Uitkleden zorg en sociale vangnetten maakt hele gezinnen kapot, Petitie: Edith Schippers weg!

Filed in NIEUWS ANALYSES by on 12 juli 2016

rutte-schippersDeze week startte ik een petitie om de horror plannen van minister Edith Schippers tegen te houden. Deze minister moet zo snel mogelijk weg! De wet die ervoor zorgt dat heel Nederland in een tweede Guantanamo Bay verandert, omdat mensen zonder psychiatrisch rapport opgesloten kunnen worden en aan de medicatie gezet worden, mag er simpelweg niet komen. Het wetsvoorstel is gebaseerd op de vermeende toenemende dreiging en het naar verluidt groeiend aantal verwarde personen. Weet u hoe dat komt mevrouw Bilderberg Schippers? Omdat u samen met uw kapitein Mark ‘ik glimlach alles weg‘ Rutte, Nederland helemaal naar de knoppen geholpen heeft! Dat begint al bij het feit dat wanneer mensen een bijstandsaanvraag doen dit soms wel 10 tot 12 weken duurt. Wat denkt u dat dat met mensen doet? Stel je voor je hebt 2 kinderen die je moet opvoeden en onderhouden? Dan raak je toch in paniek als er geen voorschot komt? Of is dat de bedoeling ook? Mensen in dergelijke situaties raken vaak in financiële problemen, omdat ze het weken zonder geld moeten stellen. Geen geld, betekent incassobureau’s als gevolg van rekeningen die niet kunnen worden voldaan. En voor schulden wordt doorverwezen naar het volgende “behulpzame” overheidsloket. Deze maken natuurlijk onmiddellijk een notitie voor de afdeling jeugdzorg. Binnen no time staat jeugdzorg op de stoep om de kinderen even tijdelijk in een pleeggezin te stoppen. Papa en mama kunnen immers niet meer goed voor ze zorgen. Dat pleeggezin krijg dan wel € 30 per kind per dag; een bedrag waarmee de ouders zelf onmiddellijk geholpen zouden zijn en voor hun kinderen zouden kunnen zorgen. En dat is zomaar een voorbeeld van de effecten van de idiotie van dit kabinet. De Nederlandse regelgeving is er volledig op ingesteld om alles en iedereen te ontwrichten, behalve de toplagen. En dan vindt u het gek dat er steeds meer mensen verward raken? Deze regering drijft mensen tot wanhoop!

En dan hebben we het nog niet gehad over alle bezuinigingen in de zorg en het steeds verder uitkleden van het basispakket van de ziektekostenvergoeding. Die verschrikkelijke vrijgezelle toppers fan, EU Jean Claude Junckers’ loopjongetje Mark Rutte staat dat vervolgens weer weg te wuiven. Eigenlijk moet dit gehele kabinet zo snel mogelijk opgedoekt worden. De democratie faalt in alle opzichten. Beroeps leugenaar Frans Timmermans riep onlangs nog in het EU parlement dat Europa toch echt democratisch is, omdat de volksvertegenwoordigers daar neergezet zijn door democratisch verkozen regeringen. Is er iemand die dat nog serieus kan nemen? Helaas moeten we concluderen dat politici geen volksvertegenwoordigers zijn, maar vertegenwoordigers van de banken, multinationals en de aristocratie. Het wordt tijd dat er volksvertegenwoordigers verkozen gaan worden via echte democratische processen en niet via de schijn van democratie. Het wordt tijd dat wij, u en ik, het volk, op gaan staan en duidelijk uitspreken dat we het niet langer pikken. We worden besodemieterd en bestolen. Miljarden bezuinigingen zijn er de afgelopen jaren door gedrukt. Mensen worden aan alle kanten uitgemergeld en we laten die aristocratievertegenwoordigers daar gewoon ongestraft mee wegkomen. We gaan een signaal afgeven richting de dieven die ons besturen en deze petitie zo veel mogelijk ondertekenen. Eerst moet deze Bilderberg loopjuffrouw Edith Schippers weg. Dit horror wetsvoorstel en die aanjaagteams moeten naar de prullenbak en de marionet Schippers moet als eerste ontslagen worden. Daarna gaan we de rest van dat roverskabinet wegjagen. Democratisch herstel kunnen we niet van de huidige politieke kliek verwachten. Je gaat een inbreker ook niet vragen of hij op je huis wil passen. U bent aan zet!

Het massaal tekenen van deze petitie is slechts een signaal. Deel deze petitie zoveel mogelijk. De politiek moet hervormd worden. En dat moet gebeuren door het volk en niet door de mensen die opgeleid zijn in de kweekvijvers van de elitaire kliek; de Minerva’s van deze wereld. Hervorming begint tussen uw oren. Als u niet tot actie overgaat, verandert er nooit iets. De boeven in maatwerkpakken zullen nooit toegeven dat zij eigenlijk boef zijn. De inbreker die uw huis leeg roofde zal uw spullen niet teruggeven en zal natuurlijk beloven goed op uw huis te passen in de toekomst. Nee, het wordt tijd dat we het geboefte wegjagen! Dit is een eerste signaal. Daarna volgt meer actie en ook daarin moet u handelen. Het wordt tijd dat u en ik ervoor gaan zorgen dat dit systeem niet meer in stand gehouden wordt. Naar de stembus lopen heeft bewezen niet gewerkt. Dat zal ook weer voor een Nexit referendum gelden. Zolang we de boeven vragen om te hervormen, vertrouwen we op de boeven en geven we hen de verantwoordelijkheid. U moet zelf willen, zelf in actie komen en het zelf uitvoeren! Dat kan bijvoorbeeld concreet betekenen dat u taken moet gaan weigeren. Voor elke bedachte maatregel zijn immers controleurs en uitvoerders nodig (zoals voor de ‘aanjaagteams’ verwarde personen). Deze overheid heeft het zo bedacht dat u een goed betaalde baan kunt krijgen om de slavernijmaatregelen van uw medemens uit te voeren. Zeg daar NEE tegen! Help niet langer mee uw medemens horrormaatregelen op te leggen, omdat u dan wel uw huur of hypotheek kunt betalen. Zie wat er gaande is en weiger langer de regels van de staat uit te voeren. Steun deze site en word lid, zodat er een volksbeweging en een echte revolutie georganiseerd kan worden. Word nu lid en komt in actie!

teken-de-petitie-edith-schippers

Laat u niet afschrikken door de smaad- en laster die op internet gericht wordt tegen Martin Vrijland. Dit zijn allemaal strategieën om de weerstand uit het volk te breken.

Bron linkvermeldingen: nu.nl

Gedeeld 1K

Tags: , , , , , , , , ,

About the Author ()

Comments (10)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Martin Vrijland schreef:

  Op 20 april 2016 maakte mevrouw Bilderberg Schippers (via de Telegraaf) bekend dat de Zorgkosten in de komende jaren gaan stijgen van 41 miljard naar 50 miljard. Een verhoging van het eigen risico zorgverzekering tot € 500,- behoort daardoor tot de mogelijkheden.

  De roversbende in den Haag gaat gewoon door zolang u niet in opstand komt!

  Sinds het aantreden van het Kabinet Rutte II zijn er TE veel beslissingen genomen door minister Edith Schippers en haar staatssecretaris Martin van Rijn met medewerking van de Tweede en Eerste Kamer, die in het nadeel zijn van de Volksgezondheid van de Nederlandse burger.

  Het resultaat is:

  Vanaf 2016 (nauwelijks) of geen vrije artsenkeuze voor cliënt of patiënt door macht zorgverzekeraar; regelgeving maakt het de behandelaar steeds moeilijker
  Vanaf 2015 de introductie van de budgetpolis, een nieuwe zorgverzekering die de verschillen tussen rijk en arm alleen maar groter maakt
  De transitie van Jeugd GGz -Jeugdzorg (jeugdhulp), Wmo en Wlz mislukt; veel gemeenten hadden te weinig geld en hebben ook te weinig budget in 2016. Wachtlijsten Jeugd GGz nemen toe. De privacy van Nederlandse staatsburgers komt in gevaar door aantasten beroepsgeheim. Dit geldt ook voor de zorg voor ouderen en mensen met een beperking (participatiemaatschappij).

  Steeds meer stijgende zorgpremie en eigen risico (€ 385,-) vraagt om een nieuw nationaal en onafhankelijk Ziekenfonds (Zorgfonds) Nederlanders kiezen voor minder zorg vanwege het te hoge eigen risico

  Onder het mom van bezuinigingen wordt er steeds meer macht gegeven aan de zorgverzekeraars, die vervolgens zorgverleners te veel onder druk zetten door hun regelgeving.
  Uitvoer PGB (via SVB) volledig mislukt in 2015 en zal in 2016 niet beter zijn, staatssecretaris Van Rijn blijft zich verantwoorden maar komt niet met verbetering (ook niet in 2016)
  Stigma tegen mensen met psychische- en lichamelijke klachten blijft onverminderd bestaan (ondanks de huidige inspanningen). Vroegtijdige diagnose (preventie) en voorlichting hoogst noodzakelijk om acceptatie te vergroten.

 2. Martin Vrijland schreef:

  Nog zo’n plan van Edith Schippers

  De zelfmoordpil zit er aan te komen. Natuurlijk weet de politiek dat ze dit niet even zomaar kunnen introduceren, want je moet dit kneden in de maatschappij. Liefst geef je een oudere van de ‘Coöperatie Laatste Wil’, die er luxe bij zit op een boerderijtje, nog even een extra zakcentje onder de tafel om dit verhaal te verkopen. Goed, dat is een insinuatie, maar het moge duidelijk zijn dat het in alle belang van de staat is dat deze zelfmoord pil nu zo gepusht gaat worden. Wat denkt u wat dit de staatskas gaat schelen als ze honderdduizenden Nederlanders hun AOW niet meer hoeven te betalen. En dat wordt me een flink aantal straks met die babyboomers. Je kan er vergif op in nemen. We lopen richting de 2020; nog 4 jaartjes te gaan. Oh, wat een toeval dat dan precies al die babyboomers die na de tweede wereldoorlog geboren zijn richting de 75 jaar gaan. Is dat niet precies de leeftijd waarop men wil toestaan dat er massaal zelfmoord gepleegd gaat worden? Natuurlijk zal de mainstream media u overladen met emotioneel beladen verhalen van mensen die een zware lijdensweg hebben moeten ondergaan, maar 1 ding is duidelijk: de staatskas zal miljarden overhouden als al die babyboomers er een eind aan maken.

  Wat heerlijk als je straks gewoon in een slechte stemming de huisarts kunt bellen en kunt zeggen: “Dokter doe mij maar zo’n Bayer pilletje, want -misschien wil ik er toch wel echt mee kappen nu.” Wat heerlijk als je niet allerlei kwalen meer hoeft te hebben om onder de euthanasie wet te moeten vallen. Je krijgt gewoon een pilletje van het zelfde bedrijf dat vlak voor de geboorte van die babyboomers naam en faam verwierf onder de naam IG Farben, met het goedje waarmee de joden naar verluidt gedoucht zouden zijn. Ach, het kan natuurlijk ook van een andere fabrikant komen, maar Nederland is altijd al close met IG Farben geweest en linksom of rechtsom zal iedereen er beter van worden. Misschien dat Bayer daarom wel vast al een bod van 62 miljard dollar uit heeft kunnen brengen op Monsanto; wetende dat ze miljarden in het vooruitzicht hebben van de Nederlandse zelfmoordpillenmarkt.

  Ik weet niet of u wel eens in een verzorgingstehuis van tegenwoordig geweest bent? Ik heb er recentelijk nog een bezocht en het viel me op dat de oudjes er behandeld worden als een soort gevangenen. Bij de oude dame van 94 zat een slot met pincode op de deur die me deed denken aan een cel van een gesloten jeugdzorg-instelling. Een paar keer per dag mag er bezoek komen, maar het beleid is behoorlijk streng. En voor de lunch begint het rondje drogeren met een karretje vol medicatie, die één voor één bij iedereen langsrijdt. Het heeft er alle schijn van dat er een ouderenzorgbeleid is ingezet dat de oudjes snel levensmoe moet maken. En die ouderen die nu nog leven, moeten vooral de babyboomers die straks aan de beurt zijn, laten zien dat het echt geen pretje is om oud te worden. Allemaal aan de zelfmoordpil straks! Hupsakee, dat ruimt lekker op. Even rekenen [citaat CBS] In de periode 1946–1955 zijn in ons land 2,4 miljoen kinderen geboren. Hen rekenen we tot de generatie van de babyboom. Dus laten we even een grove schatting maken. Stel dat daarvan nog 2 miljoen in leven zijn en dat die allemaal een AOW-tje ontvangen; dan kun je wel bedenken dat als die de staat allemaal zo ongeveer bruto duizend euro per maand kosten, dat je 2 miljard per maand bespaart als ze allemaal aan de pil gaan vanaf 2020. Maar dat is misschien een iets te rooskleurig vooruitzicht. Als nu 10% voor de zelfmoordpil kiest, is dat alsnog een dikke 2 miljard op jaarbasis. En de pensioenfondsen zullen dit idee natuurlijk ook promoten, want die houden ook geld over. Dus ik denk dat het helemaal niet zo’n gekke gedacht is dat meneer Hajo Fleming uit dit filmpje niet voor niets op zo’n prachtig boerderijtje woont. Ach, dan laat hij misschien nog een leuk verraders-centje achter voor zijn kinderen.

  Weet u wat: ik zeg doen! Opgeruimd staat netjes. Wat moet je ermee met al die bejaarden. En laten we beginnen met een test bij achttienjarigen die levensmoe zijn, want de proefdieren zijn ook niet meer in de aanbieding tegenwoordig. En zo’n achttienjarige kun je nog aan een psychologisch onderzoek onderwerpen. Achttien plussers zijn een mooie doelgroep om deze zelfmoordpil op uit te testen. Er zijn er zat die levensmoe uit een jeugdzorg instituut komen, waar ze zo nu en dan in de isoleercel gegooid zijn of pijnprikkels hebben ontvangen van de leidinggevenden. Dat is een mooie doelgroep om die pilletjes voor te schotelen. Op die leeftijd zijn ze wel gewend aan een pilletje. Op een gemiddeld dance feestje wordt nog wel eens een XTC-tje geslikt. Gelukkig is de gemiddelde Nederlander al zo gehersenspoeld dat men het dreigende gevaar achter deze zelfmoordpil niet zal zien. Ik zeg: kopje koffie erbij, muziekje erbij. Als het tijd voor de zelfmoordpil wordt, noemen we dat voortaan gewoon ‘koffietijd‘; dat klinkt sympathieker.

  Bron: http://www.realhumans.nl/de-zelfmoordpil-het-nieuwste-middel-om-de-staatskas-te-spekken-bij-zelfdoding-babyboomers/

 3. Wilfred Bakker schreef:

  Mark Rutte, vind dat gaaf!

  https://www.facebook.com/DagboekRutte/

 4. Martin Vrijland schreef:

  Één van de vele reacties onder de petitie:

  #258

  als psycholoog ben ik van mening dat “verwarde personen op straat” vooral het gevolg zijn van teveel economische druk waardoor mensen hun huis kwijtraken. DAAR moet iets aan gebeuren. Het opsluiten van mensen helpt daartegen natuurlijk niet. tweede oorzaak is de systematische afbraak van de geestelijke gezondheids zorg waarin deze bewindspersoon ook een grote rol heeft gespeeld. Meer en betere psychische zorg , maar zeker niet op deze manier!

 5. Wilfred Bakker schreef:

  Een veilige bank mag ook niet opgezet worden van Dijsselbloem lees ik hier, http://politiek.tpo.nl/2016/07/12/dijsselbloem-verhindert-oprichten-veilige-bank/
  dus als Italië zo omvalt zijn we de sjaak

 6. leeuw schreef:

  U bent het niet eens met de overheid, vraagt zich af of ze u wel de waarheid vertellen en het goede met u voor hebben, en bent van plan om hen niet meer in alles te gehoorzamen? Dan bent u al vanaf 2013 officieel psychisch ziek en lijdt u aan ODD, Oppositional Defiant Disorder, oftewel een Oppositioneel Opstandige Gedragsstoornis (OOG). Deze omvat alle mensen niet ‘zich niet conformeren, en twijfelen aan (de) autoriteiten’. Sommige critici zijn bang dat deze nieuwe stoornis in de toekomst als voorwendsel gebruikt zal worden om alle tegenstanders van bijvoorbeeld de EU en het milieubeleid monddood te maken en desnoods in inrichtingen op te sluiten.

  https://jdreport.com/ongehoorzaamheid-aan-overheid-officieel-een-psychiatrische-stoornis/

 7. Martin Vrijland schreef:

  If you tolerate this your children will be next

  https://www.youtube.com/watch?v=B7dBBCHYcZs&app=desktop

 8. Annic Stikkelorum schreef:

  Nederland (Rutte & Co):
  I don’t need your “civil” war!!
  https://www.youtube.com/watch?v=JWejuCskH1kk

  And the wars go on with BRAINWASHED PRIDE
  For the love of God and our human rights
  And all these things are swept aside
  By bloody hands time can’t deny
  And are washed away by your genocide
  And history hides the LIES of OUR(civil) WARS

 9. Martin Vrijland schreef:

  Voor alle Nieuwsbreker (oplichter Martin Vrijland) freaks die deze onzin geloven:

  https://nieuwsbreker.wordpress.com/2016/07/12/oproep-aan-colegasom-oplichter-martin-vrijland-te-exposen/

  Op dit moment heb ik geen inkomsten, dus moet ik mijn kosten en levensonderhoud halen uit donaties en de Google adsense inkomsten:
  http://www.beyondthematrix.nl/wp-content/uploads/2016/07/advertentie-inkomsten-martin-vrijland.jpg

  Zo ziet u maar hoe de overheidstrollen tekeer gaan en hun best doen om elke vorm van kritiek te smoren. Het blijkt dat dergelijke trollen iets meer in te besteden hebben:

  http://www.martinvrijland.nl/wp-content/uploads/2014/07/webredacteur.jpg

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten