Stafchef Mark Milley uit agressieve oorlogsretoriek richting Rusland

Filed in NIEUWS ANALYSES by on 6 oktober 2016

stafchef-mark-milleyStafchef van de Amerikaanse grondtroepen, Mark Milley uit agressieve oorlogsretoriek richting Rusland en meldt daarbij dat een volgende oorlog ook dichtbevolkte gebieden in Europa zal treffen. Zie onderstaand filmpje. Rechts radicale controlled opposition sites als Infowars.com en het Nederlandse Xandernieuws gebruiken dit onuitgesproken in het kader van de Amerikaanse verkiezingsstrijd, waarin Donald Trump een voorstander is van een vriendschappelijkere houding richting de Russische president Poetin en Hillary Clinton juist een agressievere houding voorstaat. Rusland is ondertussen druk bezig om te laten zien dat het bang is dat de westerse troepen opbouw aan haar grenzen zelfs kan leiden tot een escalatie in een nucleaire oorlog. Daarom is er op dit moment (van 4 tot 7 oktober) een 3 dagen lange landelijke ramp-oefening gaande. Ruim veertig miljoen mensen doen mee aan een civiele oefening. Het wordt steeds duidelijker dat Amerika zich wereldwijd opdringt als de grote agressor. Met name de islamitische wereld zal dit niet langer pikken. Want hoewel de dreigende taal vooral richting Rusland gericht is, heeft Amerika zich de afgelopen decennia erg arrogant en agressief gedragen in het midden oosten.

Rusland heeft zich tot nog toe goed weten te beheersen. Tijdens menig oorlog hebben zij toegekeken hoe Amerika haar imperialistische plan uitvoerde en miljoenen doden veroorzaakte in Irak, Afghanistan en Libië. De Joegoslavië oorlog was al een Amerikaanse propaganda leugen en is niets meer geweest dan een oorlog van verdeel en heers via infiltratietechnieken. Amerika en de EU hebben niet een klein beetje boter op hun hoofd, maar een heel plakkaat! Ja, ook Europa, want de Europese regeringsleiders hobbelen al jaren als schoothondjes in de pas van het bastion van West Romeinse rijk, Washington DC. Rusland heeft strategisch gewacht, heeft zich economisch versterkt en een leger opgebouwd waarmee Amerika en haar NATO (NAVO in het Nederlands) loopjongens een gelijkwaardige tegenspeler hebben zien opgroeien. Pas in Syrië is Rusland zich voor het eerst actief gaan bemoeien met het westerse imperialisme. Ondertussen valt de NATO uiteen, maar daar zwijgen onze media over als het graf. Turkije, de grootste NATO partner, keert Amerika de rug toe en richt zich inmiddels op het verenigen van de islamitische landen en sloot vriendschap met de oude vijand Rusland. Het is natuurlijk de vraag of Erdogan niet hetzelfde trucje uithaalt met Poetin als wat Hitler deed met Stalin toen hij het Molotov-Ribbentroppact of niet-aanvalsverdrag sloot (die hij later brak), maar de relatie tussen Erdogan en Poetin lijkt iets meer vertrouwen te wekken als we kijken naar de gasbelangen.

De media en de gecontroleerde alternatieve media lijken onze aandacht vooral te willen richten op het spanningsveld tussen Amerika (en de EU) en Rusland. Zou het mogelijk zijn dat de komende oorlog een hele andere start krijgt dan iedereen verwacht? Terecht werd ik op Facebook gewezen op het feit dat de 3e wereldoorlog allang begonnen is. Dat heb ik zelf inderdaad ook al veelvuldig zo gesteld. Het punt is echter dat we er op eigen bodem nog niet zoveel van merken. En dat zou wel eens niet zo lang meer kunnen duren. De vraag is echter of dit zal beginnen met een escalatie tussen Amerika (plus haar EU partners) en Rusland of dat het begin van die oorlog juist vorm gaat krijgen met een afsplitsing van boze, gefrustreerde en gekleineerde partners van Amerika. Daarbij denk ik met name aan Turkije en Japan.

Japan is sinds de tweede wereldoorlog niets meer dan een ‘trauma based mind control’ kindje van de VS geweest. De Japanse keizer zit aan de ketting en moet in alles naar de pijpen van Amerika dansen. Gehoorzaamt het land niet goed genoeg of wordt het iets te sterk, dan zijn er ineens enkele Toyota’s die ongelukken veroorzaken in de VS, waardoor het merk een deuk krijgt en Amerika weer meer van eigen bodem kan verkopen of er wordt even aan de knoppen van een HAARP station gedraaid, zodat de tektonische platen onder Japan even lekker gaan schudden, met een Fukushima ramp als gevolg. Excuses voor deze complottheorieën, maar dat moet u mij maar vergeven.

Ondertussen heeft Japan een behoorlijk sterk leger opgebouwd. Bedoeld als leger ter ondersteuning van de VS natuurlijk. U denkt toch niet dat Japan op eigen houtje iets met dat leger mag gaan doen? Turkije is de ontwakende Ottomaanse reus. Het is zich aan het oprichten en vertoont alle kenmerken van Duitsland in de jaren 30 van de vorige eeuw. Onder Erdogan gaat het net zo goed met Turkije als dat het met Duitsland onder Adolf Hitler ging. Maar ho, wacht eens even. Ik mag Erdogan natuurlijk niet met Adolf Hitler vergelijken. Als u echter weet dat Hitler door de rijken der aarde in het zadel geholpen is en de Duitse economie sterk mocht groeien vanwege een zionistische agenda, dan krijgt dat stukje geschiedenis een hele andere betekenis. Hitler moest vooral bijdragen aan de vestiging van de staat Israël; die dan ook in 1948 een feit was. We zouden kunnen zeggen dat de opkomst en groei van Erdogan een vergelijkbaar tintje heeft en dat fase 3 van Albert Pike’s agenda opgetuigd moest worden. Mijns inziens gaat Japan zich afsplitsen van Amerika en zich aansluiten bij Turkije (zie hier de volledige toelichting). Turkije zou wel eens de macht kunnen gaan grijpen in Europa en Japan zou wel eens soort tweede Pearl Harbor kunnen gaan uithalen bij de VS. Toegegeven, het is speculeren, maar zowel Europa als de VS staan financieel op instorten. Slechts kunstgrepen zijn het die de economie nog aan de beademing houden. Turkije (met Japan als mogelijke onverwachte partner) zou wel eens van de gelegenheid gebruik kunnen gaan maken. Wat ga je doen als land met het sterkste leger ter wereld (we hebben het over de VS) als je de soldij niet meer kunt betalen? Opnieuw en nog meer geld bijdrukken? Wat gaat de Deutsche Bank wereldwijd aan economische malaise triggeren?

Bron linkvermeldingen: infowars.comxandernieuwsmchs.ru

Gedeeld 91

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , ,

About the Author ()

Comments (8)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Averroes schreef:

  Beste Martin,

  Kan mij niet aan de indruk ontrekken dat Turkije het trojaans paard is binnen het huidige geo-politieke klimaat van het West Romeinse rijk. Ze is lid van de NATO en heeft geen stappen ondernomen om haar lidmaatschap op te zeggen, integendeel de ‘coupe d’etat’ (m.b.v. NATO Rapid Deployable Corps) heeft Erdogan optimaal laten profiteren van de machtsvacuüm die is ontstaan in de nasleep van de valse staatsgreep.

  Zoals je al terecht constateerde in jouw beschouwing is Poetin een geduldige speler. Hij weet als geen ander dat Erdogan een valse schijnbeweging richting het Oosten heeft gemaakt. Poetin wacht op een aanleiding om via De Krim op te kunnen stomen naar de voormalige hoofdstad van het Byzantijnse rijk (Oost Romeins) nl. Constantinople om deze te kunnen heroveren op het huidige machtsbasis Rome (Vaticaan).

  De huidige minister van buitenlandse zaken van Turkije Mevlut Cavusoglu heeft reeds aangekondigd om verder Syrië binnen te vallen wat voor Poetin aanleiding kan zijn om stevig op te treden jegens het Westen. Dit alles zijn natuurlijk details als je kijkt naar het grotere plaatje en dat is dat het Oost en West Romeinse Rijk ÉÉN wordt onder de vlag van de V.N.!

  Het startschot is reeds gegeven door de Patriarch Kirill van Constantinople en Paus Franciscus van Rome op 12 februari 2016 in Cuba: “De ontmoeting is inderdaad zonder voorgaande. De Katholieke Kerk onderhoudt aan de ene kant zeer vriendschappelijke contacten met de primus inter pares van de Orthodoxe Kerk, de oecumenisch patriarch die in Constantinopel zetelt (dat horen orthodoxen liever dan Istanbul). De Russisch-Orthodoxe Kerk, aan de andere kant, verkiest een minimale invulling van die bevoegdheden omdat het de rol van de patriarchen niet wil verminderd zien. Ze beschouwen zichzelf als het derde Rome en (in zekere zin terecht) het land met het grootste aantal orthodoxe gelovigen.”
  https://www.kuleuven.be/thomas/page/ontmoeting-franciscus-kirill/

  Het is niet voor niets dat al die regeringsleiders bij de paus op bezoek gaan (of vice versa) alvorens bij elkaar op de koffie te gaan om de Agenda’s op elkaar af te stemmen…

  PEACE AT HOME
  PEACE IN THE WORLD
  Yurtta sulh, cihanda sulh
  http://www.hrf.tu.nato.int/

  Poetin’s standpunt aangaande het Molotov-Ribbentroppact moge duidelijk zijn:
  https://www.youtube.com/watch?v=pJwoygYdTmY

 2. Averroes schreef:

  Minister van buitenlandse zaken Mevlut Cavusoglu verteld doodleuk dat de Turkse troepen verder Syrië zullen in gaan wat natuurlijk alleen tot escalatie van het conflict leidt:
  https://www.youtube.com/watch?v=r-tNyQ6Fxr4

 3. Averroes schreef:

  Voor degene die nog in de veronderstelling zijn dat Turkije de vijand is, hier nog een wake-up call nl. NATO LANDCOM (HQ) is gevestigd in Izmir (Vecihi Akin Garrison, Şirinyer). LANDCOM is de belangrijkste strategische arm van NATO:

  “LANDCOM was created through the North Atlantic Council to ensure the interoperability of NATO land forces, and placed directly under the Supreme Allied Commander Europe to be the leading voice on land issues within the Alliance. It is responsible for providing a deployable land command for a joint operation. LANDCOM will also carry out the planning, conduct and direction of such land operations.[3] What this means is that if a single corps land operation is underway, that corps will probably report to either JFC Brunssum or JFC Naples. If multiple corps are being directed, LANDCOM will direct them for either JFC Brunssum or Naples.[4] ”
  https://en.wikipedia.org/wiki/Allied_Land_Command

  Albert Pike heeft gelijk door te zeggen dat de Islam gebruikt wordt in de opmaat naar WOIII.

 4. Averroes schreef:

  Dezelfde bewegingen aangaande Syrië zagen we ook in Irak (2003/4), ook voormalig Ottomaanse territorium. Alleen in dit geval is Turkije sinds 1952 samen met ‘aartsvijand’ Griekenland lid van NATO, dat wil zeggen dat het militair industrieel complex extern aangestuurd wordt en dus NIET het nationaal belang dient:
  ——————————————————————————————————————————————
  The Vatican Deploys its Divisions in Iraq – Under the Banner of NATO
  ROMA – The pope and the leaders of the Roman Church did not say it themselves, but they conveyed an unmistakable message. They are strongly in favor of a massive NATO commitment in Iraq, to support the government of Iyad Allawi and to guarantee free elections.

  The second indication came on Tuesday, September 21. An appeal was made in the newspaper “Il Foglio” for the Italian government to become a promoter within NATO and the European Union of a massive deployment of the troops of the Atlantic Alliance, “for the time necessary to secure the right of the Iraqis to vote and to select for the first time their parliament, their constitution, and their government.”

  Sodano was in New York at the time for an international conference on world hunger, as a guest of the Vatican observer at the United Nations, Archbishop Celestino Migliore. In the interview, he expressed admiration for the United States and biting criticism of an excessively anti-American and secularist Europe, and also against the “wearing down” of the UN.

  The salient passages, on Iraq and the Islamist “global menace,” from the relation by Cardinal Camillo Ruini to the permanent council of the Italian bishops’ conference on September 20, 2004:

  “Three years after September 11, 2001, we must unfortunately recognize the fact that the foreshadowings and intentions of destruction contained in that terrible event continue to be played out in the world. In recent months, they have found ever more frequent and radical expression. Iraq has been, for some time now, the principal hotbed of destabilization. […] But Iraq is certainly not the only area and the sole motive of conflict. […] Faced with this global menace, which was unforeseen until just a few years ago, we are all put to the test: as individual peoples, as an international community, and even specifically as Christians. […] In effect, the international community must oppose organized terror with the greatest energy and determination, without giving even the impression of considering their blackmail and impositions. At the same time, it is called to work, insofar as possible and on different levels, to remove the causes of terrorism – cultural, moral, economic, and political – and to reclaim its areas of cultivation, which does not mean in any way giving terrorism itself alibis or justifications. In this arduous but necessary effort, our principal allies must be all those persons and groups that belong to Islam but do not acknowledge the ideology of the clash of civilizations, much less the strategy of terror.”
  http://chiesa.espresso.repubblica.it/articolo/8460?eng=y
  ——————————————————————————————————————————————
  WOIII is officieel op 11-9-2001 gestart m.b.v. een valse vlag operatie op Amerikaans grondgebied uitgevoerd door geheime diensten die gezamenlijk de belangen diende van een ‘derde entiteit’

  Aangaande Deutsche Bank:
  https://www.youtube.com/watch?v=ytnINw6kqoE

 5. Averroes schreef:

  In 2002, Story published The European Union Collective, which applied Story’s analysis to the European Union. He is also critical of the German intelligence establishment, pointing out its Nazi origins.[9] In the book, he equates the current situation in Europe to the Molotov-Ribbentrop Pact before World War II. He describes both world wars as “the two Illuminati Wars.” [1] He also claims that former British Prime Minister Edward Heath was “recruited by the Nazis before the war” and was an agent of “the secret Nazi strategic continuum since exposed as the Deutsche Verteidigungs Dienst (DVD), Dachau.” [2]

  The Deep State in de vorm van de DVD, waarom horen we hier niets over?:
  http://www.bibliotecapleyades.net/sociopolitica/sociopol_germany17.htm

 6. PasOpRokenVoorkomtHersenspoeling schreef:

  Wat een schreeuwlelijk dat mannetje. Niemand die hem kent ,en dat mag even de oorlog verklaren.
  Kon Barack Hoessein Obomba de oorlog tegen Rusland niet bekendmaken?
  En waarom wordt er expliciet gezegd dat dichtbevolkte gebieden in Europa zullen worden getroffen?
  Is schreeuwlelijk profeet of is dat het plan?

 7. PasOpRokenVoorkomtHersenspoeling schreef:

  Wel indrukwekkend al die onderscheidingen van generaal blaaskaak.
  Blaaskaak moet wel een oorlogsheld zijn, of heeft blaaskaak zijn speltjes gekregen enkel vanwege indrukwekkend kunnen bleren ?
  Blaaskaak gaat nog wel een toontje lager zingen.

 8. Camera schreef:

  Het controleerde INFOwar channel zien we liever niet

  Alles is terug te zien op het facebookaccount

  De gehele speech van een half uur lang met niets ontziende uitspraken (Association off united states army) AUSA

  kijk op tijd lijn

  GEN Mark A. Milley was live.

  4 oktober om 11:01 ·
  ..
  Watch LIVE, AUSA 2016, Eisenhower Luncheon

  Facebook

  https://www.facebook.com/GENMarkMilley/

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten