PowNed zette Poelenburgse vloggersrel in scene met acteurs, figuranten en regie

Filed in NIEUWS ANALYSES by on 3 oktober 2016

ismail-ilgun-vlogDe relletjes in de wijk Poelenburg te Zaandam rondom Ismail Ilgun zijn inmiddels al weer ge-downplayed in de media. Ismail Ilgun mocht afgelopen vrijdag nog even zijn imago oppoetsen bij Matthijs van Nieuwkerk in DWDD, maar de vraag die nu vooral rijst is of deze Ismail Ilgun niet gewoon een acteur is. Een lezer van deze site ging op 13, 15 en 16 september kijken in de wijk Poelenburg. Dit was in de periode dat Ismail Ilgun gearresteerd zou zijn, waardoor Ismail zelf niet gefilmd werd. De nieuwsgierigheid van de lezer deed hem besluiten eens op de fiets in de wijk te gaan kijken. Hoewel de lezer niet een professioneel cameraman is en met een eenvoudig cameraatje naar het plein bij de Vomar toog, legde hij dingen vast die hij later monteerde tot de onderstaande compilaties. In deze compilaties is duidelijk te zien dat PowNed relletjes in scene zet. Dit duidt erop dat we de beelden van PowNed die we in het nieuws steeds weer hebben gezien als compleet onbetrouwbaar kunnen beschouwen. Sterker nog; het heeft er alle schijn van dat PowNed alles van a tot z in scene zet.

We kunnen ons sterk afvragen of datzelfde niet geldt voor de vlogs van Ismail Ilgun. Heeft dan niemand zich afgevraagd hoe je in pak ‘m beet 30 vlogs ogenschijnlijk zo populair kunt worden en hoe je eerste vlog (die nergens over gaat) tienduizenden keren bekeken kan worden? Overigens gaan alle vlogs van Ismail compleet nergens over. Neemt u vooral eens de moeite om ze te bekijken. Zijn populariteit kwam letterlijk uit de lucht vallen. Het lijkt erop dat die populariteit gewoon kunstmatig gemaakt is door de media. Dat wil zeggen: de media heeft het gehypte en opgeblazen tot grote proporties. Op onderstaande beelden zien we namelijk hoe de lezer constateert dat Powned met een regisseuse werkte, met figuranten en met mensen die iedereen met een vreemde camera moest weren door diegene bang te maken om lastig gevallen te worden. De lezer heeft daarom niet alles kunnen vastleggen, maar wel voldoende om te kunnen tonen dat PowNed elk relletje in scene zet; met acteurs en figuranten werkt; nep arrestaties pleegt (met ogenschijnlijk nep agenten) en ook het politieoptreden slechts en alleen voor de camera-shots doet. Dit is de conclusie die de lezer trekt. En zijn getuigenverslag maakt een degelijke en betrouwbare indruk, omdat hij dit ondersteunt met goed uitgewerkt beeldmateriaal.

Misschien moeten we deze conclusie vertalen naar een meer kritische houding richting de media. Feitelijk zou er aangifte gedaan moeten worden tegen PowNed en iedereen die de beelden van PowNed heeft gebruikt om aan perceptiemanagement (beeldvorming) te doen. De hele rel is tot op regeringsniveau besproken en werd tot grote proporties opgeblazen door alle media en politici. We zijn schijnbaar compleet in de maling genomen. Niet voor niets leverde het plaatsen van de eerste compilatie mij al onderstaande doodsbedreiging van iemand met de naam Arif Kasapoglu op. Hij plaatste bij deze bedreiging een screenshot uit de eerste video-compilatie van de lezer, waarop een journaliste van TMG met drie Turkse mannen in gesprek is en die geschrokken en boos reageren als de lezer zijn camera op ze richt. Schijnbaar voelden zij zich betrapt in hun rol van het bewaken van de “filmset”.

doodsbedreiging-arif-kasapoglu-martin-vrijland

Bekijkt u hieronder de 3 compilaties die de lezer maakte van de activiteiten van PowNed. Eerder deed ikzelf al vergelijkbare constateringen over de kwalijke rol van PowNed tijdens een demonstratie van Pegida in Den Haag. Was al dit acteerwerk nodig om er nieuwe wetgeving en meer politiestaatmaatregelen door te drukken? Wetgeving die verbiedt om politie en overheidsmedewerkers te filmen? Wetgeving waarin meer mogelijkheden voor de politie worden gecreëerd om iedereen die in haar ogen lastig is, zonder pardon van de straat te kunnen plukken? Was dat het doel van al dit acteerwerk? Dit kan zo echt niet!

Bron linkvermeldingen: vara.nl, rtvnh.nl

Gedeeld 609

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , ,

About the Author ()

Comments (21)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Martin Vrijland schreef:

  Woont een van de jongens (James Parkson) die veel in de vlogs van Ismail te zien is eigenlijk in Parijs?

  http://www.beyondthematrix.nl/wp-content/uploads/2016/10/james-parkson.jpg

 2. sanzinia schreef:

  Hmm, gearresteerd
  Ze leren al
  Klinkt. Beter als een politicus met erg actief Greenpeace verleden die er prat op gaat geen strafblad te hebben .
  Dit doet me denken aan de project X party
  Iedereen wist er van, en allemaal door de zelfde bron de media
  Niemand had een uitnodiging gehad

 3. PasOpRokenVoorkomtHersenspoeling schreef:

  Ik probeer te achterhalen wie de man (op uitkijk) met geruite overhemd is.
  Maar waar moet je zoeken.
  Zal het een medewerker van Pownned zijn, of AIVD,marechaussee of iets met crisisacteurs.
  Zelfde met de agenten. Zijn het echte agenten of acteurs.
  Best lasting om uit te zoeken.
  Hopelijk kunnen lezers alhier een handje meehelpen met dit te onderzoeken.

 4. PasOpRokenVoorkomtHersenspoeling schreef:

  Martin, tijd om eens vragen te stellen aan Powned.
  In elk geval kunnen de lezers alhier Powned een emailtje sturen met de vraag waarom ze de kwestie ‘Poelenburg’ in scene hebben gezet. Doe iets mensen !

 5. PasOpRokenVoorkomtHersenspoeling schreef:

  even off topic, morgen misschien grote hoax in de usa, namelijk moordaanslag op donald trump in prescott valley. zie zachary k hubbard.

 6. Camera schreef:

  Tjonge jonge
  Het blijkt dus dat Jeroen Pauw, Umberto Tan, Matthijs Nieuwkerk van DWDD, NPO en TMG en alle praatshows nooit echt iets op waarheid contoleren? dat lijkt hierboven wel bewezen…
  Hoe serieus moet je die mensen dan nog nemen, kun je je af vragen. Maar ook dus de premier
  die het tuig van de richel noemt en de burgemeester etcetera zitten dus ook vuistdiep in de show, dat kan bijna niet anders.
  Maar die acteurs zoals jullie ze noemen, als je die herkent mag je best landverraders noemen, wat een maatschappij leven we in? hoe kun je je kinderen dit nog uitleggen…

 7. allahu akbar schreef:

  ja toevalig is james parkson met me oudere broer op gegroeid we zijn geboren in parijs en naar nederland gegaam

 8. Martin Vrijland schreef:

  En wie ben jij? Iedereen kan zomaar wat roepen achter een schuilnaam; zeker een schuilnaam als deze is natuurlijk opmerkelijk.
  Prove it!

 9. Brammetjebram schreef:

  Het lijkt er zelfs zeer sterk op dat ze echt nieuws niet brengen tenzij ze het handig in hun voordeel kunnen verdraaien.
  De laatste tijd is nog maar 20% van het nieuws echt , en zelfs dat word zeer gekleurd gebracht.
  Zo zie je maar weer dat onafhankelijkheid ophoud zodra er eigenaren en aandeelhouders zijn.
  Of als teveel lui lid zijn van dezelfde occulte sekte…

  Dus binnenkort weer nep-nieuws over Sinterklaasrellen en daarna nep-nieuws over vuurwerk.
  “ik kreeg zelfs een pijl op mijn koppie”

 10. Brammetjebram schreef:

  Inderdaad , bij dit soort spelletjes is een groot deel van de moderne NSB , onze zelfverklaarde “elite” betrokken. Neen , serieus nemen kunt u hen niet meer.
  Misschien kunnen we wat serieuzer nemen dat we er wat aan moeten doen , ondanks mogelijke meningsverschillen. Dan kunnen we dat aan onze kinderen uitleggen. Hoe we dat deden…
  Hoe dat afloopt is misschien minder belangrijk dan of we dat doen.

 11. PasOpRokenVoorkomtHersenspoeling schreef:

  @allahu akbar
  Wat heb je eigenlijk in Nederland te zoeken, is het hier zo leuk dan?
  Waarom niet gewoon terug naar Turkije ?

 12. Camera schreef:

  @PORVHSpoeling

  Toevallig lees ik nog wel af en toe het NRC en die man in die blouse, die je aan het traceren bent, staat toevallig achter de Burgemeester tijdens het interview op Poelenburg , zie foto. Hij staat in hartje zomer(qua temperatuur) in een zwarte bodywarmer. Het zou zomaar kunnen dat tijdens het interview er gewoon een stelletje mensen neergezet zijn, we kijken nu natuurlijk nergens meer van op.

  http://www.beyondthematrix.nl/wp-content/uploads/2016/10/poelenburg-acteurs.jpg

 13. PasOpRokenVoorkomtHersenspoeling schreef:

  idd , dat is hem weer.
  wat een irritant mannetje.

 14. Camera schreef:

  Vandaag in de krant 26 november 2016

  Premier Rutte geloofd Powned (verslaggever Dennis)zomaar om z’n blauwe ogen. Alle media hebben uitspraken gedaan uitsluitend vanwege door Powned getoond film materiaal. Het kabinet heeft dus geen onderzoek verricht nog de aanklager.

  Heeft de premier het onderzoek van MartinVrijland dan wel eens gezien met behulp van uitgebreid film materiaal wat bewijst wat de werkelijke waarheid is. Een groots opgezet spel, met de beelden kun je zelfs aangifte doen tegen Powned. Opruiing , vervalsing van beeldmateriaal en Volksverlakkerij…

  http://www.telegraaf.nl/binnenland/27112277/__Treitervlogger_Ismail_niet_vervolgd__.html

 15. Camera schreef:

  vandaag 2 maart 2017

  Wilders of Ilgun, hoe verzin je het ?

  Dat theaterspel heeft dus meerdere agenda’s, wetten erdoor drukken en verkiezingspropaganda.

  Dit terwijl Ismael Illgun zich rot moet schamen omdat hij aan het politieke spel meewerkt en daarmee dus zijn eigen leeftijdgenoten verraden heeft (BAH), huiver in deze krant die dus zogenaamd niet weet dat het :
  Gehele Poelenburg theater met opzet in scene is gezet, how low can they go!

  Ismael Illgun is dus bewezen geronseld acteur voor de staat die meer en meer vrijheids beperking oplegd en politieke propaganda verspreid.

  http://www.telegraaf.nl/binnenland/27720877/__Geert_Wilders_of_Ismail_Ilgun___.html

 16. Averroes schreef:

  Wilders is geen geperoxideerde haar beter en een acteur die al langer op de bühne rondloopt zonder dat er gerichte vragen gesteld worden over zijn dubbele nationaliteit en zijn loyaliteit aan Israël.
  We zouden ons meer zorgen moeten maken om deze getrainde Mossad agent dan een nietszeggende vloggertje

 17. Camera schreef:

  @ Averroes
  ja
  Natuurlijk moet je je daar druk om maken maar dat vloggertje laat zich middels acteur spel gebruiken door de gecontroleerde media voor de Wilderspropaganda. Terwijl alles in scene is gezet, daar gaat het om. Het zit allemaal verweven met elkaar.

 18. Averroes schreef:

  Er zijn genoeg bruikbare idioten te vinden, je moet de oorzaak/voedingsbodem wegnemen en dat is in eerste instantie dat NL overheid zwaar gecompromitteerd is en onder invloed staat van grote zionistische spelers. De msm idem, van hen hoef je geen waarheidsvinding te verwachten.

  In eerste instantie bewustwording, de propaganda negeren, erop anticiperen, de poppenspelers benoemen en uiteindelijk de gastheer ontdoen van de parasiet.

 19. Camera schreef:

  @Averroes

  Het gehele artikel van Martin Vrijland is gewijd aan het vloggertje inclusief de organisatie erachter. Ik begrijp je heel goed en de bruikbare idioten voor poen zijn overal te vinden.
  Hoop niet dat je mijn opmerking overbodig vind over het vloggertje dat momenteel ingezet wordt als puppet voor de propaganda.(want zo komt het ov er) Het gaat natuurlijk niet, nogmaals niet alleen om het vloggertje.
  Martin hoopt met de ontmaskering van die vloggers(NEP)rel het volk wakker te maken…en vandaar dat ik de opmerking bij dit artikel heb geplaatst

 20. Averroes schreef:

  @Camera, begrijp je volledig en ben het met je eens over de m.o. en de propaganda die nu losgelaten wordt op de onwetenden. Ontwaking begint idd met bewustwording, alleen heb ik er een hard hoofd in dat mensen de programmering en conditionering aan het doorzien zijn.

  Toen ik in NL woonde zag ik al snel dat de groepsdruk prevaleerde boven het verkondigen van de waarheid. Men wil niet in het hokje komen van de complotters en geen zgn. vrienden verliezen. Carrière en scoren staat op 1 en materialisme viert hoogtij.

  Nederlanders in het algemeen willen hierin geen offers doen, je hoeft maar naar de landkaart te kijken om te weten wat ik bedoel.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten