Trump tekent pact met moslimstaten om te bestrijden wat ze zelf geschapen hebben: IS

Filed in NIEUWS ANALYSES by on 22 mei 2017

Je kunt het beeld dat de media van de wereld schetsen eigenlijk misschien wel het beste vergelijken met een giftige vrucht: de media geven de perceptie van de wereld weer als de buitenste schil van de vrucht, terwijl de binnenkant er compleet anders uit ziet. Schil je de huid er vanaf dan zie je giftige werkelijkheid. Politici en de media presenteren u een beeld van de realiteit dat compleet anders is dan hoe de wereld daadwerkelijk draait. Zo kun je uit het bezoek van Donald Trump en zijn playmate-gevolg aan Saoedi Arabië goed het verschil zien tussen de realiteit en de media show. Melania en Ivanka Trump lopen lekker zonder hoofddoek rond in het land waar vrouwen niet de deur uit mogen zonder volledige bedekking en zonder man aan hun zij, maar zij spreken positief over vrouwenrechten (wat een zakcentje oplevert). Maar veel mooier is het om te zien wat Trump zelf allemaal doet.

Hoewel de media Trump liever bekritiseren op zijn tegenstrijdige houding ten opzichte van Saoedi Arabië voor en na de verkiezingen, is het misschien vooral zinvol om te kijken hoe zo’n bezoek verloopt. Het is natuurlijk allemaal goed geregisseerd en vooraf gepland. Hoe anders krijg je op zo’n korte termijn 55 moslimstaten om tafel om een deal te sluiten? En dan hebben we het nog niet gehad over de inhoud van die deal. De 55 soennitische moslimstaten gaan strijden tegen terreur, maar dat is dan vooral sjiitische terreur en daaronder valt natuurlijk het regime Assad (president van Syrië) en Iran en de daaraan gelieerde sjiitische strijders als Hezbollah (en Rusland). Ondertussen gaat het (naar eigen zeggen) ook om het bestrijden van IS, maar dat is ongeveer te vergelijken met het beheren van meerdere voetbalteams in dezelfde league; je bestrijd je zelfgeschapen vijand. Het is me te veel moeite om steeds weer de bewijzen te leveren dat de VS en haar zionistische vazalstaat Saoedi Arabië (ja, de Arabieren hebben hun bestaansrecht aan de Balfour declaratie te danken) en Turkije, zelf achter de creatie van IS zitten. De VS en consorten (inclusief Europa) bestrijden naar eigen zeggen iets wat ze feitelijk zelf gecreëerd hebben. Dat klinkt onlogisch en dat is het ook. Er is nog nooit met enig succes een slag toegebracht aan IS anders dan door de Russen. Kortom: het westen doet alsof ze IS bestrijden, maar bestrijden feitelijk het sjiitische kamp (Syrië en haar geallieerden). De media verkopen de leugen van de strijd tegen IS wel voor ze.

Dan hadden we nog de kritiek van Trump op Saoedi Arabië voorafgaand aan de verkiezingen aangaande 9/11. De 9/11 terroristen kwamen immers hoofdzakelijk uit Saoedi Arabië en Trump had voorafgaand aan de verkiezingen een grote mond en hintte min of meer dat hij de Saoedi’s daar wel op aan zou spreken. Wie hebben het World Trade Center opgeblazen?” vroeg Trump op Fox News op de ochtend van 17 februari 2016. “Het waren niet de Irakezen, het was Saoedi-Arabië, kijk naar Saoedi-Arabië, open de documenten.” Op een campagne bijeenkomst in South Carolina later die dag kondigde hij opnieuw ‘geheime documenten‘ aan die zouden bewijzen dat de Saoedi’s verantwoordelijk zouden zijn voor 9/11. Allemaal leuk en aardig, maar ook dat is weer de schil van de giftige vrucht die een ander beeld geeft dan de binnenkant. Perceptiemanagement gecoördineerd door de propagandamedia. Iedereen die zijn research gedaan heeft, weet dat 9/11 een inside job was. Punt. Dus zowel de retoriek voor de verkiezingen als de tegenstrijdige houding van Trump tijdens zijn presidentschap zijn een giftige afleiding. We moeten ons nu gaan focussen op de tegenstrijdigheid in Trump, terwijl we feitelijk zouden moeten doorzien dat hij niets meer is dan een showmaster, een goochelaar die ons juist met die tegenstrijdigheden moet afleiden.

De Saoedi’s gooien momenteel half Yemen plat met wapens die ze bij de Amerikanen kopen; die vervolgens weer hun olie bij de Arabieren kopen (waar de Saoedi’s hun geld dus aan verdiend hebben). De ene hand wast de andere. Het is rondpompen van geld en deals sluiten die bekrachtigen wat er toch al gebeurde: zoveel mogelijk oorlog maken en landen opbreken om het Hegeliaanse krachtveld van west en oost op hoogspanning te brengen. Er zijn meerdere agenda’s die door elkaar lopen. De oorlog in Syrië maakt dat Turkije kan groeien in macht (herstel Ottomaanse rijk), zorgt voor de gewenste vluchtelingenstroom en uitvoering van het Coudenhove-Kalergi plan van rassenvermenging. Daarnaast zet het de spanning tussen oost en west op scherp. Achter de schermen hoort dit allemaal bij het spel van these en anti-these dat de faraobloedlijnen (de machthebbers wereldwijd) in de politieke uitspelen; waarbij wij slechts de misleidende schil van de vrucht zien (gepresenteerd door politieke leiders en hun media-propagandamachine). Ook de media doen mee aan het spel van these en anti-these. Al in meerdere artikelen heb ik toegelicht dat het allemaal afleiding is en een roadmap richting een wereldregime die de bevolking onder de digitale slavernij van het transhumanisme moet brengen; een wereldregering die iedereen met brein en lichaam aan het internet heeft gekoppeld. Beschouwd u dat als een doemgedachte, dan daag ik u uit dit artikel en de gerelateerde linkjes nog eens te lezen.

Donald Trump is niets meer dan een van de farao-afstammelingen op het politieke toneel die zijn acteerwerk mag vervullen in het spel van these en anti-these dat moet leiden tot wereldregering. Dat geldt voor alle marionetten in het politieke veld (de zichtbare schil van de giftige vrucht). Zij zijn letterlijk acteurs die het volk zoet moeten houden met een compleet verdraaid beeld van de wereld. Perceptiemanagers en demagogen; een vak waar je vanaf de wieg voor klaargestoomd wordt. Niets is wat het lijkt, maar als je een beetje research doet en je hypnose status (zie hier waarom) weet te doorbreken, prik je er zo doorheen.

Bron linkvermeldingen: rt.com, rt.comcnn.com, mediaite.com, realhumans.nl

Gedeeld 292

Tags: , , , , , , , , ,

About the Author ()

Comments (24)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Averroes schreef:

  Wat we nu zien valt ook samen met de Oded Yinon Plan waarin staat hoe Rothschild staat Israël haar grenzen kan verleggen en haar invloedssfeer kan uitbreiden ten koste van de omringende landen. Daarnaast speelt natuurlijk het feit dat Syrië en Iran geen particulier centraal geleide bank hebben (+schulden) die via het IMF zijn te manipuleren.

  Om de nieuwe wereld orde te kunnen installeren in Jeruzalem dient ieder land haar soevereiniteit te verliezen, haar controle over grenzen en financiële onafhankelijkheid dient overgedragen te worden aan een externe orgaan denk in Europa aan de E.U., internationaal aan de V.N. etc.

  Ik kan me niet aan de indruk onttrekken dat hier eeuwen lange centrale planning aan vooraf is gegaan. De oprichting van de corporatie V.S. speelde hierin een cruciale rol als ‘enforcer’ cq. wereldleger (NATO) die het centraal beleid oplegde aan de wereld d.m.v. oneindige oorlogen. Natuurlijk speelde ook de oprichting van de ‘Federal Reserve’ in 1913 ook een zeer belangrijke rol om de onafhankelijkheid van de V.S. te elimineren.

  We leven in zeer bijzondere tijden, we zien de ‘eindtijdscript’ voor onze ogen voltrekken:

  https://www.youtube.com/watch?v=lnLdAYvmSZE

 2. Averroes schreef:

  Het militair industrieel complex zijn essentieel in de uitvoering van deze plannen en we zijn er voor gewaarschuwd. De pact die nu gesloten is geeft aan dat de WOIII gaat plaatsvinden, Syrië en Iran zijn de doelen.
  https://www.youtube.com/watch?v=n5GviT1sLEs

 3. Averroes schreef:

  De ‘Samson Option’ verklaart, waarom Iran wel en Israël niet?:

  On 5 July, less than ten days after Levi Eshkol became prime minister, Ambassador Barbour delivered a 3-page letter to him from President John Kennedy. Not since President Eisenhower’s message to Ben Gurion, in the midst of the Suez crisis in November 1956, had an American president been so blunt with an Israeli prime minister. Kennedy told Eshkol that the American commitment and support of Israel ‘could be seriously jeopardized’ if Israel did not let the United States obtain ‘reliable information’ about Israel’s efforts in the nuclear field. In the letter Kennedy presented specific demands on how the American inspection visits to Dimona should be executed. Since the United States had not been involved in the building of Dimona and no international law or agreement had been violated, Kennedy demands were indeed unprecedented. They amounted, in effect, to American ultimatum.
  http://nsarchive.gwu.edu/israel/documents/exchange/01-01.htm
  https://www.youtube.com/watch?v=tk8g9GIIiuQ

 4. Averroes schreef:

  Voltaire — ‘To learn who rules over you, simply find out who you are not allowed to criticize.’

  http://prc.org.uk/portal/index.php/centre-activities/conferences/124-fifth-palestinians-in-europe-conference-rotterdam

  Wilders komt ook voorbij als protestant 😀
  https://www.youtube.com/watch?v=XQ0XT7Bkliw

 5. Martin Vrijland schreef:

  @Averoes

  Bedank voor je altijd zeer waardevolle en uitmuntende aanvullingen. Ook weer in deze. Thanks!

 6. Averroes schreef:

  Graag gedaan Martin alles voor de waarheid in een wereld van leugens en bedrog. Jij bedankt voor jouw platform! Moge de waarheid zegevieren

 7. Averroes schreef:

  The Samson Option

  One of the most dramatic stories in the Old Testament is that of Samson, who in the Philistine temple of Dagon, destroyed both his enemies and himself by pulling down the temple pillars and the roof: “Judges 16:30” .

  Israel has an official policy of “nuclear opacity”, to refuse to confirm or deny that it has nuclear weapons. Some Israeli leaders have publicly acknowledged that their country has atomic weapons as did Robert Gates, US Secretary of Defence for George W Bush: Martin van Creveld, “The Culture of Wall”, (Random House Digital, 2008), p.284. Israel is thought to have over 400 nuclear weapons that can be launched from land, sea and air (including from submarines).

  The Samson option has been described by leading Israeli military historian Martin van Creveld as follows: “We possess several hundred atomic warheads and rockets and can launch them at targets in all directions, perhaps even at Rome. Most European capitals are targets by our airforce. Let me quote General Moshe Dayan: “Israel must be like a mad dog, too dangerous to bother”. I consider it all hopeless at this point. We shall have to try to prevent things from coming to that if at all possible. Our armed forces, however, are not the 30th strongest in the world, but rather the second or third. We have the capacity to take the world down with us. And I can assure you that that will happen before Israel goes under”. (Quoted in David Hirst, “The Gun and the Olive Branch” (2003), at “Samson Option”, at http://en.wikipedia.org/wiki/Samson_Option).
  https://thecross-roads.org/race-culture-nation/113-the-samson-option-will-israel-nuke-germany-and-iran

  https://www.theguardian.com/world/2003/sep/21/israelandthepalestinians.bookextracts

  https://www.youtube.com/watch?v=xpWAmNqPfi8

 8. Averroes schreef:

  Angela Merkel en kornuiten spelen m.b.t. de Kalergi doctrine en het militair industrieel complex een zeer kwalijke rol:

  European Prize for the Chancellor

  The European Society Coudenhove-Kalergi has awarded Chancellor Angela Merkel the European Prize 2010. The prize is awarded every two years for exceptional contributions to the European unification process.

  Accepting the award at the Federal Chancellery, Angela Merkel stressed the fact that it was an incentive to her to pursue her work for Europe. She pointed to the greater European integration that the common currency has brought. “We will of course fight to ensure that this currency is strong, that it can hold its own on international markets, and that it goes hand in hand with a high level of competitiveness in the European Union and with social cohesion and a clear foundation of shared values.”

  Angela Merkel praised the consistent work of the European Society in fostering the European idea and the European unification process.
  https://www.bundeskanzlerin.de/ContentArchiv/EN/Archiv17/Artikel/_2011/01/2011-01-13-merkel-europapreis_en.html

  17.03.2008
  B’nai Brith-Auszeichnung für Angela Merkel (IRANISCHE ATOMPROGRAMM)
  Berlin – Für ihr Engagement gegen Antisemitismus ist Bundeskanzlerin Angela Merkel am Dienstag mit dem B’nai B’rith Europe Award of Merit in Berlin ausgezeichnet worden. Lord Weidenfeld würdigte in seiner Laudatio die Kanzlerin für ihr couragiertes Auftreten gegen das IRANISCHE ATOMPROGRAMM und ihre „unzweideutigen Statements zum Antisemitismus”. Die Ordensverleihung basiere auf dem „Vertrauen darauf, dass sich angesichts dieser Herausforderungen Worte und politisches Handeln unter ihrer Ägide konsequent miteinander decken werden”, sagte Weidenfeld. 1885 wurde in Berlin die erste B’nai B’rith-Loge gegründet und 1938 von den Nationalsozialisten verboten. B’nai B’rith (Orden der „Söhne des Bundes”) wurde nach 1945 wieder gegründet. (11.03.2008)

  https://www.youtube.com/watch?v=lg3nsJEYYtI

 9. Averroes schreef:

  Trump is een zionist:

  Ambassade

  Daarnaast heeft Trump het omstreden plan om de Amerikaanse ambassade te verhuizen van Tel Aviv naar Jeruzalem. Dit is zeer tegen de wens van de Palestijnse autoriteiten.

  Hoewel Israël heel Jeruzalem als hoofdstad claimt, beschouwt Palestina het oosten van de stad als onderdeel van de Palestijnse gebieden. Internationale organisaties vestigden zich om die reden in Tel Aviv, net als ambassades van andere landen.

  De eerste buitenlandreis van Trump duurt acht dagen. Na Israël reist hij door naar Italië, waar hij onder meer paus Franciscus zal ontmoeten. Ook woont de president donderdag de NAVO-top bij in Brussel.
  http://www.nu.nl/buitenland/4711911/president-trump-komt-in-israel-.html

 10. Averroes schreef:

  Apartheid staat Israël, de Kalergi doctrine verklaart

  https://www.youtube.com/watch?v=UYKyp1e_jYc

 11. Averroes schreef:

  Onderzeeboten en Iran, een valse vlag operatie uitgelegd als mogelijke trigger voor een oorlog.

  ‘Crisis initiation’ plan by Israel lobbyist to invade Iran. We Need a False Flag to Start War

  https://www.youtube.com/watch?v=jUMdzJ54yao

 12. Averroes schreef:

  A N A L Y S I S P A P E R
  N u m b e r 2 0 , J u n e 2 0 0 9

  WHICH PATH TO PERSIA?
  Options for a New American Strategy toward Iran

  Kenneth M. Pollack
  Daniel L. Byman
  Martin Indyk
  Suzanne Maloney
  Michael E. O’Hanlon
  Bruce Riedel

  https://www.brookings.edu/wp-content/uploads/2016/06/06_iran_strategy.pdf

 13. Averroes schreef:

  We mustn’t forget that “Israel” is a proxy for the central banking cartel, the
  people who allow the US government to use its own credit to create the medium of exchange as an interest-bearing debt to them. Israel is destined to be a centre of the satanic NWO.
  https://www.henrymakow.com/2017/05/fbi-insider-trump-foiled.html

 14. Averroes schreef:

  “Miss! Never trust a Jew!”
  ―Nikola Tesla

 15. ZalmInBlik schreef:

  @Averroes,

  ben bang dat je gelijk hebt 🙁

  Iraanse president Rohani wil doorgaan met raketprogramma
  Foto: AFP
  Gepubliceerd: 22 mei 2017 17:57 Laatste update: 22 mei 2017 18:35

  De Iraanse president Hassan Rohani heeft maandag op de televisie gezegd dat het land doorgaat met zijn raketprogramma.

  Hij tartte daar Donald Trump mee. De Amerikaanse president ventileerde op bezoek in Saudi-Arabië stevige kritiek op de Islamitische Republiek Iran en herhaalde dat in Israël.

  ”Het Iraanse volk heeft besloten machtig te zijn. Onze raketten zijn bedoeld voor vrede en verdediging. Amerikaanse autoriteiten zouden moeten weten dat wanneer een technische test van een raket nodig is, we die zullen uitvoeren en niet wachten op hun toestemming”, aldus Rohani, die vrijdag met ruime meerderheid een nieuw termijn kreeg als president.

  Rohani haalde ook uit naar aartsrivaal Saudi-Arabië, die hij gebrek aan democratie verweet. Hij riep Riyad op de bevolking te laten beslissen over de toekomst van het land in vrije verkiezingen.
  Trump

  Trump hekelde zowel in Riyad als Jeruzalem de steun die Iran, een bondgenoot van de Syrische president Bashar al-Assad, terroristische organisaties biedt. Rohani riposteerde dat stabiliteit in het Midden-Oosten niet mogelijk is zonder hulp van de Iraniërs. De Amerikaanse regering heeft volgens hem geen idee wat er allemaal speelt in de regio en laat zich misleiden door adviseurs.

 16. ZalmInBlik schreef:

  Ron Paul Warns Iran Is In The Crosshairs: “Neocons Are Still Writing The Script”

  http://www.zerohedge.com/news/2017-05-22/ron-paul-warns-iran-crosshairs-neocons-are-still-writing-script

 17. Riffian schreef:

  We moeten hierin wel een onderscheid maken tussen de Zionistische ideologie en de aanhangers van de Tora. Communisme, zionisme e.d. vind haar oorsprong in de Babylonische Talmud, ook boeken zoals de Zohar/Kabbalah zijn het bestuderen waard. Het geeft aan hoe racistisch men is ten opzichte van alles en iedereen die deze zienswijze niet onderschrijft.
  http://articles.latimes.com/2008/dec/19/opinion/oe-stein19

  https://www.youtube.com/watch?v=-iU9kf2EHJw

 18. ZandInOgen schreef:

  Hoe kan het toch dat ISis ISrael niet aanvalt, maar wel al haar vijanden? Ze krijgt zelfs excuses aangeboden gekregen van ISIS, de vraag stellen is hem beantwoorden.
  http://www.zerohedge.com/news/2017-04-28/isis-apologized-israel-attacking-idf-soldiers
  http://www.nu.nl/buitenland/4751829/revolutionaire-garde-iran-beschuldigt-saudi-arabie-van-aanslagen.html
  https:// muse.jhu.edu/book/29281

  https://www.youtube.com/watch?v=Y6LKmhDRWFc

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten