Zijn dit de namen van de verdachten in de Romy Nieuwburg en Savannah Dekker zaak?

Filed in NIEUWS ANALYSES by on 16 juni 2017

Het is duidelijk dat de moord op Romy en Savannah de gemoederen nog flink bezig houdt. Hoewel een ietwat bizar ogende complotgedachte over het mogelijk niet bestaan van Romy, uit de wereld geholpen werd, leken de Facebook reacties vooral die van trollen en van oudere mensen te zijn. Geen boze vriendinnetjes van Romy die verbolgen waren over het idee. Wel reageerde de moeder via email. Dit alles nog op de dag en de dag na de begrafenis; wat op zichzelf opmerkelijk is. Als je dochter begraven wordt ga je niet iemand met een complotgedachte aanschrijven. Daar maak je je dan niet zo druk om; je hebt wel wat anders aan je hoofd. Eventueel bel je de politie, maar je gaat niet een kopie van je ID-kaart sturen of een kopie van de ID-kaart van Romy. Romy en Savannah hebben wel degelijk bestaan. Dat is wel duidelijk geworden. Wat echter niet duidelijker geworden is, is de rest van het verhaal en ik denk inmiddels te begrijpen wat er aan de hand is.

Je kunt op de contouren letten en met je boerenverstand begrijpen dat er niets van dit verhaal klopt. Toch proberen de media met hun grote jongens als Peter R. de Vries en John van den Heuvel het verhaal te verkopen als zijnde kloppend. “Wij zijn bij politie en justitie op bezoek geweest en wij weten dat de zaken los van elkaar staan.” Maar er kloppen een paar zaken niet en dat voelt iedereen op zijn klompen aan. Behalve die paar Facebook trollen die, waar ze maar kunnen, iedereen die anders denkt of die laat blijken kritisch te zijn, aanvallen en afbranden. Die reageerders komen zelfs door een keihard woordfilter heen dat op Facebook op een hele waslijst aan scheldwoorden filtert, maar waar deze trollen blijkbaar geen last van hebben. Staat het filter ingesteld op een scheldwoord als ‘psychiater’, dan kan zo’n trol nog steeds plaatsen “jij moet echt naar de psychiater” of teksten van die strekking. En zo lijkt het erop dat er een professioneel marketingbureau actief is om mensen aan te vallen die de officiële lezing van deze moorden in twijfel durft te trekken. Aanwijzingen dat dit om een bureau uit Zeist gaat, zijn er, maar dit onderzoek ik nog verder.

Enkele opmerkelijke zaken vallen op aan deze moorden van Romy en Savannah. Om te beginnen stond heel Nederland op zijn kop en werd social media gebruikt om de bijna onmogelijke moorden onder de aandacht te brengen en mensen op de been te brengen voor een zoekactie. Tijdens de zoekacties van Savannah werden er flesjes water uitgedeeld, aldus getuigen. Wie dat water sponsorde is onduidelijk. Savannah werd uiteindelijk niet door de deelnemers van de zoekactie gevonden, maar door iemand anders; een onbekend persoon. Ook Romy werd gevonden door een onbekend persoon. Beide meisjes werden in een sloot gevonden, maar het is volslagen onbekend hoe ze daar terecht zijn gekomen. Romy in de sloot naast het pad waar ik filmde en Savannah in een sloot op industrieterrein De Kronkels. Maar wat opmerkelijk is, is dat de zogenaamde vinders niet bekend zijn en ook niet al te veel gezegd wordt over de manier waarop dat vinden heeft plaatsgevonden en wat er zichtbaar was. Dat wordt dan allemaal afgedaan onder de noemer: ‘Uit piëteit en respect voor de nabestaanden vertellen we daar niets over.’

Weet u wat ik denk? Het complot dat mij vorige week zaterdag toegezonden werd en waarover ik zondag publiceerde (en in het volgende artikel weer kon ontkrachten), zou wel eens een bewust dwaalspoor geweest kunnen zijn. Dit om mij in de richting te laten zoeken van “satanische netwerken die aan rituele kindermoord doen”. Ik heb niet voor niets meteen mijn twijfels gehad bij deze gedachte. En inmiddels denk ik dat het dwaalspoor mij af moest leiden van een andere, misschien wel veel belangrijkere vraag, namelijk: “Zijn Romy en Savannah überhaupt wel echt vermoord?

Wat ben je nu helemaal gek geworden Vrijland? Dus je vraagt je af of ze wel echt vermoord zijn! Er zijn toch begrafenissen geweest? We hebben toch rouwende mensen gezien?” Ja, we hebben prachtige praal gezien tijdens de begrafenis van Romy, waarbij een kist op een witte koets lag. Ik vroeg me meteen af waarom de kleur wit gebruikt werd. Ook reed de familie in een witte geblindeerde limousine. De pers heeft op afstand staan filmen en nooit was er een shot van de ouders in beeld. Hetzelfde gold voor de begrafenis van Savannah. Ook weer een luxe begrafenis, maar deze keer geen koets. Wel geblindeerde limousines. Ook hier hebben we geen ouders in beeld gezien. Ik was zelf in Hoevelaken aanwezig en een bevriende fotograaf heeft geprobeerd met een camera langs de beveiliging te lopen, maar hij werd vrij agressief benaderd en duidelijk gemaakt dat er geen foto of filmpje gemaakt mocht worden, anders zouden maatregelen volgen.

Er zijn nog veel meer opmerkelijkheden te noemen, zoals het barbecue filmpje dat de vader van Savannah plaatste ten tijde van de vermissing en op het moment dat heel Bunschoten al in rep en roer was. Zie hieronder de schermopname van zijn Facebook-profiel. Wie plaatst nu een filmpje over een putdeksel-barbecue terwijl je dochter spoorloos is?

Dan hebben we nog het feit dat ik op de vindplaats van Romy ben wezen kijken. De bevriende fotograaf is op de vindplaats van Savannah wezen kijken. Er is op geen van beide plekken ook maar een spoor van activiteit in de slootwal geweest. Je zou verwachten dat als politieagenten en medewerkers van het NFI (forensisch instituut) daar een lichaam uit het water moeten halen, ze met duikers het water in gaan om sporenonderzoek te doen en dus de wal beschadigen. Ook moeten de meisjes uit het water gehaald zijn. Zoiets doe je niet zonder schade aan de wal aan te brengen, tenzij je aan een kraantje hangt en de grond niet raakt. Er was geen spoor te vinden van dergelijke activiteit. Ook weet niemand exact waar de vindplaatsen zijn. Een van de twee jongens die ik sprak fietste 10 minuten voordat Romy gevonden werd, nog langs die plek. Hij heeft niets gehoord of gezien en er was hem ook niets opmerkelijks opgevallen. De boswachter die ik sprak (die aan kwam fietsen om de jongens te bekeuren, omdat zij daar officieel niet zouden mogen fietsen) wist ook niet te vertellen waar exact de vindplaats was.

Ik ben mezelf gister af gaan vragen of we niet simpelweg helemaal in de maling genomen zijn. Zijn Romy en Savannah wel vermoord, zijn er wel daders? Daarop postte ik de volgende gedachte op Facebook:

Neem mij niet kwalijk dat ik mijn gedachten even uitspreek, maar soms bekruipt me het gevoel dat we in deze zaak Romy & Savannah helemaal in de maling genomen worden. Wat nu als er helemaal geen dode meisjes gevonden zijn? De begrafenissen waren in geheimzinnigheid gehuld en camera’s werden op grote afstand gehouden. De vader van Savannah Dekker plaatste nog een putdeksel-vleesgril filmpje op de dag van de vermissing van Savannah.

Het klinkt misschien vergezocht; kost een duidt om zo’n hoax te regelen en je moet natuurlijk zorgen dat de meisjes in Ver-weg-gie-stan onder een andere identiteit verder gaan…maar ik ben niet overtuigd van het ouderschap van de ouders. Een valse ID kaart (voor een gewenste achternaam) is door de bouwers van zo’n hoax zo gemaakt. De moeder van Romy stuurde mij immers haar eigen ID kaart en die van Romy. Waarom zou ze dat doen op de dag van en de dag na de begrafenis? Waarom zou ze überhaupt op mij reageren? Dat de meisjes wel echt bestaan hebben, heb ik in mijn vorige post al verduidelijkt.

Ik kreeg ook de naam van de vermeende dader door (de vermeende moordenaar van Romy). Ook daar kan ik niet of nauwelijks iets over vinden en als ik doorvraag hoor ik niets meer.

Mogelijk scenario (Problem):
Goed voorbereide hoax, zak geld voor de deelnemers en fake vrienden, zak geld voor de “ouders”, een jaar voorbereiding zodat de meisjes een bekend gezicht werden in de omgeving (veel social media activiteit)

Mogelijk doel (Reaction):
Sociale onrust in Nederland, grote zoekactie optuigen en jonge daders (die geen echte daders zijn en mogelijk niet eens bestaan)

Mogelijk gewenst resultaat (Solution):
Grip op social media; staat mag mee kijken in alles en zonder pardon kinderen in een jeugdzorg instituut onder toezicht plaatsen en heropvoeden

Waarom zouden ze zoiets doen/faken? Om grote doelen te bereiken met grote sociale impact en meer grip op de bevolking mag je volgens het boek ‘Il Principe’ van Nicolla Machiavelli het volk met list en bedrog in de greep zien te krijgen. En naar die Machiavelli is de belangrijkste media prijs in Nederland vernoemd. Ooit won Bauke Vaatstra die prijs..

Nu zullen er veel argumenten bedacht kunnen worden om een dergelijk complot te ontkrachten, maar vrijwel al die argumenten kunnen op hun beurt ook weer ontkracht worden. Zo kreeg ik een email dat de moord op Romy gepleegd zou zijn door Brian Nijhof. Op onderstaand filmpje ziet u de email die ik ontving. Ik heb meer informatie geprobeerd los te peuteren, maar hield er rekening mee dat dit een valstrik is. Wie vertelt mij dat dit emailadres bestaat of dat het verhaal niet onderdeel van een psyop is? Klopt de inhoud van deze email überhaupt wel. Volgens een melding in het AD van gister zou de verdachte uit Ede komen. Omdat ik verder geen reactie heb ontvangen, besluit ik deze email te publiceren in de hoop daarmee politie en justitie te dwingen meer duidelijkheid te geven over deze hele bizarre ‘parallel moord’.

Als ik op het Facebook profiel van Brian Nijhof kijk, zie ik dat hij nog bevriend is met Romy Nieuwburg. En inmiddels is duidelijk dat de ouders van Romy toegang hebben tot haar Facebook profiel (wat blijkt uit een geplaatste profielfoto door vader). Verder heeft Brian niet of nauwelijks vriendjes. Misschien hebben die hem wel inmiddels ‘ontvriend’, maar waarom is hij dan niet ‘ontvriend’ door iedereen en zeker door een vriendinnetje van Romy dat er nog tussen staat. Kijkt u zelf maar even.

Wat ik me kan afvragen is: “Bestaat Brian Nijhof wel? Laten we er even vanuit gaan dat hij niet een verzonnen personage is; laten we er tevens vanuit gaan dat de dader van Savannah geen verzonnen personage is, dan is het interessant om te weten wie deze jongens kent en wat er over hen bekend is (anders dan wat de media daarover publiceren). Want de dader van Romy zou autistisch zijn en dus kun je je afvragen hoe een autist een moord pleegt in 2 uur tijd en dan het meisje op een plek achterlaat waar je op de fiets naar toe moet. Hij had zogezegd geen kofferbak. Daarnaast zou deze autist ook nog seksueel misbruik gepleegd hebben in die 2 uur tijd. Bijzonder knap voor een autist! De dader van Savannah zou al een jaar lang aan het spijbelen zijn. Beide personages hebben dan ook profielen die ze bij de gewone spelende 14 tot 16 jarige redelijk onbekend maakt. Maar (en daar komt het) er was wel veel social media activiteit! Lijkt het erop dat de ‘Solution’ uit het beschreven complot toch benaderd wordt met deze ‘parallel moord’? Of is Brian simpelweg niet de juiste verdachte en stuurde de afzender mij een volgend dwaalspoor?

Via Facebook kreeg ik ook de naam en foto van de vermeende dader van Savannah toegestuurd. De media meldden eergisteren dat de ouders aangifte hebben gedaan van smaad en laster. Nos.nl meldde [citaat] Hoewel de foto kort daarna werd verwijderd, besloten de ouders aangifte te doen. “Zij willen een signaal afgeven. Ook zij hebben recht op privacy”, zegt hun advocaat. De ouders vinden dat het aan de rechter is om over hun zoon te oordelen en niet aan de publieke opinie. Maar de vraag die ik stel is: “Is dit niet onderdeel van de psyop spin en moet hiermee het bestaan van een moordenaar bekrachtigd worden, het bestaan van de jongen bekrachtigd worden? Of als de jongen al echt bestaat, moet dan niet hiermee het mogelijk fake-ouderschap bekrachtigd worden? Hebben we hier niet te maken met een paar crisis acteurs die de ouderschapsrol spelen?” Hieronder vindt u een schermweergave van het privé bericht dat ik op Facebook ontving. De verdachte in de moord op Savannah Dekker, zou Angelo Soares Giroto moeten heten. De foto is nog steeds zichtbaar op zijn Instagram profiel.

Waarom krijg ik toch al die ‘daderinformatie’ links en rechts toegezonden? Willen mensen mij zo graag helpen of moeten mijn lezers en ikzelf juist gaan geloven dat de daders échte daders zijn. Ik blijf me ook afvragen hoe hij Savannah daar in die sloot op het industrieterrein heeft gekregen? Met de trein?

Dan nog iets opmerkelijks. De volgende twee rouwadvertenties voor Romy Nieuwburg werden gevonden in de Barneveldse krant. Het zijn ronduit opmerkelijke advertenties te noemen. Van de linker advertentie worden de vriendinnetjes die alleen met voornaam genoemd worden, maar 1 persoon wordt met voor- en achternaam genoemd. En de J.H. Donnerschool schrijft; “We noemen haar..”. Maar wat is eigenlijk nog veel opmerkelijker? Waarom zijn nergens rouwadvertenties van de ouders te vinden? Waarom zien we nergens op Facebook een tekst als: “Diep geschokt zijn wij over het verlies van onze dochter“, of iets van die strekking?

Er is maar 1 manier om politie en justitie openheid in deze zaak te doen geven en dat is door zoveel mogelijk te publiceren. Het lijkt er sterk op dat er toegewerkt wordt naar meer grip op social media. En als er een dergelijk gruwelijke parallel moord heeft plaatsgevonden waarin social media een belangrijke rol gespeeld zou hebben, klinkt het aannemelijk om dat dan maar te gaan accepteren. Maar zo langzamerhand begint Nederland door te krijgen dat er spelletjes op hoog niveau gespeeld worden, waarmee via terreur en misdaad toegewerkt lijkt te worden naar meer en meer politiestaatmaatregelen die meer en meer vrijheden van de mensheid afpakken. En zolang iedereen correct blijft en uit piëteit of respect naar de nabestaanden maar geen kritische vragen meer stelt, kunnen zij (de psyop bedenkers) ons heel gemakkelijk in hun fuik leiden. En als die fuik te smal is om terug te zwemmen is het te laat. Het lijkt erop dat we hier te maken hebben met een psyop. Als dat niet het geval is, hoop ik dat mijn artikelen politie, justitie en media in ieder geval onder druk hebben gezet om meer openheid van zaken te geven. Als we het moeten doen met de mainstream media komen we niet veel verder dan doofpotdeksels als Peter R. de Vries en John van den Heuvel. Het wordt tijd dat we als volk kritischer worden en ons niet laten afschrikken door Facebook-trollen of aanvallen tegen andersdenkenden. Laat u ook niet afschrikken door gescheld, getier en smaad en laster aan mijn adres. De inhoud van al die smaad en laster (verspreid over meerdere websites) komt bewezen van een staatsmedewerker en O.T.O. priester genaamd Jeroen Hoogeweij en zijn team. Het wordt tijd dat er weer ruimte voor open en eerlijke journalistiek komt; dat de vrijheid van meningsuiting niet afgestraft wordt; dat er weer gewoon kritische vragen gesteld mogen worden en dat je niet afgemaakt wordt met keiharde sociale psychologische aanvallen op Facebook. Tijd voor openheid van zaken!

Bron linkvermeldingen: viralnieuws.nl ,nos.nl, ad.nl

Gedeeld 8

About the Author ()

Comments are closed.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten