Strategic Communications Laboratories (SCL Group) achter het BREXIT referendum?

Filed in MIND & SOUL CONTROL, NIEUWS ANALYSES by on 24 juni 2016

scl-elections-target-individualsIn Londen bevindt zich een bedrijf dat erg close samenwerkt met UK Ministry of Defence, het US State Department, Sandia National Laboratories en de NAVO. Het is een bedrijf dat openlijk laat zien dat ze gebruikt maakt van de Genesharp methode (zie hier en hier). Zij waren ook de drijvende kracht achter de coupe in Oekraïne. Er zijn duidelijk indicaties dat dit Strategic Communications Laboratories (SCL Group) zwaar verweven zit in het afgelopen Brexit referendum. Dit blijkt onder meer uit persoonlijke bedreigingen die YouTuber ‘Kim Hoaxashian‘ zegt te hebben ontvangen. Ook de YouTuber Russ Brown werd bedreigd. Deze YouTubers gaven veel tekst en uitleg bij de Jo Cox moord-hoax. Inmiddels is het kanaal van ‘Kim Hoaxashian’ geblokkeerd voor nieuwe uploads, omdat er 2 ‘strikes’ zijn uitgedeeld door YouTube. Dit betekent dat er klachten zijn ingediend. Het bedrijf SCL heeft vermoedelijk niet voor niets op haar website staan dat ze individuen targetten [citaat] ‘Target individuals with pinpoint precision‘. Hieronder ziet u hoe de mensen die waarschijnlijk voor deze club werken reageerden toen het gelukt was om het vorige kanaal van deze YouTuber uit de lucht te krijgen.

jan-hersh-kim-hoaxasian

Sandia-National-LaboratoriesEn waarschijnlijk heeft deze Jan Hersh gelijk. Als we namelijk even serieus kijken naar de partijen met wie Strategic Communications Laboratories samenwerkt, dan hebben we het echt over het allerhoogste niveau; overheid en NAVO. Maar een andere belangrijke partner valt op. Dat is het bedrijf Sandia National Laboratories. Opvallend is natuurlijk onmiddellijk de bekende arend in het logo van het bedrijf. De arend waar de nazi’s ook graag mee pronkten. Het wordt echter interessant als we gaan kijken waar dit bedrijf zich zoal mee bezig houdt. Dan komen we er achter dat dit alles te maken lijkt te hebben met de psychologische en sociale engineering waarmee Strategic Communications Laboratories pronkt op haar website. Sandia houdt zich namelijk onder meer bezig met nanotechnologie, bio-wetenschap, elektromagnetisme, en ‘Radiation Effects and High Energy Density Science’.

Zou deze Jan Hersh dan gewoon gelijk hebben? Was het niet de Britse regering onder leiding van David Cameron die het HAARP systeem in Wales liet bouwen in 2013? Iedereen die zich enigszins verdiept heeft in HAARP weet dat dit alles te maken heeft met weersbeïnvloeding, maar eveneens met bewezen effecten op het menselijk brein. Spray je nanodeeltjes in de lucht of injecteer je mensen via vaccinaties, dan zou niet uitgesloten moeten worden dat daarmee emoties van groepen mensen gestuurd kunnen worden, maar misschien zijn we al in de fase beland waarin letterlijk ideeën rechtstreeks in het brein geïmplementeerd kunnen worden. Dat gaat nog een stap verder dan de subliminale programmering waarvan de media nu al grootschalig gebruikmaken (zie hier en hier). En mocht u nog denken dat deze technieken een fabeltje zijn, dan mag nu wel duidelijk zijn dat Strategic Communications Laboratories waarschijnlijk niet voor niets door overheden en de NAVO wordt ingezet en dat het geen toeval is dat Sandia National Laboratories ook 1 van deze grote partners is. Het volk wordt inderdaad with pinpoint precision’ getarget.

haarp-facility-wales

Dat houdt dus mogelijk concreet in dat er technologische middelen worden gebruikt om mensen direct te beïnvloeden in hun denken en handelen. Dus zoals Jan Hersh in zijn comment zei: “SCL is working on dream infiltration, psychological warfare of the 21st century

Het pinpointen dat dit bedrijf doet bestaat waarschijnlijk niet alleen uit flyers uitdelen tijdens politieke campagnes, maar comments als die van Jan Hersh en de vele dreigementen die de YouTuber ‘Kim Hoaxashian’ ontving zijn een indicatie dat dergelijke bedrijven niet schromen om iedereen die een afwijkende mening heeft ten opzichte van de mainstream gedachte, letterlijk aan te vallen. Ook ikzelf heb ervaren dat mijn naam besmeurd is via meerdere websites en een Facebook pagina. Mensen die mijn Facebook pagina liken, krijgen individueel emails met daarin uitleg dat ik een heel track record aan foute dingen zou hebben gedaan. Aangiftes tegen deze smaad en laster halen niets uit. Er wordt simpelweg niets mee gedaan. Publicatie van de Rijkspas van de O.T.O. man die achter deze campagnes zat, mag toch wel een duidelijke indicatie zijn van een bewuste smeer-campagne vanuit overheidswege. En deze organisaties en beïnvloedingssystemen werken grensoverschrijdend, zo blijkt uit hun referentielijsten. Smeer campagnes en individuele bedreigingen lijken dus onderdeel uit te maken van het basispakket. Beseft u goed in wat voor wereld u leeft en welke beïnvloedingsmethoden worden toegepast om uw keuzes te sturen. Zit er misschien meer achter deze Brexit campagne dan we ons voor kunnen stellen? Lees hier meer..

 

Bron linkvermeldingen: sclgroup.ccsclelections.com, sandia.gov

Gedeeld 27

Tags: , , , , , , , ,

About the Author ()

Comments (21)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Martin Vrijland schreef:

  Deze email ontving ik zojuist van een lezer:

  Goed artikel, ik vond het ook al op zn zachts gezegd raar te noemen dat Rupert Murdoch http://www.shoah.org.uk/2011/07/18/murdoch%E2%80%99s-deeply-hidden-jewish-roots-%E2%80%94-a-biography/

  pro Brexit campagne heeft gevoerd middels de Sun http://www.theguardian.com/media/2016/mar/16/rupert-murdoch-sun-brexit-eu-referendum-trevor-kavanagh

  Het zou inderdaad zo maar kunnen zijn dat de Brexit als oorzaak gezien moet worden voor een economic colapse wat er natuurlijk allang aan zat te komen.

  Dus je kan wel zeggen dat De Zionisten gezien Rupert Murdoch en Nigel Frarage beide pro Israel campagne hebben gevoerd voor een Brexit https://www.algemeiner.com/2013/07/22/ukip-leader-nigel-farage-supports-israel/

  http://www.independent.co.uk/voices/comment/rupert-murdoch-links-sympathy-for-palestinians-to-anti-semitism-the-truth-is-more-complex-8471756.html

  evenals onze eigen Israel lover Geert http://www.dagelijksestandaard.nl/2016/05/wilders-belooft-als-britten-voor-brexit-stemmen-wil-ik-een-referendum-over-een-nexit/

 2. erwin schreef:

  They are all in the Club and You ain”t in it!

 3. Arend Zeevat schreef:

  Hebben jullie wel eens gehoord van Silent Sound Technology, waar HAARP en ook satellieten bij ingezet kunnen worden? In mijn boek heb ik daar ook aandacht aan besteed. Hieronder een citaat:

  “Daarnaast is er een technologie ontwikkeld waarmee op basis van energetische draaggolven, via elektronische media en anderszins, manipulerende informatie direct in het onderbewuste van de mens kan worden ingebracht. De mens die zich hier niet tegen te weer kan stellen, meent dan dat de informatie uit hem zelf voortkomt. Men noemt deze technologie ‘Silent Sound Technology’ . In de eerste Golfoorlog is deze op het slachtveld van de Irakese woestijn voor het eerst grootschalig op Irakese soldaten toegepast, waardoor zij zich in groten getale vrijwillig overgaven.

  Citaat uit een hieraan gewijd artikel:

  “The US PsyOps team set up its own portable FM transmitter, util-ising the same frequency, in the deserted city of Al Khafji. This US transmitter overpowered the local Iraqi station.
  Along with patriotic and religious music, PsyOps transmitted “va-gue, confusing and contradictory military orders and information.”

  In addition, subliminally, a much more powerful technology was at work: a sophisticated electronic system to ‘speak’ directly to the mind of the listener, to alter and entrain his brainwaves, to ma-nipulate his brain’s electroencephalographic (EEG) patterns and artificially implant negative emotional states — feelings of fear, anxiety, despair and hopelessness.

  This subliminal system doesn’t just tell a person to feel an emotion, it makes them feel it; it implants that emotion in their minds.”

  This subliminal system doesn’t just tell a person to feel an emotion, it makes them feel it; it implants that emotion in their minds.” The mind-altering mechanism is based on a subliminal carrier technol-ogy: the Silent Sound Spread Spectrum. (US Patent #5,159,702)”

  Bedenk bij het bovenstaande dat ons gehele lichaam bestaat uit energeti-sche informatie en dat wij zijn opgebouwd uit cellen, die voor het groot-ste deel uit water bestaan. Het celvocht is het meest ideale geleidingssys-teem voor de energetische informatie die via ons energielichaam c.q. etherlichaam ons fysieke lichaam van levensenergie voorziet. Met de meest moderne psychotronische wapentechnologie – dat zijn energetische stralingswapens die gebaseerd zijn op de kennis van Nikola Tesla – kan men op energetisch niveau zowel de menselijke geest als het menselijk lichaam op een verstorende wijze beïnvloeden. Men kan daardoor het-geen doen dat ik hiervoor beschreef betreffende de Irakese soldaten, maar men kan ook de lichamelijke weerstand dusdanig verstoren, dat daardoor kwaadaardige ziekten als kanker of hartaanvallen kunnen worden opge-wekt. Er zijn op het internet vele voorbeelden te vinden van mensen die worden lastig gevallen en in het ergste geval zijn vermoord met behulp van dit soort wapens. De gemeenteraad van het Amerikaanse stadje Richmond in Californië heeft zelfs in een motie uitgesproken tegen het gebruik van dit soort in de ruimte gestationeerde wapens te zijn . De Finse arts dr. Rauni-Leena Luukanen-Kilde was één van die slachtoffers. Zij deed zeer onthullend werk betreffende juist het gebruik van dit soort technologie en betreffende dood en wedergeboorte. Zij is onlangs als altijd kerngezond mens aan kanker overleden.”

 4. SoulmanNL schreef:

  Nou dan moet je deze film eens kijken:

  http://www.upcominghorrormovies.com/movie/cell

  Als dit echt mogelijk is heb je een gecontroleerde leger die alles doet wat ze gezegd wordt. Om eerlijk te zijn ben ik blij dat ik mijn telefoon al weinig gebruik, maar het idee dat dit mogelijk zou kunnen zijn laat mij toch meer mijn mobiel liggen.:)

  De film lijkt mij overeen komen met wat je schrijft!

 5. Arend Zeevat schreef:

  Inderdaad SoulmanNL! Ik heb even de trailer bekeken en het ziet er naar uit dat in die film het soort technologie gebruikt wordt, die ik beschrijf. Het punt is dat deze technologie al op grote schaal wordt gebruikt bij de digitale televisies, waarbij de draaggolf van het TV-signaal gebruikt wordt om mensen onbewust te programmeren. Eens te meer een reden om geen TV in huis te hebben. Zie:

  http://educate-yourself.org/cn/soundsofsilence11dec08.shtml

  In dit artikel wordt ook ingegaan op de zeer bekende song ‘The Sound of Silence’, van Simon en Garfunkel. Dat lied uit 1963 zou een profetische vooruitblik geven op deze technologie.

  Daarnaast ga ik er vanuit, dat moderne mobiele telefoons steeds meer tegen de gebruikers ervan zullen worden ingezet. Voor mij een reden om een zo simpel mogelijk mobieltje te hebben, die ik ook heel weinig gebruik.

  De BBC heeft zelfs geëxperimenteerd met door gedachtekracht van de gebruiker gecontroleerde TV. Zie: http://www.gizmag.com/bbc-mind-controlled-tv/38101/

  Maar wie controleert of het controleren ook niet de andere kant op gaat, van de tv naar de gebruiker?

 6. Arend Zeevat schreef:

  Martin, even een vraag aan jou. Hoe kan het in godsnaam mogelijk zijn dat alle hierboven geplaatste reacties allemaal om 13.06 zijn geplaatst, terwijl er op elkaar gereageerd wordt? Ik weet zeker dat ik veel later rond 17.30 u heb gereageerd.

 7. Wilfred Bakker schreef:

  Hihi, heerlijk dit!

 8. SoulmanNL schreef:

  Nou ik moet toegeven dat de film een soort van eindpunt is van de lengte van de tech. Als het wordt doorgezet dan zijn zombies van films een verleden en sprookjesachtig punt in de filmwereld. Ook moet ik zeggen dat mind control iets verder gaat dan de tv of radio tegenwoordig. Onze kinderen worden geleerd in reclames om te liegen tegen hun ouders….het slechtste wat kinderen kunnen leren!

  Ik heb laatst een xbox one gekocht en op het moment dat ik het kocht werdt mij verteld dat er al een nieuwe xbox uit kwam. Deze leeft naast de huidige xbox en is bedoeld voor de virtual reality kant van de game gedeelte…….voor mij is het een no must om het te kopen…..hoe denk men nu te worden geprogrammeerd?

  Ik heb respect voor martin met zijn matrix verhaal en hij zit er echt niet ver naast. Het enige verschil met zijn verhaal is dat hij aangeeft dat we in een matrix leven die beheerd wordt door hybride wezens die ons down to earth houden.

  Mijn visie is dat wij onze werkelijk schepper ons wordt ontnomen door deze te verbannen en dat houdt in dat wij dalijk moeten gaan luisteren naar iemand waarvoor wij niet hebben gekozen en die persoon heeft geen liefde voor ons. Dus alles wat er nu gebeurd (techniek en voortuitgang) is ervoor om aan te tonen dat god niet bestaat en dat wij zelf alles kunnen maken wat we willen…..dat is de grootste leugen die er is.

  Alle theologische goden zijn in mijn ogen een en dezelfde persoon…..satan….dit kan ik bewijzen. Een originele schepper heeft alle attributen die wij maar kunnen bedenken….goed of slecht….zonder beide is er geen balans in onze universum en dan houden wij op te bestaan.

  De technieken waarover jij het hebt zijn wel degelijk mogelijk omdat wij daar de mogelijkheid toe maken. Wij laten het toe….wanneer roepen wij dan ook eens een halt daar toe….dit zit in ons bereik…maar het lijkt erop dat iedereen het fijn vind om alles te volgen zonder dat er gevolgen eraan zit. Hoe laf is dat ik begrijp dat niet!

 9. Martin Vrijland schreef:

  @Arend

  Geen idee.
  Ik heb continu grote problemen met mijn server. Het is dat je het meldt. Ik had er nog niet op gelet. Dat moet ik dus even uit gaan zoeken.

 10. Martin Vrijland schreef:

  PS

  Bedankt voor je zeer waardevolle comments

 11. Camera schreef:

  Wederom helder artikel meneer Vrijland

  En deze door de wol geverfde onderzoeker geeft ook een mooie:

  ze doen net alsof, hoe geraffineerd weer

  “”It is a machine, whose purpose is turning humans into robots and robots into humans.””

  Zie hier

  https://jonrappoport.wordpress.com/2016/06/24/brexit-and-goals-and-ops-of-the-deep-state/

  En ja We kennen het verhaal nog dat Jo(anna) met de vlag omhoog stond “het is 2013 “weg met de monarchie en die Jo , juist zij kreeg de uitnodiging op de nederlandse mainstream

  De geslepen media show (van Jo anna , Multi controlled) is vlijmscherp, ik ben benieuwd of jij nog een uitnodiging krijgt.bij Mathijs Nieuwkerk of Pauw

  Het zou mooi zijn als ze dan het het basis elftal met je bespreken van de EU, hieronder mooi uiteen gezet,

  ieder voordeel heeft z’n nadeel en viseversa

  http://www.eu-facts.org/en/whoiswho/architects.html

 12. aurora0026 schreef:

  Komt er een tweede Brexit referendum? Ierland heeft toen ook een tweede referendum gehad. Zal me absoluut niet verbazen.

  https://www.rt.com/uk/348228-petition-parliament-uk-brexit/

 13. Arend Zeevat schreef:

  Graag gedaan Martin! We zijn op deze wereld om elkaar wederzijds te ondersteunen en te verrijken, niewaar! 🙂

 14. Cornelis88 schreef:

  Als plan B gespeeld wordt krijgen we inderdaad een 2e referendum
  https://youtu.be/mZ4kI3WYwRs

 15. Martin Vrijland schreef:

  SCL not only takes its analytics capacity far beyond that of most firms, its deep theoretical base allows it to form the most accurate constructs for measurement. We use specialist laboratories, advanced supercomputing, and artificial intelligence to extract the maximum insights from our data. SCL believes that the predictive power of data is best uncovered in an organic, holistic person-rooted procedure, to this end we also incorporate physio-lingual analysis tools to uncover subconscious participant reasoning.

  https://sclelections.com/microtargeting/

  https://www.youtube.com/watch?time_continue=128&v=bOHU8zO4Dt0

 16. Martin Vrijland schreef:

  Ik heb het probleem inmiddels ontdekt. Vanaf nu zou de tijdnotatie weer goed moeten staan.

 17. Arend Zeevat schreef:

  Op zich wel een duidelijk verhaal wat deze man in zijn videoboodschap laat horen. Er is echter één ding waar ik even moeite mee had. Dat is waar hij sprak over de Britse leiderschapsrol en Brittania, die de waves niet meer rules, de natuurlijke leider zou zijn. Nu weet ik dan ook waar de nog steeds Britse kroonkolonie, de VS, haar superioriteitsmisvorming vandaan heeft. De nog heersende Pax Brittannica, met de London City als machtscentrum, heeft zich geëvolueerd en in een andere verpakking gehuld, namelijk de Pax Americana.

  Ik heb een enorme moeite met nationalisme en chauvinisme van welke volk dan ook!

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten