Verdacht pakket gevonden voorafgaand aan protest Pegida Amsterdam

Filed in NIEUWS ANALYSES by on 6 februari 2016
politietepaard_amsterdamBij de Stopera in Amsterdam is zaterdagmiddag een verdacht pakketje aangetroffen. Het pakketje werd gevonden voorafgaand aan een demonstratie van Pegida, die plaatsheeft op het Waterlooplein. Experts van de politie doen momenteel onderzoek naar het object, meldt de politie van Amsterdam. De omgeving is ondertussen afgezet.

Pegida-demonstranten mogen om die reden het plein niet op. De politie zegt de eerste uitkomsten van het onderzoek naar het pakketje af te wachten voor er een besluit genomen wordt over het verloop van de demonstratie. Voorlopig moeten de demonstranten verplaatsen naar een plek achter de Stopera. De politie begeleidt de groep naar de andere locatie.

De Pegida-demonstranten wilden eerder naar de Dam lopen, maar de politie hield ze tegen, onder meer met paarden. De sfeer is grimmig geworden en de politie heeft inmiddels enkele arrestaties verricht. Pegida stelde eerder met driehonderd tot vijfhonderd mensen te gaan protesteren in Amsterdam. De organisatie is tegen de zogenoemde islamisering van Europa en de komst van vluchtelingen. Vanwege de bijeenkomst van Pegida had de politie al extra ME ingezet om in te grijpen daar waar nodig.

Please activate Easy Media Gallery Pro license key. You can activate here

Om 13.00 begon er in Amsterdam ook een tegendemonstratie, georganiseerd door de SP, GroenLinks en PvdA bij de Dokwerker op het Jonas Daniël Meijerplein. Pegida-aanhangers die eerder met hun demonstratie begonnen riepen leuzen als “Antifa, hahaha” en joelden de tegendemonstranten uit.

Dit alles wordt gemeld op NU.nl. Een medewerker van Beyond The Matrix site is ter plaatste aanwezig en meldt dat er gigantische hoeveelheden politie op de been zijn. Het heeft er alle schijn van dat de elitaire kliek bewust uit is op een conflict. Opvallend is dat ook in het Duitse Dresden een Pegiad (Patriotic Europeans against the Islamisation of the West) demonstratie gaande is. RT.com laat daar live beelden van zien. Het heeft er alle schijn van dat deze demonstraties opgezet zijn door pionnen van de geheime diensten. De term ‘revolutiemanagers’ is geen uit de duim gezogen term. De gevestigde orde maakt veelal binnen dergelijke protestbewegingen gebruik van goed opgeleide revolutiemanagers die uit de koker van de geheime diensten komen. De Otpor beweging is een voorbeeld van zo’n organisatie die revolutiemanagers wereldwijd uitzendt om gecontroleerd revoluties te ontketenen via de Gene Sharp methode. Natuurlijk vallen dat soort zaken niet keihard te bewijzen, alhoewel ik in 2013 een duidelijk voorbeeld liet zien hoe bijvoorbeeld de AIVD in Nederland werkt.

De kabal stuurt aan op binnenlandse chaos, omdat zij dan politiestaatmaatregelen verder kunnen doorvoeren en tevens omdat zij een situatie wensen waarin het volk smeekt om hulp van bovenaf. Om deze chaos te creëren tuigen zij zelf gecontroleerde protestbewegingen op. De oprichting van Pegida had ten doel de autochtone bevolking op te zetten tegen de islamitische bevolking. Door die verhouding kunstmatig op scherp te zetten, zaaien zij bewust tweedracht en haat in de maatschappij. Problem, Reaction, Solution of ‘orde uit chaos’ zijn de stelregels die zij steeds weer toepassen. Natuurlijk valt het niet keihard te bewijzen dat dergelijke organisaties opgetuigd zijn door de geheime diensten, maar bovenstaand voorbeeld uit 2013 geeft een kleine impressie. De budgetten van overheden zijn enorm en men wil nu eenmaal die chaos scheppen.

De melding van het zogenaamd vinden van een verdacht pakketje moeten we ook maar geloven. Wie zegt dat het waar is? Ook dat is prima in scene te zetten. We worden aan de lopende band gefopt door de propagandaleugens, waarbij overheden en media naadloos samenwerken.

Bron linkvermeldingen: nu.nl

Gedeeld 49

Tags: , , , , , ,

About the Author ()

Comments (15)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. marijke schreef:

  Toevallig moest ik er vanmiddag nog aan denken Martin. Je hebt helemaal gelijk ! En in de reacties van vanmiddag op Geenstijl LIVE, kon je al lezend eruit halen, dat er van dat pakketje geen sprake was. Dus daar geloof ik ook niks van, is gewoon GELOGEN !

 2. loveulongtime schreef:

  Ik heb een oplossing voor dit probleem. Misschien kan iemand de demonstranten van beide partiijen uitleggen dat ze beiden voor het karretje van de oorlogszuchtige Zionistische bankiers worden gespannem die verantwoordelijk zijn voor de vluchtelingen stroom om zo te zorgen dat er nooit voor geldstelsel hervormingen en afschaffen van de rente zal worden gedemonstreerd. Hierin zouden beide demonstrerende partijen zich perfect kunnen verenigen.

 3. Analyze schreef:

  Deze psychopaten in de top van de pyramide hebben een breed arsenaal aan middelen om de bevolking eronder te houden en indien nodig tegen elkaar op te zetten of anderzijds te vergiftigen d.m.v. vaccinaties etc. Deze onmensen zitten achter het gehele zieke financiële systeem, big pharma, controleren het militair industrieel complex etc etc. Ze controleren het gehele spectrum of zoals JFK het prachtig verwoordde: “It is a system which has conscripted vast human and material resources into the building of a tightly knit, highly efficient machine that combines military, diplomatic, intelligence, economic, scientific and political operations.”

  Tel uit je winst, wat ze nu aan het doen zijn verwekt geen verwondering, deze hardcore satanisten zijn het vuurtje aan het aansteken en zoals pyromanen kijken ze op een afstandje toe om te kijken wat de reacties zijn en anticiperen ze hierop. Hier kicken ze op en vooral als het gepaard gaat met veel bloedvergieten, want dan hebben ze hun offer aan hun god lucifer kunnen volbrengen. Door deze methodes kunnen ze hun macht verder uitbreiden en consolideren.

  In sleutelposities hebben ze altijd marionetten lopen, gerekruteerd uit ‘old boys networks’ zoals de vrijmetselarij, clubjes zoals minerva e.d. en ze worden gescout op psychopathische kenmerken en/of worden gechanteerd. Verwacht dus ook geen leiders met empathie en/of ethiek, moreel gezag. Integendeel alles werkt in satanisme vice versa, dus is dit een logisch gevolg. Alles gaat in kleine stappen, maar voor degene die het gehele spectrum overziet ontvouwt zich een nachtmerrie en een hel op aarde:
  https://www.youtube.com/watch?v=z8fR79AJJdE

 4. Analyze schreef:

  gubernare mens=government=mind control
  https://www.youtube.com/watch?v=8frC6sjrBPA

 5. Analyze schreef:

  Dr. Sean Hross weet hoe de hazen lopen, niets is wat het lijkt de daadwerkelijke machthebbers treden niet graag op de voorgrond:
  http://beforeitsnews.com/contributor/upload/455106/images/MasonicLeaders.jpg
  Waarom Poetin geen radarbeelden gaat vrijgeven omtrent MH-17, een tijdlijn van zijn ‘carrière’:
  http://richardtomlinsonandtherussians.blogspot.nl/
  https://www.youtube.com/watch?v=PJjP2k0QSpY

 6. Analyze schreef:

  De (r)overheden of beter gezegd de rover eenheden zijn onze grootste vijand en ontnemen de vrijheden van de gewone man/vrouw. In hoeverre worden we vrij geboren? Ik denk het niet, aangezien onze ouders de fout hebben gemaakt ons aan te geven bij diezelfde rover eenheid, waardoor we letterlijk en figuurlijk belast worden..De volgende belangrijke vraag is hoe ver kun je een sinaasappel (lees burger) (af) persen, totdat hij/zij in opstand komt?

  Voorlopig krijgt Nederland en haar bevolking wat het verdient, omdat het weigert afstand te nemen van haar rover eenheid en omdat het meegaat in de tredmolen genaamd de ‘Westerse beschaving’:

  http://www.zerohedge.com/news/2016-02-05/get-ready-pogrom
  http://www.zerohedge.com/news/2016-02-06/anti-refugee-rallies-sweep-europe-nationalists-declare-we-will-note-surrender-europe

  “Get Ready… For The Pogrom!

  Back to Timmermans and his lie about 60% being ‘migrants’: that’s more than a little mistake. That’s false insinuation. Timmermans became very popular in Holland because of his handling of the MH-17 aftermath (he was -the Dutch equivalent of- secretary of state at the time). Which is also funny, because what he did was accuse Russia of shooting down the plane mere minutes after is was shot, and way before any evidence could possibly have been gathered.

  And he never stopped. He held a tearjerker of a speech at the UN and kept on hammering on the guilt of the Russians, carried on the waves of the ‘objective’ western media.

  Of course, the US did the same, and never substantiated a single word either. It has taken the Dutch a year and a half to question their government’s account of the event, but the anti-Russia sentiment is now firmly in place. Since most victims were Dutch, Holland leads the investigation into the disaster. It has not brought one shed of proof to light, only innuendo.

  Lately, Dutch people and media have started asking (it’s a miracle!) how it’s possible that all of Ukraine’s groundradar systems happened to be switched off when the plane came down, and why it has taken so long to find this out. Switching off groundradar must be reported internationally -to Eurocontrol, in this case- for obvious (safety) reasons. This was not done. When will they begin to wonder if maybe it was Ukraine all along? That would mean letting go of the Putin as bogeyman meme, so it may take a while.

  Meanwhile the Dutch government -minus Timmermans, whose Putin bashing gave him almost as good a Brussels job as Donald Tusk got for his as PM of Poland- is chairing the EU until July 1. With youthful fervor, they started out by suggesting a sort of ferry service that would take refugees straight back from Greece to Turkey.

  At the same time, the Times in Britain wrote about an EU plan to make it illegal to help refugees at sea. See, now they’re flaunting Geneva, and they’re flaunting international maritime law too. The latter says it’s illegal to NOT help people in distress at sea, and the EU is a signatory -or at least its member states. The former says specifically that ‘push-back’ of refugees is not allowed. The European Commission itself warned Greece about this in 2013.

  Back to the drawing board. Or perhaps not quite: at the same time the government in The Hague came with their nonsensical ferry plan, the Dutch parliament -a few doors down- voted to let Holland start bombing Syria. You know, to support one’s partners. So you bomb the crap out of them, and then send them back when they seek to flee your bombs. Holland’s been bombing Iraq for a long time.

  And that kind of tomfoolery is why there are international agreements in place, meticulously articulated after earlier disasters and vowing to never make the same mistakes again. But you don’t have to know law to be a politician, or be smart, or have a conscience. The job’s basically open to anyone who can successfully sell a second-hand car.

  Being an outright sociopath ticks off a few boxes too, but people will say I shouldn’t say that. Dutch PM Mark Rutte looks like such a decent guy, after all. But the shrewd observer’s already seen that he’s merely another body-double dummy sprouted from the same egg as Cameron and Osborne, Harper in Canada, Renzi, you name them, know the type, early 40’s ideal sons in law but with a bit too much ambition.

  Works well in times of plenty, but has no idea what to do in case of a headwind. And then goes berserk without knowing what that is.”

  Als je op de voorgrond treed en de waarheid vertelt dan wordt je afgevoerd, door degene die betaalt worden door belastinggeld. De realiteit is nog krommer dan een hoepel:
  https://www.youtube.com/watch?v=8_fXVc7IY0o

 7. Martin Vrijland schreef:

  Deze (ogenschijnlijk vrij nieuwe website) komt ook met goede artikelen:

  http://www.realhumans.nl/salah-abdeslam-de-verschrikkelijke-ongrijpbare-terrorist/

 8. Analyze schreef:

  m.b.t. salah abdeslam voorspelde het al, helaas:
  http://www.beyondthematrix.nl/2015/11/17/de-angstterreur-van-de-elite/
  “Salah Abdeselam de nieuwe Bin Laden (een schim)”

 9. Treowd schreef:

  Zou het op toeval berusten dat de oprichter van de in Duistland ontsprongen beweging Pegida een veroordeelde crimineel is met de achternaam Bachmann ? Bron : http://www.360magazine.nl/politiek/4268/waar-komt-pegida-vandaan Waarom probeert men die beweging in verschillende landen van de grond te krijgen?
  Zoek eens op de naam Bachmann i.v.m. zionisme dus alleen maar bachmann zionisme opmerkelijk wat er allemaal tevoorschijn komt. De rotte wortels van die organisatie welke men in de media als een tegengeluid tegen het eigen opgeklopte vluchtelingen beleid wenst uit te roepen en als een entiteit wenst te laten groeien binnen “de staat” europa- dat is satanisme ten top !

 10. boterbloem schreef:

  Laten wij ons ook verenigen door allemaal een petitie te tekenen bij deze partijen ;

  Geldstelsel hervormen , o.a een Basis inkomen voor iedereen.
  En ook gratis zorgverzekering .

  Willen jullie ook even tekenen ?

  https://basisinkomen2018.nl/

  Langzaam scrollend ,lezend naar beneden lezen voor meer uitleg en contact ;

  http://basisinkomenpartij.nl/

 11. Camera schreef:

  Van een oog getuige

  Er was dan wel een Demo bij de dokwerker en de Politieke partij SP heeft dat georganiseerd waarvan de partij leider ooit een Machiavelli prijs kreeg

  http://www.stichtingmachiavelli.nl/nl/machiavelliprijs-en-lezing/prijswinnaars

  Maar de mensen die daar waren vreedzame mensen en wat ouder (de sp heeft vele uitnodigingen gestuurd)als je verder ging naar de ME barricades dan zag je de jongeren van de geliefde medemens, de anti rascisten provocerend schreeuwen naar de
  Mobiele eenheid, dat was een zeer vreemde gewaarwording, het leek wel een toneelstuk. Ergo het was een theater voorstelling.
  Er waren maar een handje vol pegida (zogenaamde) demonstranten maar die vallen natuurlijk op door die duitse vlaggen dus lijkt het aantal meer.
  In het bewuste Cafe (zie kop US today)tegenover deStopera vertelden de bezoekers dat het een show was en de politie zelfs eerder geweld uitlokte dan kalmte hield, zeg maar een vriendschappelijk spelletje voetbal. Veel kranten in het buitenland laten een vertekend beeld zien

  Moet je toch eens zien in deze US krant, het lijkt net of die duizenden in amsterdam waren, die waren er dus niet, wel heel heel veel politie en ME en militaire helicopter boven de Stopera,
  Verdeel en Heers (Machiavelli) technieken https://en.wikipedia.org/wiki/Divide_and_rule

  http://www.usnews.com/news/world/articles/2016-02-06/thousands-take-part-in-anti-islam-protests-across-europe

 12. Analyze schreef:

  @boterbloem, de basisinkomen is niet de oplossing. Het betekent dat het mandaat mbt persoonlijke vrijheid en afhankelijkheid steeds meer bij de staat komt te liggen.

  Wat gebeurt er als het contante geld straks wordt afgeschaft en men afhankelijk is van de staat dmv oa basisinkomen?

 13. Treowd schreef:

  Inderdaad Camera het wordt flink gehyped door de pers ook in vele landen, men probeerd het ook in buiten europa zoals Canada en andere landen van de grond te laten komen.
  Dat deze organisatie inderdaad mogelijk zionistische wortels heeft is op het volgende blogg te lezen http://vrijenationalisten.blogspot.nl/2015/03/pegida-vijandige-overname.html
  De oorspronkelijke oprichters in Duitsland hebben zich al ontbonden doordat de wortels in de het daglicht zijn gekomen men probeerd voort te borduren op nationalisme inderdaad wederom verdeel en heers komend vanuit de synagoge of satan.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten