Mark Rutte onder vuur over Groningse gaswinning bij Pauw en Jinek

Filed in NIEUWS ANALYSES by on 7 maart 2017

mark-rutte-gaswinning-groningen-pauw-jinekIn onderstaand filmpje ziet u hoe Mark Rutte tijdens de uitzending van Pauw en Jinek gisteravond onder vuur kwam te liggen over de Groningse gaswinning en de rampzalige gevolgen die dit voor veel inwoners heeft gehad (vanaf de 30e minuut). Het is interessant om te bestuderen hoe het spel tussen politiek, media en de bevolking gespeeld wordt. In feite is het opmerkelijk dat dit onderwerp 8 dagen voor de verkiezingen behandeld wordt en dat er zoveel boze Groningers in de studio uitgenodigd worden. Wat we kunnen constateren is dat de media nu hun taak vervullen in datgene waarvoor verkiezingstijd eigenlijk bedoeld is. Verkiezingen dienen er toe om de frustratie en boosheid van het volk te kanaliseren en ze het gevoel te geven dat ze via het uitbrengen van een stem op een bepaalde partij, gehoord zullen worden. Het is een mooi moment om de opgebouwde boosheid onder het volk tot uiting te laten komen. Het ventiel op de stoomketel mag even flink stoom afblazen. Rutte vervulde zijn rol van stoïcijnse psychopaat uitstekend en Jan Marijnissen mocht de vervreemding tussen politiek en volk verwoorden. Waarschijnlijk is deze uitzending vol frustratie en boosheid goed getimed, om zo het sentiment onder het volk een gewenste richting uit te sturen. In meerdere artikelen gaf ik al aan dat die richting waarschijnlijk de PVV van Geert Wilders zal zijn.

Hoe je het ook wendt of keert, het is uitermate belangrijk dat u gaat stemmen! Als namelijk iedereen denkt “ik ga niet stemmen”, dan zou zomaar eens die partij aan de macht kunnen komen die het schip nog verder van de wal drijft. Ach, u kent ze wel, de argumenten waarom u wél zou moeten gaan stemmen. We zitten nu eenmaal in een systeem dat je niet zomaar van de ene op de andere dag veranderd, dus dan maar stemmen op de partij waar jij het meest in gelooft. Toch? Ja, wel als u serieus gelooft dat het iets uitmaakt wie er in de acteursvereniging Den Haag zijn clownspak aantrekt. Dan gelooft u nog in de werking van het democratisch systeem. Vind u het erg als ik die illusie even onderuit maai? Democratie is het spel waarmee het volk de illusie van keuze voorgehouden wordt. De acteurs die het democratisch spel aan u voorschotelen zijn er voor opgeleid u het gevoel te geven dat uw belang door hen verdedigd wordt. Vergelijk de partijprogramma’s met een bus waarin briefjes zitten waarin al het sentiment en alle politieke ideeën opgeschreven staan. De verschillende partijen verdelen dit onderling en gaan er vervolgens publiekelijk ruzie over maken. Op sommige standpunten zijn ze het eens en over andere oneens. Als de verkiezingen zijn geweest en alle partijen hebben hun zetels geteld, kan er een kabinet gevormd worden waarin compromissen gesloten moeten worden. Dan gaat dat kabinet 4 jaar lang een koers varen die allang vastlag en bouwt zich weer een dosis frustratie op onder bepaalde bevolkingslagen, die over 4 jaar weer geventileerd kan worden.

Zolang u stemt geeft u legitimiteit aan een systeem dat er slechts toe bedoeld is om u het volk de indruk van inspraak te geven, zodat het niet in opstand komt. Daarom zijn er politici als Geert Wilders die op tijd opstaan om datgene te vertolken waarvan de ‘deep state’ (diepe staat; de onzichtbare regering) weet dat het onder het volk leeft. “Ja, ja, dat zal wel weer. Er is een ‘deep state’, geheime genootschappen en de Bilderberggroep enzo“, zult u nu wellicht cynisch denken. Zolang u daar cynisch over blijft zult u de road map richting een totalitair wereldregiem steeds verder zien uitrollen. Voor de komende jaren staat althans een kleine kentering gepland. Dat zijn de jaren waarin onder leiding van de rechts populisten als Trump, Wilders en Le Pen, het rechts-populisme en nationalistische protectionisme mag zegevieren. De ‘deep state’ heeft echter de macht over de financiële systemen en kan dat rechts-populisme de nek omdraaien wanneer zij dat wil. Daarvoor hoeven zij alleen maar even de gelddrukpers uit te zetten die nu nog € 80 miljard euro (en een vergelijkbaar bedrag in de VS) per maand bijdrukt om de aandelenkoersen kunstmatig hoog te houden en institutionele beleggers in staatsobligaties miljarden cadeau te doen (zie hier). Daarvoor hoeven zij parallel alleen maar even de rente flink te verhogen en hup, de economische vlam slaat in de pan. De Brexit en het rechts-populistische politiek sentiment dat nu nog wint wordt dan definitief een nekschot toebedeeld. Dan is er dus tijdelijk gehoor gegeven aan onderhuids sentiment onder het volk dat eigenlijk maar baalt van die centralisering van de macht en het ontmantelen van nationale belangen en is tijdelijk het gevoel bediend van ‘eigen volk eerst’ en kan onder een diepe economische recessie de conclusie worden getrokken van: “Kijk dat protectionisme, nationalisme, rechts-populisme en anti centraliseringssentiment heeft uiteindelijk tot economische ellende geleid. Het wordt tijd om de centralisering van de macht nu definitief voort te zetten.

De ‘deep state’ planners hebben wereldwijd politici, (propaganda) media, banken, overheden en bedrijven in hun zak. Dit kunt u natuurlijk niet willen zien, maar dat komt dan waarschijnlijk juist doordat u te veel naar die media kijkt, die er is om uw perceptie van de wereld dusdanig te beïnvloeden dat u blijft geloven in democratie. Door het hypnose effect van die media ziet u die ‘deep state’ immers niet. De wolf van de ‘deep state’ verkleedt zich in het democratisch schaapskleed. Zolang u naar de stembus blijft lopen om op 1 van de door de ‘deep state’ opgeleide en naar voren geschoven smaakjes te stemmen, blijft u een bijdrage leveren aan de instandhouding van een systeem dat bedoeld is om de wolf te verhullen. De daadwerkelijke aansturing van Nederland gebeurt niet vanuit de tweede kamer der acteurs in Den Haag. Deze acteurs die dagelijks een showtje geven voor de camera’s van hun propaganda media, zijn er slechts om u het gevoel te geven dat zij een legitieme rol vervullen. Politici zijn niets meer dan de verkopers van een beleid dat door de ‘deep state’ bepaald wordt. Zij moeten het aan het volk verkopen. En in 4 jaar tijd nemen zij veelal besluiten die niet zo populair zijn. De media verkondigen hun verkooppraatjes en zorgen steeds voor uitlaatkleppen. De druk mag wel oplopen, maar het drukvat mag niet knappen. Na 4 jaar is de spanning door de opgelegde maatregelen van de ‘deep state’ zo hoog opgelopen dat het tijd wordt voor een nieuwe ploeg. Soms lukt het om een oude ploeg nog even te laten zitten, maar steeds voeren zij simpelweg uit wat de ‘deep state’ wil.

Wat is dat dan die ‘deep state’ en wat is daar dan eigenlijk mis mee? Zolang u cynisch blijft over dat idee, zult u het nooit willen zien. De feitelijke macht in de gehele wereld licht bij een kleine elitaire groep aristocraten. De koningshuizen maken hier onderdeel vanuit. Aan wie zweren politici ook al weer trouw? Aan wie zweren rechters, oom agenten, burgervaders en allerlei andere functionarissen in de maatschappij ook al weer trouw? Niet aan het volk, niet aan u en ik, maar aan het koningshuis. De aristocratie is achter de schermen aan de macht en heeft u via de media en politiek de indruk weten te wekken dat hun rol slechts nog ceremonieel is. Het Britse koningshuis en het Nederlandse koningshuis spelen daarin een belangrijke rol. Zij maken gebruik van hun ‘bloedlijnen’ die terug te vinden zijn in families als de Rothschilds en Rockefellers en nog vele anderen die zich verenigd hebben in geheime genootschappen en ridderordes als de Maltezer orde. Zij hebben de politiek, media, banken, religieuze instituten en allerlei andere noodzakelijke organisaties in hun broekzak via een systeem dat zich door de eeuwen heen diep geworteld en stevig gevestigd heeft. Zij zijn de farao afstammelingen van de oude Egyptische farao’s en omringen zich in symboliek die daarnaar refereert.

Wist u dat prins Bernhard via operatie Paperclip na de tweede wereldoorlog nazi kopstukken naar Noord en Zuid Amerika vloog? Wist u dat hij een van de grondleggers is van de Bilderberggroep; de groep waarbinnen de basis voor de Europese Economische Gemeenschap (EEG) gelegd werd die zich nu getransformeerd heeft in de EU en waarvan voormalig nazi wetsgeleerde Walter Hallstein tien jaar lang de eerste voorzitter was? Dat is zomaar even een voorbeeld van de ‘deep state’ planning die zich onder uw ogen heeft voltrokken, maar die u waarschijnlijk niet heeft gezien, omdat de media u zoet hielden met democratisch gekissebis van de acteursvereniging Den Haag. Tekst gaat verder onder YouTube filmpje.

https://www.youtube.com/watch?v=BDlhPsBKmdE

Die ‘deep state’ farao-bloedlijnen hebben al jarenlang een wereldregering op de agenda staan. Die agenda ligt al decennia (zo niet eeuwen) vast en werd zichtbaar in bijvoorbeeld de planning van 33e graad vrijmetselaar Albert Pike (zie hier). Deze road map gaat via wereldoorlogen en politiek- en militair strategische verschuivingen. Alle middelen die daartoe wereldwijd kunnen worden ingezet, worden ook daadwerkelijk ingezet. Dat zijn grensoverschrijdende krachten waar de politieke pipo’s in Den Haag echt geen enkele invloed op uitoefenen. Zelfs niet onze Europese toppers Frans Timmermans en Jeroen Dijsselbloem. Dat zijn slechts marionetten die bewezen hebben hun geweten in te kunnen ruilen voor het uitvoeren van de opdrachten van die ‘deep state’. Die wereldregering moet en zal er komen en daaraan verandert u niets als u naar de stembus blijft lopen. Dat is slechts een actie die u de valse hoop op verandering geeft. Eigenlijk neemt u vooral uzelf en uw medemens in de maling als u naar de stembus loopt. Wilt u echt iets doen om het systeem te veranderen, dan moet u risico durven nemen. Niet het risico op het afbreken van de rode punt van uw stempotlood, maar risico om al uw schijnzekerheden en schijnveiligheden op te geven. Want de reden dat het systeem zich zoals het is kan handhaven en continueren en de reden dat het web zich steeds verder kan sluiten, is omdat u er niets tegen onderneemt. Individueel en collectief leunen de meeste mensen achterover in hun bureaustoel om te lezen wat Martin Vrijland schrijft of wat Geert Wilders, Jesse Klaver e.a. politici brullen, maar niemand doet iets.

Als u er eenmaal achter bent dat het uitbrengen van uw stem niets verandert aan de road map richting wereldregering; als u er eenmaal achter bent dat de ‘deep state’ regeert en democratie een schijnvertoning is die u de illusie van inspraak moet geven; dan wordt het tijd om te kijken wat u in uw eigen leven kunt doen om dat systeem een halt toe te roepen. Een klokwerk functioneert alleen als alle radartjes mee blijven draaien. Als u uit het klokwerk stapt, verliest u misschien (schijn)zekerheden die er voor zorgen dat uw bankrekening op peil blijft, maar als u ontdekt dat de ‘deep state’ bezig is aan de bouw van een totalitaire politiestaat in de vorm van een digitale gevangenis (die zich nu al vorm geeft in het ‘smart city’ concept), dan bent u misschien bereid de strijdbijl op te pakken. Het oppakken van die strijdbijl vergt iets meer lef dan het optillen van een rode potlood en het invullen van een stemvakje op uw stembiljet.

https://www.youtube.com/watch?v=PFamsqDNNyA

Gedeeld 136

Tags: , , , , , , , , , , , , ,

About the Author ()

Comments (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Notis schreef:

    Deze Pipo’s aka marionetten ookwel politici hebben inderdaad allemaal (m.u.v. misschien een enkele beginnende pipo) hun geweten ingeruild voor geld en macht resp. geinflateerde ego’s (ijdelheid vanwege vermeend aanzien).
    Daarvoor dienen moeten zij de opdrachten van ‘hogerhand’ in casu ‘the deep state’ uitvoeren op straffe van ontslag, uitsluiting danwel te worden gezelfmoord, ongelukje e.d.!

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten