Wie was de man met de verrekijker op de begraafplaats na de moord op Jo Cox

Filed in NIEUWS ANALYSES by on 17 juni 2016

Thomas-MairSoms zijn er kleine details die doen vermoeden dat er meer aan de hand is bij een moordaanslag. In het geval van de moord op Jo Cox is er een meisje dat iemand met een verrekijker op een begraafplaats heeft gezien, zo meldt de Mirror. Zo vallen er nog enkele opmerkelijke zaken te constateren. We gaan ze eens stap voor stap nalopen.

Uit onderstaande foto is op te maken waar de moord zou hebben plaatsgevonden, namelijk aan de Market Street in Birstall, zoals ook vermeld door de media. Pakken we Google Streetview erbij, dan blijkt dit te kloppen. Wat meteen opvalt zijn de camera’s op de gevel van Kirklees Library and Information Centre. Ook hangen er 2 camera’s op de gevel van Café D’Licious op de hoek rechts naast juwelier Armitage. Het is duidelijk dat de Streetview beelden oud zijn, want de paarse badkuip van onderstaande 2e foto is nog niet zichtbaar. Je zou echter kunnen verwachten dat er beveiligingscamera beelden van de straat, afkomstig van deze camera’s, bekend zouden moeten zijn. De vraag is of we hier nog iets van gaan horen.

azzurro_jo-cox-cafe

Het is zeker relevant, want getuige Hichem Ben Abdallah, 56, zou in het op Google Streetview nog in aanbouw zijnde café Azzurro gezeten hebben. Hij zou hebben gezegd [citaat] “He was kicking her as she was lying on the floor.” Volgens Abdallah zou een omstander zich met deze schoppartij bemoeid hebben, waarna de 52 jarige verdachte, Thomas Mair, een wapen zou hebben getrokken en 2x zou hebben geschoten. Er moeten dus camerabeelden bestaan die kunnen bewijzen dat Abdallah in dat café gezeten heeft, zodat in ieder geval de geloofwaardigheid van zijn verklaring gecontroleerd kan worden. Hichem Ben Abdallah zou ook de man zijn geweest waarvan de media beweerden dat hij de dader zou hebben horen roepen “Britain first“. Op het filmpje in een artikel van de United Politics horen we hem echter zeggen dat hij dit nooit gezegd zou hebben. De camerabeelden op Kirklees Library zouden hebben moeten vastleggen dat Abdallah’s verhaal klopt. De vraag is of we die beelden ooit te zien zullen krijgen.

birstall-shooting (2)

Waar we zeker iets van zouden moeten horen is de vraag: Wie was de man met de verrekijker die door een meisje gezien werd op een begraafplaats. En dan is de vraag: waar ligt die begraafplaats en hoe relevant is dat in dit verhaal? Een 16 jarig meisje belt de politie dat zij een verdachte man ziet [citaat] A local teenager has told the Mirror how she witnessed a man “looking very suspicious” from her bedroom window around 30 minutes after she heard about the shooting this afternoon. The 16-year-old said: “My friend was supposed to come over but then she told me she couldn’t because there’s been a shooting. “I could hear the helicopter circling overhead. About 30 minutes later I was looking out of my bedroom window and I saw a man looking very suspicious. He was lying down on the floor between two graves. He was wearing a black hoodie and he had binoculars. He was only about 50 metres away and then he saw me and ran off. He fled when he realised I had seen him. I called police and told them what I saw. It was frightening – Birstall is normally such a quiet town.

De Mirror meldt daarnaast het volgende [citaat] Amanda Barber, 38, from Birstall, told Mirror.co.uk: “I noticed something different straight away – there were a lot of people running about and cars stopped. There was a lady laying on the floor beside a car outside the library with people all around her. At one point a woman shouted ‘oh my god, she’s stopped breathing’. She wasn’t moving – she was laid down and unconscious, no movement or anything. There was a female officer trying to do CPR on her as I left. There was also an elderly gentlemen inside a sandwich shop laid on his left side facing the window clutching his stomach. I could see blood on the gentleman. There was quite a bit round his stomach area. He was conscious. I heard one of the ambulance drivers shout over towards the sandwich shop, ‘what’s his situation?’ and somebody replied that he’s been stabbed and pointed the crew towards the lady. It felt very surreal, really really surreal. I thought, my god, this is happening in Birstall.

Een andere getuige, Daniel Blyth, 38, zei tegen de Yorkshire Post [citaat] “I saw seven police cars racing up Leeds Road towards Morley. They were unmarked BMWs. There are two helicopters flying overhead. It all seems very dramatic. I have heard that two people have been shot but I’m not who or why. It’s all very unusual for Birstall.

Opvallend in vooral de verklaring van Daniel Blyth, zijn de 7 zwarte BMW’s en de twee helikopters. Wat deden die BMW’s daar in de omgeving? Als er iemand spontaan neergestoken wordt in een willekeurige stad, zijn er echt niet binnen no time 7 onbeplakte BMW’s die in stoet wegrijden. En doorgaans rijdt de gemiddelde politie ook niet in dergelijke auto’s. Dat doet meer aan hogere regionen c.q. geheime dienst denken.

seven-black-bmws-bristall-jo-cox-murder

Verder komt er nog iets opmerkelijks naar boven in deze zaak in een artikel van The Independent [citaat] Mr Ben Abdallah said he knew Ms Cox personally after working with her on the recent Labour campaign for the local council elections. Verder meldt deze krant [citaat] Outside the library, he saw a bystander who he believed to be the owner of a nearby dry cleaners stepping in to help Ms Cox. However, the dry cleaner owner in question has told The Independent it was not he who intervened, as has been believed in the community, but another bearded man of south Asian descent.

De waarneming van het 16-jarig meisje en de waarneming van de zwarte BMW’s zijn op zijn minst opmerkelijk te noemen. Dat opgeteld bij het feit dat we een hoofdgetuige (Ben Abdallah) hebben die Jo Cox erg goed kende vanuit de campagnes, zou de indruk kunnen wekken dat we ook hier weer met een mega psy opp operatie te maken hebben. Vooral verdacht is de omschrijving van een soort ouderwets wapen door Abdallah [citaat] “It looked like a makeshift gun. It was chunky, like a cucumber. It wasn’t like a normal gun you see, but like an old-style hand gun“. Dat blijkt weer te passen in het laatste nieuws, namelijk dat de verdachte Thomas Mair een handboek zou hebben aangeschaft over hoe zelf wapens te maken. Deze zou hij hebben gekocht van een in Amerika gevestigde Neo Nazi groepering, zo meldt The Guardian. Dat mag wel als zeer opmerkelijk worden beschouwd, want met de huidige technologie en ‘meekijk-technieken’ van de geheime diensten zou dat natuurlijk onmiddellijk een red alert hebben moeten geven (als het al waar is).

jo-cox-pd

We kunnen er misschien dus wel gewoon rekening mee houden dat dit een enorme psy opp operatie is die zeer nauwkeurig is voorbereid. Het doet een beetje denken aan de moord op Pim Fortuyn, waarbij Volkert van der Graaf mogelijk de patsy was en geluiden opgaan dat er sprake was van een scherpschutter die Volkert een handje geholpen zou hebben. Maar misschien is er wel veel meer sprake van een Theo van Gogh truc. Voor alle duidelijkheid: heeft u een lichaam gezien? Doet u maar eens een zoekactie via Google. Er is geen 1 foto of video te vinden waarop ook maar een schimp van Jo Cox te vinden is of waarop zij op de plaats delict ligt of waarop te zien is dat zij wordt afgevoerd in een ambulance. Wel zien we een hoop witte pakjes en blauwe politielinten en wat tasjes op de grond. Maar een ernstige plas bloed ontbreekt. Laten we het zo zeggen: deze moord komt het nee-kamp in de Brexit campagne wel erg goed uit. En van een paar getuigenverklaringen gebracht door de media moeten we niet meteen overtuigd raken. We weten inmiddels hoeveel list en bedrog zij toepassen.

https://www.youtube.com/watch?v=i6HUsVoqiJc

 

Bron linkvermeldingen: mirror.co.ukkir.ent.sirsidynix.net.uk, telegraph.co.uk, independent.co.uk, unitedpolitics.uk, theguardian.com

Gedeeld 108

Tags: , , , , , ,

About the Author ()

Comments (14)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Analyze schreef:

  We worden allen weer bezig gehouden met ‘Sherlock Holmes’ gebeurtenissen, maar als we alles in ogenschouw nemen dan zijn alle zaken gerelateerd. We zien mondiale geopolitieke -en economische bewegingen die niet los van elkaar staan, maar in alle opzichten gerelateerd zijn aan elkaar.

  De cabal prepareert een mondiale climax die de wereld in het volledige spectrum treft, we moeten niet vergeten om het volledige plaatje te blijven zien zoals zij dat ook doen. Het schaakbord is groot en iedere zet is er één van groot belang. We zien nu België, Frankrijk, Venezuela waar ‘Martial law’ actief is en alle rechten van de burger zijn weggenomen. We zien nu ook bewegingen in de V.S. die er voor moeten zorgen dat de rechten van burgers (om zich te verdedigen) worden weggenomen.

  Op het groter toneel zien we militaire bewegingen die er voor zorgen dat Rusland steeds meer in het nauw komt, tegen alle afspraken in (zie 1990). Een kat in het nauw maakt per slot van rekening rare (geplande) sprongen west waarts. Op economische gebied zien we dat er sinds 2008 niets is veranderd sterker nog de schulden zijn alleen maar exponentieel toegenomen en de rekening wordt alleen maar bij de burger neergelegd. De monetaire unie staat op omvallen iets wat in 1999 door Martin Armstrong is voorspeld nadat hij overleg had met de ECU grondleggers. Want hoe kun je in godsnaam een monetaire unie hebben zonder politieke unie met een gedeelde schuld, maar dat terzijde.

  Grote groepen gerekruteerde mannen met een militaire opleiding en rancune jegens het westen (zie zgn. ‘War on terror’) worden de Europeese en Amerikaanse grenzen binnengesluisd gefinancierd door insiders zoals Soros. Er vinden geheime ontmoetingen plaats in plaatsen zoals Dresden, Londen, Davos enz. enz.

  Martial law en economische chaos zijn de kernwoorden voor de aankomende zomer en het belooft een ‘warme’ zomer te worden.

 2. Analyze schreef:

  Ondertussen gaat het financieren van duistere zaken via Nederland gewoon door en horen we en lezen we er niets over±
  http://www.accountancyvanmorgen.nl/2016/06/16/accountant-rechter-melden-transactie-18-miljard-euro/

 3. Analyze schreef:

  In de V.S. staan 30.000 guillotines klaar om in gebruik genomen te gaan worden op het moment dat daar ´martial law´ geactiveerd wordt en ‘Home Land Security/FEMA’ bezit neemt van het land.
  Je kunt het zelf op zoeken, het wetsartikel is: ICD 9 E 978 (REX 84)

  Babylon will fall
  https://www.youtube.com/watch?time_continue=30&v=S4iO4W75NNA

 4. Analyze schreef:

  E.U. idem, ‘Something is Going On’ – And It’s Worse Than You Thought
  http://original.antiwar.com/justin/2016/06/16/something-going-worse-thought/

 5. Analyze schreef:

  De overheden in dienst van de cabal zijn onze grootste vijanden.
  https://en.wikipedia.org/wiki/Rex_84

  https://www.youtube.com/watch?v=fWaNFLEZODc

 6. Martin Vrijland schreef:

  Hou dit YouTube kanaal in de gaten:

  https://www.youtube.com/channel/UCAVRhN2NFcnxiiCaievi35Q/videos

 7. Martin Vrijland schreef:

  http://www.beyondthematrix.nl/wp-content/uploads/2016/06/thomas-mair-act1.jpg

 8. Analyze schreef:

  De Fear Porn van de financiële coup plegers (IMF) wordt nu ook ingezet, zo uit het boekje van Dr. Goebbels en Bilderberger Lagarde weet donders goed dat ze zich aan de script moet houden:
  http://www.imf.org/external/pubs/ft/survey/so/2016/pol041316a.htm

  https://www.youtube.com/watch?v=fDcyqkOyZsM

 9. Analyze schreef:

  Om het er nog maar eens in te peperen..
  https://www.youtube.com/watch?v=6-29lx59Gu0

 10. Analyze schreef:

  Veel agenten in Engeland zijn laaggeplaatste freemasons en ze ontmoeten elkaar in verscheidene lodges politici, rechters, advocaten, criminelen etc. De ideale plek om de ‘juiste’ mensen tegen te komen om te netwerken. De band die bindt staat boven de wet, zie onderstaande docu voor de volledige uitleg:
  https://www.youtube.com/watch?v=lUummb74Xcg

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten