The boogeyman shooting in gaybar Pulse, Orlando VS

Filed in NIEUWS ANALYSES by on 13 juni 2016

Omar-MateenAlle alarmbellen gaan rinkelen als je de details hoort van de terreuraanslag in een gaybar in Orlando, in de staat Florida in de Verenigde Staten. De aanslagpleger zou een tot de islam bekeerde in Amerika geboren ISIS aanhanger zijn, die werkzaam is voor ‘s werelds grootste beveiligingsbedrijf G4S. Het toeval wil dat dit bedrijf verantwoordelijk is gesteld voor het transport van illegale immigranten in de VS. Aanslagpleger Omar Mateen zou al sinds 2007 voor het bedrijf hebben gewerkt. Sinds een week zou Mateen over de juiste vergunningen hebben beschikt, waarmee hij toegang verkreeg tot de meest geavanceerde militaire bewapening. Natuurlijk wordt de “aanslag” meteen met open armen aangegrepen door controlled opposition website Infowars.com om het publiek op te hitsen tegen de dreiging van de Islam. Ongetwijfeld zullen we dit soort berichten ook gaan zien van Nederlandse controlled opp websites. De islam als het grote dreigende gevaar voor de Westerse cultuur en vrijheden. De islam is net zo bedreigend voor vrijheden in de wereld en net zo verantwoordelijk voor moord en doodslag als het christendom. De religies worden gepromoot en gebruikt om bevolkingsgroepen tegen elkaar op te zetten. En dat gebeurt goed gecoördineerd vanuit de top. Waar het christenfundamentalisme in America haar troepen motiveert om de profetieën van de profeet Elia te bewerkstelligen, is er het moslimfundamentalisme dat dit binnen het huurlingenleger ISIS bewerkstelligt. In beide gevallen is er sprake van brainwashing van jonge strijders, die gevoelig zijn voor de strijd voor “de enige ware God”.

De islam kan net zo makkelijk dienen voor radicalisering van jongeren, als het christendom of het jodendom dat kan. De gemiddelde kerk- of moskeebezoeker zal niet zo snel geneigd zijn te radicaliseren. Het zijn de predikers die het werk doen van de kansel en, zoals in dit artikel toegelicht, daar begint het proces van radicalisering. Als we dan gaan kijken waar en door wie al die predikers zijn opgeleid, dan komen we namen tegen als de door de CIA opgeleide Fettulah Gülen en ontdekken we dat er nog al wat Wahabistisch (Saoedi Arabisch) geld is rondgestrooid binnen eigen landsgrenzen. Dat geldt voor zowel Europa als Amerika. Gaan we dan kijken naar de roots van dit land van de Sharia-wetgeving, dan komen we er achter dat Saoedi Arabië haar bestaansrecht heeft te danken aan het einde van de eerste wereldoorlog, waar Ibn Saoud besloot Rothschild geld te accepteren in ruil voor acceptatie van het zionistisch plan, waarbij reservering voor grond in Palestina voor de oprichting van de staat Israël, werd overeengekomen. Dit alles werd vastgelegd in de Balfour declaratie. De Arabische stammen werden gebruikt om het Ottomaanse rijk (het huidige Turkije) onder controle te brengen en vervolgens werd de Arabische stam van Ibn Saoud gebruikt om de overige Arabische stammen een kopje kleiner te maken, omdat zij niet met de reservering van grond voor Palestina akkoord gingen. Saoedi Arabië dankt haar bestaansrecht dus volledig aan Rothschild zionistisch geld. Natuurlijk is het land rijk aan olie en stroomden de miljarden vervolgens binnen. Maar het land is een vazalstaat van Amerika en dus indirect van de Britse Kroon en Rome. Want ook het zionisme en de vestiging van de staat Israël is slechts onderdeel van het religieuze spel van verdeel en heers en Ordo ab Chao van de faraonische aristocratie.

Iedere keer als er een terreuraanslag plaatsvindt is het belangrijk om naar de essentie van het probleem te kijken. De essentie is dat de geheime diensten via moeilijk te traceren geldstromen zelf achter de creatie van een terreurgroepering blijken te zitten. Dat geldt duidelijk voor ISIS. Als iemand namens ISIS een aanslag pleegt, is dat dus een aanslag namens een groep die zelfgeschapen is. En voor het radicaliseringsproces, voor de rekrutering van strijders is onder meer Saoedi Arabië gebruikt. Laat ik het over de rol van Turkije maar niet hebben, maar in feite spelen alle landen op het wereldwijde schaakbord in meer of mindere mate een rol en hebben zij boter op hun hoofd. Kortom, het is niet de bedoeling om specifiek en alleen Saoedi Arabië of Turkije als belangrijke spelers aan te wijzen. Alle Westerse landen zijn in feite direct verantwoordelijk voor de creatie en het bestaansrecht van een terreurorganisatie als ISIS. Het ene land speelt een iets meer zichtbare rol dan het andere. Europa faciliteerde de wildgroei van Wahabistische moskeeën en het radicaliseringsproces binnen eigen grenzen; Europa faciliteerde de geldstroom naar de oorlogen in het Midden Oosten en danst volledig naar de pijpen van Amerika via de NAVO. Amerika is de grote drijvende factor achter dit gehele proces, waarbij we de rol van Israël misschien wel die van de belangrijke onopvallende hidden hand is. En als we het hebben over Amerika, dan hebben we het over een corporatie die belastingplichtig is aan de Britse Kroon. De Britse Kroon maakt onderdeel uit van de drie-eenheid ‘Vaticaanstad, Washington D.C. en The Crown (Londen)’. Dus we hebben het over het Holy Roman Empire dat in diepste wezen achter dit spel van verdeel en heers zit. Het Holy Roman Empire dat haar twee grote kampen, Oost en West Romeinse rijk, gebruikt voor het spel van verdeel en heers en het optuigen van een wereldoorlog. Het Holy Roman Empire dat beheerst wordt door de aristocratische bloedlijnen van de hoogste rangen binnen de vrijmetselarij en de ridderordes (de ‘niet-eerstgeboren’ farao afstammelingen), tezamen met de eerstgeboren farao afstammelingen, zijnde de koningshuizen. Gezamenlijk vormen zij de New World Order.

Kortom alle terreur over de gehele wereld is zelfgeschapen om het spel van verdeel en heers te kunnen spelen. In veel gevallen kunnen we ons afvragen of er sowieso wel een aanslag heeft plaatsgevonden of dat er sprake is van een hoax. In alle gevallen geldt dat de elite niet zal schromen en tot bloedvergieten in staat is. Het volk moet in ieder geval geloven dat er home grown bekeerlingen bestaan die kunnen radicaliseren en in staat zijn een aanslag te plegen uit naam van Allah. Gesteld dat dat waar is, dan weet u nu wie daar in diepste wezen achter zitten. Wie heeft de bouw van die moskeeën toegelaten? Welke geldstromen zitten erachter? Waar komen de radicale imams vandaan? Wie laat ze toe op eigen bodem? Juist ja. De bottom line is: terreur moet leiden tot angst en angst moet leiden tot meer “veiligheidsmaatregelen”. En dat laatste is George Orwell nieuwspraak voor het verder afpakken van vrijheden van de bevolking wereldwijd. Zo’n aanslag leidt natuurlijk onmiddellijk tot de staat van beleg en dat zullen we de komende tijd ongetwijfeld in Europa ook gaan zien. Dus als ISIS dreigt om terreuraanslagen te plegen in 6 Amerikaanse steden of als geroepen wordt dat ISIS meer aanslagen in Europa zal plegen, houdt u dan steeds weer in gedachten wie daar eigenlijk achter zit. Problem, Reaction, Solution. De elite creëert het probleem, er ontstaat een chaosreactie en zij bieden u vervolgens zelf de oplossing aan. Een oplossing die uw vrijheden volledig afpakt. Het echte gevaar voor de bevolking is dus niet de terreur, maar zijn de scheppers van deze terreur. Zij bevinden zich in de politieke bastions en paleizen en verschuilen zich achter een lief en romantisch imago. U wuift zelfs naar ze en hangt de vlag voor ze uit. Wake up!

Update

Infowars meldt nog het volgende [citaat] it can be reasonably assumed, Omar Mateen were under the control of the CIA and probably the FBI. Lees hier de achtergrond.

https://www.youtube.com/watch?v=_Vv3Um-L27k

Word voor 20 juni lid van deze site om door te kunnen gaan. Anders moet de stekker eruit.

WORD-LID

Bron linkvermeldingen: infowars.comzerohedge.com, infowars.com, dagelijksestandaard.nl, infowars.com

Gedeeld 190

Tags: , , , , , , , ,

About the Author ()

Comments (40)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Drawde schreef:

  Ik geloof wel dat het een inside-Job zou kunnen zijn. Een hoax lijkt mij niet, daar zijn veel te veel mensen bij betrokken. Maar het blijft een “het zou kunnen dat”, “mogelijk dat” enz. We zijn er niet bij geweest, dus een zeker weten is het niet.
  Ik ben wel van menting, ondanks dat mogelijk de bedoeling is de westerse en oosterse wereld tegen elkaar op te zetten, de Islam wel degelijk een zeer gevaarlijke bedreiging is in algemene zin voor deze wereld.

 2. Martin Vrijland schreef:

  ..it can be reasonably assumed, Omar Mateen were under the control of the CIA and probably the FBI.

  http://www.infowars.com/mateen-associated-with-radical-imam-former-bodyguard-of-cia-operative-sheikh-omar-abdul-rahman/

 3. Drawde schreef:

  Zou idd twee kanten (of misschien nog meer 😉 op kunnen gaan. Of de dader werkte niet alleen maar met handlanger (s) Of onderdeel van een inside-Job.

  PS. De dader is dan wel Amerikaans, echter uit Afghaanse ouders. Dus niet blank.

 4. Martin Vrijland schreef:

  m.b.t. je PS

  Inderdaad, dat had ik niet correct verwoord en heb ik inmiddels aangepast, thanks

 5. Wilfred Bakker schreef:

  Dan zorgt Wilfred voor een beetje humor bij deze.
  Info Warrior Paul, loonslaaf van Alex Jones.
  https://www.youtube.com/watch?v=2aIr_0hnsdI

 6. Analyze schreef:

  Heb vandaag contact gehad met familieleden in de V.S. en er wordt genadeloos doorheen geprikt. Het gaat met name om het ‘Second Amendment’ ‘The right of the people to keep and bear arms shall not be infringed’. De Oboema administratie heeft als één van de taken om het wapenbezit van de Amerikanen te beëindigen zie ‘Sandy Hook enz.’

  Om de volgende stappen in de mondiale NWO agenda te zetten is dit een belangrijke stap/actiepunt. Olympus/Babylon zal moeten vallen, om verdere synthese te kunnen bewerkstelligen.

  The Report from Iron Mountain 1967:
  “The heavily footnoted report concluded that peace was not in the interest of a stable society, that even if lasting peace “could be achieved, it would almost certainly not be in the best interests of society to achieve it.” War was a part of the economy. Therefore, it was necessary to conceive a state of war for a stable economy. The government, the group theorized, would not exist without war, and nation states existed in order to wage war. War served the vital function of diverting collective aggression. They recommended “credible substitutes” and paying a “blood price” to emulate the economic functions of war. Prospective government-devised alternatives to war included reports of alien life-forms, the reintroduction of a “euphemized form” of slavery “consistent with modern technology and political processes”, and – one deemed particularly promising in gaining the attention of the malleable masses – the threat of “gross pollution of the environment”.”

  Dit is sinds de dood van JFK in een stroomversnelling gekomen:
  https://www.youtube.com/watch?v=BwieRoXXaRw

 7. Analyze schreef:

  Één man die 50 mensen ombrengt dit moet Terminator zijn..

 8. Analyze schreef:

  Aansluitend op bovenstaande docu een zeer belangrijke constatering, de ingezetene van de V.S. financiert via de FED/IRS haar eigen ondergang. Het militair industrieel complex (o.a. NATO) dient de luciferiaanse orde (U.N.)
  https://www.youtube.com/watch?v=mIrpToGU6D4

 9. Analyze schreef:

  Let op de Rothshild vod the economist 2016 cover. Zie de Amerikaanse vlag in regenboog gay kleuren afgebeeld, ra ra wat zouden ze hiermee bedoelen?
  https://www.youtube.com/watch?v=VJHD8T8JiaQ

 10. Analyze schreef:

  Waarom we voor de luciferianen ‘goyim’ zijn en de interraciale/gay/transgender V.N. 2030 agenda ons door de strot wordt gedrukt. Uit de bek van een luciferiaanse khazaar komt het duidelijker over
  https://www.youtube.com/watch?v=MFE0qAiofMQ

 11. Analyze schreef:

  Ook Schäuble volgt de Kalergi doctrine:
  “It is isolation that would destroy us, it would lead us towards degenerating in inbreeding,” the finance minister argued. “For us, Muslims in Germany are an enrichment of our openness and our diversity.”
  https://www.rt.com/news/346284-germany-migration-policy-incest/

 12. Martin Vrijland schreef:

  In Amsterdam is men al druk aan het herdenken

  http://www.beyondthematrix.nl/wp-content/uploads/2016/06/gaymonument.png

  http://www.beyondthematrix.nl/wp-content/uploads/2016/06/vlaggetjes.png

 13. Analyze schreef:

  Ze staan bij een Obelisk aka kirche of niet? Het Ramm(e)stein’ buck dich systeem viert hoogtij:
  De hoeksteen van de samenleving is definitief door het raam gegooid
  https://www.youtube.com/watch?v=WLRt_1kQJ3Y

 14. Martin Vrijland schreef:

  Ja, bij het homo monument (de piramide)

 15. Martin Vrijland schreef:

  Advocaat Spong was er ook bij…

  http://www.beyondthematrix.nl/wp-content/uploads/2016/06/Spong.png

 16. Analyze schreef:

  Haha ja ik zie het, ze staan op een weerspiegeling van een snikkel..wat een stelletje geconditioneerde idioten. Poetin is ook gevraagd wat ie van de gay bar shootings vond:
  https://www.youtube.com/watch?v=Rhbc5GeX69Y

 17. Analyze schreef:

  Ah ja de Spong die zijn zoon Xander in homo/pedo’s sauna’s prostitueerde en Coke bazen à la Bouterse verdedigde namens ‘De Staat’:
  http://www.volkskrant.nl/opinie/gerard-spong-ik-zou-in-de-prostitutie-gaan-als-ik-geen-advocaat-mocht-zijn~a3808001/

 18. Analyze schreef:

  Trouwens haje die VVD nicht Frits Huffnagel al gespot of staat die naast Spong?

 19. Analyze schreef:

  “Half april 2005 raakte Huffnagel in opspraak in verband met € 19.900 onkostenvergoedingen die de Stichting Bestuursassistentie VVD hem had toegekend als fractievoorzitter. Dit bleek uit onderzoek door de gemeentelijke accountantsdienst ACAM. Volgens de gemeentewet is het gemeenteraadsleden expliciet verboden om andere inkomsten dan de vastgestelde standaardvergoedingen te ontvangen. Omdat daarnaast noch de VVD-fractie, noch Huffnagel een regeling had met de Belastingdienst, moest hij over het bedrag ook nog inkomstenbelasting afdragen. De ACAM adviseerde daarover alsnog een regeling te treffen met de fiscus.

  Huffnagel nam contact op met de belastingdienst, gaf in afwachting van een regeling het gehele bedrag terug en bood de gemeenteraad excuses aan. Ook bij andere politieke partijen in de Amsterdamse gemeenteraad bleek lang niet alles te kloppen volgens de ACAM. Zo kregen de leden van de CDA-fractie ook een extra onkostenvergoeding.

 20. Martin Vrijland schreef:

  Ja Huffnagel was er ook inderdaad….jammer van de slechte lens

 21. Analyze schreef:

  Heil Hillary
  The suspected gunman in today’s gruesome Orlando nightclub shooting which killed at least 50 and injured 53, has been identified by relatives and law enforcement officials as Omar Mateen, a 29-year-old from Fort Pierce, Florida, CBS reports. According to social media, he is a US citizen, born in 1986, from Port Saint Lucie, FL. and both his parents are from Afghanistan. He was a registered democrat with a security officer and firearms license. Florida Congressman Alan Grayson adds that he believes the attack is “more likely than not” ideologically motivated.
  http://www.zerohedge.com/sites/default/files/images/user5/imageroot/2016/06/04/oma%20image.jpg
  http://www.zerohedge.com/news/2016-06-12/orlando-shooting-suspect-identified-omar-mateen-us-citizen

 22. Analyze schreef:

  Ff een blikje Red Bull opentrekken

 23. Camera schreef:

  Advocaat gespecialiseerd in strafrecht : Gerard Spong die inderdaad naast Frits Huffnagel staat zag de camera op zich gericht worden en wist niet hoe snel hij weg moest wezen, dat bleek wel…………

  Gerard Spong gespecialiseerd in strafrecht nam de benen want hij weet ook wel dat het onmogelijke weer in de mainstream verkondigd wordt, Een dader zonder enig aantoonbaar bewijs zonder enig gerechtelijke uitspraak etcetera etcetera,

  de politici zeggen ALTIJD : “laten we eerst de rechter er maar over laten buigen en een eerlijk proces laten plaatsvinden daarna doen we een uitspraak, Spong weet dat ook….

  Gelukkig heeft men op youtube nog filmpjes laten staan die de Non evidence van de gebeurtenis analyseren

  https://www.youtube.com/watch?v=pJnJuVfkr1E

 24. Analyze schreef:

  Overduidelijke geval van Gay Gangs:
  https://www.youtube.com/watch?v=vxvv43x9VOs

 25. Analyze schreef:

  Gay Bar Pulse had een ‘broke back mountain’ thema feest gepland, maar het eindigde dus in ‘corn hole canyon’.
  https://www.youtube.com/watch?v=l_ybDSUVYHU

 26. Analyze schreef:

  Alle gekheid op een stokje in LA hebben ze wel iemand kunnen oppakken die een Gay festijn met dodelijk geweld wilde beëindigen en dit was geen ‘radicale moslim’. Wat duidelijk maakt dat het om de wapenwetgeving gaat en dat de overheid het brein is achter deze ‘false flag’ incidenten:

  California police arrested 20-year old James Howell before a gay pride event in Los Angeles after officers found a cache of weapons, ammunition and chemicals in his car. Howell told police that he was heading to the gay pride parade in Los Angeles. It is not yet known if Howell was plotting any sort of attack. RT’s Brigida Santos reports from gay pride events in Los Angeles, where she says the tone was a somber one.
  https://www.youtube.com/watch?v=SUjHUlnUX9U

 27. Analyze schreef:

  Op 2:34 Ian Michael Gay, sorry ik ga stuk nog een bewijs dat RT die aanslagen niet serieus neemt.

 28. Camera schreef:

  Deze meneer in de video onder(start vanaf seconde 30 want hij is erg enthausiast) kan de 25000$ ophalen

  Hij toont aan dat de slachtoffers in de richting van de nachtclub gedragen worden, juist dus waar het (schiet)incident plaatsvond. Je zou verwachten dat ze juist de andere richting op gedragen worden maar niet naar de plaats waar het net gebeurt is…

  hierbij de juiste video

  https://www.youtube.com/watch?v=DrzeQLwJpog

 29. Martin Vrijland schreef:

  Luister goed naar deze transgender

 30. Analyze schreef:

  Mooie Rothshild vlag op de achtergrond, denk ook aan de cover van rothshild vod ‘the economist’ en de amerikaanse vlag in regenboogkleuren

 31. Wilfred Bakker schreef:

  http://www.youtube.com/playlist?list=PL–XvHBrbJ4Z49IttYUdEMAwl-yqmmam_

  Humor maak al je chakras los, bij deze!

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten