Oproep aan Turkse moslim broeders en zusters na coup Erdogan

Filed in NIEUWS ANALYSES by on 22 juli 2016

turkese-president-erdoganNa alle commentaren op Facebook op mijn artikelen over de coup in Turkije wil ik al mijn Turkse moslim broeders en zusters oproepen dit artikel goed te lezen. Ik noem jullie mijn broeders en zusters, omdat wij mens zijn en niet omdat wij Turk, islamitisch of van welke kleur of ras dan ook zijn. De geprikkelde nationalistische gevoelens, zijn te vergelijken met de aangewakkerde emoties bij een internationaal voetbal toernooi. Mensen zijn bereid andere mensen in elkaar te slaan voor hun voetbalclub. De geprikkelde Ottomaanse trots is van vergelijkbare aard, maar dan nog een tikkeltje meer diepgeworteld. De grote fout die mensen maken, is dat we denken dat we een groot leider nodig hebben. De grote leider die ons grote rijk zal herstellen. Heeft u dan niet door dat rijken komen en gaan en dat dit alles meestal maar 1 belangrijk onuitwisbaar aspect in zich draagt? Elke rijk komt op en gaat; steeds onder wapen gekletter. Er vallen honderdduizenden en miljoenen doden. En dat alles omdat je dan kan zeggen dat je onder het Ottomaanse rijk leeft? Dat rijk wat dan islamitisch zal zijn en dus het geloof van de profetieën en hemelse belofte waarmaakt? Hoe kan een religie een God van liefde vertegenwoordigen als voor de vestiging van dat rijk miljoenen doden moeten vallen (dat geldt ook voor het christendom)? Wacht, ik hoor u denken: “Ja, maar de islam wordt bedreigd, dus we moeten terugslaan uit zelfverdediging!

Er zijn een paar zaken die we recht moeten zetten. Om te beginnen zitten er 2 aspecten in de aangewakkerde trots van vele Turken op dit moment. Het eerste is de historische trots van ‘wij waren ooit een groot Ottomaans rijk en zijn verdrongen door het christendom‘ en het tweede is ‘de koran bevat profetieën die waargemaakt zullen worden door Erdogan‘. In essentie zijn de twee aspecten eigenlijk samen te smelten. Het christendom was net zo bedoeld om bloed te vergieten, zoals nu de islam weer gebruikt wordt voor de volgende fase van bloedvergieten. Het wordt tijd om in te gaan zien dat religie en nationalistische trots gebruikt en aangewakkerd worden door de heersende elitaire klasse. Met hun geld zijn alle moskeeën gebouwd, waarbinnen de door hen opgeleide predikers uw denkwijze beïnvloedden. Met hun geld zijn politici opgeleid en naar voren geschoven, die u via hun media bespeelden met hun perceptiemanagement trucjes. Niemand schopt het ver binnen de politiek als daar niet diezelfde hand van de aristocratische elite achter zit.

De truc die nu toegepast is (en wordt) bij president Recep Tayyip Erdogan is een hele slimme en u tuint er met open ogen in. Erdogan is een pion van diezelfde elite. Waarschijnlijk is hij van hun faraonische elitaire bloedgroep. Waarschijnlijk mocht hij daarom zijn eigen paleis bouwen. Erdogan was ment to be. Kortom hij is van jongs af aan klaargestoomd voor de taak het Ottomaanse rijk te doen opleven. Fetullah Gülen heeft wereldwijd zijn invloed uitgeoefend. Moskeeën en leerscholen door geheel Europa zijn daarvan het resultaat. De Turkse invloedssfeer heeft zich in de afgelopen decennia ontwikkeld door jullie toedoen. Jullie hebben je verspreid over Europa en vermenigvuldigd. Complimenten daarvoor. Het Ottomaanse rijk hoeft daardoor alleen nog maar op te staan. Er leven voldoende Turken in Europa om geheel Europa binnen enkele dagen in te kunnen nemen, als men de wapens oppakt. Turkije heeft het sterkste leger van Europa. Jullie Turken weten dit waarschijnlijk donders goed. Dit was mogelijk al die tijd al heimelijk de agenda.

Om Europa in te kunnen nemen, moet er een gigantisch probleem in scene worden gezet. Ook daarin heeft Fetullah Gülen zijn rol vervuld. Hij en zijn pupil Erdogan zetten een ruzie in scene. Na enkele jaren werd er zelfs een coup in scene gezet. Erdogan heeft nu het alibi om hard op te treden en een dictatoriale macht naar zich toe te trekken. Jullie zien dit niet, omdat jullie verblind zijn door het ‘sterke leider’-syndroom. Mocht er nog een tweede couppoging komen, dan zal Erdogan zelfs nog meer reden hebben om nog harder op te treden. Ik voorspel dat er een alibi komt waarop Erdogan de grote zuivering die hij nu in Turkije doorvoert, in geheel Europa zal gaan voeren. Het positieve side effect is dat dit spel tussen hem en Gülen de elitaire agenda dient. Het zal een onmiddellijk einde betekenen van de seculiere islam en het zal Europa binnen no time veranderen in een islamitische staat. Dat is precies de agenda van de aristocratische faraonische elite. Zij willen de islamitische staat namelijk gebruiken voor een eindtijd armageddon. Wat ieder mens en iedere gelovige in de wereld zou moeten gaan zien, is dat religie slechts een tool is van de elite om mensen te motiveren, saamhorig te maken en zijn medemens te doden uit naam van God. Bloedvergieten is het enige doel dat zij hebben. En het ultieme bloedoffer wordt gerealiseerd door mensen die hun medemens afslachten.

Waarom spreek ik van de faraonische elite? Dat hele verhaal begint al bij de geschiedvervalsing in de oude geschriften. In dit artikel lichtte ik al toe hoe historische stamvaders als Abraham waarschijnlijk verbasteringen zijn voor farao’s. Archeologie laat zien dat bijvoorbeeld Abraham, farao Amenemeth I moet zijn geweest. In dit filmpje vindt u nog eens een samenvatting van hoe de oude farao-bloedlijnen verbonden blijken te zijn met de koningshuizen en met name het Britse.

Ook opmerkelijk is het dat we heden ten dage te maken hebben met een Jezuïeten orde die het Vaticaan runt. Gaan we binnenkort nog ontdekken dat deze ‘orde van Jezus’ eigenlijk een priesterorde is die daadwerkelijk trouw is aan de afstammelingen van Jezus? Als u diezelfde documentaire vanaf 1:32:25 uur bekijkt, ontdekt u dat Cleopatra eveneens een (Hebreeuwse) farao was die over Egypte regeerde. Cleopatra verwekte een kind met de Romeinse keizer Julius Caesar en volgens auteur Ralph Ellis zou Jezus de zoon van Cleopatra en Caesar zijn geweest met de eigenlijke naam Ptolemy XV en de bijnaam “Caesarion”. Cleopatra noemde zichzelf overigens de reïncarnatie van de maagdelijke godin Isis (zie ook de Red Bull). Komt die naam u bekent voor? En komt het u bekend voor dat Jezus uit een maagd geboren zou zijn? Gaat daar een lampje branden? Toen Caesar door de Romeinse senaat uitgeroepen werd tot God, was Jezus (Caesarion) dus feitelijk de zoon van God geboren uit een maagd (de maagd Maria volgens de Bijbel; waarmee Maria dus feitelijk naar Cleopatra refereert en dus de reïncarnatie van Isis zou zijn). Het vreemde Bijbelverhaal begint steeds duidelijker te worden. We snappen nu misschien ook waarom Jezus volgens de Bijbel claimde de zoon van God te zijn. Caesarion (Jezus) was immers de zoon van Caesar. Op 13 jarige leeftijd verklaarde zijn moeder hem zelfs koning der koningen. Toen Caesar zelf door zijn getrouwen werd dood gestoken, kwam Caesarion in een soort machtsvacuüm terecht. Dit herkennen we in de Bijbel, waar Jezus gehoond werd voor het feit dat hij claimde de zoon van God te zijn. Logisch, want er vond een machtswisseling plaats in Rome. Octavius, de geadopteerde zoon van Julius Caesar greep de macht in Rome. Na de dood van Caesar kreeg Cleopatra een relatie met Marcus Antonius, waarvan zij 3 kinderen kreeg, maar omdat Caesarion officieel nog steeds de wettige erfgenaam van Caesar was, vreesde Cleopatra voor zijn leven. Toen Octavius Egypte binnenviel (mogelijk opzoek naar de wettige erfgenaam Caesarion/Jezus), regelde Cleopatra een escape voor Caesarion. Ze zou hem naar India hebben gestuurd. Uiteindelijk zou Caesarion de Egyptische naam Isus aangenomen hebben. Dit zou ‘zoon van Isis’ betekend hebben. De naam Jezus zou dus wel eens kunnen komen van Isus. De naam is overigens terug gevonden op Egyptische hiërogliefen.

In 1878 werd in Rusland door schrijver en gerespecteerd journalist Nicolas Notovitch een boek gepubliceerd met de titel ‘Het onbekende leven van Jezus Christus‘. Notovich zou een reis hebben gemaakt naar het Himalaya gebergte in Noord India, waar hij een boeddhistisch klooster hoog in de bergen bezocht zou hebben. Een monnik zou hem oude boekrollen hebben laten zien van een leerling uit een ver verleden met de naam Isa (de Arabische naam voor Isus). De boekrollen beschrijven Isa als iemand die uit een mediterraans land afkomstig zou zijn en als tiener arriveerde. Notovich ontdekte dat de jaartelling van het verblijf van deze Isa overeenkomt met de periode dat Caesarion of Isus / Jezus vertrokken zou zijn. Vijftig jaar later werd het werk van Notovich geverifieerd door een Hindoestaanse monnik, die de boekrollen opnieuw bestudeerde en vertaalde. Nadat Isa leerde lezen, de Veda’s bestudeerde en geneeskunsten leerde, keerde hij terug naar Alexandrië in Egypte. Hij ging waarschijnlijk opzoek naar zijn moeder, maar vond haar niet. Zij leefde niet meer. Na 3 jaar ging hij opzoek naar zijn halfzus en zijn twee halfbroers (die Cleopatra van Marcus Antonius ontving). Deze hadden land geërfd in Syrië. Hier eindigt het spoor van Isus / Isa / Caesarion (Jezus). De twee Bijbelse discipelen van Jezus genaamd Jacobus en Thomas, zouden volgens de documentaire de twee halfbroers van Jezus zijn. Maria en Jozef uit de Bijbel zouden familie van Cleopatra zijn geweest die Caesarion (Jezus) adopteerden. Maria Magdalena zou de halfzus van Jezus zijn geweest (Maria, dochter van de zelfverklaarde reïncarnatie van de maagdelijke godin Isis, Cleopatra). Zowel Maria (de adoptiemoeder van Jezus) als Maria Magdalena (ook wel Maria Cleopatra en Celene genoemd) zouden aanwezig zijn geweest bij de Bijbelse (vermeende) kruisiging van Jezus.

Caesarion (Jezus) legde zijn halfzus (Maria Magdalena / Celene) uit dat hij zijn erfrecht op het Romeinse rijk zou terug heroveren op Octavius; niet met wapens, maar via de creatie van een nieuwe religie. Hij voorspelde het rijk te hernoemen tot het Heilige Romeinse rijk. In de Bijbel ontbreekt overigens opvallend genoeg 17 jaar aan historie over Jezus. Dit zou overeen kunnen komen met zijn periode in India en de zoektocht naar zijn familie daarop volgend. Vanaf 1:46:29 uur in de genoemde documentaire ziet u hoe gesteld wordt dat Jezus gedurende deze 17 jaar ook naar Engeland afgereisd zou zijn. In het Engelse plaatsje Cornwall wordt nog steeds beweerd dat Jezus daar ooit geweest zou zijn. De welgestelde Jozef (de Bijbelse vader van Jezus, maar eigenlijk zijn oom / pleegvader) zou naar Engeland zijn afgereisd op zoek naar tin (grondstof). Hij zou Jezus mee hebben genomen op zijn reis. De Kelten die op dat moment het gebied bewoonden beweerden dat zij afstammelingen waren van een ‘hoger wezen’. Zij geloofden ook in de onsterfelijkheid van de ziel. Zij zouden mogelijk de nieuwe religie van Caesarion (Jezus) aangenomen hebben.

De in 1947 bij Qumran aan de Westelijke Jordaanoever gevonden ‘Dode Zee-rollen’ zouden mogelijk toegeschreven kunnen worden aan Jezus en zijn volgelingen genaamd de Essenen. Een gewapende groepering leek in die tijd ook aanhanger te zijn van de leer van de Essenen. De documentaire stelt dat deze Sellicks (Engels, Nederlandse vertaling niet bekend) een militaristische groepering waren die nu voortbestaan onder het (politiek militair) Zionisme. De Bijbelse kruisiging zou geschiedvervalsing zijn en een truc om het volk te bekeren tot zijn nieuwe religie en Jezus zou zo de macht in de komende eeuwen over het Romeinse Rijk naar zich toe trekken op basis van deze nieuwe religie. Dit laatste wordt verklaard vanaf 1:51:30 uur in de documentaire.

Ook legt de documentaire (1:49:40 uur) uit hoe de bruiloft te Kana, die in de Bijbel beschreven wordt, waarschijnlijk de bruiloft was tussen Jezus en zijn halfzus Maria Magdalena / Celena (de dochter van Cleopatra, de zelf uitgeroepen reïncarnatie van de maagdelijke godin Isis). Nergens wordt in het Bijbelse verhaal namelijk genoemd op wiens bruiloft Jezus zo druk was met het in wijn omtoveren van vaten water. Waarschijnlijk is het Jezus vrouw Maria Magdalena (dochter van Isis / Cleopatra) die door hoog geplaatste vrijmetselaars afgebeeld werd op het Vrijheidsbeeld in New York. Beeldvergelijk tussen de gelaatsafdrukken op munten uit de tijd van Jezus waarop Maria Magdalena afgebeeld staat en het gezicht van het Vrijheidsbeeld , levert sterke overeenkomsten op. Ook is de vrouw van het Vrijheidsbeeld zwanger uitgebeeld. Dit zou er op duiden dat het nageslacht van Jezus over Amerika regeert. Het nageslacht van Jezus is dan – als deze gehele analyse klopt – het nageslacht van de Romeinse God Caesar en de Egyptische farao Cleopatra (de reïncarnatie van Isis).

In feite moeten we dan tot de conclusie komen dat het misschien wel niet zo ver gezocht is dat de aristocratie daadwerkelijk afstamt van de Egyptische farao-bloedlijnen. En als het waar is wat deze website beweert, dan zou ook president Obama erg veel weg hebben van farao Akhenaten. De website theeventchronicle.com geeft een uitgebreide samenvatting van hoe alle 44 Amerikaanse presidenten koninklijk / faraonisch bloed in hun aderen hebben stromen en uiteindelijk terug te herleiden zijn tot farao Amenemeth I. Wellicht begrijpt u als christen lezer nu waarom u elk gebed eindigt met ‘amen’. Dat is een verwijzing naar en verering van die stamvader, de Hebreeuwse farao ‘Amen’-emeth I, maar veel meer nog naar de zonnegod AmenRa.

We worden geregeerd door afstammelingen van ‘mensen’ die zichzelf als goden zagen; de farao’s. Waarschijnlijk zien zij zichzelf nog steeds als goden en zijn ze daadwerkelijke incarnaties in deze matrixwereld. Kortom waarschijnlijk zijn ze entiteiten die binnen deze matrixwereld een lichaam ingedaald zijn; een lichaam geboren uit de faraonische afstammingsbloedlijn. Deze entiteiten besturen deze matrix-wereld als een stal waarin zij de mensen zien als voedsel; energetisch voedsel. Om dat te begrijpen, is het nuttig om te begrijpen waarom sommige keizers zichzelf avatars noemden en bijvoorbeeld te begrijpen waarom Cleopatra zei dat ze de reïncarnatie van Isis was. Ook Keizer Constantijn zag zichzelf bijvoorbeeld als godheid en noemde zichzelf openlijk avatar (zie deze docu).

Het merk Red Bull refereert naar de rode stier (de gehoornde bol op het hoofd van ISIS), zijnde Saturnus. Overal om ons heen kunnen we ook de symboliek herkennen die deze aristocratische heersers tonen. Deze ‘mensen’ geloven zelf heilig in datgene wat u mogelijk nog wegwuift als compleet absurd en belachelijk. Deze met entiteiten uit een andere dimensie “bezielde” farao-afstammelingen, teren op de energie van de mensheid die ontstaat bij angst, ziekte en dood. Daarom streven zij niet naar vrede, maar zijn zij oorlogszuchtig en creëren zij middels het door in hun handen zijnde geldsysteem, overheden, religies en legers, steeds weer opnieuw onrust. Oorlogen, dood en verderf; dat is wat zijn bewust steeds weer creëren. Het gaat om de bloedoffers en de energetische waarde daarvan.

Als nu zou blijken dat ook de islam, net als het christendom, judaïsme en andere wereldreligies, een creatie is van deze zelfde faraonische club, dan wordt misschien duidelijk dat zij religie gecreëerd hebben en gebruiken voor deze agenda. Kijken we naar aanwezigheid van Saturnus symboliek in de islam, dan doet dat vermoeden dat diezelfde elitaire bloedlijnengroep achter de creatie ervan zit. Het is overigens zeker niet mijn bedoeling mensen van hun geloofsovertuiging af te brengen. Ik deel slechts mijn inzichten, zodat mensen hier weer hun eigen mening over kunnen vormen. Ik prikkel graag tot nadenken. Dat doe ik al jaren op het gebied van nieuwsanalyses en inmiddels ook breder. Met betrekking tot religie ben ik meerdere zaken gaan onderzoeken en kom tot inzichten die ik wil delen.

baälIk vroeg mij bijvoorbeeld af waar de naam Allah vandaan komt. Als je op Google zoekt op ‘encyclopedia of religion Allah’ dan krijg je frequent het antwoord dat Allah de pre-islamitische naam was voor de Babylonische god Bel. Babylon wordt beschouwd als een heidens rijk waarin sprake was van polytheïsme. Er werd in die tijd dus in meerdere goden geloofd. In dit heidense geloof was Allah de maangod die trouwde met de zongodin (Isis). Samen produceerden zij 3 dochters genaamd Al-Lat, Al-Uzza en Manat. De naam Bel dat een synoniem was voor de naam Allah in deze Babylonische tijd, is een verbastering voor Baäl. Wie is dan die Bel of Baäl in het Babylonische polytheïsme? De Egyptische religie is erg verwant met die van het oude Babylon. In de Egyptische religie was Horus de zoon van Isis en Osiris. Osiris is een andere naam voor het Griekse Kronos en beide zijn synoniem voor Saturnus. Dus zowel Bel, Baäl, Osiris, Kronos als Allah zijn in feite andere benamingen voor Saturnus. Mocht u dit kort door de bocht vinden, dan daag ik u uit de documentaire ‘Symbols of an Alian Sky’ van David Talbott te bekijken op YouTube en wat u ziet op de foto links boven te vergelijken met wat u waarneemt in deze documentaire. Op de foto links boven ziet u afbeeldingen uit (links) Babylonië (Mesopotamië) en (rechts) Egypte. Op de afbeelding ziet u links de representatie van de oude planetaire opstelling (zoals uitgelegd in ‘Symbols of an Alian Sky’) van Saturnus, Venus en Mars. De halve maan die u ziet zou de schoot (het vrouwelijke geslachtsdeel) van Isis moeten representeren. In feite zijn dit steeds mainstream interpretaties van de oude mythologische afbeeldingen. De documentaire legt uit dat deze mythologische afbeeldingen vooral representaties zijn van dat wat waargenomen werd vanaf de aarde aan de hemel. Het zijn rechtstreekse verwijzingen naar de toentertijd geldende centrale zon Saturnus en wat zichtbaar was in de lucht, zoals wij nu onze zon en maan zien.

saturnus_bull

Houden we er rekening mee dat het polytheïsme een mogelijke verwijzing is naar een tijd dat het druk was aan de hemel (vanuit het perspectief van de waarnemer van de aarde) en dat – in tegenstelling tot vandaag – in de tijd van Babylon meerdere planeten zichtbaar waren vanaf aarde, dan komt het idee van meerdere goden (polytheïsme) misschien minder gek voor dan nu. Dus als dat een tijd was waarin niet alleen de zon (overdag) en de maan (‘s nachts) goed zichtbaar waren vanaf aarde (zoals voor ons nu), maar er meerdere planeten (goden) voorbij kwamen, dan kun je je misschien voorstellen dat er meerdere goden vereerd werden. Ook kun je je misschien voorstellen dat toen op een zeker moment Saturnus (zie de docu ‘Symbols of an Alian Sky’), Venus en Mars (met achter Saturnus verscholen de planeet Jupiter) een vaste positie kregen en de drukke hemel van voorbij zoevende planeten veranderde in een vast patroon met Saturnus als de centrale ‘zon’, het polytheïsme werd veranderd in het monotheïsme waarbij Ra (Saturnus) tot belangrijkste God (planeet) verheven werd. Het wiel wat je ziet op deze afbeelding linksboven is het wiel dat zichtbaar was aan de lucht omdat mars zich voor Saturnus en Venus bevond en er tussen Venus en Saturnus plasma ontlading plaatsvond, waardoor je de bekende spaken van het wiel krijgt (oftewel de zonnestralen zoals op zovele afbeeldingen zichtbaar).

halvemaanDe halve maan en de ster zoals op de Islamitische vlag zichtbaar is, is dus eigenlijk een rechtstreekse verwijzing naar Saturnus. Of de interpretatie van de halve maan als zijnde ‘de schoot van Isis’ klopt, weet ik niet, maar dat zou in ieder geval een verklaring geven voor de originele naam van de terreurgroep Islamic State oftewel ISIS. Duidelijk is dat de ster refereert naar Saturnus en geen andere ster.

alziendoog_islamEen ander veel toegepast symbool in de islamitische wereld is het alziende oog. De meeste taxi’s in islamitische landen dragen het alziende oog als een vorm van bescherming. Waar verwijst dit alziende oog naar? Net zoals we konden constateren dat veel symboliek in de wereld verwijst naar de kubus of naar het hexagram of de davidster en al deze symbolen eigenlijk verwijzen naar de noordpool van Saturnus zoals waargenomen werd door ruimtesondes Cassini en Voyager, zo is het alziende oog een rechtstreekse verwijzing naar wat door deze ruimtesondes werd gefotografeerd op de zuidpool van Saturnus. Verbazingwekkend vindt u niet?

noordpool_saturnus3zuidpool_saturnus

Noordpool Saturnus                                        Zuidpool Saturnus

Al met al zouden we kunnen zeggen dat dus net als in de katholieke kerk de symboliek in de islam inderdaad verwijst naar Saturnus-verering. Dit is niet zo gek als we nog eens verder gaan zoeken en ontdekken dat de profeet Mohammed op zijn 25e met een uiterst rijke en invloedrijke katholieke non genaamd Khadija trouwde. Deze non was 15 jaar ouder dan de profeet (40 jaar), wat op zich een opmerkelijke keuze is voor een jongeman. Maar met name het feit dat zij een katholieke non was, mag opmerkelijk genoemd worden. De geruchten gaan dan ook dat het Vaticaan de islam gecreëerd zou hebben. Dat is natuurlijk nogal een statement, maar als we kijken naar de overeenkomstige Saturnus symboliek, is dat op zijn minst opmerkelijk te noemen. Een andere opmerkelijke constatering werd recentelijk gedaan toen een koran ontdekt werd die op perkament geschreven zou zijn dat ouder is dan de profeet Mohammed nu zou zijn (zie hier).

Als het zo is dat islam een creatie is van Rome, dan zou dat natuurlijk een behoorlijk shock effect in de islamitisch wereld kunnen geven, maar wees gerust, mijn stelling is dat alle religies door Rome gecreëerd zijn. Rome wordt namelijk (nog steeds) gerund door de zelfde oude Babylonische, faraonische bloedlijnen die toen de tent runden. Zij spelen al millennia baas over deze aarde. Zij gebruiken religie als mind/soul-control middel om de massa’s onder hun greep te houden en volkeren gecoördineerd tegen elkaar op te zetten.

Als we het spel van het oude Rome doortrekken naar de tegenwoordige tijd, is er niets nieuws onder de zon. De grootste loopjongen van het oude Romeinse (Babylonische) rijk is Amerika. Ook nu wordt opnieuw religie gebruikt om volkeren tegen elkaar op te zetten. Het moet voor de meeste mensen inmiddels toch wel duidelijk zijn dat ISIS een creatie is van de CIA en dat dit huurlingenleger onder de vlag van de islam een wereldwijde oorlog aan het ontketenen is. Het is de oude Babylonische Saturnus cult die vanuit Rome en haar vazalstaten wereldwijd dood en verderf aan het zaaien is onder de dekmantel van haar zelfgeschapen religies, waarin zij mensen tegen elkaar opzetten zodat zij elkaar afslachten. Met welk doel? Dat is een heel verhaal, maar in feite vereren zij Lucifer, Saturnus, de godheid van deze matrixrealiteit en deze godheid wil bloed zien. Slachtoffers maken is dus voor deze groep een groot goed. Dood en verderf zaaien dus. Zij gebruiken de religieuze profetieën als scripts in de tijdlijn van deze matrix. Wij bevinden ons in een zielengevangenis die bedoeld is om de scheppende kracht van de ziel te oogsten via angst, dood en verderf. Dat is de missie van deze oud Babylonische, Egyptische cult die ik de Saturnus cult noem, omdat we de Saturnus verering overal in terugvinden.

De huidige situatie in Turkije is dus niets anders dan een gevolg van het script dat al duizenden jaren vaststaat. De religieuze scripts (profetieën) zijn geen miraculeuze vervulling van een goddelijke voorspelling. Zij zijn het resultaat van een kunstmatige intelligentie die deze matrix illusie aanstuurt. Het is als de regels van de software van een computer game. De regels liggen vast, alleen voor de spelers in de game lijkt het alsof alles spontaan, random en chronologisch verloopt. U wordt in de maling genomen door de politieke leiders. Uw ogen worden vanaf uw geboorte dicht gesmeerd middels programmering en conditionering. Dat zeg ik niet specifiek tegen mijn Turkse broeders en zusters, maar tegen al mijn broeders en zusters. Want wij zijn allen zielen afgedaald in lichamen binnen deze 3 dimensionale 5 zintuigelijke belevingswereld. De gate keepers van deze (sur)realiteit zijn de heren aan de top van overheden en religies. Het echte ontwaken dat de mensheid zou moeten doen, is de ontwaking voor de grip op haar ziel. Laat u niet via religieuze overtuiging of nationalistische trots gebruiken om andere zielen aan te vallen. Laat u niet aanzetten tot bloedvergieten. Laat u niet aanzetten tot onderlinge haat; tegen niemand van welke geloofsovertuiging dan ook. De enige echte geloofsovertuiging die u nodig heeft is dat geen enkele religie of God een echte religie of God kan vertegenwoordigen als daarbij het wapen gehanteerd moet worden of bloed vloeit. Dat zijn namelijk de bloedoffers voor de bouwer van deze zielengevangenis. De echte ontwaking vindt plaats als u uw ziel niet weggeeft aan religie, overheden of andere instituten. U bent uw ziel en dat is de enige religie die u nodig heeft. U gaat niet verloren door een externe macht en u heeft geen verlossing nodig door een externe kracht. Begraaf de strijdbijl en laat u niet aanzetten tot oorlogsgeweld in de komende jaren.

Gedeeld 741

Tags: , , , , , , , ,

About the Author ()

Comments (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. PasOpRokenVoorkomtHersenspoeling schreef:

  De Fransen zijn over het algemeen slecht in de Engelse taal, dus die zijn niet goed in staat om de waarheid te achterhalen want de Franse alternatieve media is volledig controlled.
  Wat opmerkelijk is, is dat de Franse mainstream media zoals msn.france geregeld naar RT verwijzen.
  Dus er is hier in Frankrijk een bijzondere vorm van perceptie management aan de gang.
  Zodat nu veel Fransen weten dat er van alles niet klopt in de mainstream media,maar WAT er precies niet klopt daar komen ze natuurlijk nooit achter als ze het met RT moeten doen.

  Hoe goed de gemiddelde Turk de engelse taal machtig is weet ik niet, maar voor de goed opgeleide Turken (en Nederlanders) plaats ik de volgende video.
  https://www.youtube.com/watch?v=9EXgTAzCNtU

 2. PasOpRokenVoorkomtHersenspoeling schreef:

  En misschien deze Jewish,Simple English,English en de Pytagoriaanse gematria abracadabra voor u , of u anderzins gaan te ver, kijken u in elk geval dan graag wel even bij 4:01.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten