Verkiezingen 2017: politieke acteurs, nieuwkomers en de valse beloftes stapelen zich op

Filed in NIEUWS ANALYSES by on 31 augustus 2016

mark-rutte-spijtJan Roos, de man die de laatste tijd zijn praatmuts nauwelijks scheerde, is opgestapt bij Geenstijl en wordt lijsttrekker van de partij VNL (Voor Nederland). Dat gaat ongetwijfeld veel Geenstijl lezers als kiezer opleveren. Ik verwacht dat Roos hooguit wat van de PVV aanhang af zal kunnen snoepen. Misschien dat Jan Roos wel bereid is de doodstraf te verdedigen, daar waar Bram Moszkowicz dit niet over zijn hart kon krijgen. Sylvana Simons trekt veel aandacht (en wordt waarschijnlijk dik betaald) om Erdogans lange arm Denk meer bekendheid te geven. Gisteravond bij Pauw hield ze haar extensions droog door haar hoofd boven water te houden aangaande vragen van Wilfred Genee over de feestvierende Tunahan Kuzu na de geslaagde false flag coup die Erdogan tot dictator van Turkije verhief. Jan Roos bekritiseerde haar al op haar standpunt aangaande de Armeense genocide door Turkije; waarbij hij opmerkte dat ze wel de Nederlandse slavendrijversgeschiedenis bekritiseert, maar niets durft te zeggen van de Armeense genocide door Turkije. Maar de vraag is nu hoe Jan Roos zich rijmt met de herinvoering van de doodstraf die VNL wil, wetende dat dit eigenlijk hetzelfde is als wat Erdogan in Turkije wil doen. Geert Wilders van de PVV smijt met populaire standpunten in het nieuwe verkiezingsprogramma, waarbij het eigenlijk vooral neer komt op: alle vluchtelingen eruit, hoofddoekjes weg, criminelen met een dubbel paspoort het land uitzetten, alle moskeeën dicht, een verbod op de koran en meer van dat soort populisme. Dat combineert hij slim met allerlei lastenverlichting, waarmee de PVV eigenlijk de ideale keuze wordt voor iedereen die het Arisch ras zuiver wil houden. Eigenlijk kunnen we wel stellen dat de politieke acteurs bezig zijn zoveel mogelijk populistische smaakjes aan te bieden voor iedereen die de gevestigde orde zat is.

De Mark Rutte show in de Telegraaf van vorige week zaterdag is al net zo lachwekkend. “Ik heb het volk besodemieterd en bedrogen door mij niet aan mijn verkiezingsbeloften te houden, maar dat was voor iedereens bestwil, dus stem weer op mij, want soms moet je liegen en bedriegen om het beste te bereiken” of zoiets. We gaan ongetwijfeld weer een spannende verkiezingsstrijd tegemoet waarin het volk weer de illusie van keuze voorgehouden wordt. Jan Roos heeft natuurlijk Geenstijl als wapen, hoewel zij doen alsof ze zich verraden voelen door Roos en hem demonstratief een Hitler snorretjes gaven in dit afgekapte afscheidsfilmpje.

De media zullen weer veel aandacht aan de verkiezingsstrijd besteden en zullen alle verkiezingsprogramma’s naast elkaar leggen om de meest felle discussies ten gehore brengen. En dat alles moet er natuurlijk toe leiden dat de kiezer denkt dat het toch echt nut heeft te stemmen. Dit onder het mom van ‘je kunt maar het beste stemmen op de partij die het meeste jouw geluid vertegenwoordigt, dan oefen je nog enige invloed uit‘. Wat natuurlijk je reinste kolder is, want democratie is slechts de illusie van keuze tussen verschillende maskers op hetzelfde gezicht. Bovendien is Den Haag niet veel meer dan een provinciaal of stadsbestuur geworden binnen de dictatuur van Europa. Het naar de stembus lopen is dus niets anders dan een ‘ja’ tegen het concept ‘ik word in de maling genomen‘. Want dat is wat er gebeurt. De verkiezingsstrijd die door de media ten gehore zal worden gebracht de komende maanden dient slechts en alleen het doel van het op scherp zetten van spanningsvelden in de samenleving. Radicale geluiden tegen de islam, zoals die van Wilders, zullen weer een radicale tegenreactie opleveren. Heerlijk! Dat is precies de bedoeling. Naar de stembus lopen om op ‘acteurs met een missie’ te stemmen is laten zien dat je nog in het huidige systeem van democratie gelooft; wetende dat alle acteurs opgeleid zijn door dezelfde hidden hand. Of denkt u serieus dat Jan Roos wel een zelfstandige vrije brutale denker is? Nee, natuurlijk niet! Dat hele Geenstijl en het Geenpeil referendum tegen het Associatie verdrag met Oekraïne, was ook allemaal gecontroleerde oppositie. Het zijn allemaal bewegingen die als vangnet dienen voor onvrede in de maatschappij.

Ja, maar jij levert alleen maar kritiek Vrijland en komt niet met oplossingen! Jan Roos en Geert Wilders komen tenminste tot actie.” Ja, dat is precies het beeld dat u moet krijgen. De politiek is de oplossing niet. U wordt al sinds mensen heugenis geregeerd door mensen die de belangen van de aristocratie dienen; niet het belang van het volk. Het ‘masker op het zelfde gezicht‘ krijgt alleen steeds een ander kleurtje. De enige manier om een systeem grondig op de schop te krijgen is door te laten zien dat u zich niet meer in de maling laat nemen door het concept van ‘de illusie van keuze‘. Dat betekent dat er eerst een verandering van binnenuit moet komen onder de mensheid. Het concept van een externe gecentraliseerde macht is gebouwd op de programmering van de massa dat zij bestuur nodig heeft. Het gehele maatschappelijke piramidemodel geeft legitimiteit aan de top van de piramide doordat iedereen er aan mee blijft doen. Een begin maken met verandering, begint dus bij niet langer je bijdrage leveren aan het systeem. Dat zou kunnen beginnen met het niet langer naar de stembus lopen om te stemmen op een nieuw masker op het zelfde gezicht.

We kunnen misschien gaan zien dat een partij als VNL in gaat zetten op een Nexit. Laat u ook daar niet in misleiden, want de gecontroleerde verzwakking en ‘verdeel en heers’ strategie binnen Europa dient uiteindelijk toch nog de agenda van de elitaire aristocratie. Er is een road-map gaande richting een centrale wereldregering en die gaat soms via destabilisatie, onrust en crisis. De oude Romeinse regel ‘Ordo ab Chao’ is nog steeds van toepassing. De farao’s die achter de schermen het schaakspel spelen weten op macro niveau al wat de agenda is en gebruiken op micro niveau politieke loopjongens die slechts een van de radartjes in het politieke spel vervullen. Zij hebben 1 doel en dat is het vestigen van een wereldregering via de weg van chaos. Eerst chaos scheppen en dan de orde herstellen.

De vraag die ik vaak krijg is: “Wat is er mis met een centrale wereldregering?” Soms wordt daar nog iets aan toegevoegd als: “Er zijn toch ook veel simpele mensen die nu eenmaal leiding nodig hebben en het is toch handig als je wereldwijd dezelfde regels hebt?” In principe plausibele vragen, zou je zeggen. Dat er veel mensen zijn die niet verder kijken dan hun neus lang is en wellicht als schaap te betitelen zijn is voor de gemiddelde onderzoekende lezer die sites als deze bezoekt misschien wel duidelijk. Er zullen echter ongetwijfeld ook mensen zijn die zeer intelligent zijn en een uitermate goede opleiding hebben, die mensen met een afwijkende mening het liefst betitelen als ‘complotdenkers’. Onder verschillende categorieën mensen van verschillende intelligentie en allure zullen er waarschijnlijk velen zijn die alleen maar voordeel zien in centralisering van macht, voldoende regels, orde en structuur. Tenslotte heb je met een groeiende wereldbevolking nu eenmaal een goed werkend systeem van regels en afspraken nodig. En nu de wereldbevolking alsmaar verder groeit en ook het milieu wereldwijd bedreigd wordt (zo zal de algemene consensus zijn) en er in vele landen oorlogsdreiging of oorlog is, is het idee van een wereldregering misschien zo gek nog niet.

En weet u wat? Ik kan deze gedachte heel goed begrijpen! Wat is er ook mis met het idee? Zou het bovendien in het omgekeerde geval niet een utopie zijn te stellen dat decentralisering van macht verbetering op zou kunnen leveren? Welnu, als we uitgaan van de huidige mentale een geestelijke ontwikkeling van de mensheid en de maatschappij, zou dat inderdaad een behoorlijke utopie zijn. Stel je eens voor zeg dat we bepaalde regels af zouden gaan schaffen of dat een dorp of stad weer zijn eigen groente en fruit zou moeten gaan verbouwen. Nee, kom op zeg, centralisering is handig en goed. Het is nu eenmaal handig om allemaal dezelfde wetten te hebben, zodat iedereen weet wat wel en niet kan of mag. En als je dat op Europees niveau of zelfs wereldwijd regelt, dan weet iedereen waar hij aan toe is. Toch?

De eerlijkheid gebied te zeggen dat dit inderdaad allemaal vrij plausibel klinkt en er zijn ongetwijfeld honderden redenen te noemen waarom centralisering en globalisering goed zou zijn. Echter zijn er ook meerdere redenen te noemen waarom er iets mis is met het idee. Daarvoor is het niet alleen verstandig om eens te kijken naar de vraag bij wie de macht ligt en wat voor soort mensen dit zijn, maar ook naar de geheimen en symboliek waarin zij zich hullen. En ook daarvan zou je kunnen zeggen: “Ja, maar op zo’n hoog niveau mogen er ook best wat geheimen zijn. Het is nogal wat waar ze verantwoordelijk voor zijn. En als deze mensen zo nu en dan psychopathische trekjes lijken te hebben is dat misschien ook wel een eigenschap die noodzakelijk is op zo’n positie.” Nog steeds ga ik met de redenatie mee en klinkt het allemaal prima.

Gaan we het verhaal echter vanuit een compleet ander perspectief zien, dan kan misschien een beetje duidelijk worden waarom het allemaal minder rooskleurig is dan het lijkt. Voor een beetje begrip van dit artikel raad ik aan de film Lucy eens te bekijken. Hoewel de film uitgaat van het verder benutten van onze hersencapaciteit, geeft het een mooie illustratie van de werkelijke capaciteit van de mens. Echter wordt dit dan nog wel beschouwd binnen de matrix-realiteit (zoals ik die pleeg te noemen). Maar dat laatste gaat een gemiddelde nieuwe lezer van deze site wellicht al te ver. Laten we dan beginnen met eens de vraag te stellen hoe onze maatschappij is opgebouwd en welk deel van onze hersenen domineert in het reilen en zeilen van de maatschappij. In principe kunnen we met een gerust hart stellen dat onze maatschappij voldoet aan de regels en structuur die passen bij onze linkerhersenhelft-denkpatronen. Ook dit zal door velen als een logisch en noodzakelijke ordening worden gezien. Maar wat nu als de mens veel meer is dan structuur, orde en logica? Wat nu als de mens niet alleen veel meer in zijn mars heeft, maar ook geen leiding, aansturing of regels nodig heeft? “Ach, nee joh, hou op met je wilde fantasieën, dan wordt het een zootje op de wereld.” Wat nu als de hele maatschappij gebaseerd is op een destructief piramide model dat steeds verder uitputting van mens, milieu, energie, en noem maar op met zich mee brengt? Is wat wij vooruitgang noemen wel daadwerkelijk vooruitgang?

Op die laatste vraag hoor ik al onmiddellijk een stortvloed aan argumenten opkomen: “Nou, de ontwikkelingen op het gebied van technologie hebben ons computers, auto’s, betere medische zorg en een hogere welvaartstand gegeven en daarnaast wordt de mens gemiddeld veel ouder.” Dus dat is vooruitgang? Heeft het de mensheid dichter bij zijn diepste wezen gebracht of zijn we daarvan juist verder verwijderd? “Ach, hou toch op Vrijland, dat doet er toch allemaal niet toe. Het gaat er toch om dat we erop vooruitgaan, goed en welvarend oud kunnen worden en een lekker leven kunnen leiden!” Maar wat heeft dat je gebracht als je bijna honderd bent en je kan nog nauwelijks een hap door je keel krijgen en weet dat je binnenkort dood gaat? Zijn al die goede herinneringen dan niet slechts herinneringen in de tijd, die je je graf niet mee in kunt nemen? Is bezit dan nog van waarde? Is wat je allemaal gedaan en bereikt hebt dan nog van waarde? Is het niet eens zinvol om over de vraag na te denken ‘wie wij in essentie zijn’ en ‘wat de zin van het leven en alle welvaart of technologische ontwikkeling is’? Wie is de mens en wat is het waard om structuur, luxe, welvaart, technologie, regels, en ‘you name it’ te hebben? Denk eens terug aan het laatste leuke feestje dat je had. Is het niet inmiddels niets meer dan een herinnering? Is niet alles in het leven uiteindelijk slechts een herinnering? Vraag je eens af wie je werkelijk bent en wat je hier doet.

Als jij je gaat beseffen wie je in diepste wezen bent, gaan alle begrippen als ‘maatschappij’, ‘economie’, ‘technologie’ en ‘welvaart’ een andere betekenis krijgen. Dan ga je inzien dat ze opgebouwd zijn volgens een machtsstructuur en een piramidemodel bedoeld om de mensheid machteloos en afhankelijk te houden van een systeem en dat dat systeem juist zo is ontstaan vanwege de drang om de mensheid in afhankelijkheid te drukken. Dat systeem is inmiddels zo groot en alles omvattend geworden dat het inderdaad lijkt alsof het niet anders kan en zelfs goed is dat de macht verder centraliseert, maar dat is zo omdat het systeem zich zo gevestigd heeft en van wieg tot graf opdringt dat het inderdaad lijkt niet anders meer te kunnen. Kijken we naar de werkelijke essentie van wie we zijn, namelijk ‘bezield’ of ‘ziel’, dan ontdek je dat die ‘rat race’ van wieg tot graf je eigenlijk bij je ware essentie vandaan houdt. “Ja, je kan mooi lullen, maar we leven nu eenmaal in de maatschappij en daar moet ik het toch echt mee doen.” Ja, maar sta eens even stil bij hoeveel mensen niet depressief of ongelukkig zijn binnen die maatschappij. Er zijn er ook genoeg die wel gelukkig zijn en met volle teugen genieten, maar in beide gevallen staan de meeste mensen niet in contact met de werkelijke essentie van wie we zijn. Dat besef komt misschien pas als we oud worden en de dood in de ogen kijken, maar voor velen zelfs dan wellicht nog niet. De essentie van wie we werkelijk zijn bewust gaan ervaren is een kunst op zich, maar als je dat gaat zien, zie je ook dat ‘de maatschappij’ zoals die nu draait je bij je essentie vandaan houdt.

Dat jij niet je lichaam, je gedachten en je ervaringen in de maatschappij bent, is een ontdekking die je misschien niet wilt doen. Maar dat is ook de reden dat de maatschappij zo is opgebouwd dat je in je linkerhersenhelft chronologische ervaringsrealiteit leeft. Tijd is net zo’n illusie als je hele maatschappelijke beleving in deze wereld. Je hele lichamelijke ervaring is niets anders dan een beleving van je ziel binnen deze matrix-illusie. Ik noemde het eerder de Saturnus-matrix, omdat er een cult is die laat zien dat ze de planeet Saturnus vereren. Zij zitten aan de top van de piramide waarmee de maatschappelijke structuur is opgebouwd. Zij zijn er bij gebaat dat jij niet beseft wie je in essentie bent en dus houden ze je van wieg tot graf zoet met de maatschappelijke, economische, welvaart en andersoortige beleving. Geef het volk brood en spelen en houdt ze kort met continue dreiging van angst. Alles in de maatschappij is door deze groep ingericht om je bij je werkelijke essentie vandaan te houden. Zelfs religie is bedoeld om je bij je werkelijke capaciteit vandaan te houden en je op basis van angst en ‘vooruitzicht op redding door een hogere macht‘ hoop te geven. In werkelijkheid ben jij in essentie niet je lichaam, maar is je lichaam een bio-avatar die bezield is en ben jij in feite je ziel. Je ziel beleeft een stukje leven binnen deze realiteit of illusie (hoe je het ook noemen wilt). Je werkelijke essentie ligt buiten deze illusie en is verbonden met de goddelijke bron.

Dus op de vraag ‘Wat is er mis met het idee van een centrale wereldregering?‘ is het antwoord eenvoudig. In diepste wezen is alle externe macht (en in feite de gehele maatschappij) bedoeld om jou bij je bewustzijn met betrekking tot je werkelijke essentie vandaan te houden. Deze matrix-realiteit wordt gerund door een cult die er op uit is jouw ziel te oogsten zoals wij varkens houden in een stal voor de slacht. De varkens beseffen zich dit niet, want ze krijgen te vreten en worden vet. Wij beseffen het ons niet, want we hebben brood en spelen en worden oud (en misschien vet). De matrix-illusie is niets anders dan een zielenstal of een zielengevangenis. Lees daarover meer in dit artikel. Door bewust te worden van wie we zijn, kunnen we weer in contact komen met de essentie van ons bestaan, namelijk met onze ziel. We zijn geen machteloze wezens die leiding nodig hebben. Echter door de ‘dumbing down of humanity’ zijn veel mensen dit besef kwijt geraakt. Je bent in feite ook geen mens, je bent oneindig bewustzijn en een ziel in connectie met de goddelijke bron die slechts een mensbeleving ervaart binnen deze zielengevangenis. Werk niet langer mee aan de instandhouding van het systeem dat de mensheid bij zijn ware kracht vandaan houdt. Loop bijvoorbeeld niet langer naar de stembus. Geef geen legitimiteit meer aan dat systeem. Ontwaak uit die illusie en kom in connectie met je essentie via de liefde, de kwantumverstrengeling met de goddelijke bron!

Bron linkvermeldingen: metronieuws.nl, twitter.com, geenstijl.nlputlocker.mn

Gedeeld 298

Tags: , , , , , , ,

About the Author ()

Comments (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. PasOpRokenVoorkomtHersenspoeling schreef:

  Een van de nieuwe partijen is de basispartij.
  Neset Temirci stelt zich ook verkiesbaar. (zie Pateo TV over Koninklijke Krenking)
  Een vaag verhaal. Klopt niets van.

 2. PasOpRokenVoorkomtHersenspoeling schreef:

  toch zou het wel leuk zijn als de basispartij veel zetels zou halen.
  Dan zou de chaos in politiek den haag compleet zijn.
  Dus ik zeg. Stem massaal op de basispartij.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten