u blijven prikkelen tot nadenken, steun dan.

maandelijkse bijdrage / eenmalige donatie

Bron linkvermeldingen: andernieuws.eu

Gedeeld 126

Tags: , , , , , , , , , , , , ,

About the Author ()

Comments (30)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. PasOpRokenVoorkomtHersenspoeling schreef:

  De video van Hitlery Clinton met greenscreen kende ik toevallig al.
  Fijn dat je er even een artikel aan gewijd hebt.

  Dat de super hero Ken O Keefe controlled is begint gelukkig eindelijk bij veel mensen door te dringen.
  Ik had m al snel door want super hero Ken O Keefe kwam niet door de dr. judy wood lakmoesproef,
  dus de waarheid interesseert hem niet, net zo als bijvoorbeeld David Icke en Alex Jones om maar nog maar een beroemdheden te noemen.
  Jij had Ken O Keefe al snel door Martin, het world citizen geklets verraadde hem.
  Youtuber cips clips heeft het ook door. Helaas is ie moeilijk te verstaan want erg Iers of zo accent.
  Youtuber sickofthebullshit begint ook zn twijfels te krijgen over Ken O Keefe maar is erg confused en gelooft datFetzer deugt en Judy Wood niet.Hij kan ook niet meer voor zichzelf denken.
  Sickofthebullshit slikt de bullshit van Fetzer en door niet helder meer kunnen denken en groepsdruk van het padje af. Helaas.Erg vermoeiend al die psy-ops.

 2. PasOpRokenVoorkomtHersenspoeling schreef:

  En nu blijkt het green screen verhaal een honeypot te zijn.
  zeer geraffineerde psy-op dus.
  En zo worden er steeds psy-ops gefabriceerd.

 3. PasOpRokenVoorkomtHersenspoeling schreef:

  King of the Green Screen: mockingbird agent Anderson Cooper.

  https://www.youtube.com/watch?v=9LEfD1ihy5c

 4. Martin Vrijland schreef:

  Zo geraffineerd werkt dat inderdaad

 5. PasOpRokenVoorkomtHersenspoeling schreef:

  Overigens, de video van de ‘disappearing nose’ van Anderson Cooper schijnt trouwens geen effect van green screen te zijn geweest.

 6. Martin Vrijland schreef:

  En dan hebben we het nog niet gehad over de doodsbedreigingen die je als vrije schrijver regelmatig ontvangt

  http://www.beyondthematrix.nl/wp-content/uploads/2016/09/doodsbedreiging.gif

 7. Martin Vrijland schreef:

  Lieve MK Ultra, ik zie jou uitnodiging als een compliment en ben altijd bereid om een heerlijke kop koffie voor je te zetten.
  Ben ik er niet moet je het zelf doen. De sleutel ligt onder de mat.

 8. Arend Zeevat schreef:

  Martin, als je anderen slaat kun je slagen terug verwachten. Ik weet niet hoe je mij inmiddels hebt geclassificeerd in jouw spectrum van oppositie en gecontroleerde oppositie. Maar jij weet dat ik uit eigen ervaring heb ondervonden, dat je altijd wordt teruggeslagen. Je kunt het als een uitdaging zien om daarmee om te leren gaan en in je eigen kracht te blijven staan. Neem je de rol van slachtoffer aan en ga je zitten jammeren over het feit dat anderen je niet zien of horen, dan glijd je van de egohelling waar Micha Kat en anderen ook al vanaf zijn gegleden! Neem het als een man!

 9. Arend Zeevat schreef:

  Als aanvulling wil ik nog wel even vermelden dat die dreigementen natuurlijk allesbehalve fijn zijn. Maar ik heb die ook gehad en nog wel van degene, die ik enkele jaren door dik en dun heb gesteund in de strijd tegen de Nederlandse Kinderroof Maffia en om zijn kinderen te helpen terugkrijgen. Op het moment dat ik me niet me niet meer door zijn opgeblazen egospel liet bepalen, stroomden de bedreigingen via mail en telefoon ook binnen. Ik heb het allemaal overleefd.

 10. Martin Vrijland schreef:

  Je hoort mij niet klagen hoor Arend. Ik vind het juist prima dat ik niets meer met de alternatieve media van doen heb. Ik ga zogezegd mijn eigen weg.
  Dit artikel was dan ook niet bedoelt om te klagen, maar om toe te lichten hoe het wereldje in elkaar steekt.

 11. Martin Vrijland schreef:

  Ja zo gaat dat. Ook daar lig ik niet wakker van. Het is vooral triest voor diegene die zijn energie daaraan besteedt. Ik heb eerder medelijden.

 12. Arend Zeevat schreef:

  Maar ook jij hebt je lessen hierin gehad Martin! Ik hoef alleen maar de zaak Anass te noemen. Zo hebben we allemaal onze lessen te leren en worden daarmee door ervaring wijzer.

 13. Martin Vrijland schreef:

  Ja, de Anass zaak heeft onmiddellijk allerlei websites ertoe gedreven om een enorme smeer campagne op te tuigen. Dat moest natuurlijk ook wel, want ik had ineens gigantisch veel lezers. Ik heb dat heel lang genegeerd, maar het mag soms best even genoemd worden.

  Over Micha Kat wil ik het eigenlijk niet eens meer hebben. De enige reden dat ik hem exposed heb, is omdat ik betrokken werd in een verhaal dat om misstanden rondom Demmink leek te draaien, maar uiteindelijk slechts en alleen om geld ging en waarbij samengewerkt werd met Jack Abramhoff (een man met wel degelijk een strafblad en een man die zelf kinderen drogeerde om ze te laten misbruiken door hooggeplaatsten in de VS). Had ik daar niets mee gedaan, dan was het omgekeerde mogelijk geweest, namelijk dat ik daar zelf aan gelieerd zou worden. Kortom; soms word je gedwongen om dingen aan het licht te brengen.

  De hele rel die Micha actueel op zijn website laat zien dient mijnsinziens ook slechts en alleen het doel om de alternatieve media compleet ten schande te maken. Waar leeft die man eigenlijk van? Ik kan geen hotelkamers betalen en iedere avond in de pub hangen. Hij wel blijkbaar.

  Verder heb ik zeker een mening over bepaalde mensen in de alternatieve media, maar die ga ik niet steeds ventileren. Alleen als ik er direct of indirect mee gekoppeld wordt of als er duidelijk zichtbaar wordt dat er meer achter zit. Ik ga voor waarheidsvinding en niet voor het in de maling nemen van mensenmassa’s. Iedereen die zich laat betalen door de AIVD moet zich diep schamen. Diegenen die dat doen, weten precies waar ik het over heb. Laat ze maar last van hun geweten krijgen en het ombuigen tot iets goeds. Bijvoorbeeld door oprecht naar buiten te treden (en niet te doen alsof).

 14. PasOpRokenVoorkomtHersenspoeling schreef:

  En Arend, als je vaag blijft in standpunten mbt Micha Kat blijf je altijd verdacht.
  Ik heb destijds alles gevolgd, de ontmaskering van Kat en de radiouitzending met jou en je collega met die lage stem. Zn naam is me even ontschoten.(Die met de clownneus en vrije energie bla bla).
  Ik vond jou ook altijd enorm vaag. Na zo’n uitzending van dacht ik;
  wat is er nou eigenlijk gezegd?En nog steeds vind ik je vaag over Micha Kat.
  En kom jij door de ‘dr judy lakmoesproef’ vraag ik me af. Ik denk het niet.
  Je bent een intelligente man, dus als je de materie goed bestudeerd hebt kan het niet zijn dat je het niet snapt.De genoemde lakmoesproef gebruik ik al jaren, en het is een beproefde
  methode. Steeds blijk ik gelijk te krijgen.Binnen onze landsgrenzen o.a Micha Kat,Myra,Steve Brown en in het buitenland James Corbett,Icke,Jones.Keefe,Lambremont Weber,Alien Scientist,alle figuren van Veterans Today etc.etc.
  De lijst is enorm want 99% is controlled opposition.Je kan beter vragen,wie deugt er wel.
  Een handje vol.

 15. Arend Zeevat schreef:

  @ Martin.

  Wat waarheidsvinding betreft ben ik het helemaal met je eens. Ik heb me vanuit mijn gedrevenheid inzake het aan de kaak stellen van het pedofielencircus in Nederland in eerste instantie door een bepaalde mate van naïviteit laten leiden m.b.t. Kat. Is naïviteit verwijtbaar? Ik wilde alleen maar op mijn manier het onrecht in deze wereld aan de kaak stellen. Door mijn verdere persoonlijke ervaringen met Ka heb ik het nodige voortschrijdend inzicht ontwikkeld. Met name t.a.v. van de op te richten klokkenluiderstichting waar Kat André Vergeer en ik bij betrokken waren, de Harm Bos Stichting. Ik ben daardoor een stuk wijzer geworden.

  Mijn idealisme heeft me vaak parten gespeeld in mijn Argusoogperiode, maar ik heb niet gevoel dat ik me daarvoor naar wie dan ook zou moeten verontschuldigen, of er verantwoording voor af zou moeten leggen. Degene die perfect meent te zijn mag de eerste steen gooien!

 16. PasOpRokenVoorkomtHersenspoeling schreef:

  PRECIES.
  En duidelijkheid is ook belangrijk.
  Op het moment dat een belangrijke figuur in de alternatieve media een shill blijkt te zijn moet je duidelijk zijn waar je staat anders maak je jezelf verdacht.
  Myra zakte door het ijs, en zo waren er meer Arend.

 17. Arend Zeevat schreef:

  Beste PasOpRokenVoorkomtHersenspoeling.

  Hoelang heb jij nodig om iemand werkelijk te leren kennen? Het is zo ontzettend gemakkelijk om vanaf de zijlijn degenen die op het speelveld staan te veroordelen op hun daden en resultaten daarvan. Voor mij is daar alleen maar het spreekwoord op van toepassing, dat de beste stuurlui altijd veilig op de wal staan!

 18. Martin Vrijland schreef:

  Het is belangrijk om te weten dat dit stuk vooral bedoeld is om mensen in alle liefde de ruimte te geven een mogelijk dubbele agenda (zoals op de payrol staan van de AIVD) los te laten. Het zou mooi zijn als iemand in de alternatieve media het lef zou hebben om het zware geheimhoudingscontract te verbreken en de flinke vergoeding op te geven en de werkwijze van geheime diensten durft te exposen. Maar dat waarschijnlijk gaat niet gebeuren, want je was al een landverrader toen je er aan begon.

  Er is altijd een weg terug. En het is belangrijk om daarvoor het besef te krijgen dat je dubbelrol er uiteindelijk toe leidt dat je mensen misleid en in steeds verder sluitende open gevangenis mee helpt dirigeren. Dus misschien is er iemand in de alternatieve media wiens geweten gaat spreken en die op durft te staan. Dat zou pas een krachtige daad zijn!

 19. Martin Vrijland schreef:

  @Arend

  Ik kan me heel goed indenken dat jij slachtoffer bent geworden van het in mijn artikel uitgelegde krachtveld. Ik heb je altijd gezien als iemand met goede intenties. Alleen er lopen heel veel mensen rond die dat in proberen te lijven of kapot proberen te maken.
  Controlled opposition sites willen mensen die oprecht zijn graag inlijven, om een geloofwaardigheids boost aan hun website te geven.

 20. Arend Zeevat schreef:

  P.S. PasOpRokenVoorkomtHersenspoeling.

  Bovenstaande reactie heeft zeker betrekking op mensen die als stuurlui veilig op de wal staand, zich verbergend achter een heel vage nickname, menen van alles en nog wat menen op te kunnen merken m.b.t. de spelers op het speelveld die zich open en bloot tonen. Daarbij zich kwetsbaar op stellend, maar wel ergens voor durven te gaan staan. Waar sta jij eigenlijk voor geanonimiseerde PasOpRokenVoorkomtHersenspoeling?

 21. Arend Zeevat schreef:

  Laat duidelijk zijn Martin, dat de AIVD mij nog nooit benaderd heeft met een financieel interessant aanbod. Ik leef nog steeds op de grens van het bestaansminimum, net als jij!!

 22. Martin Vrijland schreef:

  Ik geloof je, maar zolang je weet dat je zuiver bent en je drive vanuit je ziel komt is er iets veel waardevollers dan geld. Het krachtveld van je ziel overstijgt zelfs de demonische doodsbedreigingen. De arme stakkers zitten gevangen in deze matrix.
  Maar diegenen die zich aangesproken moeten voelen, zijn zich er zeer van bewust dat ze niet alleen hun eigen ziel beschadigen, maar vele duizenden misleiden. En ondanks dat ze de illusie hebben dat ze in the winning team zitten, voelen ze dat het kwaad het nooit zal winnen. Het is simpelweg niet krachtig genoeg. Tijd om over te stappen dus.

 23. Arend Zeevat schreef:

  Inderdaad Martin. Om er maar even een zweverige term tegenaan te gooien. Karma can be a bitch!

 24. PasOpRokenVoorkomtHersenspoeling schreef:

  Arend, laten we niet over ‘vaag’ beginnen asjeblieft.
  Waar ik voor sta? De waarheid.

  En als ik mijn echte naam had gebruikt was ik ongeveer 3 jaar geleden hoogstwaarschijnlijk doodgeschoten door meneer ‘Haas’ op de controlled opposition site van DonQuijotte..

  Heb je die boete van, wat was het, 150.000 euro al betaald?
  Of is het kwijtgescholden? Zoiets had ik begrepen.
  Daar ben je ook altijd best wel vaag over geweest,
  Waarom was die boete precies en waarom is de boete kwijtgescholden?
  Geef maar wat klaarheid dan Arend.

 25. Arend Zeevat schreef:

  In het kader van de gelijkwaardigheid wil ik jou eerst eens vragen duidelijkheid te geven over de achtergrond van de door jou weergegeven opmerking:

  “En als ik mijn echte naam had gebruikt was ik ongeveer 3 jaar geleden hoogstwaarschijnlijk doodgeschoten door meneer ‘Haas’ op de controlled opposition site van DonQuijotte.”

  Als je van mij verlangt met de billen bloot te gaan, dan zul je toch eerst zelf het goede voorbeeld moeten geven in het kader van het wekken van vertrouwen. Want ik heb door jouw toonzetting in je reacties t.a.v. mij al door dat jij niet te vertrouwen bent en mij uit de tent probeert te lokken. Helaas, misschien de volgende keer beter.

 26. Arend Zeevat schreef:

  By the way, In het kader van het Vrije Mensprincipe heb ik het recht om te weten wie mijn rechter is. Dus wie ben jij? Want je stelt je op als mijn rechter. Laat ik nu maling hebben aan rechters!

 27. PasOpRokenVoorkomtHersenspoeling schreef:

  Dus het zal altijd een raadsel blijven waarom die boete van 150.000 euro is kwijtgescholden.

  Blijf lekker veilig in je tent zitten, dat zou ik ook doen als ik in jouw schoenen stond.

  P.S
  Sorry maar ik voel me wel genoodzaakt een oude koe uit een stinksloot te trekken.

  Arend schreef; ( bron;het uur van de waarheid)
  ”Laten we deze zaak nu eens en voor altijd settelen Oke ik heb een domme fout begaan door me onder de naam Willmuyn voor psychiater uit te geven en vervolgens een psychiatrische diagnose op u te plakken.
  Dat had ik niet moeten doen”.

  Ook hierover hoef je aan mij geen verantwoording af te leggen Arend. Laat maar zitten.
  Ik ben immers geen rechter en bovendien anoniem.

 28. PasOpRokenVoorkomtHersenspoeling schreef:

  Arend,
  Dat Ben van den Brink verhaal stonk vanaf het begin al enorm.
  Dat je dat niet door had is gewoon verschrikkelijk naief geweest van je.
  Je had beter naar anonieme reageerders moeten luisteren toen die verwezen naar zaken die niet konden kloppen.Maar oke, fouten maken we allemaal. (hoewel ik vind dat jezelf uitgeven voor psychiater geen fout meer is, maar misdadig)
  Wist je overigens dat de Hollie Greig zaak in G.B ook een hoax was?
  En de Hampstead-zaak waar kindertjes in Mc Donald hamburgers verwerkt werden en de huidjes tot schoenen verwerkt werden ook?
  Dat zijn psy-ops geweest om de echte kinderroof zaken te schaden.
  Mensen waren zo gehersenspoeld in deze zaken en wilden het zo graag geloven dat er velen zijn die de waarheid niet onder ogen wilden komen. De video’s waar de kinderen toegaven dat ze alles hadden gelogen werd door de ‘waarheidzoekers’ uitgelegd als dat ze onder druk stonden. Terwijl dat duidelijk niet het geval was.De moeder en stiefvader deugden niet en nog een heel stel andere perferts waren bewust ingeschakeld in de psy-op. Sabine Mc Neil was daar ook onderdeel van.Ik heb daar wekenlang intensief onderzoek naar gedaan. Ik was overigens zo op het oog de eerste complotter in Nederland die de Hampstead Hoax doorzag.Meneer ‘Haas’ was zo boos ( door cognitieve dissonantie) dat ie me dood wilde maken. Voila.
  Zo, en nu moet ik een vervelende haan slachten.Vervelende klus, maar wat moet, dat moet.Hij heeft een mooi leven gehad. Groet, PORVH

 29. PasOpRokenVoorkomtHersenspoeling schreef:

  herstel: ik bedoel kinderroof en vooral kindermisbruik.

 30. Martin Vrijland schreef:

  Ik raad iedereen ttrouwens aan om de film Surrogates met Bruce Willes te kijken om een iinteressant voorbeeld te zien hoe controlled oopposition werkt. Natuurlijk is dat in die film metaforisch uitgebeeld, maar zeker de moeite waard

  http://putlocker.is/watch-surrogates-online-free-putlocker.html

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten