NAVO creëert vluchtelingen door proxy-oorlogen. Duizenden bereiken Duitsland

Filed in NIEUWS ANALYSES by on 6 september 2015

vluchtelingenstroomLaten we eerlijk zijn. Het is hetzelfde oude liedje. Amerika en Europa gaan hand in hand in het binnenvallen van een land dat zogenaamd een verschrikkelijke “tiran” als leider heeft om het volk te verlossen van deze tiran. Wat doen ze om het volk van deze “tiran” te verlossen? Juist ja: dood en verderf zaaien. Natuurlijk wordt het spel slim gespeeld, want in geval van Irak was er nog sprake van een directe militaire interventie, maar de laatste decennia wordt het spel veel slimmer gespeeld, namelijk via het zelfgeschapen ISIS. Ja, daarvan wordt natuurlijk weer geroepen dat het een ‘out of control’ islamitisch leger is, net als van Al Qaïda destijds, maar wie echt de moeite genomen heeft om zich er in te verdiepen kan niet anders dan ontdekken dat de geallieerde landen die onder de NAVO-vlag vallen deze groep zelf gefinancierd, getraind, gefaciliteerd en bewapend hebben (zie hier). Maar zolang de Main Stream Media (MSM) blijven roepen dat ISIS gewoon een gevaarlijke islamitische groepering is, zal niemand inzien hoe het schaakspel gespeeld wordt. ISIS is niets anders dan een Westers proxyleger dat de proxy oorlogen voor het Westen voert en dat is ook de reden dat het een zo onverslaanbare en een zo lastig in te kapselen groep lijkt te zijn. Alleen al het simpele feit dat de groepering zomaar uit het niets ontstond, een gigantische hoeveelheid wapens wist te bemachtigen en goed georganiseerd en snel veel grondgebied veroverde, had de slapende lezer wakker kunnen schudden. Het spel wordt inmiddels al jaren zo gespeeld. Je eigen troepen een land in sturen kun je niet aan je volk verkopen als “Westerse democratie”. Een proxy terreurgroep het vuile werk laten doen is veel beter.

Natuurlijk barst de Main Stream Media van de berichten dat de NAVO gezamenlijk met andere landen het ISIS-probleem probeert in te kapselen, maar niets is wat het lijkt in de MSM. De reden van het optuigen van ISIS en het ogenschijnlijk uit de hand lopen van de controleerbaarheid van deze terreurgroep, is dat dit planning was. Het was de bedoeling dat deze groep jonge moslims van over de hele wereld aan zou zuigen om de wapens op te pakken. Het is de bedoeling dat de leden van deze terreurgroep naar Europa en andere Westerse landen terugkeren om daar aanslagen te gaan plegen. Het is de bedoeling dat dit leidt tot de gewenste veldslag tussen de islam en het christendom. Syrië is slechts als alibi gebruikt om dit te kunnen realiseren.

Syrië en Iran worden slechts gebruikt op het grote schaakbord om de wereldwijde grote tweekampenstrijd op te tuigen. De nucleaire deal van Obama met Iran is slechts bedoeld om Israël een goede reden te geven zich bedreigd te voelen door Iran. Rusland wordt gedwongen zich geroepen te voelen Syrië te steunen in de strijd tegen ISIS (het Westers imperialisme). Let wel, steeds als u ISIS in het nieuws hoort, moet u zich afvragen waarom Amerika zo makkelijk over het Iraakse leger heen kon lopen in de jaren 90 en hoe onmogelijk het nu lijkt om deze terreurgroep aan te pakken. Was Sadam Hoessein dan zo’n slemiel of hebben de ISIS strijders gewoon een slimmere tactiek? Nee, de reden ligt in het simpele feit dat ISIS een Westerse proxy-groepering is om het Westerse imperialisme te kunnen realiseren. Althans dat is maar een subdoel. Het hoofddoel is het optuigen van een grote derde wereldoorlog, waarbij de Islam tegen het van origine christelijke Westen wordt opgezet. Overigens is het iets gecompliceerder, want we hebben qua wereld oorlog twee kampen. Kamp 1: Rusland, China, Iran, Syrië en alle daaraan gelieerde landen. Kamp 2: Amerika, Europa, Israël, Turkije, Japan, Australië en alle daaraan gelieerde landen. Maar tegelijk wordt ISIS gebruikt om in Europa en Amerika de binnenlandse rust om te zetten in chaos. Dat laatste is bedoeld om Europa en Amerika doelbewust van binnenuit stuk te maken. Uiteindelijk zal er wereldwijd een totale chaos gecreëerd worden, waarbij oorlog tussen de twee grote machtsblokken en uitputting van de bevolking binnen het Westerse machtsblok moet leiden tot totale uitputting.

Daarbij zal niet alleen oorlog een rol gaan spelen, maar de (hoogst waarschijnlijk) geplande financiële crash zal ook zijn uitwerking hebben. En uit al die chaos zal uiteindelijk toegewerkt worden naar orde. Ordo ab Chao (orde uit chaos) is het principe dat gebruikt wordt. ‘Problem, Reaction, Solution’, zoals vaker gezegd. De ‘Solution’ is niet alleen wereldregering, maar ook totale slavernij van de mensheid en gevangenname van de menselijke ziel. Alles wordt georkestreerd door de oud Babylonische bloedlijnen – die eigenlijk Archontische hybriden zijn – en deze wereld al millennia in hun greep houden. Daarbij bevinden we ons nu ogenschijnlijk in de eindfase. Wat Archonten zijn leest u in dit artikel op WantToKnow.nl. Archontische hybriden zijn mensen die er voor ons uitzien als mens, maar die bezield zijn met (als het ware) een kunstmatige intelligentie, gestuurd vanuit een andere dimensie. Zij willen de mensheid in een angst- en uitputtingsmodus brengen om zo de kracht en energie van de ziel te kunnen oogsten. Dit klinkt wellicht bizar voor vele lezers, maar daar trek ik mij even niets van aan. De Gnostici waarschuwden ons al voor de Archonten. Ik waarschuw u voor de Archontische hybriden en hun snode plannen.

De bottom line is dat Europa nu duizenden vluchtelingen op zich af ziet komen. Hongarije en Oostenrijk konden de vluchtelingenstroom niet langer tegenhouden, waardoor vandaag duizenden vluchtelingen Duitsland binnentrokken (zie hier). Paus Franciscus roept vandaag iedere Europese parochie op een vluchteling in huis te nemen (zie hier). “En waarom ook niet“, zou ik zeggen. Het is alleen zo dat we door onze regeringsleiders en religieuze leiders opgeroepen (zo niet gedwongen worden) tot steun, terwijl het feitelijke probleem door diezelfde leiders gecreëerd is. Ja, natuurlijk is het een menselijke daad en een humane noodzaak om vluchtelingen op te vangen, maar het Westen had om te beginnen deze vluchtelingenstroom niet moeten creëren door landen binnen te vallen waar het niets te zoeken heeft. En natuurlijk zult u dat plaatje niet willen zien. Zeker niet als die gekke Vrijland ook nog eens over Archonten of Archontische hybriden begint, maar als u zich liever blijft laten voorliegen door glimlachende regeringsleiders die u keihard voorliegen, dan is dat aan u.

Feit is dat Turkije ISIS trainingskampen faciliteert (zie hier). Feit is dat Amerika ISIS financiert, bewapent (zie hier), traint, enzovoort. Feit is dat ISIS snel opkwam en (ongeloofwaardig) onoverwinnelijk lijkt. Duidelijk is dat Europa, Amerika en Israël gezamenlijk de schijn wekken ISIS te bestrijden en dat de Main Stream Media deze leugen helpen propageren. Overigens heb ik het dan nog niet eens gehad over hoe de Turken de worst van het herstellende Ottomaanse rijk voorgehouden wordt (zie hier), maar dat is slechts bedoeld ter motivatie van de Turkse strijdlust. Kortom, als u zich er serieus in wilt verdiepen komt u er dus ook achter dat het vluchtelingenprobleem een gepland probleem is. En het zou u niets moeten verbazen als de laatste troefkaart binnenkort snel getrokken gaat worden, namelijk die van de “ISIS terroristen onder de vluchtelingen”. En dat is allemaal bedoeld om de autochtone (in haar roots christelijke) bevolking op te zetten tegen het Islamitische deel van de bevolking. Radicalisering is onderdeel van de strategie. En hoe krijg je mensen radicaal? Door terreuraanslagen en generalisering. Politieke of religieuze leiders kunnen hierin een belangrijke rol vervullen. Geert Wilders is natuurlijk een prima voorbeeld van zo iemand. Ook protestbewegingen, nationalistische groeperingen, motorbendes en dergelijke kunnen een rol spelen. Het feest is nog maar net begonnen. Een geplande wereldwijde chaos ligt op de loer.

Bron linkvermeldingen: rt.commobile.wnd.com, xandernieus.punt.nl, wanttoknow.nl, wanttoknow.nl

Gedeeld 2K

Tags: , , , ,

About the Author ()

Comments (21)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. adje schreef:

  Kijk, dat is weer eens een puik stukje van mijn beste kerel van het strand… 😉

 2. Lavender schreef:

  Obama Slips Up: “We’re Training ISIL”

  https://youtu.be/p2NkjNvwuaU

  As I’ve said before, this aspect of our strategy was moving too slowly. But the fall of Ramadi has galvanized the Iraqi government. So, with the additional steps I ordered last month, we’re speeding up training of ISIL forces, including volunteers from Sunni tribes in Anbar Province.”

  press briefing by President Obama on 7.6.15

  Volgens dhr van bommel van de sp leek er met deze beelden geknoeid???Lekker makkelijk duh

  Read more at http://www.inquisitr.com/2235639/we-are-speeding-up-training-of-isil-forces-says-obama-on-live-tv-press-briefing-innocent-blooper-or-freudian-slip-video/#W0T6y8qizFcO1Lq4.99

 3. Freeman schreef:

  Als ze niet vergeten de “loopjongens” van de orde van Babylon neer te maaien voordat ze zich noodgedwongen in vereende kracht het Europese continent gaan verdedigen (uit zelfbehoud, in planning staat dat het Erfdeel van van het Westen uit handen te geven voor de toekomstige VENUS-CULT die niet alleen de chaos doet escaleren, maar voor ARMAGEDDON klaargestoomd moet worden.

  Nochtans is het zo dat ze er al voor geslaagd zijn, maar de kans is zeer groot dat ze zullen slagen, aangezien 90% van de mensheid een dosiele, slaafse en laffe houding aan de dag legt, zal men op elkaar gewezen worden, gelijkgestemden zullen zich moeten verenigen en zich gedwongen moeten verdedigen tegen heel wat “vijandelijke” partijen, het is een morele plicht, je niet zomaar te laten afslachten of te beroven, of dat je dwaas toe zal gaan kijken als onze kinderen massaal worden gestolen en verkracht. Dit laatste beeld is over 15 tot 25 jaar de realiteit in de Westerse landen.

  De pijlen moeten de komende jaren in eerste instantie gericht zijn op “FOUTE POLITICI” die heel bewust meewerken aan de grote agenda van de internationalisten. Als bij hen de schrik erin komt te zitten, deinzen ze wellicht terug en geven ze minder snel gehoor om de agenda nog verder te willen implementeren. Wanneer er sprake is van nood, dient men noodgedwongen uitzonderingen te maken op de regel en met harde hand “effectief” in te grijpen.

  GEEF ABSOLUTT GEEN GEHOOR AAN DE OPROEP VAN DE PAUS, it s een set-up, laat u niet langer misbruiken, laat de verantwoordelijken maar bloeden en het voorbeeld geven, hun verdiende loon in ze massaal in hun grote villa s en kastelen halen.

 4. Freeman schreef:

  Ik ben gedwongen om niet langer te reageren en op geen enkele site, ga wat anders doen, PREPAIR, zoiets, laat ik het zo zeggen, ik deel mentaliteit van de Oost-Europeaan is het erop aankomt.

  SUCCES, wees goed, maar niet gek en geef vooral GEEN gehoor aan THE NEW WORLD DARK ORDER!

 5. Treowd schreef:

  Prima artikel ! En vergeet niet dat men via de media dit probleem van die vluchtelingen enorm benadrukt in de media, in werkelijkheid vormen ze een deel van alle andere minderheden die door de tijd heen ook voor de ellende die de aanstuurders hoofdzakelijk zelf veroorzaakt hebben gevlucht zijn. Alle scheve economische omstandigheden zijn als het ware terug te voeren naar het kapitalistische winstbejag of er een direkt of indirekt gevolg van. Maar juist nu brengt men dit vooral zo confronterend naar voren omdat dat de onderlinge ‘ concurrentie’ voor de levensbehoeften op scherp zal zetten, wat een logisch gevolg is van een aanhoudende en daardoor aanscherpende crisis en achteruitgaande sociale en economische omstandigheden. Uitwerking: spanningen en frictie en frustratie onderling.

  Het is de verdeel en heers kaart wat uitgespeeld wordt en men hoopt op een nog hogere spanning als dat men al heeft proberen te creeren door ons onderling economisch en sociaal tegen elkaar uit te spelen, zoals men met de religies doet en wat ook al naar voren komt in het artikel. Wellicht zou zelfs een burgeroorlog als een gewenste uitkomst ervan tot een mogelijkheid kunnen behoren, het zal hun een zorg wezen als het maar minder ‘ useless eaters’ onnuttige eters zal opleveren. Dan is hun aandeel in alles te bezitten op aarde nog groter , hun gretigheid kent geen eind.

  Het hele probleem van vluchtelingen zouden we daarmee ook vanuit het oogpunt van gelijkwaardigheid moeten willen bekijken. Dat gelijkwaardige aardbewoners ook in de problemen zitten en gekomen zijn veroorzaakt door diezelfde aanstuurders als waardoor onze problemen veroorzaakt worden en niet als een aanslag op onze eigen voorzieningen of als een bedreiging ervoor. In verhouding gezien komen er een aantal duizenden bij en mochten ze allemaal deze kant uit komen dan nog is het een minderheid in het geheel gezien. Deze planeet is voor ons allemaal een tijdelijke thuis, laten we elkaar als gelijkwaardigen aardlingen gelijkwaardig behandelen.

  Als je jezelf de vraag stelt of er iemand van ons als mensen bewust heeft kunnen kiezen waar hij of zij geboren zou worden op deze planeet en waar hun wieg zou komen te staan, zal het antwoord daarop eenmondig klinken; Nee niemand. Betreffende die factor heeft daar niemand eigenlijk zeggenschap over. Zij die komen hebben nu ook behoorlijke pech gehad en wij in die verhouding gezien nog steeds nog wel wat geluk. Maar de ware huidige problemen worden niet veroorzaakt door die komende vluchtelingen het is volgens een plan en daar zijn volgens mij alleen de oorspronkelijke veroorzakers van alle aardse ellende in de afgelopen tijden verantwoordelijk voor te houden.
  We mogen ons niet laten bespelen en verdelen doordat ze ons onderling tegen elkaar uit kunnen spelen.

 6. Lavender schreef:

  Zo denken de moslimbroeders zelf over het opvangen van hun geloofsgenoten uit buurlanden
  met vertaling hou je vast want je valt van je stoel

  Official from oil rich ‪Kuwait‬ refuses to take in ‪Syrian‬ refugees, Official from oil rich #‎Kuwait refuses to take in #‎Syrian refugees calling them “different” and “psychologically disturbed”

  https://youtu.be/SzPMAhl5_xs

 7. Freeman schreef:

  Precies, 0,0 vangen zij op en hier in Europa (bevolking) zijn ze grofweg onwetend omtrent de agenda die erachter zit, ergens weten ze wel dat het niet klopt, maar ze kennen de agenda en het draaiboek van de Elite niet en daarom loopt het uit de hand, terwijl de pijlen op de Elite gericht zou moeten zijn en het liefst zo snel mogelijk. Wat een grove misbruik, verschrikkelijk, sommige politici zullen volgens mij echt moeten vrezen door heel Europa.

  En het blijft niet bij enkele honderdduizenden die Europa binnen komen, zolang het in Libie en Syrie pleuris is, hoe meer dat ze deze kant op komen, en dan mag je hopen dat het niet ook uit gaat breken in Algerije en Tunesie, er is gewoon geen werk daar en hier in Europa met de zogenaamde “crisis” ook steeds minder.. http://xandernieuws.punt.nl/content/2015/09/VN-gaat-18-miljoen-Palestijnen-naar-Europa-verhuizen-Duitsland-wil-grondwet-aan-moslim-migranten-aanpassen

 8. Treowd schreef:

  Ondanks dat deze official zich schijnbaar oprecht onder zijn medemenselijke verantwoordelijkheden uit probeert te redeneren en er wel wat waarheid schuilt in zijn woorden, is het toch kul te noemen.
  Dat doet geld met mensen, daarbij ontstaat er mogelijk het probleem dat men zich door mogelijke geldelijke belangenverstrengelingen zelf in de voet zou schieten. M.a.w. ook zij zijn een deel van het probleem geworden geld corrumpeerd het hart het is het gereedschap van de duivel en in religie is er de regelgeving voor geschreven door mensenhanden. Ware medemenselijke liefde heeft geen regels nodig, Liefde aan iets en voor iets is vrij en behoort vrij te zijn omdat ware LIEFDE die vrijheid in en van keuze onvoorwaardelijk wenst te steunen, juist door die onvoorwaardelijkheid kies je er voor liefdevol te willen zijn en het uit te kunnen dragen en dat werkt ∞ door in anderen terugkomend bij en tot jezelf. LIEFDE = Vrijheid = LIEFDE zonder voorwaarden.

 9. Freeman schreef:

  http://shoebat.com/2015/09/06/hey-europe-meet-your-new-muslim-neighbors-the-syrian-refugees-who-arent-refugees-and-arent-even-syrian/..

  https://www.youtube.com/watch?v=vs8-mz0t4Bw.. De Elite kan de Agenda van de Islam goed gebruiken met betrekking tot hun eigen Agenda.. https://www.youtube.com/watch?v=DHxOKiOef5s.. Vaticaan.-Masonry-roots..

  How did I become a Freemasonry.. https://www.youtube.com/watch?v=8eUOY1SGxyQ..

  Freemasonry, Islam & 33rd degree Masons.. https://www.youtube.com/watch?v=HBcK_hAz-HM.. The Eilte gebruikt het VENUS-morgenster-project om de wereld in te laten starten..

  The Pope and his Masonic Muslims.. https://www.youtube.com/watch?v=UlZuiAKCwG8.. One Agenda, 1 gezamenlijk doel..

 10. Nexus schreef:

  Er is inderdaad opzet in het spel mbt de vluchtelingenstroom. Ik heb het volgende boven water gekregen.
  http://www.bovendien.com/categorieen/actualiteit/de-amerikaanse-strategie-achter-de-vluchtelingenstromen

  Dit moet echt breed gedeeld worden zodat die vluchtelingen niet de dupe worden van haat etc.

 11. Martin Vrijland schreef:

  Puik artikel Nexus! Precies de info die ik zocht. Bedankt voor het posten

 12. Treowd schreef:

  Inderdaad prima artikel Nexus! Vergeet ook niet dat het naast dit alles ook nog te bezien i.v.m. de vernietiging van verschillende oude culturele shatten . http://www.welingelichtekringen.nl/cultuur/52480/de-oude-schatten-van-syrie-zijn-verpulverd.html Als men daarnaast ook nog eens de gehele regio ontheemt en iedereen uit hun oorspronkelijke omgeving verjaagt is die complete geschiedenis als het ware een vervagende historie. https://nl.wikipedia.org/wiki/Geschiedenis_van_Syrië Daarnaast is het mogelijkerwijs zo dat het ook in het programma past van de veroveringsplannen richting het grote israel en dat ligt ook in dat straatje van de NWO.

 13. Freeman schreef:

  Het is te hopen dat er in Nederland en in de rest van Europa, protestmarsen van de grond komen (via facebook ALARM oproepen) om heel helder en luid de Agenda van de Elite achter de vluchtenlingenstroom en dergelijke meer, te verwerpen. En dat we het niet langer pikken alles wat de Elite wenst door te drukken terwille van hun Nieuwe wereld Orde.

  De tijd lijkt er rijp voor om nu als wereldburgers op te staan en massaal ze duidelijk te maken op onze straten en in Denhaag en in Brussel, dat ze ontmaskerd zijn.

 14. Freeman schreef:

  Met megafoons luidkeels de Elite overal en nergens exposen, in de hoop dat de Massa in het Westen (zowel de Autochtone als de Allochtone bevolking) zich niet laat ophitsen tot geweld jegens elkander, zodat de Elite niet slaagt. Helaas moeten we wel rekening houden op aanslagen, het huurlingen-leger van de Elite en alle Neo-nazi-achtige en motorbende-groeperingen die ook hun Elite-loopjongens-aanstichters hebben, zijn ernstig misvormt en worden gebruikt om de gewenste chaos te scheppen in het Westen.

  Voorkomen beter dan genezen, op z n minst om de schade te beperken nu het nog kan. Ze zijn uit op terreur en bloedvergieten en om de Europese cultuur volledig af te breken.

 15. Freeman schreef:

  Ze “World Order Maniakken” proberen de bevolking in het Westen via hun media-propaganda -wat hun immigratie-oorlog en aanval betreft-, massaal in de rechterhersenhelft te zetten (uit balans), door op de empathische vermogens en zorg in te spelen om dat als wapen te gebruiken tegen de bevolking zelf, door ze ervan te weerhouden het totale plaatje te zien (balans). Zo zie je hoe de DARK-occultisten keer op keer succesvol zijn met het toepassen van mind-control-technieken om de bevolking blindelings hun graf te laten graven.

 16. Nexus schreef:

  Graag gedaan.

 17. Nexus schreef:

  Precies. Het vernietigen van oude kennis en dito gebouwen etc. is een kenmerk van Askenazi ( zionisten ) bemoeienis. Dit zagen wij bij de verbranding van de bibliotheek van Alexandrië, de boekverbranding in wwo2 en laatst nog de boekverbranding in Oekraïense. De oude culturen, de echte mensenculturen zoals de joodse, de Armeense, de Aboriginals, de oorspronkelijke bewoners van het huidige Amerika, daar waar schatten aan informatie te vinden was onder de bevolking, oude wijsheden, vergeten technieken etc. die worden vernietigd. De tempels in Syrië passen precies in dit plaatje.

  Hoe dan ook. Ik meen dat alles wat er momenteel gebeurt uit pure paniek gedaan wordt. Ze merken dat ze de controle volledig aan het verliezen zijn. Via de mainstream proberen ze koortsachtig voet aan de grond te houden maar meer als de helft van de mensen nemen dat geeneens meer serieus. Je ziet de gewelddadige programma’s met de bosjes verschijnen op tv, de een nog gruwelijker dan de andere. Zo proberen ze geweld te laten wennen bij de massa en het gevoel van compassie en mededogen te doorbreken. Althans, zo zie ik dat.

  Hier wordt nogal eens geroepen dat Rusland een onderdeel is van het grote spel. Ik denk dat Rusland oorspronkelijk een onderdeel van het grote spel was maar dat met de komst van Putin, waarvan ze gedacht hadden hem net zo te kunnen manipuleren als Jeltsin, die samenwerking verbroken werd. In tegenstelling tot wat je over de hele wereld ziet, het afschaffen van geloven en het nivelleren van verschillende culturen ( waaronder dus ook de vernietiging van oude culturen ), zie je dat Putin net vasthoudt aan de oude culturen en religies respecteert.

  Mede dit soort gigantische contradicties nopen mij vooralsnog aan te nemen dat Putin het spel NIET mee speelt en daadwerkelijk op zoek is naar een multipolaire wereld orde met in het achterhoofd respecteren van lokale opvattingen, culturen, religies, etc. Als ik mij hierin vergis zal dat ergens echt overduidelijk moeten worden. Teksten uit verschillende agenda’s zeggen mij niet veel, een agenda is pas actueel als hij daadwerkelijk uitgevoerd wordt.

  Zionisme, jihadisme, fascisme, nazisme, allemaal één pot nat. Er zijn geen verschillende fracties die toevallig allemaal even gewelddadig zijn en toevallig allemaal oude gebouwen vernietigen. Aan het gedrag kun je zien dat ze getraind, gefinancierd en aangestuurd worden door dezelfde groep mensen die uit zijn op wereld dominantie zonder inachtneming van wat andere mensen willen.

  Hier wordt vaak gesproken over de matrix agenda. Ik lees die stukken altijd graag. Zelf wil ik meer kijken naar de huidige gebeurtenissen en het verleden, probeer de achtergrond van dit alles met kleine stapjes op te lossen en wellicht dat ik ooit tot de conclusie kom dat de matrix zoals die hier regelmatig is beschreven, daadwerkelijk zo vorm gegeven is. Tot die tijd beperk ik mij tot wat helaas onze realiteit is en accepteer de stukjes bewijs van die matrix met elk stapje dat wij zetten.

 18. ZerotheHero schreef:

  Putin “houdt vast” aan religies en oude culturen, omdat hij dan het lof van het Russische volk behoudt. Het is omdat het russische volk dat wil dat hij zo doet en niet andersom. Van de ene kant wil je de corruptie van het westen snappen, maar van de andere kant val je net zo hard als de “mainstream schapen” voor lekker makende verklaringen. Als Putin geen vrijmetselaar zou zijn geweest zou zijn kop door het kremlin geblazen zijn. De dingen die jij stelt zijn helemaal niet tegenstellend, die stellen alleen maar precies wat de nwo inhoudt. Het herstellen van “soevereiniteit” en “nationale identiteit”, maar wel verenigd en afhankelijk onder een globalistische machtsstructuur. Je zegt ook dat die agenda pas duidelijk wordt als je die uitgevoerd ziet worden. Pardon? Hoe zien wij die nu niet uitgevoerd worden dan? Je houdt jezelf bewust in de onwetendheid of je bent wellicht een dis info agent die een tegenwoord moet laten horen, omdat Martin nou eenmaal te dicht op de waarheid zit. Tuurlijk is dat snel geroepen, maar die agenten zijn er daadwerkelijk en ze komen altijd allemaal met die simpele, oppervlakkige argumenten. Argumenten die eerder suggestief zijn en op emoties inspelen zo van oh nee hoor je hoeft je geen zorgen te maken die Putin is hartstikke lief, terwijl een oud kgb agent vergiftigd is, omdat hij informatie zou beschikken dat Putin een pedofiel zou zijn. Zoek het maar op, dit is welbevestigd, maar onbesproken, zelfs nu met de verdeel en heers propaganda. En dan zul je zeggen ja ze proberen hem natuurlijk zwart te maken, maar ze hebben NOOIT het pedo argument over Putin laten vallen, ook niet het geval waarbij hij een onbekend jongetje op zijn buik kuste temidden van publiek en media. Je zou denken dat de ashkenazionisten(zoals de contr opp ook alleen maar roept ala veteranstoday en alex jones) dat dolgraag tegen hem zouden gebruiken, maar gek genoeg doen ze dat niet en ik vraag me af waarom? Zou het kunnen zijn omdat Putin een speler is op het toneel en ze niet willen dat zijn reputatie daadwerkelijk beschadigd wordt met daadwerkelijk belastbare dingen waardoor hij niet zijn plek in kan nemen als redder van de wereld(en frontman van de brics nwo)? En misschien ook omdat Vrijmetselaren op de hoogste graad hun broeders verplicht zijn te verdedigen ongeacht wat voor misdaad zij hebben gepleegd? Putin likt nog steeds de kont van instituten die gelieerd zouden zijn aan vermeend exclusief westerlijke globalisten en jij bent nog steeds niet overtuigd van zijn aard?Toestemming vragen aan de VN voor boorrechten op de noordpool bijvoorbeeld? Are you kidding me? Zelfs wanneer hij zegt dat de brics banken de supranationale instellingen moeten complementeren ipv vervangen? Dus dat betekent dat ze simpelweg het imf, bis, wereldbank, vn etc een andere naam moeten geven en dan zijn ze opeens niet meer in de handen van globalisten? Ik zou maar eens goed kijken naar al die oplossingen voor de wereld en proberen in te zien wat die werkelijk betekenen. Een goudstandaard is bullshit als de banken nog steeds rente vragen. En geloof mij, de brics bank zal gewoon weer op schuld gebaseerd worden. Slavernij dus. En wanneer mensen hun “soevereiniteit” hersteld wordt en de machtsblokken afgebroken betekent dat alleen maar dat geen natie ooit meer zo groot kan worden om de globalistische overheersing te bestrijden. Klein gemaakt tot hapklare brokken noem je dat. Het immigratie probleem wordt tevens gebruikt als dialectische tool. Het riedeltje herhaalt zich weer. Het “westen” is onrust aan het stoken en er komen dingen naar buiten die dat bewijzen. “Oostenrijkse agenten” die bewijzen dat Amerika de vluchtelingen financieert? Gecontroleerd lek anyone? Waar ben je nu bang voor gemaakt? Het wegvallen van de nationale identiteit en een burgeroorlog waarschijnlijk. Het kapotmaken van tradities en culturen. Vraag jezelf nu eens af wie daar over aan het roepen zijn. Toch niet meerdere figuren in de politieke sfeer die verbonden zijn aan het door ROCKEFELLER opgezette Mises instituut waaruit het nwo economische systeem moet komen? Ga zo maar door. Ik zal heel eerlijk zijn ik vertrouw jou niet. Ik kan niet bewijzen dat je een disinfo agent bent, want ik heb je site niet uitbundig bekeken ofso. Wat disinfo agenten doen is hun versie vermengen met die van onafhankelijke mensen. Erkenning geven, maar nooit “eens” worden zodat de info zogenaamd betwistbaar blijft. Jij denkt dit, ik denk dat, wie zou er gelijk hebben. En tegelijkertijd de nadruk leggen op jouw versie. Logisch zullen mensen denken, maar het is een sluw proces. Keep your friends close, but your enemies closer. Je kan ook oprecht geloven dat Rusland je buddy is, maar dan loop je te juigen voor iemand die dan hoogstwaarschijnlijk een atoombom op je kop gaat laten vallen. Top. Maar die bommen zullen “magisch” gestopt worden, maar dat geloof je natuurlijk ook niet. Het is een volkomen wenselijke situatie om 100 jaar plus in een bunker te moeten vertoeven onderwijl je planeet mogelijk damaged beyond repair is voor duizend jaar of altijd. Jep, these people are stupid like that. Decennia aan denktanks hebben nooit op een beter idee kunnen komen. The art of war van sun tzu zou een goed boek voor je zijn: “Spies are your most valuable asset”. De naties van de wereld zijn lang geleden al geinfiltreerd en overgenomen. Je bent alleen te blind om dat te zien, of dat is uiteindelijk je doel helemaal niet.

 19. Freeman schreef:

  Eigenlijk is het heel simpel, zolang de Financiele-Elite met hun Agenda het in feite voor het zeggen heeft en alle partijen van ze afhankelijk zijn, is alles zo n beetje controlled. En staat de uitslag van een “vermeende” conflict al vast, vrijwel in de meeste gevallen is het een toneel-voorstelling, in dit geval is het heel duidelijk doorgestoken kaart en wat ook heel erg opvalt en genoeg zou moeten zeggen, is dat ze hun broodheren-banksters nooit tot een mikpunt van hun aanvallen maken. Ze dienen een gezamenlijk doel en dat is om de mensheid te blijven knechten in een nieuwe Area en alles af te breken wat hun dehumanisatie-agenda in de weg staat.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten