Mark Rutte’s advertentie aan alle Nederlanders

Filed in NIEUWS ANALYSES by on 24 januari 2017

mark-rutte-aan-alle-nederlandersMark Rutte, onze toppers fan in Den Haag, heeft maar eens diep in de VVD kas gegraaid om een advertentiecampagne te betalen. Alle kranten mochten maandag een prachtig verhaal presenteren dat een gehalveerde foto van Rutte omlijst. Kost wat, maar dan heb je ook wat. Nieuwsuur mocht ondertussen als een soort WikiLeaks fungeren door met een brief naar buiten komen waaruit zou blijken dat Ad van der Steur, minister van veiligheid en justitie, in zijn tijd als parlementariër wél wist dat toenmalig staatssecretaris Fred Teeven (Veiligheid en Justitie, VVD) zich het bedrag van de deal nog ongeveer herinnerde. Het schouwspel doet een beetje denken aan de Amerikaanse verkiezingen. Het lijkt alsof dezelfde scriptschrijvers ingehuurd zijn.

Wat heb je namelijk nodig om mensen naar de stembus te drijven? Ze moeten vooral veel discussie zien en veel schandalen voorgeschoteld krijgen, zodat gedacht wordt: “Als ik maar op die partij of die kandidaat stem, wordt alles beter en gebeuren dat soort schandalige zaken niet meer!” Het moet de kiezer activeren en prikkelen, zoals de goochelaar u vraagt een kaart te trekken. In Amerika zagen we Trump extreme standpunten innemen zoals het bouwen van een muur tussen Mexico en de VS en het een halt toeroepen van de islamisering. Geert Wilders mag in Nederland een vergelijkbare rol vervullen. Nu heb je in Nederland geen 2 partijen stelsel, dus je moet wat meer de smaakjes verdelen, dus de scriptschrijvers hebben het er maar druk mee. Gelukkig hebben ervaren acteurs als Mark Rutte inmiddels routine gekregen in het opvoeren van dergelijke soaps. Rutte moet natuurlijk kiezers wegtrekken bij Wilders en ergens moet er dan straks een lastige situatie ontstaan in de vorming van een coalitie, maar uiteindelijk moeten in geheel Europa de zogenaamde rechtse populistische partijen winnen. Liefst moet dat gepaard gaan met een Brexit/Nexit sentiment. Ook Trump volgt daarin een vergelijkbaar script met zijn kritiek op de VN als ‘a waste of time and money‘.

De scriptschrijvers, die het volk zoet houden met democratie, volgen dus allen een vergelijkbare lijn. Ja, u mag natuurlijk ook denken dat dit simpelweg het sentiment is onder het volk en dat de kiezer echt wel zelfstandig na kan denken en autonoom kiest. U denkt misschien iets in de trant van: “Een paar advertenties of populistische toespraken hebben daar misschien een beetje invloed op, maar echt niet zó veel dat mensen daardoor van mening veranderen. Er is nu eenmaal een trend gaande dat mensen de oude politieke heersende klasse zat zijn.” Er zijn voldoende argumenten te bedenken waaruit blijkt dat mensen de steeds verdere centralisering van macht zat zijn. Niet voor niets doen partijen als de PVV het goed in geheel Europa. Trump met zijn ‘America first’ beleid volgt de trend die werd ingezet met de Britse Brexit. Waarschijnlijk zal dit sentiment in geheel Europa zichtbaar worden. Wonderbaarlijk vindt u niet? Zijn mensen het dan zo zat of zit daar bepaalde sturing achter? Als we de inzet van de media onder de loep nemen, dan lijkt het toch echt zo te zijn dat mensen anders kiezen dan hetgene waarvan de media ze willen overtuigen. In Engeland was de media vooral op de hand van de anti-Brexit ‘Stay’ campagne. In de VS was de media vooral op de hand van Hillary Clinton. De huidige advertentiecampagne van de VVD wekt de indruk dat de media zich leent voor marketing van het Rutte kamp. Als populisten als Nigel Farrage, Donald Trump, Geert Wilders (waarschijnlijk) en Marine le Pen (waarschijnlijk) dus toch winnen, ondanks al deze media inzet voor “het andere kamp”, dan duidt dat toch mogelijk op een daadwerkelijk en diepgeworteld sentiment onder het volk. Kom op zeg! Mensen kunnen heus wel zelf hun mening vormen en een keuze maken. Toch?

Interessant is het om te zien dat we in zowel Amerika als Europa vergelijkbare scripts gevolgd zien worden. Alle contouren zijn hetzelfde. Zo was er in de VS discussie over beïnvloeding van de verkiezingen als gevolg van (nog steeds onbewezen) Russische hacks. Vandaag kopt trouw.nl met de tekst [citaat] Veiligheidsdienst zoekt jonge hackers tegen Russische dreiging. Ook zagen we de fake news trend overwaaien uit de VS en wordt dus nu in Nederland veelvuldig gesproken over de uitgaande dreiging van nepnieuws. Dat alles moet natuurlijk leiden tot meer censuur.

In meerdere artikelen heb ik gewezen op de inzet van partijen als Strategic Communication Laboratories (SCL Group) in de Britse verkiezingen. Dit bedrijf wordt ingezet bij onder meer verkiezingen als die in de VS en heeft als credo’s op haar website dingen staan als [citaat] Al meer dan 25 jaar werkend in de voorhoede van gedragsveranderingscommunicatie, is SCL uitgegroeid tot een multidisciplinaire groep van gedragsonderzoek en communicatiebureaus. SCL is een wereldwijde verkiezingsagentschap bedreven in het toepassen van gedragsmodellering- en microtargetingsoplossingen voor politieke campagnes. En dat is dan nog maar een van de vele armen van de octopus die ingezet worden om de mening en keuze van het volk te beïnvloeden. De kunst van beïnvloedingstechnieken is namelijk dat u denkt dat u uw mening en/of keuzes volledig zelfstandig maakt, zonder zich bewust te zijn van allerlei beïnvloedingsmethoden. De media spelen hierin een belangrijke rol. Zij zijn als het ware de NLP programmeur die met een breed arsenaal aan technieken uw bewuste denkprocessen weten te passeren en uw onderbewustzijn weten te programmeren. Een goed voorbeeld van hoe iemand denkt zijn eigen keuze te maken, maar binnen slechts één gesprek van enkele minuten een compleet andere keuze maakt (zonder zich dit zelf te beseffen), wordt getoond door Derren Brown in onderstaand filmpje (kijken!). Televisiepresentatoren als Jeroen Pauw, Twan Huys en anderen zijn gedreven NLP specialisten die u op vergelijkbare wijze via de televisie mee weten te voeren, onbewuste ankers plaatsen en uw waarheidsbeeld herprogrammeren. Ook allerlei andere onbewuste programmering speelt hierin een belangrijke rol, zoals getoond wordt in een voorbeeld van diezelfde Derren Brown in dit filmpje waarin reclamemakers zelf vatbaar blijken te zijn voor hun eigen methodes. Ondertussen kunnen bedrijven als Facebook en Google uw reactie op bepaalde media-expressies meten. Zij kunnen al uw gesprekken, emails of chats (geautomatiseerd) aftappen en analyseren. Dergelijke data is weer eenvoudig op te kopen door partijen als bovengenoemde SCL Group. Ook technieken als ‘gevoeligheid voor groepsdruk’ en zelfcensuur behoren tot het arsenaal.

Maar wacht eens even! Als technieken als zojuist omschreven daadwerkelijk van zulke grote invloed zouden zijn, zou een eventuele sinistere elitaire groep (zoals die zou bestaan volgens “complotdenkers”) er toch makkelijk voor gezorgd kunnen hebben dat mensen tegen een Brexit stemmen, dat Hillary Clinton gewoon had gewonnen en dat alle ‘anti EU’- of populistische partijen in Europa simpelweg verliezen? Als deze sinistere groep dan al zou bestaan, zouden ze mensen toch makkelijk zo ver kunnen krijgen om de EU bij elkaar te houden en een populist als Trump buiten spel te zetten? Ja, dat zou dan waarschijnlijk zeer goed mogelijk zijn. Maar mensen zijn de laatste jaren erg langs de officiële bronnen heen gaan kijken en een eigen mening gaan vormen. Mensen zijn de mainstream media steeds meer gaan negeren, waardoor de beïnvloedingsstrategieën in hun kracht afgenomen zijn. Veel belangrijker is het echter om te zien dat juist die stem voor populistische stromingen als de Brexit, Trump, Wilders en Le Pen, erg onderhevig is aan deze sturing. Soms is dat wat u hoort of ziet niet datgene wat als onbewust boodschap blijft hangen. Als ik zeg: “Denk niet aan een zwarte kat“, denkt u dus juist aan een zwarte kat. Het heeft er alle schijn van de stem op populistische partijen aan deze onbewuste programmering- en sturingsprincipes onderhevig is. Kortom, ook al lijkt het alsof al het media-geweld ingezet wordt op anti-Trump, anti-Brexit, anti-Wilders en dus anti-rechtspopulisme, is het omgekeerde effect het gewenste resultaat. Ja, ik begrijp dat dit u mogelijk verwart! Waarom wil je (als sinistere elitaire groep) iets stimuleren wat je eigenlijk niet wilt? Welnu, dat heeft met een wetmatigheid te maken; de wetmatigheid van ‘Problem, Reaction, Solution‘. Het is de bedoeling dat het rechtspopulisme in zowel de VS als Europa wint, om vervolgens de economie in te laten storten onder leiding van deze politieke stroming. Weet u wat dan het effect is? U raadt het al: “Dat mag nooit meer gebeuren!” Dan is als het ware definitief afgerekend met elk onderhuids sentiment dat centralisering en globalisering slecht is. Dan is namelijk het zelfgeschapen bewijs gecreëerd dat al die afscheidingsneiging onder dat rechtspopulisme desastreus is. Dan kan dus definitief gewerkt worden aan een wereldregering, terwijl het volk besluit te zwijgen, omdat het gezien heeft dat nationalisme en protectionisme niet werkt. Slim toch!?

Maar dat betekent dus dat er een sinistere groep zou bestaan die de economie kan maken en breken en er dus voor kan zorgen dat er een crisis komt?“, hoor ik u denken terwijl u het woord ‘complotdenker’ alvast klaar heeft staan in uw hoofd. Als we dan gewoon even kijken naar de invloed van de Federal Reserve (FED; de Amerikaanse centrale bank) en we zien dat haar president Janet Yalen de rente voor 2019 tot 3% wil verhogen, dan is dat al 1 voorbeeld van hoe je zoiets in de VS kunt realiseren. Datzelfde kan de ECB in Europa gaan doen. Renteverhogingen brengen op termijn huizenkopers met een kortlopende lage hypotheekrente in de problemen en daarnaast haal je de stimulus van lage rentes op ondernemingsleningen weg uit de economie. Een vergelijkbare beweging kunnen we in Europa ook gaan verwachten. De institutionele beleggers staan klaar om alle huizen van particulieren op te kopen met geld dat (in het geval van Europa) door de ECB bijgedrukt is, waardoor zij woekerwinsten op staatsobligaties konden maken. Ja, je zou kunnen zeggen dat het een complotgedachte is dat diegene die de geldstromen beheersen de macht in handen hebben, maar je zou ook gewoon eens het stigma ‘complot’ af kunnen werpen en zien wat er gebeurt. De voorspelling hier gemaakt is dus dat er bewust aangestuurd is (bij de Brexit en bij de overwinning van Trump) en aangestuurd wordt (in Europa) op een overwinning van rechtspopulisme, om daarna de economie te doen crashen, zodat de weerstand tegen centralisering van de macht definitief de nek omgedraaid wordt. De tijd zal het leren. Tegen die tijd zult u wellicht aan dit artikel terug denken.

Bron linkvermeldingen: express.co.uk, trouw.nl, sclgroup.cc, zerohedge.com

Gedeeld 144

Tags: , , , , , , , , ,

About the Author ()

Comments (40)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Averroes schreef:

  Het is een feit dat externe bureau’s worden ingeschakeld om de perceptie van het electoraat te beïnvloeden. Waarom de meeste mensen het een worst zal wezen en ze toch gaan stemmen op ‘een valse profeet’ heeft te maken met het feit dat ze zo geconditioneerd/geïndoctrineerd zijn en hun belevingswereld als dusdanig niet aansluit op de realiteit. De weinige die dat onder de ogen zien en besluiten niet meer mee te werken aan het politieke verdeel en heers spel, chapeau.

  Voorbeeld is ORBIS:
  https://orbisbi.com/

  “Former MI6 spy known to U.S. agencies is author of reports on Trump in Russia”

  Christopher Steele, who wrote reports on compromising material Russian operatives allegedly had collected on U.S. President-elect Donald Trump, is a former officer in Britain’s Secret Intelligence Service, according to people familiar with his career.
  http://www.reuters.com/article/us-usa-trump-steele-idUSKBN14W0HN
  http:// http://www.telegraph.co.uk/news/2017/01/12/christopher-steelethe-former-british-spy-created-donald-trump/

  https://www.youtube.com/watch?v=1CIA_OaRXnw

 2. Averroes schreef:

  Confirmed: “Unknown” Republican, Democrat Paid For Anti-Trump Report

  Having learned previously both the identity of the former British intelligence officer who compiled the “Trump dossier”, revealed by the WSJ earlier this week as former MI-6 staffer Christopher Steele, currently director of London-based Orbis Business Intelligence, and that John McCain was the person who delivered the report to the FBI, one question remained: who commissioned the original report meant to uncover a material,i.e., campaign-ending, weakness in Donald Trump’s past.
  http://www.zerohedge.com/news/2017-01-13/confirmed-unknown-republican-democrat-behind-compromising-anti-trump-report

  https://www.youtube.com/watch?v=CgNVAmy2u5U

 3. PasOpRokenVoorkomtHersenspoeling schreef:

  Olliebollentest wijst uit, de oliebollen van Bakker Piet van Goor komen als slechtste uit de test.
  Volgende dag Piet van Goor huilie huilie op alle TV zenders. De oliebollen gingen vanaf dat moment als warme broodjes over de plank.

 4. ZalmInBlik schreef:

  Mossad actor Wilders vindt het een nepparlement, maar waarom dan gaan stemmen? Daar moet Herr Wilders het antwoord op schuldig blijven..
  https://www.youtube.com/watch?v=nFC9oaP_xzc

 5. Notis schreef:

  @M Topartikel dat iedere Nederlander met nog een beetje hersens niet “zou moeten”maar MOET lezen.

  Reken ook maar dat bij een evt. eco-crash de “ingewijden” daar ook al weer miljarden aan zullen verdienen, nog buiten de LOL die ze daarbij schaterlachend over dat ‘domme’ volk zullen hebben.

  De enige kans voor de kiezer c.q. het Volk is dat ze inderdaad rechts-populistisch stemmen en zelf al de crash voor zullen zijn door een soort SUPER-burenhulp.
  Dus Ruilhandel, eigen groente en vlees produceren, mensen in huis nemen die hun huis zullen verliezen door gedwongen verkoop en vooral overal burger bewaking bij grenzen(immigranten), cruciale voorzieningen(energiecentrales, weet je wel stroomstoring A’dam), ziekenhuizen e.d.

 6. Averroes schreef:

  “De enige kans voor de kiezer c.q. het Volk is dat ze inderdaad rechts-populistisch stemmen”

  De enige kans is je hersens te laten werken en het systeem geen bestaansrecht geven door te gaan stemmen. De ziekte van Hegel verkaart.,.

 7. Notis schreef:

  @Averroes Er zijn ook ‘geheime’ bureaus en ‘speciale agenten’ die de stemming resp. de mening onder de bevolking in het geheim peilen.

  In cafe’s, lunchroom, op de markt, in treinen en bussen e.d. etc. lopen ze rond, leggen hun oor goed te luister en maken al of niet een praatje met deze of gene.
  Vervolgens dienen ze dat in stevige rapporten aan hun bazen (o.m. aivd, min just&vuiligheid, Binnenl zaken) te rapporteren, waarna de statistische analyses en conclusies a la M. de Hondt vooral INTERN gebruikt zullen worden.
  ( 😉 ) goede bijverdienste ook voor de studenten die later ook tot het ‘establishment’ gaan behoren.

 8. Averroes schreef:

  Ook in de alt. media, Alex Jones Stratfor connectie is een voorbeeld

  https://www.youtube.com/watch?v=b1LtreavTdU

 9. Averroes schreef:

  Je doelt op ‘Social engineering’ , ben er nl. zelf het slachtoffer van geworden met emigratie tot gevolg.

  https://www.youtube.com/watch?v=2eB046f998U

 10. Averroes schreef:

  ORBIS Non Sufficit, waarschijnlijk een SIS front.

  https://www.youtube.com/watch?v=wdlJi8WqtyI

 11. Riffian schreef:

  @Martin en Averroes, het gaat dieper als we bijvoorbeeld kijken naar de ISIS propaganda. Ook daar komt weer een Britse (propaganda) bureau nl. Bell Pottinger bovendrijven:

  https://www.youtube.com/watch?v=zwbSo9PPwco

 12. Riffian schreef:

  Het probleem, mensen blijven het slikken en hun perceptie is zodanig ‘fucked up’ dat er dus geen kritische vragen over worden gesteld. Zo’n Twan Huys en de rest van die zionazi hoernalisten zouden publiekelijk verbaal gefileerd moeten worden. Geen kritische noot vanuit het hersenloze massa.

  Thatcher PR guru Lord Bell ran a $540m Pentagon false propaganda campaign in Iraq

  British PR firm Bell Pottinger was reportedly paid $540m (£417m) by the US to create campaign material in Iraq to portray al-Qaeda in a negative light and track suspected sympathisers.

  A recent report by the Bureau of Investigative Journalism (TBIJ) indicates that the London-headquartered company, which is known for its roster of controversial clients – such as the Saudi government and Chilean dictator Augusto Pinochet’s foundation – made fake terror and news-style videos, which would then be used to track those accessing them.

  Created by Margaret Thatcher’s PR advisor Lord Timothy Bell in 1989, staff from the company moved to US base Camp Victory in Baghdad, where they worked alongside high-ranking military officers.
  http://www.ibtimes.co.uk/thatcher-pr-guru-lord-bell-ran-540m-pentagon-false-propaganda-campaign-iraq-1584495

 13. ZalmInBlik schreef:

  Brexit is volgens mij een middel van de elite (Committee of 300) om het klootjesvolk op het Britse eiland stoom te laten afblazen
  http://www.illuminatimembers.com/illuminati%20members%20list.html

  Theresa May loses Article 50 ruling and must consult with MPs before triggering Brexit

  Theresa May will have to ask MPs to vote before she can trigger Article 50 and begin the formal process of leaving the EU after the government lost its Supreme Court appeal.

  The judges’ court ruled by a majority of eight to three that the prime minister does not have inherited prerogative powers to trigger Article 50 and start the Brexit process without consulting Parliament.

  While it is unlikely MPs will vote against Brexit entirely, the decision from the Supreme Court means that May’s previous plans to begin the two-year process of leaving the EU by March 2017 could now be delayed. The decision could also hamper May’s future negotiations on how to leave the EU.
  http://www.ibtimes.co.uk/theresa-may-loses-article-50-ruling-must-consult-mps-before-triggering-brexit-1602747
  https://www.youtube.com/watch?v=R9HZvsliT5E

 14. ZalmInBlik schreef:

  Ik ben ervan overtuigt dat als je niet gaat stemmen en de opkomst minimaal de gehele circus toch doorgaat en dat men één of ander noodmaatregel verzint. Bijv. noodkabinet gevuld met clowns die naar de pijpen van de elite blijft dansen. Een bittere pil dus..

  Het is slikken of stikken, je hebt geen keus.

 15. Averroes schreef:

  Je zegt het zelf ‘clowns’ denk je nou echt dat de macht bij die clowns ligt, de schaduwmacht opereert in de marge en schrijft het script wat deze clowns moeten uitvoeren. De enige oplossing is dat burgers massaal zelf actief worden en niet meer stemmen op de ‘geboden oplossingen’ voor de 2e kamer. Om over de belangrijkste horde maar te zwijgen de 1e kamer, de kamers zijn niet voor niets letterlijk en figuurlijk verdeelt;) Divide et impera

 16. Averroes schreef:

  De ‘Club van Rome’ is in de jaren ’80 en begin jaren ’90 uitvoerig onderzocht door Dr. John Coleman en als we het dan toch over een schaduwmacht hebben dan is dit er één om rekening mee te houden.

  Een lijst uit 2010, de dooien zijn gefilterd. Waar een klein land groot in kan zijn:

  Balkenende, Jan Peter
  Beatrix (Queen)
  Bolkestein, Frits
  Constantijn (Prince) of the Netherlands
  Mabel (Princess) of Orange-Nassau
  Wellink, Nout
  Willem-Alexander – Prince of Orange
  http://www.bibliotecapleyades.net/sociopolitica/esp_sociopol_committee300_01.htm#AN%20OVERVIEW%20AND%20SOME%20CASE%20HISTORIES

  https://www.youtube.com/watch?v=rRqx1YgIBMw

 17. Averroes schreef:

  Over perceptie management, zeer relevant

  https://www.youtube.com/watch?v=svEVXCXICow

 18. Riffian schreef:

  Nog een Britse bureau Macro Advisory Partners met een opmerkelijke medewerker:

  Prins Constantijn (1969) is zelfstandig adviseur in bedrijfsinnovatie en mede-initiatiefnemer van Startup Fest Europe. Ook is hij directeur ‘Digital Technology and Macro Strategy’ bij MAP in Londen.
  https://www.industrialtechnologies2016.eu/news/news/2016/06/6/his-royal-highness-prince-constantijn-of-the-netherlands-opens-industrial-technologies-2016
  ——————————————————————————————————————————————
  After retiring as Chief of the Secret Intelligence Service Sawers became Partner and Chairman of Macro Advisory Partners, who provide strategic advice and insights to investors and governments.[25] He also became a Visiting Professor in the Department of War Studies at King’s College London.[26]

  Sir John Sawers, Chief of the Secret Intelligence Service (2009-2014), United Kingdom
  https://www.youtube.com/watch?v=6vC4XY8BSMk

 19. PasOpRokenVoorkomtHersenspoeling schreef:

  @Averroes, in welk land woon jij dan?
  Ik heb ook mijn biezen gepakt vanwege een soort persona non grata status.
  Als ik ten onrechte werd aangehouden en om een advocaat vroeg werd dit geweigerd, met als gevolg een onterechte veroordeling.
  En jaren eerder een onterechte veroordeling (geldboete) zogenaamd wegens mishandeling.
  2 jaar later kreeg ik-precies op mijn verjaardag-weer een acceptgiro met diezelfde boete. Ik gebeld met CJIB te groningen. De boete had ik idd al betaald bleek. Volgende dag stond ik bij de service balie van paleis van justitie.
  Medewerker ging in de computer kijken bij het zaaknummer. Ik kon meelezen.
  De uitspraak (hoger beroep) was letterlijk : ”De hele zaak is geseponeerd, zaak waarbij dagvaarding nietig(=hoofdzaak) is verklaard”
  De advocaat heeft in collusion met de openbaar aanklager en de rechter mij willens en weten laten veroordelen, en mij niet gemeld dat de hele zaak was geseponeerd. Ik heb die schoft duizenden euros betaald omdat ik er van overtuigd was dat de dagvaarding nietig zou worden verklaard. Gaat nog een staartje krijgen want dat pik ik niet.Ik heb nu dus ten onrechte een strafblad. Ben er momenteel weer mee bezig. Ik denk aan 7.500 euro smartegeld + 3000 schadevergoeding, en ik wil dat deze advocaat uit zijn ambt wordt gezet.

 20. Averroes schreef:

  @PORVH, laat ik zeggen dat ik me in oosterse sfeeren bevindt. Inmiddels ruim een jaar, ook ik heb op een gegeven te maken gehad met het OM, terwijl ik geen strafblad heb.
  Ik ben van mijn levensdagen niet in aanraking geweest met justitie tot ik op een gegeven moment zeg maar kritisch werd in mijn analyses richting de staat der Nederlanden. Er is in mijn directe omgeving gebruik gemaakt van ‘social engineering’ om een zaak te beginnen om mij te pakken op belasting ontduiking. Ben zelfs in het bijzijn van, wat later bleek een FIOD medewerker verhoord. Dit gebeurde op een landelijke politiebureau in het oosten van Nederland. Mij is tussen neus en lippen duidelijk gemaakt dat ik voorzichtig moet zijn ‘in het verkeer’ mijn advocaat heeft dit zgn. niet als een bedreiging gevat. Dit heeft me doen besluiten te emigreren, ook dit is niet vlotjes verlopen. In Zuid Europa ben ik door douaniers, obv Europol gegevens, onteigend van alle digitale gegevensdragers die ik bij me had.

  Voor de onwetende burger is Nederland een braaf en vredige land, ik weet beter! NL is een land diep ver(k)ankerd in de NWO. Je recht halen via rechtzalen waar boven een ‘rechter’ een potret hangt van een aristocraat..

 21. Averroes schreef:

  Oh ja ik postte hiervoor onder een andere alias gekoppeld aan een andere mailbox, deze mailbox is (via Japan) gehacked. Heb geen toegang meer tot die mailbox..Het ging zelfs zover dat ik in NL gevolgd ben, maar ik zal je de details besparen.

 22. ZalmInBlik schreef:

  @PORVH en Averroes, schokkend relaas het is dus geen toeval dat hier mensen berichten posten die in het buitenland verblijven en/of van plan zijn weg te gaan..zoals ik. De paria’s van de samenleving

  Aanjaagteam hoe verzin je het..opjaagteam of verjaagteam was een betere benaming geweest. Ze hebben het in de video over Joris, Demmink zullen ze er niet mee bedoelen denk ik.

  Ministerium für Staatssicherheit idd

 23. ZalmInBlik schreef:

  “It’s not a matter of what is true that counts but a matter of what is perceived to be true.” ~Henry Kissinger

  https://www.youtube.com/watch?v=ELD2AwFN9Nc

 24. Notis schreef:

  @Averroes Helemaal gelijk. NIET-stemmen is het enige!! Accoord.

  Even een vrolijcke noot in deze zee der smarten:

  Wat Nederland betreft Slauerhoff zei het al, ik verwijs even naar deze site want het is vrij lang, maar schitterend getypeerd:
  “In Nederland wil ik niet leven,
  Men moet er steeds zijn lusten reven,
  Ter wille van de goede buren,

  @Zalmblik Als niemand gaat stemmen (een illusie ok) dan zijn veel mensen “wakker”.
  Zeker, dan zullen ze noodmaatregelen nemen, een crisikabinet, noodtoestand uitgeroepen etc.
  maar dan zal dat al die mensen nog duidelijker worden hoe dit repressieve illegale zooitje in elkaar zit.
  …..”
  Zie verder : http://www.cambiumned.nl/theorie/literatuur/poezie/bloemlezing/slauerhoff/in-nederland/

 25. Notis schreef:

  Vanaf 24 min zit die man te stotteren en stamelen. Terreur Islam, 911 etc de leugens spatten ervan af.
  Dit is gewoon een -excuse le mot- shit debat over nix!

  Intelligence ofwel spionage c.s. is een keihard gebeuren dat varieert van simpel bureau-werk tot het finaal uitblazen van lichtjes en martelen van hun (vermeende) tegenstanders. De verbanden met politie(staat) leger (oorlog&terreur) en vooral de politiek alsmede bedrijfsmaffia is overduidelijk.

  War en terreur wordt gemaakt. Gefabriceerd/
  Dat was zo, dat is zo en dat zal altijd wel zo blijven.

 26. Riffian schreef:

  @Notis, het is niet zo moeilijk om kwetsbaarheden binnen een natie bloot te leggen als externe partijen toegang hebben tot gevoelige intel. In hoeverre is Nederland soeverein, niet lijkt me..zo lek als een mandje

  Staat wil invloed op Fox-IT om beveiliging staatsgeheimen

  De Nederlandse overheid probeert sinds mei vorig jaar invloed te krijgen op onderdelen van veiligheidsbedrijf Fox-IT. Het bedrijf, dat in 2015 is overgenomen door de Britse NCC Group, is verantwoordelijk voor de beveiliging van Nederlandse staatsgeheimen.
  http://www.nu.nl/internet/4415631/staat-wil-invloed-fox-it-beveiliging-staatsgeheimen.html

 27. Camera schreef:

  @Riffian

  Lubach met z’n lachmachine na elke walgelijke opmerking. De omroepen VPRO, Vara en de rest waar Powned ook participeert zijn zoal de politieke partijen, uit hetzelfde nest maar een ander smaakje. (telegraaf schrijft momenteel vol lof over het misselijkmakende filmpje(boven) van Lubach)
  Ja mensen bij de VPRO, jullie kunnen net zo goed in het TMG gebouw aan de basis weg zitten, dat maakt niets uit, praat eens met je collega’s over hoe het nu echt zit.
  De maker van bovenstaand filmpje is dezelfde maker als dit “onderstaande filmpje” over de “bewezen in scene gezette rel in Poelenburg” http://www.beyondthematrix.nl/nieuws-analyses/videobewijs-zaanse-vloggersrel-met-acteurs-in-scene-is-gezet-door-powned/

  https://www.youtube.com/watch?v=MLLrPHYWyHg

 28. BartSch schreef:

  @Camera: je bedoelt ‘@ZalmInBlik’. Of Lubach nou wel of niet op de hoogte is van die enscenering – ik verwacht van niet – dan kan het voor de een nog steeds komisch zijn en voor de ander misselijkmakend.

 29. Arend Zeevat schreef:

  Erg goed artikel Martin, waarin ik een aantal zaken herken, die ik in het volgende artikel heb benoemd:

  http://gedachtenvoer.nl/page/Big-Brother-verhuist-naar-Jeruzalem.html

 30. Averroes schreef:

  @Notis, nog bedankt voor je verwijzing naar Slauerhoff. De woorden zijn me uit het hart gegrepen.

  De mattenklopper erover, Het Simplisties Verbond:
  https://www.youtube.com/watch?v=WmyUFF5x-Nw

 31. Averroes schreef:

  Camera, eens. Je begint je toch af te vragen hoeveel BTW geld hier doorheen wordt gejaagd?

  De grootste grap is dat de belastingbetaler ongevraagd betaalt voor dit soort onzin zonder er direct stil bij te staan..waar liggen de prioriteiten?

  De Mediawet regelt hoe de zendtijd wordt verdeeld, waarbij de leiding in handen ligt van de raad van bestuur van de NPO. De passer en de winkelhaak passen perfect in de logo
  https://nl.wikipedia.org/wiki/Nederlands_publiek_omroepbestel

 32. PasOpRokenVoorkomtHersenspoeling schreef:

  BartSch, ”Of Lubach wel of niet op de hoogte is van die enscenering” Jij verwacht van niet.
  Ik verwacht van wel.Hij is niet helemaal achterlijk denk ik.

 33. Martin Vrijland schreef:

  Dergelijke programma’s zijn onderdeel van de social engineering..beïnvloeding..liminaal en subliminaal

 34. Camera schreef:

  @ BartSch, bedoel uiteraard @ Zalminblik, dank je

  Maar Jjij verwacht niet dat Lubach dat weet? Waat zeg je nou? Een redactie (VPRO/NPO) die zo heeft lopen knippen om het uiterste eruit te halen zodat er een soort anti allochtoon situatie gecreeërd wordt, opdat je dan maar op Willders moet stemmen. (exact waar Martin over heeft geschreven, ligt in het verlengde).
  Tegelijkertijd moet het filmen van Politie op straat afgeschaft worden. Dus dat zijn nog al wat agenda punten. Creaboys bij de VPRO (NPO!) Lubach moet daar van af weten, even nu niet naief zijn.
  Is dat om te lachen en komisch? Nee het is in en in triest en het blijft nonsense en idd misselijkmakend en vandaar heeft het bagger programma van Arjan een lachmachine nodig…

 35. PasOpRokenVoorkomtHersenspoeling schreef:

  BartSch ,ik moet eerlijk zeggen dat ik die humor van Lubach niet eens bekeken heb.
  Mijn vriendin vroeg me gisteren, toen ik even reageerde op jouw reactie, of ik het niet eerst even moest bekijken. Leek me niet nodig. Het is voor mij allemaal al duidelijk.

  Ik heb namelijk wel de berichten gelezen dat Lubach’s satire zogenaamd-of écht, dat doet er ook niet toe- ‘de hele wereld overgaat.’ Hoe het gehyped wordt zegt al genoeg. Niet wakkere kennissen van ons hadden het ook al op Facebook ge-liked. En alles wat die kennissen (”vrienden”, schijnt dat te heten) liken op Facebook, erger ik mij een beetje aan. Overal trappen ze in. Opwarming van de aarde door CO2 dus pro windmolens etc. Nu hoop ik heel erg dat ‘onze groene vrienden’ volgend jaar een groot windmolenpark op de berg voor hun deur krijgen. En dan zeg ik: Tja, ze moeten érgens staan.

  En wat Lubach betreft, iedereen die bij de mainstream media en TV (tell- a-vision) werkt, weet dat ie met perceptie management en valse propaganda bezig is.

 36. PasOpRokenVoorkomtHersenspoeling schreef:

  Gordon’s advertentie aan alle Nederlanders: ”Gordon opent koffiehuis” .
  ”Horror voor de deur van Gordon” zie msn.com

 37. BartSch schreef:

  “iedereen die bij de mainstream media en TV (tell- a-vision) werkt, weet dat ie met perceptie management en valse propaganda bezig is.” Dat is nogal een boude stelling. Er zijn altijd klokkenluiders, oké daarvan weet je ook niet of ze betrouwbaar zijn, maar net zo min als dat je weet dat iedereen in mediapark onoprecht is. Er zullen vast ook mensen tussen zitten die zich heel eenzaam voelen daar.

  Aan bovenstaande reacties te zien lijkt het nu net of ik die presentator aan het verdedigen ben of zo. Dat is niet zo, ken heel de man niet. Ik verwacht alleen niet dat ie op de hoogte is van dat filmpje, of het gewoonweg weigert serieus te nemen en de kans dat hij deze site bezoekt is nihil. Hij beseft het niet, doordat ie zoals velen waarschijnlijk slachtoffer is van (subliminale) programmering. Iedereen opereert op zijn of haar bewustzijnsniveau. Dat is tenminste hoe ik er tegen aan kijk. Daar praat ik zijn gedrag natuurlijk nog niet mee goed! Het programma heeft inderdaad veel elementen van propaganda en onbenulligheid in zich, daar ben ik het zeker mee eens.

 38. PasOpRokenVoorkomtHersenspoeling schreef:

  Nee hoor BartSch, ik had niet het gevoel dat je die presentator aan het verdedigen was.
  Ik had enkel het gevoel dat je niet helemaal begrijpt dat we met een walgelijk psychopatenclubje te maken hebben dat opzettelijk aan misleiding en perceptie management doet. Op alle fronten dus. Satirische programma’s met lachband, nepnieuws etc. Dus al gierend en brullend van het lachen trappen de mensen in de leugens die hun later de das zal omdoen. O wat moesten we allemaal lachen om Quadhafi met een Donald Duck stemmetje bij DWDD. Ik ook. Al had ik zo rond die periode zo mijn twijfels reeds over DWDD en vermoedde dat er propaganda werd gevoerd. Later kwam ik erachter dat ik zelf net zo’n TV-zombie was zoals nu het grootste deel van de bevolking nog steeds is.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten