Opmerkelijke zaken rondom aanslagen Parijs

Filed in NIEUWS ANALYSES by on 22 november 2015

paris_shootingsWist u dat het Mexicaanse meisje Nohemi Gonzalez nog in leven was na de schietpartij in het Batlacan Theater waar de Eagles of Death Metal optraden? Haar familie zou haar vriend vanuit Mexico gebeld hebben, toen ze hoorden van de aanslag. De jongen zou de telefoon beantwoord hebben en gemeld hebben dat zij nog in leven was. Een blog dat de zaak nog eens kritisch onder de loep nam, Nesara.blogspot.nl, komt met deze opmerkelijke melding. Ook vermeldt het blog, misschien wel terecht, dat er tijdens de meeste concerten tegenwoordig heel wat mensen staan te filmen met hun smartphone en dat er vrijwel geen enkele amateuropname van de aanslag naar buiten gekomen is. Dat is inderdaad misschien wel heel erg opmerkelijk te noemen. Het blog beweert uit alle waarnemingen dat het een volledig in scene gezet verhaal is, waarbij wel degelijk doden zijn gevallen, maar de dodelijke slachtoffers zijn gemaakt na de evacuatie van het pand. Dergelijke conclusies zijn mijns inziens erg voorbarig, maar op zijn minst kunnen we concluderen dat het opmerkelijk is dat er nauwelijks beelden van mensen uit het publiek naar buiten gekomen zijn. Dat zelfde zouden we overigens kunnen zeggen aangaande de aanslagen op andere plekken, waar ook nauwelijks beelden van toeschouwers te vinden zijn. Wat er waar is van het telefoontje naar de vriend van Nohemi Gonzalez valt ook moeilijk te controleren. Het gesprek zal ongetwijfeld niet opgenomen zijn en als geheime diensten het gesprek al kunnen terughalen dan zou dat in dit geval waarschijnlijk niet gunstig zijn om te publiceren.

De enige opname die te vinden is van de schietpartij in het Bataclan theater is het filmpje hieronder. Eerlijk gezegd vallen weer een paar dingen op. Let u eens op het publiek. Want ondanks dat we wat geknetter horen wat op geweerschoten moet lijken, blijft het publiek onverschrokken rechtop staan. Ook zien we op 0:25 min. nog iemand met een telefoon die staat te filmen. Heeft diegene niet de mogelijkheid om dit op YouTube te zetten of vindt hij/zij het gewoon niet publicatie waardig? En hoe zit het met de leadzanger, althans de man met de baard (of hij nu wel of niet leadzanger is)? Die blijft toch gewoon rustig staan. De gitarist rechts in beeld (voor de kijker links) rent weg, maar dit stukje heeft alles weg van een overlay, oftewel: iets wat er later aan is toegevoegd. Er is nog iets wat mij opvalt aan de beelden van mensen die zeggen bij het concert van Eagles of Death Metal aanwezig te zijn geweest. Zo spreekt de dame uit dit filmpje accentloos Engels (zeker geen Frans accent). Veel opmerkelijker vind ik echter de ‘types’ die naar dit concert van Eagles of Death Metal zouden zijn gegaan. Heeft u ooit een dame van dit ‘type’ naar een dergelijk concert zien gaan? En natuurlijk hadden de Eagles of Death Metal net het magische getal van ‘zes’ songs geperformed toen het schietgeweld losbarstte.

https://www.youtube.com/watch?v=CTEzQpZgIMg

Op onderstaand filmpje van vermeende toeschouwers is eveneens iets opmerkelijks te constateren. Tientallen seconden lang staat de politie voorzichtig te schieten op een onbekend doel. Vervolgens vindt op 0:41 min een soort explosie plaats wat veel weg heeft van een vuurwerk rotje. De agenten zijn namelijk totaal niet gedeerd door deze ontploffing. Veel interessanter wordt het als na al die ophef en het geschiet op een doel ogenschijnlijk ergens nabij het pand waarachter de agenten zich verschuilen, op 1:19 min. ineens tussen al dat levensgevaarlijke schietgeweld een dame door een agent de straat over wordt geleid. Ik zou bijna zeggen: welke idioot gaat nu een dame die graag wil oversteken, rennend tussen alle kogels door naar de overkant helpen?

Nu ga ik niet beweren dat we met een complete hoax te maken hebben. Nee, al eerder legde ik uit dat we mijns inziens met een inside job te maken hebben (zie hier en hier). Toch kunnen we schijnbaar wel dingen waarnemen die op zijn minst de indruk van een hoax wekken. Kijken we bijvoorbeeld naar de CCTV camera beelden van restaurant Casa Nostra, dan geeft dat in eerste instantie een beangstigend beeld. Bestuderen we de beelden echter goed en stellen we de vraag “Waar is het bloed?“, dan krijgen we een heel andere indruk (zie hier). Ook heeft het er alle schijn van dat we een crisis-actrice in beeld krijgen die bij een college shooting in het Amerikaanse Oregon al eerder in beeld kwam (zie hier). Ik heb eens een Google zoekactie gedaan met de invoer ‘Paris shooting 13-11-2015’ en eens gekeken hoeveel beeldmateriaal er dan opduikt. We zien dan opvallend veel van dezelfde foto’s bij het restaurant ‘Le Carillon’. Doe je een zelfde zoekactie met de invoer ‘le Carillon’, dan verschijnt er helemaal opmerkelijk weinig beeldmateriaal (zie hier). Op geen enkele foto is bloed te zien. Slechts een foto laat bloed zien, maar dat is een afdruk uit een YouTube filmpje dat inmiddels verwijderd is (zie hier). Daarnaast hebben we nog onderstaande foto uit de YouTube van de bellende man met bloed op zijn shirt. Verder zien we vooral veel bloemen in het kader van herdenking.

https://www.youtube.com/watch?v=gnGmlc2g4KU

Ondertussen wordt het volk zoet gehouden met grote gevaarlijke terreurdreigingen, zoals bij de oefeninterland Nederland-Duistland van dinsdag 17 november. De website Xandernieuws meldt [citaat]: Het vermoedelijke plan van de terroristen was dat enkelen van hen zich in het volle stadion zouden opblazen. Dan zou de ambulance naar binnen worden gereden, zogenaamd om gewonden te verzorgen en op te halen. Het voertuig zou dan echter midden in het stadion tot ontploffing zijn gebracht, met waarschijnlijk duizenden doden als gevolg, en mogelijk zelfs tienduizenden, want er zouden zoveel explosieven in de ambulance zijn aangetroffen, dat het stadion door de krachtige schokgolf had kunnen instorten. Het is zeer goed mogelijk dat bondskanselier Merkel en minister de Maizière de aanslag niet zouden hebben overleefd. Heerlijke bangmakerij. Hoe komt ISIS toch ongemerkt aan zo’n ambulance? Even een bestelling plaatsen bij de lokale Mercedes dealer of gewoon jatten zonder dat iemand ‘m mist?

En natuurlijk hebben we de ontsnapte terrorist Salah Abdeslam die door zijn vrienden werd opgehaald uit Parijs, drie keer een ID-check onderging, maar ongemerkt door zijn vrienden in Brussel werd afgezet. De vrienden die niets wisten van de aanslagen in Parijs, omdat ze de radio niet aan hadden staan. Wel konden zij melden dat Salah een dik vest droeg waarvan ze later zouden hebben gedacht [citaat] “misschien een bomvest of zoiets.” Dus er is net een aanslag geweest in Parijs; twee mannen met een vriend met een dik vest aan komen 3x langs een ID check en de politie laat ze gewoon doorrijden? Ik neem aan dat toen François Hollande de noodtoestand aankondigde het toch aannemelijk mag worden geacht dat niemand zomaar de stad uit mocht rijden. Als je dan 3x een ID check doet en je ziet iemand met een dik vest aan achterin een auto zitten, dan mag je aannemen dat er op zijn minst 1 agent is die zegt: “Uitstappen aub!“. Dat lijken mij aannemelijke instructies passende bij de noodtoestand. Het heeft er alle schijn van dat er een alibi gecreëerd moest worden voor nog meer terreurdreiging en dat daarvoor op zijn minst sprake moest zijn van een ontsnapte terrorist.

Inmiddels is heel Brussel in rep en roer. De Brusselse straten lopen vol militairen en de angst wordt er bij het volk goed ingejaagd. Wil ik daarmee zeggen dat alle terreurdreiging dan bangmakerij van de media of de gevestigde orde is? Nee, de dreiging is er wel degelijk. We moeten het alleen zien voor wat het is. Als we enigszins kritisch naar alle verhalen kijken en het grote plaatje durven te beschouwen, is de terreurgolf die Europa ligt te wachten te vergelijken met de aanslagen van 9/11. Met een zelfgeschapen vijand die aanslagen pleegt op eigen grondgebied kunnen we constateren dat het de elitaire kliek zelf is die deze chaos in Europa wil scheppen. ‘Orde uit chaos’ is de stelregel. Er zit een veel groter plan achter. Dat heb ik in dit artikel toegelicht. Belangrijk element van de terreur van de elite is de energie die opgewekt wordt met angst. Dus naast een concrete aanslag kun je veel bereiken met de media die berichten de ether in slingert van dreiging van aanslagen. Er gaat ongetwijfeld nog het e.e.a. gebeuren, maar de angstenergie is al een belangrijk aspect dat kan worden opgewekt zuiver op basis van mediapropaganda. Dit zorgt namelijk al vast voor de voedingsbodem voor de angst voor die andere bevolkingsgroep met dat andere geloof. En die angst zorgt automatisch voor een oplopend spanningsveld tussen die bevolkingsgroepen. En dát spanningsveld wil je creëren als je de vlam serieus in de pan wilt laten slaan bij de eerst volgende ‘false flag’ c.q. ‘inside job’. Kortom: niets gebeurt zonder reden of zonder grondige planning van de kabal; de heersende cult die dit alles orkestreert.

Bron linkvermeldingen: xandernieuws, demorgen.be, hln.be, standaard.be

Gedeeld 985

Tags: , , , , , , , ,

About the Author ()

Comments (8)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Camera schreef:

  Het valt op dat er filmpjes verdwijnen van het internet die feitelijk aantonen dat het ParisEvent
  tegenstrijdigheden vertoond.

  De reguliere (mainstream) media lijkt blindelings over te nemen wat er beweerd wordt (via reuters en inlichtingendiensten), zonder enige zorgvuldigheid. Dan mag je best zeggen dat ze(medewerkers krant en tv) mede schuldig zijn aan het creeren van angst en oorlogstaal. Die mensen zouden toch in een redactie vergadering maandagochtend moeten opperen: zo van hee, meneer de redacteur heeft U dit (filmpje onder) al eens gezien moeten we niet eens serieuzer naar de zaak gaan kijken. Of heeft U deze website al eens bekeken die feitelijk alles onderbouwd. Welke medewerk(st)er heeft de edele moed in de redactie vergadering op te staan voor een zorgvuldig onderzoek en de gewelds/angst vocabulair uit de bannen voor je buren medemens en kinderen

  https://www.youtube.com/watch?v=9eiMSA6Cn-w

 2. juanperro1979 schreef:

  En wat te zeggen over twitter en wikipedia die de aanslag weten te melden voordat t was gebeurd
  of de cover van the economist-the world in 2015 waar een cijferreeks 11 5 11 3 voor een schilderij dat in parijs hangt
  de cijfers zijn maar op 1 manier te rangschikken om op een datum te komen in dit jaar

 3. Analyze schreef:

  Zolang de meerderheid van de Europese en Amerikaanse bevolking in ‘hypnose’ verkeert blijven dit soort (occulte/rituele) bloedoffers plaatsvinden. Nu worden de mensen (een minderheid binnen een minderheid) die proberen uit te leggen wat er speelt en welke agenda(s) er daadwerkelijk achter zitten weggezet als ‘complotdenkers.’ Een pyromaan (lees politici) moet je geen aansteker/lucifer geven (lees mandaat)
  En ondertussen blijven dit soort elitevertegenwoordiger zoals deze Bilderberger brallen:
  http://www.nu.nl/internet/4169733/cda-leider-buma-wil-aivd-meer-bevoegdheden-geven.html
  En moeten we de klimaatonzin blijven geloven, terwijl moeder natuur toch een hele ander signaal afgeeft:
  http://www.msn.com/nl-nl/nieuws/nationaal/temperaturen-onder-het-vriespunt-gladde-ochtendspits/ar-BBnj4jx?li=AAazPsO&ocid=mailsignoutmd

  Als je in een restaurant zit wil je toch ook gewoon weten wat je bestelt en wat er in je eten zit? Of vreet je alles wat je voorgeschoteld krijgt? Iedereen moet bij zichzelf te raden gaan.

 4. Analyze schreef:

  Terugkomend op de klimaatverandering het is dus zeer duidelijk dat de welingevoerde elite weet dat het kouder wordt op met name het noordelijke halfrond ipv warmer.
  Pak daar agenda 2030, de klimaatconferentie en de in te voeren carbon tax en je weet dat bij het kouder worden mensen meer brandstoffen verbuiken met als gevolg meer CO2 uitstoot. Cui Bono, de natuur of de banksters?
  De aanslagen in Parijs hebben dus een angstvacuüm gecreëerd wat het rechtvaardigen van het invoeren van deze belastingen een stuk makkelijker maakt nog los van het TTIP verhaal.

 5. Analyze schreef:

  Een NGO als Urgenda, Greenpeace etc. zijn dus ‘schijnbewegingen’ van de elite om een ander beeld van de realiteit te projecteren en nog een keer geld binnen te harken van de onwetenden. Follow the money (zgn. partners), people (Samson Greenpeace) en actions (resultaten).

 6. PasOpRokenVoorkomtHersenspoeling schreef:

  OMG, dit filmpje had ik nooit gezien !
  Hoe komen ze hier mee weg?
  Lange Frans , tijd voor een nieuw liedje? Kamervragen 3 ?
  Lange Frans, lummel dat je er rond hangt. Kom eens in actie met echt goede vragen mbt Parijs, ipv gelul over Joris Demmink en koningshuis BS. Lange Frans,slome, kijk eens wat Myra (Talk2Myra) in haar YouTube filmpje’s ‘afscheid 1’ en ‘Afscheid 2’ zegt over de zaak Demmink. Myra is eindelijk wakker geworden.
  Nu jij ook WAKKER WORDEN bijgoochem ! Kamervragen over de inhoud van bovenstaande filmpje om mee te beginnen !!

  Of ben jij ook hardstikke controlled Fransie? Zal wel. Kan niet anders natuurlijk. Dan vraag ik me af wie jou opdraagt wat jij moet rappen. Opzitten en pootjes geven dat is wat je doet Fransie.

 7. Camera schreef:

  @PORVH Scherp hoor…

  Als mensen (YouTube, overheid)gaan censureren dan is er dus iets te verbergen, gelukkig is het filmpje nog in bezit omdat ik het gedownload heb, dus kan het aan de blogger opsturen.

  Het filmpje legt uit dat er geen bloed was bij de beschieting en dat de (liegende)Sky reporter ermee
  wegkomt dat er wel bloed op de straattegels ligt. De reportage van Skynews is in scene gezet en is aan te tonen met de geparkeerde auto’s, het is werkelijk waar.
  Hij zegt zelfs “the blood on the ground which has been put there to…” luister min 1.07 (hij verspreekt zich:-)
  In het filmpje dat offline gehaald is wordt uitgelegd dat er helemaal geen bloed was door de (z.g.n)schietpartij. Iedereen weet dat inmiddels en daarom is deze reportage zeer belangrijk.

  Hier nogmaals het filmpje door iemand anders uitgelegd….(voormalig gecontroleerde junglesurfer, maar maakt niet ui)

  https://www.youtube.com/watch?v=Z0lapn8IKPI

 8. Diewer schreef:

  Dank Camera en PORVH.. Ik kreeg het filmpje niet geopend inderdaad…

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten