Nieuw bewijs dat George Soros de immigratiestroom stimuleert

Filed in NIEUWS ANALYSES by on 16 september 2015

vluchtelingenhandboekjeGisteravond ontving ik een filmpje van de inmiddels beroemde YouTuber Dahboo777 waarin duidelijk wordt dat een organisatie van George Soros handboekjes uitdeelt aan vluchtelingen. Al eerder suggereerde ik enigszins sarcastisch dat George Soros waarschijnlijk met de geldbuidel staat de schudden in de landen waarvan de vluchtelingen afkomstig zijn, omdat George Soros inmiddels naam en faam heeft gemaakt in het financieren van revoluties als die in de Oekraïne in 2014. De vluchtelingen krijgen dus duidelijke instructies over hoe en waar zij zich in Europa kunnen melden. Nu zult u denken: “Dat is toch sympathiek!” Ja, het is heel sympathiek, maar het is vooral een teken dat er een gedegen planning en goede coördinatie achter deze hele vluchtelingenstroom zit. Al eerder zagen we geluiden via de Oostenrijkse geheime dienst dat de smokkelaars geld ontvangen van Amerika. Alle tekenen zijn er dus dat de heersende klasse die de road map richting New World Order (NWO) uitstippelt, deze vluchtelingenstroom goed getimed en goed gecoördineerd gepland heeft.

Bereidt u zich al voor op barre tijden? Als de planning van de NWO zijn gang gaat, zouden we eind deze maand wel eens in een spiraal van ellende kunnen belanden (zie hier). De laatste maand zien we dan ook veel inkoop van voedselpakketten, noodstroomvoorziening en waterzuiveringssystemen in de webshop (zie hier). Al eerder lichtte ik toe dat we niet in angst moeten schieten. In mijn vorige artikel besprak ik duidelijk wie wij zijn en met welke blik we naar de wereld om ons heen moeten kijken. In alle rust voorbereiden op calamiteiten of een periode waarin er geen geld meer uit de pinautomaten komt, is wellicht niet onverstandig. Het voordeel is dat bij het in huis halen van bijvoorbeeld houdbaar voedsel u uw geld niet over de balk smijt, maar er gewoon ook van kunt genieten als er toch niets blijkt te gebeuren. Maar alle signalen zijn er dat de cabal iets aan het plannen is. Ook het op gang komen van de massale vluchtelingenstroom, juist nu en niet al sinds de oorlog in Syrië begon, is opvallend genoeg. Bereidt u voor en blijf in alles in liefde en rust. Laat u niet verleiden tot angst, haat en paniek. Dat is de modus waarin de heersende klasse ons graag wil krijgen. Wees wakker en stuur universele onvoorwaardelijke liefde de ether in.

Gedeeld 802

Tags: , ,

About the Author ()

Comments (34)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Martin Vrijland schreef:

  Lees ook:

  http://m.metronieuws.nl/binnenland/2015/09/mark-rutte-heeft-een-syrisch-paspoort

  Natuurlijk zit hier ook weer een luchtje aan. Het gaat allemaal iets te makkelijk en het verhaal van de “criminelen” die de paspoort machines in veroverd gebied te pakken hebben gekregen, lijkt erg op een mooi fabeltje. De kabal wil niets liever dan Europa overladen met IS-strijders vermomd als vluchteling.

 2. Treowd schreef:

  Mantra om angst te transformeren richting de innerlijke kracht in ieder mens aanwezig als een vonk
  in hun hart en wat een vuur gedragen in de Ziel voor LIEFDE en Oprechtheid zal doen oplaaien
  en door de omnipotente werking ervan de verbinding en kracht ervan Collectief zal verstevigen ;

  Vrees niet voor de kwaadaardigen welke vooruitgang lijken te hebben via hun agenda, want hun pad en agenda is niet onze weg, omdat die weg vanuit het hart geboren is, vredelievend en vol mededogen zal zijn.
  Waarheid voortgedragen vanuit medemenselijke LIEFDE en gronden zal deze minderwaardige agenda en doeleinden niet alleen vertragen maar uiteindelijk in geschiedenis doen vervagen.

  http://www.lifetasteswell.com/those-who-fear-the-darkness-have-no-idea-what-the-light-can-do/

 3. Freeman schreef:

  Zijn er mensen hier bekend die weten of dat ergens in het land een “centrum” bestaat op basis van natuur-geneeswijze om mensen te helpen herstellen van psychische problemen en langdurig allopatische-farma-gif&medicatie?

  Een familielid gaat “kapot” van de gevolgen van medicatiegebruik, de situatie is niet best, zijn situatie is de afgelopen 10 jaar erger geworden door medicatie-gebruik.

 4. Lavender schreef:

  In Liefde blijven terwijl we bezet worden????

  Come on martin, dit klinkt me een beetje teveel naar de zorgvuldig van te voren geprogrammeerde zogenaamde

  “New Age stand down code”

  [ via de het Blavatsky- new age- ascended masters- external saviour prorammlong Dit programma loopt al meer dan 100 jaar via zorgvuldig geplande mindcontrol onze geest te vergiftigen. met alles accepteren geen waarde oordeel, alles is goed etc

  alles over je laten heen komen ,[ het negatieve geen aandacht geven want dan zou het niet groeien[zegd dat tegen de eerste hulp op een ziekenhuis die zien dagelijks verwaarloosde negatieve plekjes] vooral geen negatieve emoties voelen en zeker niet uiten. kortom het volledig ontkennen van de/je schaduwkant. beter de dingen gewoon bij de naam noemen. Het is een bewuste invasie en bezetting.

  Deze zogenaamde vluchtelingen zullen gauw eisen gaan stellen aangezien zij allen zijn opgevoed in het geloof dat heidenen rustig onthoofd , verkracht en vermoord mogen worden, hun vrouwen en dochters tot slaaf gemaakt indien zij zich niet bekeren tot “het ware geloof ‘en bovendien horen heidenen al hun bezittingen aan moslims af te staan. Vandaar dat ze zo snel eisen gaan stellen.

  Ja dat zou jij toch ook doen als je als nieuwe landheer je huis komt innemen en het “personeel komt niet snel genoeg over de brug’Ik ben klaar met de achterlijke donmheid van de tweede kamer die zijn eigen bezetter binnenhaalt.

 5. Lavender schreef:

  en vergeet niet dat met de bezetting de zogenaamde transhumanisme remedy mooi meesluipt dus

  http://www.parool.nl/parool/nl/224/BINNENLAND/article/detail/4143982/2015/09/17/Amsterdam-wordt-landelijk-registratiepunt-voor-vluchtelingen.dhtml

  Empathie
  Tijdens de registratie wordt de nationaliteit van de vluchteling vastgesteld, net als biometrische gegevens. Ook wordt onderzocht hoe iemand het land is binnengekomen. Die informatie kan worden gebruikt voor onderzoek naar mensenhandel. Volgens Van Musscher zullen de vluchtelingen tijdens de registratie met ’empathie en begrip voor hun situatie’ worden behandeld.

  tic tac tic tac maar blijf in liefde???

 6. Freeman schreef:

  Het geloof dat zij aanhangen is gevaarlijk, zij die zich er door laten leiden en het strikt gehoorzamen, zijn er op uit de wereld te onderwerpen aan de wil Allah. Allah heeft de wereld (volgens het geloof) al aan de moslims gegeven, ze hoeven het nog slechts in bezit te nemen.
  In Europa en in het Westen hebben we te maken met een interne vijand en een externe vijand, de Elite (de verborgen vijand) gebruikt de externe vijand voor hun doelstellingen, de externe vijand heeft zelf ook een agenda, maar de meeste leiders van de externe vijand, zij agenten van de verborgen vijand. Kortom het wordt gebruikt om terreur en angst te zaaien zodat de NEW WORLD ORDER, onder andere via die weg hun agenda kunnen doorvoeren.

  Ik ben het met Lavender eens, er bestaat een universele-wet en code die ook geldt voor het leven hier op aarde, binnen deze matrix-veld&3-D werkelijkheid, dat we verantwoordelijk zijn voor het leefklimaat hier op aarde, mensen die streven om de balans (justice) gelijk te trekken, leven in harmonie met de universele-principes.

  Ik wil niet moorden, maar wil ook niet vermoord worden, wie mij meent te moeten vermoorden, wie het ook is, is altijd de foute partij. Moorden is per definitie fout, doden is per definitie correct, moorden heeft niemand recht op, doden heeft iedereen recht op, doden is zelfverdediging, wanneer iemand “daadwerkelijk” op weg is je te vermoorden.

 7. Freeman schreef:

  Klasse Lavender, blijf wakker, sterker nog, je voor bereiden op zelfverdediging is GOOD ten opzichte van iedereen die je uit is om je te vermoorden, te bestelen ect ect. en dat recht is te verenigen met de universele-principes binnen ons universum.

 8. ZerotheHero schreef:

  Je slaat de spijker op zijn kop Lavender!

 9. Lavender schreef:

  ik wil graag even aan vullen met mark di passio

  The supression of the secret male principle; samengevat. JE MAG JE VERDEDIGEN ALS JE OVERLOPEN WORDT. niks bijbel bullshit van ‘de andere wang keren’ allemaal bewust geimplementeerde mindcontrol zodat we braaf onze eigen bezetters gaan opvangen en verzorgen.

  Trouwens christus schijn ook wel eens de boel kort en kelin geslagen te hebben toe hij het er niet mee eens was dat zijn huis ontheiligd werd. Nou nederland maak je borst maar nat voor de totale aanval op de nog reterende normen en waarden. Begint al met kip met rijst en netjes gekleed gaan, ook liever geen hond natuurlijk. Ga nou gauw

  https://youtu.be/9RC1Mepk_Sw

 10. Lavender schreef:

  foute video sorry , mag je verwijderen martin,

  https://youtu.be/Q51l_E8Tlp0

 11. Lavender schreef:

  dus @lle-toestenbord warriors, This is it!!!
  speak up now or forever hold your peace

 12. Treowd schreef:

  Zonder enig verwijt maar meer ter overweging zou ik graag het volgende willen aanhalen. Het komt op mij over alsof er toch in een val van verdeling cq loskoppeling getrapt is geworden.

  ” zij die zich er door laten leiden en het strikt gehoorzamen, zijn er op uit de wereld te onderwerpen”

  Daar verwijs je naar een minderheid van extremistische volgers van geloven beste Freeman die zijn van alle tijden en daar valt moeilijk wat aan te veranderen dat is cultivering vanuit een overtuiging.
  Zie zelf even waarin je of in dit geval ook Lavender lijkt het zo, bent gaan geloven in deze aanname –
  er is in realiteit geen meerderheid die een wereld wenst te onderwerpen aan welk geloof dan ook.

  punt 1 Hoeveel terroristische aanslagen hebben ‘moslim-extremisten’ al gepleegd in het verleden in niet moslim landen en zelfs moslim landen zonder dat dit aangestuurd is of zou kunnen zijn vanuit die kabal ? Behorend als een onderdeel bij dat plan NWO

  punt 2 – Wat zijn het overgrote deel van de overtuigde Moslims in vergelijking met mogelijk even zovele Christelijke overtuigde mensen, zijn dat niet gewoon hardwerkende Godvrezende mensen die in vrede wensen te leven omdat hun heilige boeken hun dat ook vertellen ? Val je echt voor de propaganda vooral vanaf 9/11 en meer dan waarschijnlijk nog veel verder terug in de geschiedenis ??

  punt 3 – Reden waarom dat de mensheid vatbaar is voor door uit mensenhanden geschreven heilig verklaarde boeken met soms een onschatbare waardevolle inhoud, afhankelijk ook per interpretatie,
  is dat de ordelijke regels er in een soort van veiligheid in lijken te bieden. Kan dat niet daarom juist zo zijn omdat men overall van harte vredelievend van aard is en vredig wenst te leven zoals ook vele miljarden Moslims en Christenen en men daarom ook waarschijnlijk totaal geen oorlogen en dergelijke zal wensen? Verdeel en heers….kaart.

  Als je vanuit een opmerkzame aarding blijft handelen met beide voeten op de grond, oprecht en eerlijk levend vanuit Liefde zal alles wat zich daarvan onderscheidt vanzelf tonen en opvallen komend vanuit een slechte en lage intentie maar tevens ook in de richting van de afkomst ervan wijzen.

  Verder ondersteunt het Universum de mensheid in het gerechte handelen ertegen met de omnipotente kracht aanwezig in het oprecht handelende Collectief. Probeer je niet te laten afscheiden, te laten verlokken om vanuit het reptielenbrein (vlucht- vecht- modus) in een verkeerde energie te gaan leven en je daarmee als het ware te ontkoppelen van het iedere seconde , minuut en per uur groeiende en groter wordende Collectief. ( en dat is absoluut niet bedoelt als een classificatie)

  Levend vanuit het cerebrum en het centrum van je hersenen (hogere brein) zul je weten dat oprecht en eerlijk handelen met de juiste intentie altijd en vele malen krachtiger is dan het lagere handelen niet vanuit het hart komend. Op het moment dat het nodig is om op te staan ter verdediging vanuit het ZELF heb je hen die slecht willen al driemaal doorzien door je verlichte opmerkzaamheid. Men kan nu nog niet meer doen dan anderen de kans geven om te ontwaken door zoveel mogelijk onderling linken te delen en wat in het ‘duister’ opereerd in het licht dus in de oprnbaarheid te brengen.

  Heb vertrouwen, geloof onvoorwaardelijk in het zegevieren van de gerechtigheid en de juiste richting waarin het Universum ons heen zal leiden, waarin de evolutionaire golf waarin we ons nu bevinden ons richting evolutie zal doen begeven.

 13. ZerotheHero schreef:

  Over behandel centra kan ik niks zeggen, maar geest en lichaam zijn niet gescheiden. Vertel hem dat hij de weston price richtlijnen aanneemt dat kan al veel helpen. Verder werkt colloidaal goud goed, zoek maar op wat het is. Herstellen van medicatie moet hij doen via ontgiften. Parasietenkuur, leverreiniging, zuurstof kuur etc. Voedingstekorten wegwerken is wel het begin. Geen verwerkte plantaardige vetten meer en vervangen met dierlijke vetten. Hoog vet en laag koolhydraten. Waar nodig spijsvertering bijstaan, misschien het gapsdieet. Basis richtlijn is geen troep meer en beginnen met hoogwaardige dierlijke voeding. Vlees vis rauwe melk eieren. Ook geen drank, drugs, tabak en porno meer mocht hoj dat gebruiken.

 14. Freeman schreef:

  Het is idd altijd een minderheid ja, wie het ook zijn die menen vanuit hun overtuiging de wereld te moeten ondewerpen aan hun wereldbeeld, de minderheid is er altijd op uit geweest grote mensenmassa s te onderwerpen, beheersen en tot slaaf te maken.

  Ik ben altijd paraat om mezelf te verdedigen, het maakt mij in principe niet uit tegen wie ik mij zou moeten gaan verdedigen, mocht er sprake van onrecht zijn. Ten opzichte van welke geloofs-cult of sekte dan ook, of ten overstaan van welke regerings-misdaad-vorm dan ook, laat ik me niet dicteren en klein krijgen door terreur.

  Alles wat indruist tegen de universele-principes, gehoorzaam ik in principe niet, ik voel/weet dat de mens in staat is om een anarchistische (ware betekenis van het woord) samenleving op te bouwen, ik ben een voorstander met gelijkgestemden van de weg daarna toe, een samenleving gebasseerd op universele-principes en samenspraak.

 15. Freeman schreef:

  Het interesseert me in feite weinig of iemand een cultboek en/of geloof aanhangt, als iemand daar vrede mee heeft vind ik het prima, overigens ben ik goed op de hoogte van de Islamitische traditie. Zolang zij de Koran in grote mate niet interpreteren op gezaghebbende Soenna (pad nauwlettend bewandelen zoals Mohammed gedaan heeft, in alles is hij een voorbeeld ter NAVOLGING)/Hadith (wat zijn discipelen gedaan hebben en hebben besloten wat tot de juiste Islamitische leer behoort) vind ik het best, als mensen puur de universele principes aanhangen, is er vrede.

  Nogmaals het maakt mij feitelijk niks uit wat mensen aanhangen, als ze maar niet in de waanzin van hun doctrines gaan geloven zoals “Allah heeft de moslims tot het beste volk verwekt/geschapen” en zulke doctrines in een “heilig boek” is natuurlijk juist om tweedracht te zaaien, zoiets van -wij zijn beter en jullie zijn slechter-.

 16. Freeman schreef:

  Voor de Bijbel geldt precies hetzelfde, alle geschriften van de Archonten zijn doorspekt met evil om mensen tegen elkaar op te zetten en tegen elkaar uit te spelen. Ze pakken de mensen in met een goede boodschap (klinkt logisch en wat iedereen al van binnen weet dat dat klopt in een “gezaghebbend boek waar een absolute heilige status aan toegekend wordt), maar alles wat niet met die boodschap overeenkomt, is slechter en dat is cult-mindfuck en met bloedvergieten als resultaat blijkt uit de geschiedenis.

  Duim omhoog voor de gematigde Abrahamitische-godsdienst-gelovigen.

 17. Freeman schreef:

  Het maakt ook helemaal niet uit waar “evil” in staat en het staat er werkelijk in wat wij niet willen, het staat er echt in -Als Allah had gewild dan was de mensheid 1 gemeenschap (dat is wat we willen, toch?) maar Allah heeft er voor gekozen dat niet te doen, maar in plaats daarvan dat hetgeen gegeven is door Allah aan de volkeren, zij elkaar zouden bevechten wie het beste is- echt het staat er in soort gelijke bewoordingen.

  Ik ben altijd met moslims omgegaan nog voor de puberteit en geen van allen nu die ik van vroeger kon, is moslim, ja in naam moslim, maar die geloven er amper in, zal hun een worst wezen.

 18. ZerotheHero schreef:

  Ik zal me zelf en mijn familie hoe dan ook altijd verdedigen. Eerst praten dan vluchten dan vechten.

 19. boterbloem schreef:

  Freeman ..

  Om te ontgiften / detoxen ,
  dat gaat ook via de huid , de huid is het grootste orgaan van het lichaam.
  Sauna 2 x per week , Turkse Stoombaden . ( Transpireren )
  Ontgiften ook via Warme voetenbaden / Baking Soda = Natrium bicarbonaat
  Magnesium voetenbaden ;

  http://www.zechsal.eu/alle-producten/health/zechsal-navulzak-4-kg.html

  Om de lever te ontgiften ; Mariadistelzaad thee

  Voor de Nieren en maag , darmen ;
  Gember thee , kamille thee , venkelthee

  http://www.herbella-kruidenthee.nl/c-2273799/pure-kruiden/

  https://www.pit-pit.com/qi-groene-thee-detox.html

  Verder veel rust , en ontspannen Boswandelingen / Strandwandelingen, Zeelucht ( Fresh air )

 20. Freeman schreef:

  Eerst praten om strijd te voorkomen is altijd beter voordat het uit de hand loopt, daarom is de informatie-stroom sowioeso ook zo belangrijk. Vluchten? Nee, dat zou ik nooit zo snel doen, tenzij het echt moet vanwege kinderen, vrouwen en ouderen en ze in veiligheid brengen en daarna rechtzetten (de balans herstellen). Ik volg geen Jezus-figuur of new-age-belonie die verworden zijn tot “rechterhersenhelftgevangenen” dus uit zelfverdediging zou ik wel m n mannetje staan om het “onrecht” wat mij/ons wordt aangedaan.

 21. Freeman schreef:

  Het is een verschrikkelijke toestand waarin hij zit, in grote lijnen heb ik hem dat alles voorgesteld, ook wat Boterbloem hieronder aan advies geeft, dus een behoorlijke plan van aanpak, maar die gozer is echt heel wantrouwig/paranoïde. Blijven proberen, hij kan ook haast niet meer inslapen, is afhankelijk geworden van die stoffen die in de medicatie zitten, die hebben zijn hele systeem als het ware, overgenomen, en tegelijk zijn biologische-systeem lam gelegd en ik hoop ook niet dat er een pertinente spoor van vernieling is aangericht in zijn hersenpan.

 22. Treowd schreef:

  Als we elkaar vrij kunnen laten daarin te geloven waarin we wensen
  te geloven met het respect in acht te nemen voor elkaars verschil
  in opvattingen en overtuigingen zonder daarmee elkaar tekort te
  willen doen als gelijkwaardige aardlingen en zonder voorwaarden
  elkaar daarin kunnen accepteren en elkaar kunnen blijven bezien
  als gelijkwaardigen, dan pas geloof ik dat gelovigen en niet-gelovigen
  echt goed-gelovig wensen te zijn, ook al gelooft de ene niet en
  de andere wel daar zijn we dan beiden van overtuigt.

  Nasio Fontaine – Truth Will Reveal

  https://www.youtube.com/watch?v=YKbska_dS8U

 23. Freeman schreef:

  … “Als we elkaar vrij kunnen laten daarin te geloven waarin we wensen
  te geloven”

  … “dan pas geloof ik dat gelovigen en niet-gelovigen
  echt goed-gelovig wensen te zijn”

  Voor mij mag 1 ieder “geloven” wat hij/zij wilt, behalve als zijn/haar geloof/overtuiging in een boek hem/haar aanzet tot geweld en geweld wordt toegepast tegen anders-denkenden, dan is het noodzakelijk om zulke mensen te stoppen, want dan deugd dat “stukje” geloof in een boek gewoonweg niet waardoor die mensen zich laten brainwashen.

  Daarom vind ik dat er pas vrede kan zijn (dan beperk ik me tot mensen onderling) als men de universele-principes toepast (non-violence) niet te verwarren tot gerechtvaardigde op universele-principes gebasseerde zelfverdediging.

  Moorden is per definitie misdadig, niemand heeft daar het recht op, doden (is puur uit zelfverdediging) is per definitie rechtvaardig, iedereen heeft daar het recht op.

 24. Treowd schreef:

  Daar heeft Mark Passio een bijzonder goede videoserie over gemaakt aangaande Natural Law.
  Juist nu omdat de planeten om ons heen de juiste positie in lijken te gaan nemen en Saturnus in de juiste hoekverhoudingen (angles) komt te staan met Neptunes en Jupiter in het sterrenbeeld Boogschutter vanaf dit weekende van 2015 tot 2018 en dit in het teken lijkt te staan van Natural Law zal dit vele mensen aanspreken. De tijd is er rijp voor……

  Alle drie de delen zijn de moeite waard om te bekijken en zeer leerzaam en daarnaast ook herkenbaar te noemen en zijn te vinden op zijn site ( http://whatonearthishappening.com ) naast ander interessant materiaal waaronder o.a. de video die Lavender ook al heeft aangehaald in 1 van de voorgaande reacties in dit artikel.

  Mark Passio – Natural Law Seminar – New Haven, CT – Part 1 of 3

  https://youtu.be/ASUHN3gNxWo

 25. AntiSoof schreef:

  Tja. Wie veroorzaakt de narigheid in die landen? En wie laat het hier in Europa allemaal gebeuren? Zijn dat niet de leiders? Zijn wij niet onderworpen aan hoe het hier in Europa geregeld is?

  Ik krijg wel eens het idee dat er mensen zijn die alle narigheid laten zien, juist om angst te zaaien of tenminste om anderen te beïnvloeden. Want wat schiet iemand er nou mee op om alle narigheid op de wereld te kennen, of om te weten dat we overrompeld worden door (teveel?) vreemdelingen? Wat er misschien zou moeten gebeuren is dat de leiding er voor zorgt dat we in veiligheid en vrede kunnen leven. Tenminste, als de leiding zélf rechtvaardig en eerlijk is. Maar als de leiding rare sprongen maakt, tja. Zij hebben de macht (wapens). Dus zullen we maar moeten afwachten hoe het gaat.

  En ondertussen zouden we niet moeten vergeten te genieten van het leven. En ons niet laten verleiden tot het teveel van de negativiteit te ‘genieten’. Want ooit wilde een Oidipoes ook alles weten. Nou, hij werd daar niet écht gelukkig van.

  Want, er zijn er die nare zaken doen via perceptie, zou ik nog willen zeggen. Daar gebruiken ze de media voor, ook de alternatieve media.

  En ik geloof ook in aandacht geven aan het goede. Alles waar men energie insteekt, groeit. (Leerde ik van Willem de Ridder)

  Dus ik ben het wat betreft eens met Martin.

 26. AntiSoof schreef:

  Wat aanvulling.
  Wie zitten er achter het verderf, zoals ik dat op de alternatieve media verneem?
  -De Banken (Vooral de Fed)
  -De Elite (Baronnen, Graven, Koningen ed.)
  -De Moslims
  -De Fabrikanten (De hele grote)
  -De EU, de verkapte “Nazi’s”
  -De Amerikanen (Bush en zo)
  -De Vrijmetselaars
  -Het Vaticaan (De Jesuïten, de pedofielen, de Paus zelf)
  -De Ashkanazi’s
  -De Joden zelf
  -De Satan zélf
  -Etc.
  -Óf een combinatie van meerdere groepen.
  Tja. Ik weet het niet.
  Wat ik weer wel weet is dat, als de mens íets wil doen ten goede, hij of zij tenminste zichzelf, d.i. haar/zijn ego moet onderzoeken. Want ons brein (waar volgens mij het ego uit ontspruit) is de ‘machine’ die onze persoonlijkheid creëert. Tenminste, dat denk ik.

  Onze geest (ons brein) is als een gereedschap. Wie haar kent kan haar gebruiken, zelf slijpen en zelfs gebruiken.

  En wie haar niet kent is als een timmerman met een botte beitel die scheldt op dat verdomde hout dat maar niet wil wat hij wil.

  Dus, ik weet niet wie er een een nare boel van maakt. Ja, die journalisten en die media die loopt te zeuren. Maar daarom kijk ik maar geen tv meer enzo. (Radionieuws gaat zoveel als mogelijk uit).

  Maar goed. Wat ik dus wél weet is dat het goed is dat de weldenkende mens zijn gereedschap (d.i. het brein zelf) te onderzoeken voor er gebruik van te maken. Hé.

 27. Freeman schreef:

  Wat is constructief en wat is destructief? Vraag het niet aan de gemiddelde burger die door programma s van de Elite, menen dat dat moral-relativism is. Aandacht schenken aan constructie is nodig om destructie te voorkomen en het te vervangen voor constructie. Aandacht schenken aan destructie is om destructie te beeindigen, blootleggen is 1 ding, het gaat er om, om het te stoppen en er daadwerkelijk iets tegen te doen, er zijn vele manieren om in het “nu” heel constructief bezig te zijn en tegelijk ook destructie in pragmatische zin beeindigd, beide zijn in mijn optiek nodig, dan is er balans en evenwicht, begin bij jezelf en waar nodig is men “helaas” genoodzaakt zichzelf te verdedigen tegen “iedere” destructie-aanrichter, mocht hij/zij zijn innerlijk werk niet gedaan (willen) hebben, er zijn situaties waarbij men daar geen rekening mee moet houden.

 28. Freeman schreef:

  Moral-relativism leidt tot flauwheid,zwakte en lauwheid en met lauwheid en flauwheid is er geen transformatie mogelijk en zal het systeem van de ontwerpers en hun mindfuckt-onwetende-cult-slaven (die lauwheid en flauwheid geweldig vinden) in stand gehouden worden.

  Het maakt niet uit onder welke noemer destructieve lieden werkzaam en actief zijn, of ze nou moslim, bankier of farmaceut zijn. Het belangrijkste is dat het “individu” zelf bewust kiest om een wereld van constructiviteit te scheppen en zelf het nodige doet om destructiviteit niet langer toe te passen en veel mensen zullen door die “verlichting en transformatie proces” van werk veranderen of uit een cult stappen om destructiviteit niet langer te voeden en in stand te houden.

  Soms doen zich erg veel situaties voor dat men gewoon acuut zichzelf dient te verdedigen en/of weerstand bieden tegen onrecht en destructie, bijvoorbeeld als men verplicht gesteld wordt om kinderen te laten vaccineren met gif, of als een moslim meent dat men zich bekeren moet of anders wacht de dood ect ect, sommige situaties vragen om acuut-handelen en dan valt er niet te praten omdat de destructieve-partij niet voor rede vatbaar is en “besloten” heeft te doen wat evil is.

 29. Ion schreef:

  George Soros, geboren als György Schwartz (Boedapest, 12 augustus 1930), is een Hongaars-Amerikaans zakenman, filantroop en publicist van Joods-Hongaarse afkomst.

  Grote kans dat hij aanwezig was bij de speech van Rabbi Rabinovich op 12 januri 1952 in Boedapest en een zionistische uitvoerder is van de plannen van de puppetmasters en de protocollen van Zion.

  Speech Rabinovich:

  A report from Europe carried the following speech of Rabbi Emmanuel Rabinovich before a special meeting of the Emergency Council of European Rabbis in Budapest, Hungary, January 12, 1952: “Greetings, my children; You have been called her to recapitulate the principal steps of our new program. As you know, we had hoped to have twenty years between wars to consolidate the great gains which we made from World War II, but our increasing numbers in certain vital areas is arousing opposition to us, and we must now work with every means at our disposal to precipitate World War III within five years [They did not precipitate World War III but they did instigate the Korean War when on June 25, 1950 they ordered the North Korean army to launch a surprise attack on South Korea. On June 26, the U.N. Security Council condemned the invasion as aggression and ordered withdrawal of the invading forces. Then on June 27, 1950, our Jewish American President Truman ordered air and naval units into action to enforce the U.N. order. Not achieving their full goals, they then instigated the overthrow of South Vietnam Ngo Dinh Diem, Premier under Bao Dai, who deposed the monarch in 1955 and established a republic with himself as President. Diem used strong U.S. backing to create an authoritarian regime, which soon grew into a full-scale war, with Jewish pressure escalating U.S. involvement].

  The goal for which we have striven so concertedly for three thousand years is at last within our reach, and because its fulfillment is so apparent, it behooves us to increase our efforts and our caution tenfold. I can safely promise you that before ten years have passed, our race will take its rightful place in the world, with every Jew a king and every Gentile a slave (Applause from the gathering). You remember the success of our propaganda campaign during the 1930’s, which aroused anti-American passions in Germany at the same time we were arousing anti-German passions in America, a campaign which culminated in the Second World War. A similar propaganda campaign is now being waged intensively throughout the world. A war fever is being worked up in Russia by an incessant anti-American barrage while a nation-wide anti-Communist scare is sweeping America. This campaign is forcing all the smaller nations to choose between the partnership of Russia or an alliance with the United States. Our most pressing problem at the moment is to inflame the lagging militaristic spirit of the Americans. The failure of the Universal Military Training Act was a great setback to our plans, but we are assured that a suitable measure will be rushed through Congress immediately after the 1952 elections. The Russians, as well as the Asiatic peoples, are well under control and offer no objections to war, but we must wait to secure the Americans. This we hope to do with the issue of Anti-Semitism, which worked so well in uniting the Americans against Germany. We are counting heavily on reports of anti-Semitic outrages in Russia to whip up indignation in the United States and produce a front of solidarity against the Soviet power. Simultaneously, to demonstrate to Americans the reality of anti-Semitism, we will advance through new sources large sums of money to outspokenly anti-Semitic elements in America to increase their effectiveness, and we shall stage Anti-Semitic outbreaks in several of their largest cities. This will serve the double purpose of exposing reactionary sectors in America, which then can be silenced, and of welding the United States into a devoted anti-Russian unit. (Note: — Protocol of Zion No. 9, para. 2, states that anti-Semitism is controlled by them. At the time of this speech they had already commenced their campaign of anti-Semitism in Czechoslovakia). Within five years, this program will achieve its objective, the Third World War, which will surpass in destruction all previous contests. Israeli, of course, will remain neutral, and when both sides are devastated and exhausted, we will arbitrate, sending our Control Commissions into all wrecked countries. This war will end for all time our struggle against the Gentiles.

  We will openly reveal our identity with the races of Asia and Africa. I can state with assurance that the last generation of white children is now being born. Our Control Commissions will, in the interests of peace and wiping out inter- racial tensions.

  Forbid the Whites to mate with Whites. The White Women must cohabit with members of the dark races, the White Men with black women. Thus the White Race will disappear, for the mixing of the dark with the White means the end of the White Man, and our most dangerous enemy will become only a memory. We shall embark upon an era of ten thousand years of peace and plenty, the Pax Judaica, and our race will rule undisputed over the world. Our superior intelligence will easily enable us to retain mastery over a world of dark peoples.

  Question from the gathering: Rabbi Rabinovich, what about the various religions after the Third World War?

  Rabinovich: There will be no more religions. Not only would the existence of a priest class remain a constant danger to our rule, but belief in an after-life would give spiritual strength to irreconcilable elements in many countries, and enable them to resist us. We will, however, retain the rituals and customs of Judaism as the mark of our hereditary ruling caste, strengthening our racial laws so that no Jew will be allowed to marry outside our race, nor will any stranger be accepted by us. (Note: Protocol of Zion No. 17 para. 2, states: ‘Now that freedom of conscience has been declared everywhere (as a result of their efforts they have previously stated) only years divide us from the moment of the complete wrecking of that [Hated] Christian Religion. As to other religions, we shall have still less difficulty with them.’)

  We may have to repeat the grim days of World War II, when we were forced to let the Hitlerite bandits sacrifice some of our people, in order that we may have adequate documentation and witnesses to legally justify our trial and execution of the leaders of America and Russia as war criminals, after we have dictated the peace. I am sure you will need little preparation for such a duty, for sacrifice has always been the watchword of our people, and the death of a few thousand lesser Jews in exchange for world leadership is indeed a small price to pay. To convince you of the certainty of that leadership, let me point out to you how we have turned all of the inventions of the White Man into weapons against him. His printing presses and Radios are the mouthpieces of our desires, and his heavy industry manufactures the instruments which he sends out to arm Asia and Africa against him.

  Our interests in Washington are greatly extending the Point Four Program (viz. Colombo Plan) for developing industry in backward areas of the world, so that after the industrial plants and cities of Europe and America are destroyed by atomic warfare, the Whites can offer no resistance against the large masses of the dark races, who will maintain an unchallenged technological superiority. And so, with the vision of world victory before you, go back to your countries and intensify your good work, until that approaching day when Israeli will reveal herself in all her glorious destiny as the Light of the World.” (Note: Every statement made by Rabinovich is based on agenda contained in the “Protocols of Zion.”)

  “The goal for which we have striven so concertedly for three thousand years is at last within our reach, and because its fulfillment is so apparent, it behooves us to increase our efforts and our caution tenfold. I can safely promise you that before ten years have passed, our race will take its rightful place in the world, with every Jew a king and every Gentile a slave. We will openly reveal our identity with the races of Asia and Africa. I can state with assurance that the last generation of white children is now being born.
  “Our control Commissions will, in the interest of peace and wiping out our interracial tensions, forbid the whites to mate with white. The white woman must cohabit with members of the dark races, the white men with black women. Thus the white race will disappear, for mixing the dark with white means the end of the white man, and our most dangerous enemy will become only a memory. We shall embark upon an era of ten thousand years of peace and plenty, the Pax Judaica, and our race will rule undisputed over the world. Our superior intelligence will easily enable us to retain mastery over a world of dark people.”
  (end of quote)

 30. Freeman schreef:

  Globalisten gaan in de overdrive de komende 4 maanden. Nederland moet deglobaliseren, de dreiging van islamisering is juist een terreurmiddel in handen van de globalisten. Om de Autochtone cultuur en identiteit in Europa te ontwrichten, is er momenteel sprake van een immigratie-bombardement. De “koude oorlog” en alle fake-spanningen die daarbij komen kijken, is weer opgestart om de wereldpopulatie in de angstmodus te laten schieten middelshet propaganda van een “serieuze” dreiging van WW3. de hele opzet is om global-governance de wereld te kunnen opleggen. Dezelfde hetze vindt plaats in relatie tot globalwarming-fairy-tales, als er geen slavery by consent zal zijn, dan zullen de duimschroeven aandraaien en de wereldpopulatie flink uitdunnen, immers alles is daartoe al in gereedheid gebracht (spanningsvel tussen West vs Oost), ook zullen zie niet schuwen om high-tech-tirrany toe te passen om wereldregering geforceerd in te kunnen voeren.

 31. Freeman schreef:

  Dat wat we in essentie zijn (lichtbewustzijn) is een eeuwige illusie van maya, zolang de grote “donkere slaap” niet aantreedt en maya periodiek niet is opgehouden te manifesteren, is er de potentie van het lichtbewustzijn om oneindig door te evolueren totdat het keerpunt is bereikt en het omgekeerde proces (devolutie) zal plaatsvinden en de kosmische droomwereld terugkeert richting de “grote donkere en dromeloze slaap” en het licht periodiek uit zal gaan.

  Het is belangrijk voor de “natuurlijke” levende mens die organisch en holistisch leeft (laten zij niet alleen de krachten bundelen, maar juist ook de krachten in hun nageslacht behouden worden) te weten dat er een agenda bestaat die er voor wilt zorgen dat het lichtbewustzijn niet moet evolueren. Goed om te weten is dat de Archontische DNA gedeactiveerd kan worden door het niet te voeden en iets wat lang niet gebruikt wordt krimpt, door ons liefdespotentieel te activeren, de essentie van ons zijn, zijn hun DNA-sporen en elementen in ons te deactiveren. Hun WIFI-Saturnus-control verliest dan ook tegelijk zeer veel invloed op ons, op die wijze is het mogelijk om ons te verlossen van hun artificiele-matrix-gevangenis.

  Waar de Saturnus-cult op uit is, is de Agenda uitvoeren van de Archonten, die een kunstmatig-intelligente surrogaat-schepping wilt creeren, een substitutie (ANTI) voor de organische “levende/bezielde” schepping, ze zijn erop een mensachtige te creeren naar hun beeltenis, een nieuwe creatie, een golem, een ontzielde die kunstmatig zal worden aangestuurd en in stand gehouden wordt, er is dan ook in die wereld-ordening geen incarnatie meer mogelijk.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten