Poetin legt VN uit hoe VS Islamic State creëerde

Filed in NIEUWS ANALYSES by on 3 oktober 2015

poetin_VNAfgelopen woensdag sprak president Vladimir Poetin de Verenigde Naties toe. Zijn speech vindt u hieronder. Vanaf ongeveer 8:40 min. begint hij uit te leggen hoe Amerika zelf de terreurgroep ISIS of Islamic State schiep. Nu zullen velen misschien denken: “Ach Poetin, dat is die president van dat grote slechte Rusland dat de oorlog in Oekraïne startte en dat de Krim inpikte. Die verschrikkelijke tiran kunnen we toch niet meer serieus nemen.” Als u zo denkt heeft u misschien iets te veel naar de propaganda van de staatstelevisie of andere Main Stream Media gekeken. Verdiept u zich serieus in wat er echt gebeurd is, dan komt u er achter dat u vooral propaganda leugens voorgeschoteld krijgt en dat president Poetin tot nu toe niet zoveel onzin verkondigd heeft. Poetin legt in onderstaande speech uit dat Amerika zich arrogant opstelt ten opzichte van de Verenigde Naties en op eigen houtje opereert. Ook legt hij uit dat het Westen zelf ISIS in het leven riep en dat Rusland zich nu genoodzaakt voelt om troepen te sturen naar Irak en Syrië. Ook zegt hij dat het een enorme vergissing is van het Westen om niet met Syrië samen te werken in de strijd tegen ISIS, maar in feite legt hij indirect de logica achter deze keuze uit, omdat het Westen deze groepering zelf in het zadel geholpen heeft. De vermeende strijd van het Westen tegen ISIS is in dat licht beschouwd ook compleet onlogisch en dus waarschijnlijk je reinste propaganda kolder. Waarom zou je een groep bestrijden die je zelf geschapen hebt? Het moge duidelijk zijn dat het Westen niet tegen ISIS strijdt, maar dat de oorlog in Syrië slechts een alibi is om deze groepering te kunnen laten groeien. Het prachtige side effect (of misschien wel hoofddoel) is dat Europa overspoeld wordt met vluchtelingen. Dat dit wel eens het ‘ISIS-paard van Troje‘ zou kunnen zijn lijkt redelijk voor de hand liggend.

Rusland en China zijn zich inmiddels actief met de strijd in Syrië aan het bemoeien. Van Amerika, Europa en Israël wisten we dat al. We kunnen dus wel stellen dat zich in Syrië een heuse wereldoorlog aan het ontketenen is. Het strijdtoneel beperkt zich dan wellicht ogenschijnlijk tot Syrië en Oekraïne, maar dat is slechts en alleen het beperkte beeld dat we krijgen als gevolg van beperkte verslaggeving van de Main Stream Media. Toch lijkt het erop dat Syrië slechts een alibi vormt tot wereldwijde (door ISIS gecreëerde) chaos. Rusland ontspringt de dans van de dreigende terreur op eigen bodem overigens zelf niet, want al sinds jaar en dag heeft Rusland zelf ook problemen met Tsjetsjenen en onder de Islamitische vlag opererend terreur. Dat ook daar waarschijnlijk een Westerse geldstroom achter zit, zul je in de Westerse media niet horen. Ook China heeft te maken met terreur onder islamitische vlag namelijk van de Uighurs. Gaat u er maar van uit dat de over gewaaide Ebola hype – u weet wel, die levensgevaarlijke epidemie waarvoor heel veel mensen flink gedoneerd hebben aan giro 555 en waar we nooit meer iets over gehoord hebben – heimelijk draaide om iets heel anders. Wonderlijk was het dat Ebola juist voorkwam in die landen in Afrika waar China miljarden in geïnvesteerd had (zie hier). Ebola diende als het masker voor een Westerse imperialistische oorlogsdaad in Afrika. De wereldwijde krachtmeting tussen het Westen en het Oosten is overal voelbaar. Je moet alleen door de verhullende propagandaleugens van de media heen kunnen prikken. Er is een grote krachtmeting tussen West en Oost gaande en ondertussen wordt het ‘ISIS-paard van Troje’ gebouwd en Europa binnen gereden. En dat is waarschijnlijk het echte doel, namelijk om wereldwijd binnen de landsgrenzen van alle landen die zich in het Midden Oosten op het strijdtoneel tegen ISIS lijken te keren een helse terreur tegen het gepeupel te ontketenen. Dan zal er als gevolg van die dan ontstane situatie van moord, doodslag, verkrachtingen, onthoofdingen en nog meer gruwel, totale paniek en chaos meester maken van het volk en zal er een roep om een krachtige gezamenlijk optreden vanuit de VN komen. Dan kan die wereldregering zich eindelijk legitiem en definitief vestigen.

Bovenstaande is heel in het kort samengevat mijn visie op het spel wat zich op het wereldwijde schaakbord afspeelt. Het lijkt er in de ogen van velen die door de propaganda van de Westerse media heen prikken wellicht op dat het Westen de ‘bad guy’ is en Poetin de ‘good guy’, maar in mijn optiek zijn alle partijen gecontroleerd en wordt dit spel gecoördineerd door de hier veel besproken Saturnus cult die uit is op bloedvergieten en wereldheerschappij. Dat bloedvergieten dient een hoger doel, maar dat laat ik in dit artikel even buiten beschouwing. Alle oorlogen worden volgens een vooraf vaststaand script uitgevoerd. Dat klinkt misschien bizar, maar ik daag u uit zich te gaan verdiepen. Het werkelijke doel is het offeren van mensenlevens voor de heerser van deze Saturnus matrix, namelijk de god van de door de paus reeds heimelijk geïntroduceerde wereldreligie: Lucifer.

Bron linkvermeldingen: Thedailybeats.comDebka

Gedeeld 3K

Tags: , , , , , ,

About the Author ()

Comments (20)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Freeman schreef:

  http://xandernieuws.punt.nl/content/2015/10/Rusland-doet-in-3-dagen-wat-het-Westen-3-jaar-niet-wilde-doen-ISIS-verjagen.. Wat Rusland in 3 dagen doet, kon het Westen niet in 3 jaar tijd, eens afwachten hoelang het zal duren voordat de betaalde ISIS-acteur-terroristen het sein krijgen om al dan niet in -scene- gezette aanslagen te plegen.

 2. ZerotheHero schreef:

  Nope, doesn’t get anymore real then this. Ik ben het alleen niet eens met de conclusie dat de paus een luciferiaanse wereldreligie gaat voortbrengen. Hij is onderdeel van een stap naar het werkelijke einddoel wat een wereldorde is onder Jezus(yahweh).

  http://redefininggod.com/2015/10/globalist-prophecy-watch-the-antichrists-great-deception-christs-greater-deception-and-ted-cruz/

  “(Addendum 2 – 2 October 2015)

  > The Step 2 propaganda team is what I call “Team Antichrist.” They are tasked with preparing the way for the second leader the globalists will introduce. The most prominent members of Team Antichrist are, of course, the Vatican, Pope Francis, and the Jesuits, which is why they’ve been so busy promoting UFOs and aliens…

  The Vatican is preparing to introduce the Anunnaki to us

  Why are the Rockefellers and the Jesuits guiding the UFO Disclosure Movement?

  The Vatican intends to proclaim the leader who shows up with the UFOs as the returning Christ. And that leader will later turn out to be the Antichrist.

  Also on Team Antichrist are many prominent protestant televangelists who are preparing their flocks to merge with Catholicism, Islam and Judaism. This is the “uniting of the People of the Book” I talked about in “Obama and the 2nd Coming,” and it is being done by such well-known names as…”

  Even verderop wijst Ken iets opmerkelijks aan:

  “Getting back to Larry Huch, he also relentlessly preaches on the need to “break down the wall” between Christians and Jews: “For the Messiah to return — in order for the Messiah to return — the wall between Jew and Christians has to come down. It has to — the one New Man…“ Here he is speaking on the subject again (as well as revealing that his parents were both Jews)…
  huch2
  …Also note the Saturnian ring integrated into his ministry’s logo”

  Mensen zijn ondertussen gewend om alles aan satanisme/luciferianisme te wijden, dus dan kun je wellicht denken jezus en yahweh zijn toch een beter alternatief dan Lucifer? Yahweh blijft zoals Martin vaak uitlegt een “god” van een religie gebaseerd op bloedoffers. Jezus is een verzonnen personage. Tevens betekent dat niet dat lucifer uit de picture is, want het draait niet om lucifer of yahweh op zichzelf, maar meer de dualistische spiritualiteit axis waarmee ze mensen spiritueel denken te kunnen vangen. Zie het zo, ze creeeren wat “slecht” is en denken dan te kunnen bepalen wat “goed” is. In hun ogen natuurlijk en als de nwo er eenmaal is en er geen dissidenten meer zijn hebben ze vrij spel voor wat dan ook. De mooie retoriek erom heen is pure pr praat. Voor de rest top artikel. Als ik net een kijkje op zerohedge neem dan is de propaganda flink opgeschroefd. Ik heb het gevoel dat ww3 dichtbij is en de economische crisis die ervoor of achterna komt ook. Verspreid het voort en onthul de plannen als in dit artikel en mijn reactie daarop omschreven. De BRICS “revolutie” is live gegaan.

 3. leeuw schreef:

  Denken ze echt dat wij al die NWO onzin zullen slikken?
  Eerst de Europa in de WOll storten door een derde rijk te willen stichten en nu hebben wij er eentje genaamt de EU zodat er onderling geen heibell meer zouden hebben en zie wat het gebracht heeft? En denken ze dat wij nu op een grotere onzin zitten te wachten? Hoe wilen ze dat promoten?

 4. ZerotheHero schreef:

  http://redefininggod.com/the-rockefeller-plan-for-the-brics-new-world-order-in-their-own-words/

  “It is really very simple: the Illuminati built a rabbit trap (in the BRICS alliance) that looks like a nice, safe hole to hide from danger. Now they are beating the bushes (with the Western powers) to drive the rabbits toward the trap.<<<

  Clearly, the globalists took into account “the aspirations of peoples all over the globe… to emerge rapidly and conclusively from the era of colonialism” in their planning of the NWO. It is for this reason that the BRICS alliance was formed and the NWO was designed in a multipolar fashion. They want the oppressed peoples of the world to join together and see themselves beating the West. And they want them to believe that the Illuminati’s multipolar New World Order represents their final victory over oppression and ascension to equality, when it is actually just the beginning of a new phase of subjugation and their fall into equality as global serfs."

  Zo dus.

 5. Rijk schreef:

  Goeie uitleg en ik geloof ook dat het zo in elkaar steekt. Vooral dat laatste over de god van deze wereld maakt de uitleg compleet.

  Wat betreft de New World Order, de achtste “koning” of wereldmacht het volgende ( sorry voor de Bijbeltekst ) :

  . . . En er zijn zeven koningen: vijf zijn gevallen, één is er, de andere is nog niet gekomen, maar als hij gekomen is, moet hij een korte tijd blijven. En het wilde beest dat was maar niet is, is ook zelf een achtste [koning], maar spruit voort uit de zeven, en het gaat de vernietiging tegemoet. Openbaring 17:10, 11

 6. Rijk schreef:

  Vijf zijn er gevallen: Egypte, Assyrië, Babylon, Medo-Perzië, Griekenland.

  Eén is er: Rome

  De andere is nog niet gekomen: Engeland-Amerika.

  Is zelf ook een achtste, maar spruit voort uit de zeven: New World Order.

 7. Freeman schreef:

  De BRICS-coalitie en alliantie zal het Westen tot een confrontatie dwingen, het moet zo lijken alsof het Westen niet wil in eerste instantie en er voorlopig gezocht wordt na een diplomatieke oplossing. Dus ze gaan het omdraaien, Putin is slecht en een leugenaar en wij moeten hem stoppen en dan zullen zij hun oorlogspropaganda aan de praat krijgen meer dan ze nu al doen en dat dan wereldkundig maken dat er geen andere optie is dan om de BRICS-coalitie (het gevaar) te moeten stoppen en dat zal gaan zorgen voor panische angst wereldwijd over datgene wat de consequenties en de gevolgen zijn van WW3.

  Het is inderdaad dat de V.N. (volgens script) zullen falen hun wereld orde (bouw aan de toren van Babel) “volledig” op te tuigen, zij zullen vrede en veiligheid uitroepen en dan zal de instorting van hun mondiale “luciferische world-order” een feit gaan zijn. De broederschap van de zwarte zon heeft altijd in de “moderne tijd” het symbolische masker gedragen van de zon die we kennen. In feite zijn zij niet de Broederschap van de Zondag, maar van de Zaterdag, van Saturnus/Sabbat. De V.N. zal net zolang bestaan totdat ze haar werk volledig heeft voltooid, namelijk zorgen voor met name de totale afbraak van het Christendom.

  Het Vaticaan heeft de V.N. altijd als een contructie (vervangend rijk met de Paus als hoofd) gezien van Gods uitdrukking van zijn Koninkrijk. De bedoeling is geweest van het Vaticaan -de zogenaamde aanbidders van Lucifer- om Jezus gelijk te stellen met alle zonnegod-heden, wat het ook is, maar al die zonnegod-heden zijn feitelijk agenten van de Black-son. Het Vaticaan (Moederkerk) als moeder van al haar dochters (Christelijke kerken die aan haar gelieerd zijn) en met haar militaire “blinde” arm en Morgenster/venus/Vrijdag (die zij als moeder heeft gebaard) zullen vallen en dan zal de zetel van de Saturnus-aanbidding verplaatst worden van Mekka (wanneer Iran het werk heeft voltooid om het Babylon aan de rode zee van haar pracht te beroven en haar zal onder doen gaan) naar Jeruzalem.

 8. Freeman schreef:

  Dan zal de Orde en Broederschap van Saturnus de geschiedenis volledig wissen en elke verdenking die men op zich zou kunnen laden, vernietigen, alle symboliek die er ook maar is die verwijst in de richting van hun Cult, zal worden vernietigd, alle sporen daarvan zal worden weggewist.

 9. boterbloem schreef:

  Poetin legt uit ..
  Hoe VS.. Islamic State Creëerde .

  WIJ met onze innerlijke krachten kunnen Co creëren .
  Wij kunnen ons individueel afvragen ; Kiezen wij hun NWO hoofdweg die ze uit willen lijnen .
  Of kiezen wij ons innerlijke goddelijke pad
  Gaan we bij onszelf naar binnen in Mindfulness
  Vrede hebben in vloeibare gedachten zonder Angst .
  Ga naar binnen in jezelf en vindt daar je innerlijke Rust.
  Blijf die negatieve entiteiten niet voeden in je hoofd.
  Hier wat tools ;

  http://www.wakingtimes.com/2011/12/27/100-ways-to-become-more-conscious-how-to-raise-your-consciousness/

  Ralph Smart heeft ons nog wat uit te leggen over the Global Conspiracy ,
  and finding the freedom within ;

  https://www.youtube.com/watch?v=K_PBNHIh1D0

  Geniet allen van deze mooie zonnige Oktober herfst dag / Have some Fun.

 10. Peter75 schreef:

  En als het huidige plan van Amerika mislukt hebben ze als back-up Iran (voorheen het as van het kwaad) die sinds kort weer van Amerika verder mag het het ontwikkelen van kernenergie (kernbom).

  Europa heeft geen eigen kernwapens, dus ook niets om de nucleaire vrede te behouden.

  Een paar atoombommen op Europa zal Amerika er niet toe bewegen de in Europa gestationeerde kernraketten te gebruiken in verband met represailles…

  De Amerikaanse media zal dan wel een reden vinden dat het allemaal aan Europa zelf te wijten was..

 11. ZerotheHero schreef:

  Die Ralph Smart zegt niks, maar dan ook niks concreets over “the global conspiracy”. Ik vertrouw die Ralph niet en ben ook een goed filmpje van iemand over hem tegen gekomen:

  https://www.youtube.com/watch?v=amYOq-86TSc

  In mijn ogen is hij net als alle andere New Age hersenspoelers, een charlatan dus. Wat jij hier probeert te verkopen is kwakzalverij gehuld in spirituele grootspraak. Je hebt jezelf, al dan misschien niet bewust, laten hersenspoelen met cognitief dissonante denkpatronen. Het is allemaal gebakken lucht. Je haalt continu initiatieven en mensen aan die allemaal verdacht zijn en als daar dan op gewezen wordt dan zijn mensen “negatief” of “oordelen” ze, dus dat maakt hun info opeens niet waar? Zoals ik al is eerder heb gezegd je hebt jezelf (on)bewust aangeleerd ALLES te relativeren, wat niet in je lieve leuke mooie plaatje past, dus in weze je vermogen tot kritisch denken mank gemaakt. Je valt hook line and sinker voor de new age praat wat gewoon OCCULTE leer is verstopt in mooie woorden. Ware woorden zijn niet altijd mooi en mooie woorden zijn niet altijd waar.

  http://www.conspiracyarchive.com/NewAge/new_age_beliefs.htm

  “New Age Concepts Contributing to the Cultural Shift
  1. Monism
  A concept of the universe that all is one. The universe is composed of a common essence, which also connects and binds all things together. All truth becomes relative to your frame of reference and God is relegated to a mere conceptual expression of matter/energy or time/space. Monism provides the philosophical framework for the agnostic religions of the East, such as Buddhism and Taoism, but is also shared by the neopaganism of the West. Two of the most popular implications of Monism are Nihilism (all is nothing) and Universalism (all paths lead to “God”).

  2. Relativism
  A belief that all truth, knowledge, and laws are relative to particular perceptions or situations and do not carry universal authority. Claims William Hurt, in the movie Altered States, “I have seen the other side and I have found that the only absolute truth is that there is no absolute truth.” One of the offshoots of relativism is the Hindu concept of maya which holds that all matter is ultimately illusory – a trick of the imagination. As the Beatles line goes, “Strawberry fields, nothing is real, and nothing to get hung about; Strawberry fields forever.”

  3. Pantheism
  The concept that all is one, expressed as deity. Each element of that one is as much a part of god and therefore as inherently divine as the whole. As Shirley MacLaine put it, “I’m God! I’m God!” Polytheism is often a natural outgrowth of pantheism as this deity is expressed in various elemental manifestations. Pantheism is most often associated with Hinduism, but is also found in many other earth-based pagan religions.

  4. Enlightenment
  The moment of self-awareness when an individual fully “recognizes” personal identification with the universe; that he/she is indeed fully divine. Also known as self-realization or actualization, this experience of personal infinity often follows a process of indoctrination, mind-altering drugs and/ or psychic techniques that are designed to dismantle the rationale and foster a working dependence on intuition. LSD probably did more for the spread of this phenomenon in the 60s than all of the gurus put together, but not without their influence.

  5. Gnosticism
  An ancient heresy denounced by the early church that has re-emerged and now heavily influences the New Age Movement. Simply stated, Gnosticism is the Serpent’s lie. Prominent features today are the spark of divinity within all living creatures; a mystical fall from the tree of life and gradual re-ascension through the mastery of special knowledge; initiation and guidance to that inner truth through the serpent’s wisdom; periodic appearance of messianic guidance; and the vilification of the Creator. The Gnostic Institute of Anthropology advertises: “Man know thyself, and thou wilt know the Gods of the Universe” Contemporary examples are Freemasonry, Rosicrucianism, Sufism, and Cabalism. (For an extensive Christian critique of post-modernist gnosticism in the New Age Movement, please see Spirit Wars, by Dr. Peter Jones.)”

  De mensen waar je je zogenaamd van denkt weg te bewegen:

  “Wij kunnen ons individueel afvragen ; Kiezen wij hun NWO hoofdweg die ze uit willen lijnen .
  Of kiezen wij ons innerlijke goddelijke pad”

  hebben je zo zwaar beetgenomen dat het voor iedereen die de waarheid van de wereld snapt overduidelijk is hoe ironisch en hypocriet die zin is. You are preaching the very same occult teachings practiced by your overlords.

  http://redefininggod.com/real-solutions/

  “Can you think of anyone who might benefit from teaching people to “relax and wait for Ascension; it’ll come before the New World Order imprisons you”? Since such a mantra turns aware people who could offer resistance to the NWO into passive observers, the NWO-builders benefit from it, do they not? Using the propaganda principle of “no matter how big the lie, repeat it often enough and the masses will regard it as truth,” the New Age Mind-F*cking Division of the Establishment has been endlessly repeating the Ascension lie for decades. And many people seeking hope have embraced it. Unfortunately, fairy tales and false hope are easy to sell; personal responsibility and the need to take action aren’t as naturally appealing.

  Let me put it plainly: there are no leaders, organizations, aliens, or metaphysical events coming to save you (although the “elite” will present you with counterfeits of these things to lure you into the NWO). If you want to be saved, you must stand on your own two feet and do it yourself.”

  Nu zal ik wel weer niet “aardig” zijn, maar ik bied je een grote gunst aan. Zachte woorden helpen hier niet meer, aangezien ik daarmee je alleen maar zal bevestigen in je ontkenning. Op deze manier confronteer ik je met je emotionele kern, dat wat die new age onzin je alleen maar beter heeft leren ontwijken. Je gaat mij niet wijsmaken dat je hier geen moeite mee hebt en dan vraag ik me af waar al die tijd die je steekt in spirituele zaken dan goed voor is, aangezien het op geen manier je emotionele reservering versterkt heeft(wat mogelijk is door te leren van negatieve emoties, door te ervaren, dig?). Al die ideeen, “ik ben goed zoals ik ben”, “iedere mening is gelijk”, “oordelen is slecht”, zijn zwart witte ongenuanceerde new agey drogredenen. Niet elke mening is gelijk, want de mening die dichter bij de waarheid zit is beter. Vertellen we pedofielen dat ze goed zijn zoals ze zijn? Er bestaat iets als concrete zelf verbetering. Oordelen is niet slecht wanneer het eerlijk, inhoudelijk en gerechtvaardigd is. Dat betekent niet dat je minderwaardig bent, maar verantwoordelijk. En bestempel dit alsjeblieft niet als dat ik je probeer te “ontmoedigen”, want dat is gewoon weer een stroman drogreden. Het enige wat ik probeer is je ideeen inhoudelijk te ontkrachten.

  De trend in de new age is dat je “verlicht” wordt door te ontaarden. Wegstappen van de natuur en logica. Ik zeg dat je juist geaard moet zijn, aangezien je door te ontaarden het allemaal moeilijker voor jezelf maakt. Daarom zal ik bijvoorbeeld nooit veganistisch worden, omdat een mens dat van nature niet kan. Het is hetzelfde idee met geweld. Als mensen denken dat het wijs is niet zelfverdediging te beoefenen uit het oogpunt van pacifisme, want dat is spiritueler, dan lach ik ze keihard uit. Iedereen is ooit alleen en wanneer dan de dag komt dat je geconfronteerd wordt met iemand die je leven bedreigd(en die kans wordt alleen maar groter in de toekomst) dan had je wijs en slim genoeg kunnen zijn om je je er op voorbereid te hebben. Want er wordt hier veel gesproken over niet in angst zitten, maar wat is de beste manier? Door VOORBEREID te zijn. Hoe zelfstandiger je bent hoe minder bang je bent, want je kan oplossingen bieden aan jezelf. Spiritualiteit is er voor je perceptie van de dood. Spiritualiteit zal geen vis voor je vangen. Als je echt “verlicht” bent laat jezelf dan sterven.

  https://www.youtube.com/watch?v=tA3ItiGX5Q4

 12. Martin Vrijland schreef:

  Het is nuttig om te doorzien dat Poetin niet eerder ingegrepen heeft in Syrië en dat nu goed getimed lijkt te doen: Het geeft namelijk een extra impuls aan de vluchtelingenstroom.

 13. boterbloem schreef:

  Film frachment hierboven 2012 tsunami in Himalaya ,, Scene ,, ( in scene gezet )
  Door Wie ?

  About Ralph Smart ( ,,WIE ,, is het die hem in kwaad daglicht wil plaatsen ?)

  ZeroTHEhero misschien ook wat aan te merken op het onderstaande ;

  Neem de tijd om dit even tot je te nemen ;

  http://www.pateo.nl/PDF/InleidingInDeWetenschap.pdf

  Ben jij zelf in contact met de Ether wereld, of Tussenwereld of de Schaduwwereld ?

 14. dharmakaya schreef:

  Slik… dat heb je mooi gezegd. Absoluut mee eens!

 15. Freeman schreef:

  De (b)ron van het uitgestrekte universum zijn de Archonten, in hen is lichtkracht, maar ook vanwege hun duisternis in hen, zijn zij schemerlingen, hun universum is opgebouwd uit licht en duisternis, het is het schemerrijk, de illusionaire-matrix-werkelijkheid. Buiten hun matrix-werkelijkheid is er enkel licht (tweevoudig, mannelijk en vrouwelijk) uit die wereld komen wij vandaan en we zijn in deze matrix omdat onze moeder zonder (door de wil van de Bronloze-Bron overigens) instemming van haar mannelijke-lichtkern een Archont schiep. Het licht in ons, onze essentie (verbonden via kwantumverstrengeling) met de werelden van licht buiten de voor ons zichtbare universum kan een “lichtlichaam” weven door vanuit onze-intrinsieke-essentie-natuur de “lichtmens” in deze schemerrealiteit te openbaren, waardoor het licht die in het schemer-sterrenstof zit, die van onze moeder is, kan worden gebruikt om het lichtlichaam te weven. (het terugkeren richting de lichtwereld, onze Bron en thuis, de devolutie mogelijk te maken). Het uit-rollen is van boven naar beneden (de Evolutie-het verstoffelijken, het op-rollen is van beneden naar boven (de devolutie-ontdoen van wat men niet is, het afleren wat ons hier bindt)

 16. leeuw schreef:

  ZerotheHero zegt:

  4 oktober 2015 om 14:26
  Bedoelt dat new age meer met hun energie aan hun bovenkant van hun lichaam aan het werken zijn en dat ze het kontact met de werkelijkehid kwijt zijn.
  Inderdaad dat klopt. Maar er zijn erbij die wel nog normaal kunnen denken en doen. Die nog wel alles om hun hene zien zoals het werkelijk is.
  Wie niet goed geaard is en alleen maar mediteren en die dus los raken daardoor van de aarde is me verteld dat deze mensen hun benen minder goed funkioneren in hun volgende leven omdat alle energien van hen aan de bovenkant van hun lichaam is gaan zitten. .
  Wat hier van waar is? Maar het verbaast me niet.

 17. Nexus schreef:

  Ben ik het niet mee eens. De Amerikanen bombarderen dorpen en steden, de Russen alleen locaties van jihadisten. Daar waar gebombardeerd wordt worden van tevoren meldingen gestrooid. Putin pakt de oorzaak van de vluchtelingenstroom aan.

  Probeer wat licht te zien in de duisternis. Is belangrijk.

 18. Freeman schreef:

  Denk ook dat de Amerikanen daarmee doorgaan om de vluchtelingenstroom gaande te houden. Dus die vluchtelingenstroom die zal gaande weg deze oorlog nog beter op stoom komen.. https://www.youtube.com/watch?v=K_YHGgbGNsc..

  Het zal moeten uitlopen tot een (goed gecoordineerde) militaire-conflict in het hele Midden-Oosten tussen V.S. en EU tegen Rusland en China en dat conflict moet gaan culmineren in Israel, waarbij wereldwijd de economie zal gaan crashen en overal opstanden zullen uitbreken. (the global-eindgame van de Kabal).

  https://www.youtube.com/watch?v=2UGkXaRpaUM..
  https://www.youtube.com/watch?v=RLdjSuKJAC8..

 19. ZerotheHero schreef:

  http://www.zerohedge.com/news/2015-10-02/theyre-hopping-mad-us-and-saudi-arabia-russian-strikes-syria-spark-epic-western-medi


  Iran’s Foreign Ministry welcomed Russia’s military intervention in Syria on Thursday, saying it was the right step to fight terrorism and a move toward bringing stability to the region.

  “Fighting terrorism effectively requires a strong and serious will and has to be based on cooperation with the governments of Iraq and Syria,” Marzieh Afkham, spokeswoman for the ministry, said according to Iranian media reports.

  Ibrahim al-Amin, a Lebanese commentator and newspaper editor close to Hezbollah and Iran, said Moscow essentially provided a green light for a counteroffensive against rebels across the political spectrum.

  “From our side, we can no longer ignore the decision of the axis of resistance, backed by Russia, to not only prevent Assad’s fall but to also weaken all his foes. All his foes without any distinction,” wrote Mr. Amin in the Lebanese daily Al-Akhbar on Thursday.

  “We must benefit from Russian support to launch tough and decisive battles in several places in Syria,” he added.

  Before the latest Russian intervention, Iran played a pivotal role propping-up pro-regime militias made up largely of Alawites and Shiites. It has orchestrated thousands of Shiite fighters mainly from Lebanon and Iraq with Hezbollah being in the lead.

  But thousands of rebels regrouped in several enclaves north of Homs, in towns like al-Rastan and Talbiseh. Russian jets hit both civilian and military targets in these two towns and five surrounding villages, said Rashid al-Hourani, a Syrian army officer from the area who defected to the rebels in 2012.”

  Dat van die meldingen is ook een leugen. Waarom kom je hier en reageer je alsof wij ook denken dat dit conflict echt is? Je weet dondersgoed dat Martin zegt dat dit een georchestreerd conflict is. Putin speelt zijn rol in een vooropgezet dialectisch conflict welke als doel heeft wereldoverheersing te bewerkstelligen. Hij doet niks wat ook maar goed is. Jij kan dat niet zien, bewust of onbewust. Je keert het telkens om door alles te schuiven op Amerika en dat “weerstand” daar tegen dus bewijst dat er niet mee geholpen wordt aan de nwo. De nwo is niet bedoeld om amerika als overheerser te hebben, maar het is exact het multipolaire model dat de brics betichten.

 20. Treowd schreef:

  WWIII – Syria, Russia & Iran – The New Equation

  https://www.youtube.com/watch?v=W3ZLYUvAZvs

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten