Turkse minister Buitenlandse zaken: Europa binnenkort de plaats van ‘heilige oorlogen’

Filed in NIEUWS ANALYSES by on 17 maart 2017

Mevlut-CavusogluHet AD meldde gister [citaat] In een eerste reactie op de verkiezingsuitslag in Nederland laat de Turkse minister van Buitenlandse Zaken weten dat Europa binnenkort de plaats zal zijn van ‘heilige oorlogen’. Trouwe volgers van deze website hebben kunnen zien dat ik al sinds oktober 2015 voorzie dat Turkije een prominente rol op het wereldtoneel gaat vervullen en dat ik op 26 juli 2016 een artikel schreef met de titel Turkije zal Europa innemen als het genoeg verzwakt is. Ook heb ik verhelderd waarom alle Europese leiders hun rol vervullen in het banen van de weg voor deze nieuwste sterke man sinds de vorige die we kennen van de tweede wereldoorlog. Ik schreef dat de opkomst van het rechts-populisme de bedoeling was en dat de Brexit de bedoeling was. Dat rechts-populisme, sinds het wegsturen van de twee Turkse ministers vorig weekend, is nu door Mark Rutte gekaapt en mag nu worden betiteld als ‘het juiste populisme‘. De anti-islam houding van Geert Wilders heeft bijgedragen aan het gewenste spanningsveld tussen de autochtone bevolking en de islamitische. De anti-Turkije houding geeft extra olie op het vuur. Het mengsel van de Brexit, de overwinning van Trump in de VS, in combinatie met het sentiment in geheel Europa, waarbij we groeiend nationalisme, protectionisme en anti-islam sentiment de boventoon zien voeren, zal worden gebruikt om Europa in chaos te storten. Economische en sociale chaos. Die sociale chaos zal vooral gebaseerd zijn op het genoemde spanningsveld als gevolg van het anti-islam (deels toegespitst op het vluchtelingenbeleid) sentiment. Politici in Europa zijn zich zeer bewust van het spel dat zij spelen en dragen bewust bij aan het gewenste explosieve mengsel. Zij zijn de wegbereiders voor de aanstaande overname van Europa door Turkije. Dit bleek onder meer uit het een-tweetje tussen Nederland en Turkije in de act van vorig weekend (zie hier). Mark my words.

Recentelijk schreef ik nog in dit en dit artikel over die geplande Turkse overname van Europa. Ook voorspelde ik dat Turkije zich terug zal trekken uit de NAVO. Dat feit zagen we gister gestalte krijgen toen RT.com melde [citaat] Turkey partially blocks NATO projects, including political events & military drills. Dat de Turkse houding en de kracht van het Turkse leger overal op het internet lichtelijk onderschat wordt en dat niemand in alternatief media land ooit heeft kunnen constateren dat Turkije erg veel weg heeft van Duitsland in de jaren 30 heeft mij al jaren verbaasd. Dat heeft meer weg van “bewust niet noemen”, dan dat het niet gezien wordt. Voor mij is dat een zoveelste indicatie dat de meerderheid van de alternatieve media gecontroleerd wordt door de ‘deep state’. Men moet het doodzwijgen, want het volk moet de dreiging niet tijdig zien en ontwaken.

Ik schreef direct na de coup in Turkije van 15 juli 2016 een artikel met de titel ‘De Turkse coup een tweede Reichstag 1933 false flag?‘. Daarin onderbouwde ik waarom de contouren die zich aftekenen in Turkije erg veel weghebben van die we konden waarnemen in het Duitsland van 1933. Ook in het artikel met de titel De overeenkomst tussen Hitler’s Thule genootschap en Fetullah Gülen’s Hizmet beweging, gaf ik aan dat er een vergelijkbaar script zichtbaar werd in Turkije. Het heeft er dus alle schijn van dat de ‘deep state‘ een sterke man in het zadel willen helpen die Europa een derde wereldoorlog in zal voeren. Het zelfgeschapen explosieve mengsel, gevoed door de Europese en landspolitici in samenspel met hun propaganda media, zal als alibi dienen.

Turkije heeft inmiddels een optelsom aan argumenten om Europa als onbetrouwbare partner te kunnen betitelen. Zo waren Europese politici niet snel genoeg met het afkeuren van de coup van 15 juli 2016, terwijl Turkije een (zeer belangrijke en grote) NAVO partner is; zo hebben Europese landen geen adequate uitspraken gedaan en actie ondernomen tegen de vermeende terreurgroepen FETO (van Fettulah Gülen) en de Koerdische (in de ogen van Turkije) terreurgroepen. NAVO partner Amerika heeft Gülen nog steeds niet uitgeleverd aan Turkije, ondanks herhaaldelijke verzoeken van Turkije. Griekenland heeft nog steeds een paar Turkse piloten binnen de landsgrenzen die onderdeel uit zouden hebben gemaakt van de coup. Europa houdt zich niet aan de vluchtelingendeal en zou nog maar 11% van de te betalen 6 miljard hebben overgemaakt aan Turkije. Duitsland en Nederland hebben het nee-kamp tegen het referendum dat Erdogan alle macht geeft, wel campagne laten voeren, maar Nederland heeft twee Turkse ministers die voor het ja-kamp wilde komen spreken, geweigerd en onverrichter zake teruggestuurd. Nederland heeft afgelopen zaterdag de Turkse consul opgesloten (waarvoor Rutte verontschuldigingen aanbood, maar wat nog steeds een rel is). Erdogan beschuldigt Europa er ondertussen van een kruistocht tegen de islam te voeren en zo zal het lijstje nog wel even doorgroeien. Natuurlijk heeft Mark Rutte zijn rol hierin perfect gespeeld. Hij lijkt dus bewust en actief bij te dragen aan het genoemde explosieve mengsel. Rutte is dan ook niets meer dan een marionet van de elitaire ‘deep state’ (net als alle andere acteurs genaamd ‘politici’). De uitspraak van de Turkse minister van buitenlandse zaken, Mevlüt Çavuşoğlu, lijkt dan ook meer dan profetisch. Het Ottomaanse rijk wil zich in 2023 hersteld hebben en zal waarschijnlijk niet schromen het verzwakte Europa met een Blitzkrieg te verrassen.

Door lid te worden van deze site steunt u het werk van Martin Vrijland met een donatie. Zo ondersteunt u het werk van iemand die alles opgegeven heeft om voor de waarheid te strijden. Help mee het laatste restje van vrije journalistiek in stand te houden:

WORD-LID

Bron linkvermeldingen: ad.nlrt.com, turksemedia.nl, trouw.nl, rt.com

Gedeeld 275

Tags: , , , , , , , , , , , ,

About the Author ()

Comments (26)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Wilfred Bakker schreef:

  Dit is toch wel stuitend te noemen, onze zogenaamde overheid heeft tonnen uitgedeeld aan *Erdoganmedia*, volgens het Parool, het begint steeds duidelijker te worden wat de plannen zijn, en die plannen mogen wat kosten, en u en ik mogen het betalen, zo rollen ze in ‘s-gravenhage

  http://www.parool.nl/binnenland/erdoganmedia-kregen-tonnen-aan-nederlandse-subsidie~a4475637/

 2. Averroes schreef:

  Mooie dialectiek tussen twee staatsacteurs 😀 , voedsel voor gepeupel en gespuis. Maar ik tuin er niet in…

  https://www.youtube.com/watch?v=9VveADvO8yc

 3. Averroes schreef:

  Mooie win-win situatie ‘Ey Rutte’ krijgt zijn stemmen en Erdogan zijn wet, is het merendeel er toch weer ingetuind:

  Gewenste rel: Politiek columnist Tom-Jan Meeus denkt dat Rutte electoraal van de rel profiteert, maar schrijft ook dat de premier de escalatie zag aankomen, en zelfs wilde. Medio vorige week was het hele scenario van de Turkse minister die per auto zou komen al bekend in de Haagse wandelgangen. “CDA-leider Sybrand Buma, Ruttes grootste concurrent, zag zondag het electorale gevaar meteen, en bepleitte verdere escalatie: opzegging van het EU-associatieverdrag met Turkije.”
  https://www.youtube.com/watch?v=GaoxP4ZTs8I
  https://www.nrc.nl/nieuws/2017/03/14/turkse-kwestie-kan-rutte-helpen-maar-is-dat-voor-bezorgde-burger-genoeg-a1550179
  https://www.nrc.nl/nieuws/2017/03/13/heeft-het-conflict-met-turkije-electoraal-effect-voor-rutte-7349640-a1550081

 4. Wilfred Bakker schreef:

  En ondertussen op Zerohedge ziet het er naar uit dat we op een invasie kunnen rekenen, ben bang dat er dit keer niemand een vinger in de dijk kan steken, we are f#$%^&

  http://www.zerohedge.com/news/2017-03-13/turkey-says-migrant-deal-has-ended-may-unleash-millions-refugees

 5. Martin Vrijland schreef:

  “Writings on the wall”…

  https://www.rt.com/news/381166-erdogan-turks-five-children/

 6. Averroes schreef:

  @Martin, we worden langzaamaan een oorlog in gefietst en geen haan die er naar kraait. Als het waar is dat ruim 81% van het electoraat is komen opdagen dan denk ik niet dat het bewustzijn bij het merendeel binnen afzienbare tijd terugkomt..

 7. Averroes schreef:

  Aansluitend op bovenstaande video over de Trilateral Commission opgericht door David Rockefeller, alsof de duvel er mee speelt 😀

  Burn in Hell
  http://www.zerohedge.com/news/2017-03-20/david-rockefeller-former-head-chase-manhattan-dies-101

  “The worst thing we gave them was the internet” -David Rockefeller

  In Memoriam..not
  https://www.youtube.com/watch?v=ClqUcScwnn8

 8. Averroes schreef:

  Burgeroorlog??!!
  http://www.nu.nl/syrie/4581225/meer-dan-vijf-miljoen-syriers-gevlucht-sinds-uitbreken-burgeroorlog.html

  En nu een echt journalistiek stuk:

  If it’s not a pipeline war, why is the US intervening in Syria? The US decision to support Turkey, Qatar and Saudi Arabia in their ill-conceived plan to overthrow the Assad regime was primarily a function of the primordial interest of the US permanent war state in its regional alliances. The three Sunni allies control US access to the key US military bases in the region, and the Pentagon, the CIA, the State Department and the Obama White House were all concerned, above all, with protecting the existing arrangements for the US military posture in the region.

  After all, those military bases are what allow the United States to play at the role of hegemonic power in the Middle East, despite the disasters that have accompanied that role. The degree to which the US determination to preserve its present military profile in the region is illustrated by the case of US-Qatar relations over that tiny monarchy’s arming of extremist Sunni groups in Syria in 2012. The Obama administration was very unhappy with Qatar’s choice of proxies in Syria, and the National Security Council discussed a proposal to pull a squadron of US fighter planes from Al Udeid Air Base in Qatar as a way of putting pressure on the government over the issue, according to a story in the Wall Street Journal.

  But the US Central Command (CENTCOM), which had moved its headquarters to Al Udeid in 2003, argued that the base was critical to its operations in the region, and that it was about to renegotiate its agreement with Qatar over the use of it. The Pentagon supported CENTCOM’s opposition to any move that would disturb relations with Qatar over the issue and vetoed any such pressure on Qatar. The administration ended up doing nothing about the issue, and in 2013, the US-Qatar Defense Cooperation Agreement originally reached in 2003 was renewed for another ten years.

  The massive, direct and immediate power interests of the US war state — not the determination to ensure that a pipeline would carry Qatar’s natural gas to Europe — drove the US policy of participation in the war against the Syrian regime. Only if activists focus on that reality will they be able to unite effectively to oppose not only the Syrian adventure but the war system itself.
  http://www.truth-out.org/news/item/37685-the-war-against-the-assad-regime-is-not-a-pipeline-war
  ——————————————————————————————————————————————

  A NATION OF SHEEP WILL SOON HAVE A GOVERNMENT OF WOLVVES

  – Edward R. Murray
  https://www.youtube.com/watch?v=O8eIHxtkeEc

 9. Averroes schreef:

  Waar is de verontwaardiging..?

  Kabinet heeft begrip voor Amerikaanse aanval Syrië

  Het kabinet heeft begrip voor de Amerikaanse kruisraketaanval op een Syrische vliegbasis. Dat zeggen de zionisten vice-premier Lodewijk Asscher en minister van Buitenlandse Zaken Bert Koenders vrijdag voor aanvang van de ministerraad.

  Het kabinet noemt de aanval “proportioneel”.
  http://www.nu.nl/syrie/4601898/kabinet-heeft-begrip-amerikaanse-aanval-syrie.html
  http://www.nu.nl/syrie/4602267/relatie-vs—rusland-verder-druk-amerikaanse-raketaanval-syrie.html

  Iets met een Totaler Krieg

 10. Averroes schreef:

  Having perhaps lost the support of much of his anti-war base, President Trump appears to have won praise from two new groups…

  Ahrar Al-Sham, Tahrir Al-Sham (#AlQaeda) and #ISIS private Telegram channels praising #UnitedStates attack tonight.

  — Aldin ???????? (@CT_operative) April 7, 2017

  Even even more ironic, today is the 100th anniversary of the United States entering World War One.

  https://www.youtube.com/watch?v=LvYo8uTBmLA

 11. Averroes schreef:

  De man in de schaduw, de consigliere: Jared Kushner

  Here is wisdom. Let him that hath understanding count the number of the beast: for it is the number of a man; and his number is Six hundred threescore and six.

  http://nos.nl/artikel/2152255-trump-maakt-schoonzoon-kushner-topadviseur.html
  https://en.wikipedia.org/wiki/666_Fifth_Avenue

  Two of the primary reasons AT&T Corporation chose to spin off its equipment manufacturing business was to permit it to profit from sales to competing telecommunications providers; these customers had previously shown reluctance to purchase from a direct competitor. Bell Labs brought prestige to the new company, as well as the revenue from thousands of patents. Lucent also operated from 666 Fifth Avenue in Manhattan, New York City
  https://www.youtube.com/watch?v=w51hGz_UN_Q

 12. Averroes schreef:

  De aanslagen die men nu ziet gebeuren in Europa zijn ‘wag the dog’ tactieken om af te leiden van hetgeen daadwerkelijk aan de gang is:
  http://www.nu.nl/terrorisme-in-europa/4603005/vrachtwagen-rijdt-in-mensen-in-centrum-stockholm-zeker-twee-doden.html?redirect=1

  https://www.youtube.com/watch?v=1k-rr70xj2o

 13. ZalmInBlik schreef:

  @Averroes, je hebt gelijk..Wesley Kanne gaf het eerder ruiterlijk toe. Alles is erop gericht om het Groter ISraël project succesvol te laten slagen:

  Clark’s father’s family was Jewish; his paternal great-grandfather immigrated to the United States from Belarus in response to the Pale of Settlement and anti-Jewish violence from Russian pogroms.

  Kanne is zelf niet onschuldig gezien zijn rol in de Joegoslavië oorlog
  https://www.youtube.com/watch?v=f7NsXFnzJGw

 14. ZalmInBlik schreef:

  Nog een ZIO-hoer, Madeleine Korbel. Schuilend achter westerse namen zoals Clark, Albright..typische tactieken voor crypto-joden. Zie de Jezuïeten:

  https://www.youtube.com/watch?v=bTkFr_xcRNk

 15. Averroes schreef:

  @ZIB, het is geen toeval tussen de inauguratie van Drumpf en de valse vlag operatie in Syrië (Sham) zit exact 77 dagen in het hebreeuws jaar 5777. Dit zijn Babylonische Kabbalah/Talmud Joden die kicken op numerologie en dat gebruiken als leidraad voor hun duivelse snode plannen
  https://www.timeanddate.com/date/durationresult.html?d1=20&m1=01&y1=2017&d2=07&m2=04&y2=2017

 16. ZalmInBlik schreef:

  Averroes, thx! weer wat geleerd 🙂

 17. Averroes schreef:

  De Israeli Secret Intelligence Service is op tournee door Europa en doet alle hoofdsteden aan 😀 ..kaartjes zijn gratis alleen omstanders doen er verstandig aan op afstand te blijven

  ‘Undesirable NGOs’ Fund ISIS-linked Refugee Boats to EU

  Investigations by Italian authorities and others have found that NGOs funded by among others George Soros, are actively financing private ships to smuggle tens of thousands of illegal North African refugees into the EU via Southern Italy. The human trafficking is reportedly linked to ISIS smuggling networks. If confirmed by authorities, it could potentially open the NGOs to criminal charges.
  http://journal-neo.org/2017/04/05/undesirable-ngos-fund-isis-linked-refugee-boats-to-eu/

  De meest racistische niet legitieme natie in de wereld:
  https://www.youtube.com/watch?v=4c8FYcKWJzY

 18. ZalmInBlik schreef:

  Historian Wolfgang Eggert says this is the real face of the Illuminati; the Rothschilds belong to this cult. He says this cult intends to initiate a nuclear holocaust in order to fulfill biblical prophecy and hasten the return of the Messiah:

  “History and politics are a big movie, and they are the directors, bringing old-testament-prophecy into reality. They captured freemasonry by building up the illuminati (through Rothschild/Jacob Frank/Weishaupt); they made a pact with the British monarchy when they financed William III to become king; they placed the British royals at the head of the Freemasons; they made the modern banking system and the Fed (through Rothschild); they made Zionism, the world wars, the European union and so on. They reign through their puppets Rothschild (whose ancestors had been part of the chassidic cult) and Rockefeller, who were the guiding force behind Bilderberg, the trilaterals etc. We are now in the “End Times”; they are trying to foment a “prophesied” Third World War.”
  http://www.timesofisrael.com/jared-kushners-college-rabbi-recalls-a-snow-shoveling-student-mega-donor/

  https://www.youtube.com/watch?v=56S3cBvAr9Q

 19. ZalmInBlik schreef:

  Nethanyahu en de valse messias..Schneerson legt het uit 🙂

  https://www.youtube.com/watch?v=5wZo0TcDOYk

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten