De Wereld is Gek!

Filed in JEROEN DE LANGE by on 3 mei 2015

De matrix wordt zichtbaar door haar logica in redenaties te volgen. Via de 'waarom vraag' kom je uiteindelijk altijd in een cirkelredenering terecht: een overtuiging die zichzelf bewijst. Het is uiteindelijk altijd de waarzegger die zegt dat de waarzegger de waarheid spreekt. 'Iemand die macht heeft kan mij dwingen. Iemand die mij kan dwingen heeft macht. Ik wordt nu gedwongen, dus de ander heeft nu macht'. 'Waarom laat je je dwingen?' 'Omdat de ander daar de macht toe heeft'. 'Waarom heeft die ander dan die . . .

Dit artikel kunt u helemaal lezen als u lid bent. Dat kan al vanaf 2 euro per maand.

Een peiling van 21 mei jl. laat zien dat ruim 93% vindt dat de mainstream media onbetrouwbaar zijn. Vindt u het noodzakelijk dat een onafhankelijk kritisch geluid blijft bestaan? Word dan nu lid.

Wilt u lid worden, maar heeft u geen Paypal account, dan kunt u ook een maandelijks betaalprofiel instellen bij uw bank. Stuur vervolgens een email via het contactformulier om dit te bevestigen. De bankgegevens vindt u onder deze link.

Bent u al lid? Om in te loggen klikt u hier.

Bent u al donateur of lid en werkt uw toegang niet, stuur dan even een email via het contactformulier.

WORD-LID

Gedeeld 326

Tags: , , , ,

About the Author ()

Comments (74)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Eugenie schreef:

  Ongelofelijk goed stuk, Jeroen. Dit is volledig waar het over gaat, de enige ware vorm van vrijheid.

 2. PasOpRokenVoorkomtHersenspoeling schreef:

  De eerste acht alinea’s is exact zoals ik -en vele anderen waarschijnlijk-het ervaren.
  Maar uit die matrix stappen is imo vrijwel onmogelijk.
  Hoe ben jij uit de matrix gestapt Jeroen?
  Woon je in een eco-dorp zonder inkomen, en betaal je geen belasting en ziektekostenverzekering meer?

  Ik heb zelf gezocht naar eco-dorpen binnen en buiten Europa maar kan tot op heden niets vinden waar ik het langer dan twee weken zou uithouden.

 3. Martin Vrijland schreef:

  Het oprijzen als een fenix uit het as is een term die zomaar even in de volksmond gebruikt wordt en onschuldig van aard lijkt. In dit artikel leg ik uit dat juist die terminologie niet zo onschuldig van aard is. Ik ben het voor grote delen met de inhoud van je artikel eens, maar de verwijzing naar de fenix is een verwijzing naar het opstaan van de grote macht die door de Saturnus cult vereerd wordt. Zie hier:http://www.martinvrijland.nl/2014/05/11/conchita-wurst-rise-like-a-phoenix-eurovisie-songfestival/

 4. loveulongtime schreef:

  Beste Jeroen,

  Iedereen begrijpt intussen wel dat de wereld helemaal gek geworden is. Wat we nodig hebben zijn keiharde oplossingen en geen vage begrippen die als oplossingen moeten doorgaan.

  Hier is het reële probleem:

  Het kapitalisme kan niet meer bestaan zonder te parasiteren op zieke mensen.
  TV reclames kun je indelen in 2 groepen:

  I. Producten die je ziek maken
  2. Producten die je beter moeten maken, maar dat niet doen.

  Blijkbaar heb je nog steeds mijn website niet gezien, want dan zou je wellicht na denken over reële oplossingen i.p.v. vage beschrijvingen hoe we zaken moeten oplossen. Er moet simpel weg gewoon gehandeld gaan worden en er moeten alternatieven worden gebouwd die Jan met de Pet kan gebruiken waardoor het huidige systeem van de matrix overbodig zal worden.

  Begrippen als Economische groei, Rente en zelfs ook Winst moeten onder de loep en vervangen worden door een systeem gebaseerd op Bruto Nationaal Geluk. En daar moeten zaken aan getoetst worden. Winst is n.l. het verlies van de ander. En als winst niet het verlies van de ander is dan is het het verlies van de planeet.

  Lees mijn website:
  https://schafderenteaf.wordpress.com/2015/04/06/oplossing-van-het-kapitalisme-voor-fijnstof-ultrafijnstof/

 5. Torah-Freeman schreef:

  Uuuuuh, ja uuuhh, wat de 1 ziek vindt, vindt de ander gezond en wat is gek??? Tja uuuuhh, wanneer is het dan gek, ziek en misselijk? Wanneer de levensvatbaarheid op aarde op het spel staat?? Dan uuuuh, ja we noemen het niet slecht, maar uuuuh, verkeerd, we hebben verkeerde beslissingen gemaakt. Nee dat is ook het verkeerde woord, uuuuh, we hebben ons vergist als veredelde apen, want ja, we zijn amorele-wezens, alles is gooooeed, alles moet ik ook kunnen, verdragen en tolereren, en ja als dan de levensvatbaarheid van de aarde op het spel staat, dan is dat maar zo. weet je wat, we zijn god hahaha..we zijn lucifer hahaha.

  Nee, eet vooral fastfood, is niet slecht voor je nee, lamzuipen is ook niet slecht voor je nee….als je dat teveel doet, dan ervaar je wat ongemakken, dan pas wordt je wakker, en leer je van die ervaringen dat dat voor JOU niet goed heeft uitgepakt, maar uuuuh, blijf vooral risicoos nemen en kijk maar waar het schip strand, het is nooit slecht hahaha, het is hooguit GEK en ZIEK, maar dat is het eigenlijk ook niet.

 6. jeroen schreef:

  Laat ik beginnen te zeggen dat ik in het artikel geen nadruk heb willen leggen op de symboliek van de feniks. De kern van het verhaal gaat voorbij deze symboliek.

  De magie van symboliek is dat je er waarheid & waarde aan toekent. Als je er geen waarde aan toekent, ontkracht je de symboliek en neem je haar magie weg. Zo kan je ook nieuwe waarde aan symboliek toekennen, nadat je de oude hebt weggenomen. Een prachtig (maar negatief) voorbeeld hierin is het hakenkruis.

  Waar ikzelf tegen aanloop is dat ik op een gegeven moment tegen betekenis van symboliek aanloop die afwijkt van mijn interpretatie van die symboliek. De feniks is zo een voorbeeld. De vraag die ik mijzelf dan stel is: blijf ik vasthouden aan aan mijn symboliek of neem ik de symboliek over van het collectief? Ik heb steeds mee het gevoel dat als je het laatste doet, je opnieuw in een nieuwe matrix stapt.

  Een ander probleem waar ik tegen aanloop is dat er zoveel symboliek is die ik niet weet, dat je bijna angst moet hebben om nog symboliek te gebruiken….want je zou toch eens een verkeerd beeld kunnen hebben. Het gevolg is dan dat ik me tegengehouden voel nog iets te schrijven of zeggen. Want ik wil niet dat discussies ontstaan die voorbij gaan aan de kern van mijn boodschap.

  In dit artikel heb ik er daarom bewust voor gekozen om me niet te laten terughouden (er waren overigens wel meer aspecten – geen symboliek aspecten – waar ik even over een drempel heen moest om het op te schrijven) en te schrijven vanuit de waarheid van Jeroen. Inclusief mijn interpretatie van symboliek.

  Dat betekent dus niet, Martin, dat ik de symboliek waar jij op doelt en naar verwijst, niet serieus neem. In tegendeel! Maar ik voeg graag mijn magie hieraan toe. Ik bezit de arrogantie dat ik dat mag en kan 😉

 7. jeroen schreef:

  Ik ben er nog niet uitgestapt. Ik wordt nog dagelijks geconfronteerd met mijn eigen gekte. Het is echter wel het proces waar ik midden in zit. Ik ben de paniek-fase net voorbij 😉

  Overigens, uit de matrix stappen betekent niet dat te fysiek ook off-grid moet leven. Het betekent alleen dat je er geen emotionele verbintenis meer mee hebt. Je bent (emotioneel) onafhankelijk. Je betaalt gewoon je ziektekostenverzekering en belastingen, maar je vind er niets meer van. Gevolg is dat als de matrix jou in de macht wil hebben, er niets meer is dat jou kan beïnvloeden. Zoals Jezus zei: “Geef de keizer wat van de keizer is en God wat van God is “.

  Een mooi voorbeeld van vandaag is hoe Eckard Tolle leeft. Hij is los van de matrix, maar leeft er wel in. Hij is losgekoppeld, maar heeft zich weer ingeplugd. Niet als slaaf, maar als Meester.

  Loskoppelen van de matrix is een proces dat in jou afspeelt, niet buiten jou. Buiten jou is slechts een spiegel…iets dat volgt. En als dat een eco dorp is, is dat een eco dorp, maar kan net zo goed een rijtjeshuis in Almere zijn.

 8. jeroen schreef:

  Loveulongtime, blijkbaar heb je mijn vorige boodschap nog onvoldoende laten landen.
  Er is altijd een nieuwe matrix te vinden. Als schillen van een ui.

  Maar durf je te besluiten om uit IEDERE matrix te stappen ?

 9. Torah-Freeman schreef:

  …..en vooral puur op je gevoel afgaan, leef in het nu op je gevoel….voor de rest niet nadenken, je leeft in het nu, in het nu opgaan, in die realiteit, leef je uit, het is altijd goed, Crowly is trots op je hahahaha…en Lucifer is god en jij bent Lucifer haha..en als het dan toch minder mocht gaan, dan is er oplossingen, ja uuuuh, maar dan moet je wel betalen als we je willen helpen…he? Hele nieuwe mart voor open gegaan…we willen ook verdienen in het nu, alles is relatief haha.

 10. loveulongtime schreef:

  Jeroen,

  De schil die ik beschrijf is de schil der schillen. Als de hersenen niet meer functioneren wat we zien in de vorm van 2 miljoen zwakzinnigen (en de aantallen stijgen explosief) in Nederland door het gif van het doorgeslagen kapitalisme, dan kunnen we bloggen over de symptomen tot we een ons wegen, maar daarmee gaan we het niet redden.

 11. Torah-Freeman schreef:

  Ja wees die ALTER-na-lieveling is winstgevend voor de politiek en haar agenda en voor de new-age-financien…kortom 1 tweetje en wees daar HAPPY mee, onderdrukking en slavernij, leer daar happy mee om te gaan, het zit allemaal tussen de oren, meer niet hahaha. It s ALL GOOD, doe zoals wij doen, neem een voorbeeld aan ons, dan ervaar dat wat wij doen heel aangenaam is….en in 2045 zijn we onsterfelijk, dus doe mee man, heey leuk joh Jaah hahaha.

 12. Eugenie schreef:

  Het gaat niet om durven maar om bewustzijn, Jeroen. De meeste mensen zitten zo ontzettend vast in hun denken dat ze het verschil niet meer weten tussen wie ze zijn en de fake persoonlijkheid die door het brein geschapen is. Dat zie je ook aan de reacties hier.

  Ik denk niet dat veel mensen hier bezig zijn hun eigen op hol geslagen mind te temmen.

 13. Eugenie schreef:

  Op het moment dat je van onrecht niets meer vindt, word je naar mijn idee net zo’n zombie als de massa die wegkijkt bij onrecht. Het gaat er juist om het onrecht recht in het smoel te kijken, je eigen mind crasht er dan op, dan kom je in je ware essentie en dan ga je, waar mogelijk handelen of je ziet dat je niet kunt handelen en stopt met er over te denken.

  Benieuwd naar jouw ervaringen, Jeroen! Je zegt dat je de paniekfase net voorbij bent.. Waar zit je nu?

 14. Martin Vrijland schreef:

  Dat mag en kan je zeker Jeroen. Je hebt mijn toestemming niet nodig. Het leek me alleen nuttig om het toch even te noemen, omdat het ‘Rise like a Phoenix’ momenteel veel in media-uitingen gebeurt en we misschien met subliminale programmering op dat vlak te maken hebben. Gezien het feit dat ik mensen daar erg bewust van heb willen maken, leek het mij dus nuttig om hier toch even bewust op te wijzen. Maar in de toepassing van de symboliek vanuit jouw perspectief begrijp ik je verhaal.

  Ik hoor dat begrip ‘jij moet sterven’ ook in religie. Dan volgt de wederopstanding. Waar het gaat om het ego lijkt het me verstandig dat we inderdaad instaat zijn om de eigenschappen van het ego (de code die op ons rom-geheugen i.e. DNA, is ingebakken) te overstijgen en te verbinden met ons origineel buiten deze matrix. We zouden dat kunnen betitelen als ‘het sterven van het ego’. Als ik het goed lees is dat ook wat je bedoelt. Daarom vergeef ik je voor 1x die satanische verwijzing 😉

 15. ElveTwelve schreef:

  volgens mij gaat de Drill Jade Helm zeer binnenkort “Live” via een nieuwe False Flag 9/11/ boston/sandy hook/ batman killings/etc etc ZODAT MARTIAL LAW KAN WORDEN AFGEKONIDIGD.

  Check out the logo

  TO MASTER THE HUMAN DOMAIN

  https://ci6.googleusercontent.com/proxy/vl-Z_DfxzepqdUcO_iHF91jqYgqlRZTRig0NNKKhUu4-b6zStPpPMwCZD53XzTIj081xhyeLVGz1EWCoQ5V-PxUiyTzf-WHwuu97S08G56X6anStCGbBecoCR8yGF0iu-GUAyW0p5Oyih26KclSArQzzHrTiYHqMHDae=s0-d-e1-ft#https://oneway2day.files.wordpress.com/2015/03/jade-helm-15-master-human-domain_thumb.jpg?w=605&h=467

 16. Brammetjebram schreef:

  Helemaal eens met Jeroen.

  En wat betreft “het verrijzen uit de as van de feniks” , inderdaad , waarom zouden wij tolereren dat slechts de Illuminatie , vrijmetselaars en andere ordes met verborgen agenda’s , bepalen waar een symbool voor staat ?
  Een hoop van die symbolen betekenen voor hen die zich werkelijk ontwikkelen namelijk meestal iets heel anders . Ik noem het pentagram , de driehoek en de piramide.
  Een organisatie die alles verdraait zal nooit een symbool correct uitleggen.
  Waarom zou de Feniks niet degenen zijn die opstaan, en wakker zijn , die verrijzen uit de as van hen die zich niet ontwikkelden en dus tot as vergingen ?

 17. Bob Kukler schreef:

  Aansluitend op dit overigens erg goede artikel, wil ik verwijzen naar de methodologie van Alejandra Casado, die vastgelegd is in een reeks filmpjes die door Johanna Kleipool zijn vertaald: http://www.merkabalight.com/videos.
  Alejandra Casado legt uit hoe de Universele Wet van de Ontvouwing van Tijd werkt. Via haar methodologie kun je herhaling van levens en ervaringen uit het verleden in de virtuele wereld doorbreken en gaan leven en manifesteren vanuit je oorspronkelijke wezen. Dus ook voorbij de grenzen en beperkingen van de matrix. Bij mij resoneert haar verhaal.

 18. Torah-Freeman schreef:

  De meeste mensen leven al op dat niveau, dat zij zonder al te veel zorgen hun belastingen en ziektekostenverzekering betalen, dat doen ze gewoon op de automatische piloot, er is maar 1 verschil, dat is dat jij door kennis ervan bewust bent geworden hoe het systeem fungeert, en de meeste mensen niet, maar dat neemt niet weg dat veruit in de meeste gevallen, beide groepen braaf de Roverheid blijven gehoorzamen zonder al te veel zorgen, dus wat heeft die bewustwording voor een zin gehad? In essentie vrij weinig, tenzij mensen die “wakker” zijn erna streven de Roverheid buiten spel te zetten, dat zijn in mijn ogen de daden die zouden moeten volgen op bewustwording, dan heeft namelijk die hele bewustwording zin gehad, als je dat kunt laten volgen door in saamhorigheid een vuist te maken en gezamenlijk vanuit de intentie te werken aan vrijheid op heel wat niveaus, zal heel wat vergen, maar is wel een heel mooi doel en het streven waard, en daar zijn een paar dingen maar voor nodig, de noodzaak ervan in te zien en het willen en daarmee aan de slag gaan.

  Ik leef ook in dit systeem, ik leef niet in vrijheid zoals G-d het wil voor mensen, de vrijheid die ik dan wel ervaar enigzins, die is er (voorlopig) nog en wil ik graag blijven koesteren. Maar feitelijk blijf ik dit misdadige systeem in stand houden, en de meeste die weten al heel lang dat het niet deugd, nog ver voor de tijd dat internet maar bestond, misschien niet tot in details hoe dat het systeem precies werkt, en dus kun je maar beter het beste ervan maken binnen de matrix, als jij daar een spirituele kijk eraan wilt verbinden in de vorm van “emotioneel vrij en onafhankelijk” leven binnen het systeem, dat is mooi, de meeste mensen die leven al op dat niveau, namelijk dat ze zichzelf niet lopen afbeulen in relatie tot het misdadige systeem en vaak moeten ze gewoon wel hun geweten een beetje uitschakelen vanwege de beroepen die ze uitoefenen, sommige die hoeven dat niet te doen, omdat zij het allemaal wel best vinden hoe dat het systeem in elkaar zit.

 19. Torah-Freeman schreef:

  Precies, symtoombestrijding zal never nooit niet de oorzaken van problemen verhelpen en het blijven benoemen van die problemen, zonder die ook maar te willen oplossen, is hetzelfde als dat een huisarts alle cliënten bekend maakt dat ze kanker hebben en tot in details vertelt over het hoe en waarom, maar niet komt met de remedie om de kanker te verwijderen, maar in plaats daarvan zegt, beste cliënten, jullie hebben niet zolang meer, chemokuurtje dan maar? Is geen garantie hoor, in tegendeel, het is meestal zo dat het proces tot doodgaan sneller doet bevorderen.

 20. Torah-Freeman schreef:

  Omdat de meeste mensen op een verkeerde manier opstaan en dus heel braaf in de val lopen en precies zo reageren zoals de architecten dat wensen. In die richting wordt het gemanipuleerd, daar hebben zij baat bij, hoe anders zouden zij hun orde uit chaos kunnen stichten, als zij niet zelf de chaos in de hand werken? Het is dus een gecontroleerde chaos, waar flink wat geld aan verdient wordt en waar hun orde uit voort zal komen.

 21. ZerotheHero schreef:

  Ik ben het grotendeels eens met het artikel. In het Taoisme wordt het omschreven als in de wereld zijn maar niet van de wereld zijn. Ik ben het ook eens met de mensen die zeggen dat je het probleem elke keer kan benoemen maar hoe zit het met een oplossing. Ik waarschuw vaak voor de instelling van pacifisme, omdat dat het doel is van de gekaapte new age religie. De oplossing voor veel van de problemen van nu zullen je op een gouden plaat aangereikt worden door de globalisten omdat dat nou eenmaal hun manier van doen is(hegeliaans dialect). Je zal je toch in stappen zo zelfstandig mogelijk moeten maken. Elke stap is een goeie. Ook al kom je niet compleet off grid het blijft een teken van verzet. Dit is nodig voor het globale collectief. Rome wasn’t build in a day. Toch moet je reeel blijven en inzien dat er voor de globalisten geen plek is voor ontwaakte in hun plan. Lybie, oekraine en binnenkort de liberty movement in Amerika zijn daar goede voorbeelden van. Ken van redefininggod.com zegt het precies goed:

  http://redefininggod.com/real-solutions/

  Can you think of anyone who might benefit from teaching people to “relax and wait for Ascension; it’ll come before the New World Order imprisons you”? Since such a mantra turns aware people who could offer resistance to the NWO into passive observers, the NWO-builders benefit from it, do they not? Using the propaganda principle of “no matter how big the lie, repeat it often enough and the masses will regard it as truth,” the New Age Mind-F*cking Division of the Establishment has been endlessly repeating the Ascension lie for decades. And many people seeking hope have embraced it. Unfortunately, fairy tales and false hope are easy to sell; personal responsibility and the need to take action aren’t as naturally appealing.

  Let me put it plainly: there are no leaders, organizations, aliens, or metaphysical events coming to save you (although the “elite” will present you with counterfeits of these things to lure you into the NWO). If you want to be saved, you must stand on your own two feet and do it yourself.

  The alternative to looking for salvation outside yourself is simple: talk to your neighbors and join together in a peer-to-peer framework to exercise power on things you can agree on, then painstakingly work to expand the scope of your cooperation. If you don’t build your own structure to exercise political power, you will submit to the “elite’s” power structure by default.

  START LOOKING FOR EVERY WAY, BOTH LARGE AND SMALL, TO BECOME SELF-SUFFICIENT (in food, water, and all the necessities of life). AND FOR THINGS YOU CAN’T DO YOURSELF, CREATE YOUR OWN FRAMEWORK FOR TRADE/BARTER WHICH BYPASSES THE “ELITE’S” CURRENCY SYSTEM. If you don’t create your own trade/barter/currency system, you will use the “elite’s” structure by default.

  All this being said, these are the brass tacks: you can either build the world you want to live in or live in the world the banksters build for you. The choice is yours. And it will take more than sitting still saying prayers and setting intentions; you have to work for it (because physical work is spiritual intent crystallizing its vision into physical reality).

  There you have it. The cold, hard naked truth…
  Spiritueel vrij worden is een goed iets. Je ziet de matrix voor wat het is plain and simple, maar dat betekent niet dat daarmee alles gezegd is. Zoals het er nu voor staat zie ik het zo dat alleen een globale revolutie de weg is naar vrijheid. Veel mensen hebben daar moeite mee, maar the powers that be zullen je hoogstwaarschijnlijk niet laten ontsnappen, goedschiks of kwaadschiks. Na de transitie en de oplossing zullen ze waarschijnlijk langzaamaan mensen uit hun systeem trappen wanneer ze er afhankelijk zijn geworden. Dus nogmaals de gedachte van het artikel is goed, maar om te zeggen dat wanneer je dan gereduceerd bent tot slaaf je alsnog “vrij” bent want je doorziet de “matrix” is een farce.

 22. ZerotheHero schreef:

  Biologische oorlogsvoering tegen de bevolking is mogelijk(hoogstwaarschijnlijk) een van de problemen die gecreeerd is om mensen de nwo in te lokken. Het corrupte financiele systeem idem. Je krijgt daar een mooie vrije markt goudstandaard austrian economics systeem ten behoeve van de mensheid voor in de plaats(not really).

 23. Torah-Freeman schreef:

  @ZerotheHero,

  Misschien dat je op de 1 of andere wijze kunt vinden in “The Carmano s” en waar zij voor staan, een initiatief gelanceerd door Francis Capelle, bezoek zijn Facebook “Francis Capelle –> The Carmano s.

  En ben het ook zeker met de stelling eens, in de wereld, maar niet van de wereld, dat wil zeggen, niet van de wereld van het ego(isme) en van de wereld van afgescheidenheid in de trant van “de wereld ben JIJ” in plaats van WIJ.

  Misschien dat je je aangesproken en aangetrokken voelt door The Carmano s en waar zij voor staan en waar zij zich hard voor willen maken, en hoop dat meerdere mensen een kijkje willen nemen op Facebook van Francis Capelle.

 24. loveulongtime schreef:

  @Martin

  Ik krijg iedere keer een houtverbrander te zien als ik deze website bezoek. Is dat de aanpak van het probleem fijnstof? Al het afvalhout is behandeld…….Dit bedoel ik nou. Op mijn website staat een plaatje van een Greenpeace fan die zijn auto staat vol te tanken. Je kunt Greenpeace ook vervangen door bloggers, spirituelen, new agers of religieuzen …. En daar zit dus het grote probleem. We veroorzaken alle ellende zelf. We bouwen die matrix zelf. Ook de meeste mensen die denken dat ze uit de matrix zijn gestapt staan nog steeds iedere week bij de pomp…….

 25. loveulongtime schreef:

  Ik gooi hier nu zomaar even idee neer: Er is niks mis met een matrix. Er is geen ontkomen aan met de huidige technische ontwikkelingen. Zolang die matrix de mensen maar dient. Zolang we maar heer en meester zijn over ons eigen stukje van de matrix en die kunnen inrichten zoals wij dat zelf willen inclusief de privacy die we nodig hebben. Maar nu bouwen we met z’n allen een matrix zonder privacy waarvan de vorm door de elite wordt gedicteerd en dus de elite dient. Net zoals geld creatie uit het niets geen probleem is, zolang het de mensen maar dient en niet de bankiers.

  We moeten dus de bouw van de matrix veranderen. Een matrix op maat voor ieder individu.

 26. loveulongtime schreef:

  Kijk dit filmpje. Het gaat mij om het stukje vanaf 5.10 minuut waar weer totaal verkeerde conclusies worden getrokken m.b.t. ADHD. Het is hier erg duidelijk dat naar mate er meer ultrafijnstof in de lucht is ADHD toeneemt. Hierdoor duidelijk tot de conclusie komend dat ultrafijnstof het instrument is dat door de elite gebruikt wordt om ons dommer te maken en oeverloze discussies te laten ontstaan die allemaal niet over het echt probleem gaan.

  https://student.societyforscience.org/article/adhd-linked-air-pollutants

 27. loveulongtime schreef:

  Ik vergat het filmpje:

  https://www.youtube.com/watch?v=zDZFcDGpL4U

 28. JevWeazle schreef:

  absoluut, het schijnt dat er op de dollar ook geen adelaar staat maar een feuniks. het heeft volgens mij te maken met zodra een vrijmetselaar steeds hoger de trap beklimt en zodoende 33e graad word. na de initiatie van de drieendertigste graad. wordt de vrijmetselaar duidelijk dat het een lucifer erende religie is en dat wordt omschreven als het gevoel van opnieuw geboren worden.

  verbeter mij aub als ik het onjuist schijn te hebben

 29. ZerotheHero schreef:

  Om te zeggen dat fijnstof de spil is van het alles vind ik niet correct. Adhd is een uit de mouw getrokken diagnose, een syndroom van symptomen die eigenlijk voortkomen uit misvoeding, ondervoeding, degeneratie, straling en toxische invloeden(fijnstof kan factor zijn mede als fluoride, vaccinaties etc). Je hyperfocust je op een klein deel van het probleem. Er zijn genoeg dingen qua vervuiling straling etc die persoonlijkheidsveranderingen teweegbrengen. Vegetarische/veganistische agenda idem dito. En ja een systeem is maar een gereedschap. Hoe die gebruikt wordt ligt aan de intentie erachter. Het ligt dus niet aan de bouw van de matrix, maar aan de essentie erachter.

 30. PasOpRokenVoorkomtHersenspoeling schreef:

  En natuurlijk geen halvarine,margarine troep eten.
  Geen transvetten dus.
  Daarvan verstoppen de membraampjes van je cellen ,dan krijgen je cellen zuurstoftekort,daardoor beschadigen je cellen en daardoor krijg je kanker.
  Zo ik steek even een lekkere Amirican Spirit op.
  Dus niet bespoten met radioactieve polonium-210 en de additieven.
  Ik zeg het er maar even bij, mochten mensen mijn pseudoniem en opmerkingen tegenstrijdig vinden.

 31. truckdriver schreef:

  Loskoppelen uit de matrix? Sterven? Herhijsen als een fenix?

  Fit is way er door beyond the matrix is geschreven namelijk.
  Ik citeer een stukje uit git artikel:

  “Na je doodstrijd, als je oude ik is gestorven en er niets meer van de matrix in jou is te vinden, kan je nieuwe IK geboren worden. Als een feniks uit de as.”

  Nu kan ik mij een heel ander artikel van Meneer Vrijland herhinneren over die fenix vogel en die conchitta braadwurst. Wil beyond the matrix nu als een phoenixvuurvogel opstijgen?
  Nu vraag ik mij af,wie is hier nou de weg kwijt?
  Ik als eenvoudige trucker in ieder geval niet.
  De fenix phoenix is satanisch en tot de satanisten behoor ik niet.
  Het is juist de satanisten ontmaskeren wat mijn specialiteit is en dat zou ik dan juist ook verwachten van deze site.
  Daarom valt mij dit artikel van beyond the matrix deels tegen.

  Conchita Wurst “Rise Like a Phoenix” = Rise of the Antichrist – Satanic Illuminati Agenda Exposed

  https://www.youtube.com/watch?v=O2mLUco_jlo

 32. truckdriver schreef:

  Exuses voor de typefoutjes

 33. truckdriver schreef:

  Ik heb ze allemaal bij hun kloten.

  WOLVES IN SHEEP’S CLOTHING

  Occultist Manly Hall stated in his book “The Secret Destiny of America” : “All symbols have their origin in something tangible, and the Phoenix is one sign of the secret orders of the ancient world, and of the initiate of those orders, for it was common to refer to one who had been accepted into temples as a man twice-born, or reborn.”

  http://themurkynews.blogspot.nl/2008/06/introduction-connecting-current-events.html

  Wie is hier nu wakker en behoort tot de echte groep compleetdenkers?
  De pot op met die fenix vogel.

 34. truckdriver schreef:

  Het is beter om gewoon even naar de pomp te lopen. Wel zo handig. 🙂

  https://www.youtube.com/watch?v=xfRqFiGIWME

 35. jeroen schreef:

  Beste truckdriver, lees even de reacties hierboven, waaronder ook Martin zijn reactie op het item waar jij je drukover maakt.

  We kunnen zo makkelijk vallen over punten en komma’s zoals ik zou kunnen vallen over je typefoutjes. Belangrijker is daar aan voorbij te kijken en de boodschap te begrijpen. Je kan vallen over de fenix en daarmee de boodschap die ik heb over het hoofd zien. Je kan ook de fenix over het hoofd zien en dan over die boodschap vallen. Dat laatste zou wel eens veel interessanter en vruchtbaarder kunnen zijn.

  Dit is wat Jezus zo hard zei over de Farizeeërs. Zij vonden hun letter(lijke uitleg) van de Wet belangrijker dan de boodschap die er achter lag. Jezus oordeelde hard en ook met recht. Want hun letterlijke uitleg van de Wet verblindde de mensen om het licht daarachter te zien. Daarmee ontnamen zij de mensen hun verlossing.

  Ik nodig je uit de boodschap te zien die ik geef en vwb de fenix….lees de interactie tussen Martin en mij.

 36. truckdriver schreef:

  Keuzes moet je maken. Niet het halve werk.
  Daarom schreef ik ook dat dit artikel mij deels tegenviel.Er staan immers ook stukken die ik goed vind omschreven en ook postings lees ik graag. Vaak zeer nuttig.
  Bevrijding begint volgens mij niet op de manier hoe dit artikel het omschrijft.
  Als de schrijver het oneens is met de matrix,waarom zit hij er dan iedere dag zelf in?
  Je moet je ook niet gek laten maken door dit systeem.
  En laten we wel wezen,Martin weet dat ik zeer gelovig ben.
  Maar hij denkt ook dat het geschreven woord maar een sprookjesboek is om ons “dom” te houden.
  Gelukkig weet ik zelf beter en denk ik hier ook anders over.
  Ik hou het geloof daarom lekker bij me zelf en zal er ook geen woord meer over schrijven.
  Ik ben de rede twisting meer dan spuugzat en heb er dus ook geen zin meer in.
  Ik ben nu de streep gepasseerd,waar ik denk: ik moet het zelf allemaal uitzoeken en mijn eigen weg bewandelen.Degene die met mij mee wilt wandelen,mag gerust een eindje met me mee lopen.
  Daar maak ik geen problemen van. Het leven is veel te mooi om elkaar te kwetsen.

 37. truckdriver schreef:

  Over licht gesproken,nou daar weet ik alles van en deze man wist het ook:

  J.J. CALE † ……… Travelin’ Light …… R.I.P.

  https://www.youtube.com/watch?v=2-X3OHGjlfc

 38. rasta87 schreef:

  Mooi artikel, ik begrijp ook heel goed wat de schrijver bedoelt en ik laat me daarbij niet afleiden door een fenix of een discussie daarover.

  Ik begrijp wat er nodig is om de matrix die ons in zijn greep houdt te doorzien, het bewustzijn is wel wakker geworden.
  Waar ik tegen aan loop, en kennelijk wel meer lezers en auteurs, hoe nu verder met dit bewustzijn?
  Ondertussen ben ik zo gevoelig geworden en doorzie het spel bijna overal dat ik niet meer mee kan doen met het systeem…, en daar zit de crux, hoe onderhoud ik mijn gezin?
  Waar bestaat er nog een baan waar je zonder met de gekkigheid mee te doen net genoeg centjes kan verdienen om je gezin te onderhouden?
  Dat is voor mij de grootste stress geworden die me nu in zijn greep houdt, ik ben ontwaakt….
  wat nu?

 39. Torah-Freeman schreef:

  Er is een leven mogelijk op aarde in een systeem van vrede, veiligheid en voorspoed, een rechtvaardig systeem waarbinnen een volwaardig/volwassen mensheid, ethiek hoog in het vaandel heeft staan, G-d erkent en geen schade en destructie wenst te veroorzaken en de natuur (inclusief zijn medemens) geen geweld wenst aan te doen (holistisch leven en leven in balans) en de gegeven vrijheid niet wenst te misbruiken, maar daar als morele wezens, verantwoord mee wenst om te gaan.

 40. Torah-Freeman schreef:

  Is het toegestaan om overheden, bureaucratieën en een onrechtvaardig systeem omver te werpen? Die de kiem zaaien van haat en verdeeldheid, waar veiligheid in het geding komt en mensen daaronder gebukt gaan? Waarbij ze de mensheid wijs maken dat ze een veredelde aap zijn en ze stimuleren als demonen te leven, daar komt het op neer en dat gaat van kwaad tot erger (het dierenrijk gaat over het algemeen de mensen voor in gedrag). Het antwoord is, het is niet alleen toegestaan, maar zelfs een plicht dat men zich daarvoor hard maakt. Het is een nobel en edel streven als mensen zich daar voor willen inzetten, samenwerken en met een goed doordachte plan op te proppen komen, om het kwaad niet alleen bloot te leggen, maar met wortel en tak te vernietigen.

 41. jeroen schreef:

  Ik ben ontwaakt….wat nu?
  Dat, rasta87, is het mooie: dat mag je helemaal zelf weten!

  Jij bent van de wereld , maar je bent niet van de wereld.
  Als jij echt bent en je hart openstelt, zal je zien dat er zich een pad ontvouwt die je mag volgen.
  Want het deel van jou die je niet bewust bent – je hogere zelf of ook wel je ‘IK BEN AANWEZIGHEID’ genoemd’ – kent dit pad. Het ligt er al heel lang, maar je kan het alleen zien als je ontwaakt bent.

  Ontwaakten zien hun pad als ze kijken. Dan is er geen twijfel meer.
  Zijn daarmee al je problemen opgelost?
  Een probleem zit hem niet in de situatie maar in je ervaring daarvan. M.a.w. wat je er van vindt.
  Als je ontwaakt en je je pad ziet, verandert er voorlopig heel weinig tot niets aan je situatie, maar alles aan de problemen die je daarmee hebt.

  Zonder (negatieve) emotie of afhankelijkheid ben je veel helderder om via het unieke pad dat er voor jou open ligt, bij te dragen aan de wereldlijke situatie van afgescheidenheid, conflict en geweld.

  BTW, vergeet niet te genieten van je pad! 🙂

 42. loveulongtime schreef:

  @ZerotheHero

  Jouw reactie verklaart precies waarom we in de ellende zitten op deze planeet. Wellicht moet je mijn video eens bekijken. De media en alternatieve media willen niet berichten over het feit dat de loodvrije benzine en kerosine ervoor gezorgd heeft dat de hele aardatmosfeer hu verzadigd is met ultrafijnstof. Ze hebben het veel liever over de gevolgen, hamburger bijvoorbeeld. Dit giftige ultrafijnstof dat zelfs gewoon door betonmuren gaat, daar zijn intussen onze lichamen mee doordrenkt. Het probleem is dat NIEMAND DIT VOELT en daarmee is het het belangrijkste instrument geworden van de elite om de eugenetica agenda uit te voeren en dus ook het belangrijkste gereedschap om hun matrix te bouwen. Daarnaast wil geen hond op de planeet weten dat je eigen auto de oorzaak is van ziekte en dood op de planeet. Ik denk dat ik hierover een artikel moet gaan schrijven om de te zorgen dat men ECHT gaat ontwaken. Het is n.l. niet de elite die dit allemaal veroorzaakt, maar wij zijn het zelf omdat we weigeren de gevolgen van ons eigen gedrag te evalueren.

  Ook Martin wil ik erop wijzen dat hij ondanks het feit dat hij mijn video heeft geplaatst (waarvoor overigens mijn dank) hij er geen consequenties aan heeft verbonden wat betreft de richting die zijn website heeft ingeslagen. Daarmee is ook Martin naar mijn mening dus nog niet volledig ontwaakt.

  https://www.youtube.com/watch?v=fRjtO_yqN4k

 43. loveulongtime schreef:

  @PasOpRokenVoorkomtHersenspoeling

  Ook voor jou geldt bekijk mijn video. Het ultrafijne stof dat alles heeft doordrenkt is de reden dat niets meer normaal kan groeien (plant, mens en dier) en waardoor we dus al die chemische voeding in de supermarkten hebben gekregen.

  http://www.trouw.nl/tr/nl/4332/Groen/article/detail/3285152/2012/07/11/Groenten-uit-stadstuin-kunnen-giftig-zijn.dhtml

  Ultrafijnstof is niet alleen in steden aanwezig maar overal. Alleen in grote bossen is het stukken minder omdat het daar door bomen wordt opgenomen.

 44. loveulongtime schreef:

  En ja het er zijn meer oorzaken. Maar de grootste met stip en schil der schillen zijn moleculair ultrafijne deeltjes die alles op deze planeet van samenstelling laten veranderen inclusief onze hersenen en de bouwstenen vormen van de matrix van de elite. Bekijk in verband daarmee deze video over micro beads:

  http://storyofstuff.org/movies/lets-ban-the-bead/?+=&akid=997.122475.8UZEvH&rd=1&t=2&utm_medium=email&utm_source=launch_email

 45. Eugenie schreef:

  Wij zijn aan onze mindprogramma’s gaan werken die ons het zicht op onze innerlijke werkelijkheid belemmerden. Dit heeft er in de wereld toe geleid dat wij het diepe in zijn gesprongen en zijn gaan doen waar we van houden. Er is geen pad. Dat is een bedenksel van de mind. Er is alleen maar nu en dat nu wordt gevuld door je eigen essentie, je eigen mind en de wereld om je heen. Daarom kunnen er dingen gebeuren die je niet aan hebt kunnen zien komen, daarom zijn er gelukkige momenten en wordt het volgende moment alles wat je kunt zien, horen, proeven en ruiken ook weer uit je leven weggehaald. Het onvoorwaardelijk blijven volgen van de drive binnenin is op zich ook al een leerschool. Welke stem in dat binnenste IS wie je werkelijk bent.. Pijn en plezier blijven. Alleen het lijden eraan verdwijnt wat een enorme bevrijding is, is mijn ervaring. Angst verdwijnt eveneens, beetje bij beetje. Wij hebben heel veel gehad aan Barry Long. Die is lekker radicaal en straight, daar houden wij van. Dus terug naar je vraag.. nadat wij wakker waren geworden aan de wereld zijn we begonnen met de matrix op te heffen binnenin. Dus werken aan ons eigen brein, waar Jeroen het kort geleden ook over had. Het tackelen van de op hol geslagen mind. Kun je daar wat mee? Ik hoor het graag.

 46. Torah-Freeman schreef:

  “Het is n.l. niet de elite die dit allemaal veroorzaakt, maar wij zijn het zelf omdat we weigeren de gevolgen van ons eigen gedrag te evalueren.”

  Yes eindelijk ook iemand die het snapt, we zijn zelf eind-verantwoordelijk voor onze gedachten, woorden en handelen, er zijn tig architecten en denktanks, maar dat wil niet zeggen dat alles waar zij op aansturen en aan ons “willen” verkopen, dat je dat ook “moet” gaan doen of ‘moet” gaan kopen. Zaak is gewoon, dat als je niet bedrogen wilt worden, jezelf nooit moet toestaan bedrogen te willen worden en als je de natuur liefhebt, dan moet je zorgen dat je de natuur geen geweld aandoet. Hoe meer mensen dat begrijpen, hoe minder ze gaan externaliseren en hoe meer dat mensen ethisch denken en handelen, hoe meer dat een “corrupt” systeem op alle niveaus in elkaar zal storten.

 47. Torah-Freeman schreef:

  Er zijn twee wegen en in feite 2 bestemmingen, er is een weg terug (wat vooruitgang boeken is, want herstellen is vooruit gaan) om uiteindelijk de rust en vrede binnen te gaan in jezelf en die vrede en rust te zijn, de zeg maar “nu” toestand, een paradijselijke toestand. En er is ook een weg die men in kan slaan, die ons steeds verder van ons vandaan zal leiden (wat achteruitgang of degeneratie is, want afbreken en daarin volharden leidt tot zelfvernietiging) en ons op zal jagen, nooit tevreden, nooit genoeg en als men dat pad blijft volgen, zal men een toestand op aarde creeren van demonie, een helse toestand.

  De kroon van “hun” evolutie (feitelijk, de achteruitgang en de verslechtering, gestimuleerd door een theorie van hun duistere school) is transhumanism, een gecontroleerde afbraak en proces richting de bevrijding van het zijn van een biologisch (spiritueel oorspronkelijk) mens, en dat proces zit de mensheid al heel lang in.

 48. ZerotheHero schreef:

  Ik heb het filmpje gekeken en heel naar inderdaad. Punt is dat het corrupte bankensysteem er is neergezet om als probleem te dienen die naar de oplossing leidt van de globalisten. Ik weet niet of je dit kan begrijpen, maar ook ziekte en vervuiling(aka biologische oorlogsvoering) zijn er neer gezet om je te leiden naar diezelfde oplossing. Als je een oplossing voor veel van de problemen in de wereld wilt moet je dat gewoon even vragen aan globalisten bv aangezien zij degene zijn die ze in de eerste plaats gecreeerd hebben of laten ontvouwen en de oplossingen reeds klaar hebben staan. Klinkt makkelijk misschien, maar mensen roepen te makkelijk dat wij degene zijn die moeten veranderen en dat dan het elite probleempje wel opgelost is. Gewoon zelf verantwoordelijk zijn. Daar moet je in eerste plaats wel de mogelijkheid voor hebben. Als je nooit kritisch hebt leren denken of verantwoordelijk leren zijn in de zin van niet simpelweg gehoorzamen aan het systeem gaat het er moeilijk van komen. Daarom vindt ik niet dat het compleet ligt aan de een of andere kant maar dat je het als geheel moet bekijken. Je kan zo zelfstandig worden als je wil, zij zullen alsnog op een dag voor je deur staan met een doodseskader en daar sta je dan met je verantwoordelijkheid. En dan kun je ook zeggen dat als hun huurlingen de waarheid zouden weten ze niet meer voor hun zouden werken, maar beseffen mensen wel wat voor types dat zijn? Hoe gehersenspoeld die zijn? Die perfectionistische pacifistische instelling is maar een ding en dat is onrealistisch. Dus tenzij we 50%+ van de bevolking wakker krijgen, en dan echt wakker, zijn wij hier in nederland gewoon keihard de sjaak. Wat verhuizen dan betreft kan je je het best aansluiten bij de liberty movement, maar niemand die dat zal doen. Je kan om de elite heen blijven dansen, maar dat idee heeft denk ik ook te maken met dat mensen willen geloven dat het simpeler is dan werkelijk zo is. Je moet gewoon zelf verantwoordelijk zijn joh dan hebben die mensen geen poot meer om op te staan. Mensen vinden het denk ik gewoon moeilijk om toe te geven, maar ze zijn gewoon heel goed in wat ze doen. Heel veel mensen zie ik dan ook dingen roepen in de trant van er zal gerechtigheid komen, het kwaad wordt verslagen etc etc. Dat is allemaal leuk en aardig, maar mijn vraag is dan hoe je voor je ziet hoe dat zich voltrekt? wij ontwaken allemaal en vragen hun beleefd weg te gaan en we leefden nog lang en gelukkig? Weet je met wat voor mensen je te maken hebt? Die biljoenen doden op hun naam hebben staan? Denk je dat het een mossad agent, of wat voor agent dan ook , wat kan schelen wanneer je hem vertelt dat hij voor de gek gehouden wordt en we eigenlijk allemaal een zijn? Dat hij je dan een knuffel zal geven, omdat je hem de fout in zijn wegen getoond hebt? Nou moeten mensen niet denken dat ik een geweld fetish heb ofso, maar ik bekijk het gewoon realistisch. Het new age gedoe is er maar om je af te leiden en te hersenspoelen voor de grote ontwakening nwo style. De kille realiteit is dat tptb will not go without a fight. Als de liberty movement verliest, verliezen we in feite allemaal.

 49. Torah-Freeman schreef:

  Wat de Orde van Lucifer (Babylon/Assyrie) reeds aan het doen is in verband met de te verwezenlijken doelen, ook zullen zij hun troepen overal zaaien wat ze ook momenteel aan het doen zijn…

  ….Ja, onderdrukking en geweld zijn voor mijn ogen en er is twist en tweedracht verheft zich. Daarom verliest de wetgeving haar kracht en nimmer komt het recht te voorschijn, want de goddeloze omsingelt de rechtvaardige, daarom komt het recht verdraaid te voorschijn. Ziet onder de volkeren en let op en verbaast u, ontzet u, want Ik doe een werk in uw dagen, dat gij niet zoudt geloven, wanneer het verteld wordt. Want zie, Ik verwek de Chaldeeën, dat grimmige en onstuimige volk, dat de breedten der aarde doortrekt om woonsteden in bezit te nemen, die de zijne niet zijn. Schrikkelijk en vreselijk is het, zijn recht en zijn hoogheid gaan van hemzelf uit…zij komen van verre aangevlogen als een arend die toeschiet om te verslinden. Heel dat volk komt om geweld te bedrijven, het aanstormen van zijn voorhoede is een oostenwind en het verzamelt gevangenen als zand. Met koningen drijft het de spot en machthebbers zijn hem een belaching. Het lacht om elke vesting, het werpt er aarde tegenop en neemt haar in. Dan snelt het voort als de wind en trekt verder; zo maakt hij zich schuldig, wiens kracht zijn god is….Heer, tot een oordeel hebt Gij hem gesteld en Rots om te tuchtigen hebt Gij hem bestemd….Hen allen trekt hij op met de haak, sleept ze in zijn net en vergadert ze in zijn zegen; daarom is hij verblijd en jubelt. Daarom slacht hij offers voor zijn net en ontsteekt ze voor zijn zegen; want door deze is zijn deel vet en zijn spijs overvloedig. Zal hij daarom zijn net ledigen en voortdurend volkeren doden zonder mededogen?…Toen antwoordde de Heer mij: Schrijf het visioen op en zet het duidelijk op tafelen, opdat men het in het voorbijlopen zal kunnen lezen. Want wel wacht het visioen nog tot de bestemde tijd (eindtijd), maar het spoedt zich zonder falen naar het einde; als het vertoeft, verbeid het, want komen zal het gewis; uitblijven zal het niet, zie, opgeblazen, niet recht is zijn ziel in hem….Voorzeker, de bedriegelijke trotsaard is een snoevend mens, maar zonder verstand, die zijn muil openspert als het dodenrijk en onverzadelijk is als de dood, zodat hij volkeren tot zich verzamelt en alle natien tot zich bijeenbrengt. Zullen die allen niet een spreuk over hem opheffen, en een spotlied, raadsels, en zeggen: Wee hem die zich verrijkt met wat niet van hem is, tot hoelang? En die gepand goed op zich laadt. Zullen niet plotseling opstaan zij die u bijten en ontwaken zij die u schrik aanjagen, zodat gij hun worden zult tot een gewisse buit? Omdat gij vele volkeren geplunderd hebt, zal al wat van de natien overgebleven is, u plunderen, vanwege het vergoten mensenbloed en vanwege het geweld het land, de stad en al haar inwoners, aangedaan. Wee hem die onrechtmatig gewin bijeenbrengt voor zijn huis, om zijn nest te maken in de hoogte, ten einde zich te redden uit de greep van het onheil….Wee hem die zijn stad met bloed bouwt en de veste op onrecht grondvest….Tot u zal zal zich wenden de beker van de rechterhand van de Heer, en grote schande zal komen over uw heerlijkheid…het uitroeien van de dieren zal u verschrikken, vanwege het vergoten mensenbloed en het geweld het land, de stad en al haar inwoners, aangedaan…Wee hem die tot een stuk hot zegt: Ontwaak, en tot een stomme steen: Word wakker. Zou die onderrichten? Zie, hij is gevat in goud en zilver, maar er is volstrekt geen geest in hem….omdat hij gedacht heeft: Door de kracht van mijn hand heb ik het gedaan en door mijn wijsheid, want ik ben verstandig; daarom wis ik de grenzen der volken uit, plunder hun voorraden en stoot als een stier de inwoners neer. Ja, mijn hand greep naar het vermogen der volken als naar een vogelnest en zoals men verlaten eieren opraapt, raapte ik de ganse aarde weg en er was er niet 1 die een vleugel verroerde, de snavel opendeed, of piepte…dat gij dit spotlied op de koning van Babel zult aanheffen: Hoe heeft de (slaven) drijver opgehouden, opgehouden is de verdrukking. De Heer heeft de stok der goddelozen verbroken, de scepter der heersers, die in verbolgenheid zonder ophouden natien sloeg, die in toorn volken vertrad in medogenloze vervolging….Hoe zijt gij uit de hemel gevallen, gij morgenster, zoon des dageraads; hoe zijt gij ter aarde geveld, overweldiger der volken. En gij overlegde nog wel: Ik zal ten hemel opstijgen, boven de sterren van G-d mijn troon oprichten en zetelen op de berg der samenkomst ver in het noorden; ik wil opstijgen boven de hoogten der wolken, mij aan de Allerhoogste gelijkstellen. Integendeel, in het dodenrijk wordt gij neergeworpen, in het diepste der groeve. Wie u zien, beschouwen u, letten op u: Is dit de man, die de aarde deed sidderen, die koninkrijken deed beven; die de wereld tot een woestijn maakte en haar steden afbrak; die zijn gevangenen niet naar huis liet keren?….Dan zal Ik aan de wereld het kwaad bezoeken en aan de goddelozen hun ongerechtigheid en Ik zal de trots der overmoedigen doen ophouden en de hoogmoed der geweldenaars vernederen…Want de Heer koestert toorn tegen alle volken en grimmigheid tegen al hun heer; Hij heeft hen met de ban geslagen, hen ter slachting overgegeven…Al het heer des hemels vergaat en als een boekrol worden de hemelen samengerold; en al hun heer valt af, zoals het loof van de wijnstok en zoals het blad van de vijgenboom afvalt….Want Hij heeft de bewoners der hoogte, der ontoegankelijke veste neergeworpen, Hij vernedert haar, vernedert haar tot de grond toe, doet haar tot in het stof neerstorten. Voeten zullen haar vertreden: de voeten der ellendigen, de treden der geringen….Want zie, de Heer verlaat Zijn plaats om de ongerechtigheid der bewoners van de aarde aan hen te bezoeken; dan zal de aarde het op haar vergoten bloed aan het licht brengen en haar verslagenen niet langer bedekken. Te dien dage zal de Heer met Zijn fel, groot en sterk zwaard bezoeking brengen over de Leviatan, de snelle slang, over de Leviatan, de kronkelende slang en Hij zal het monster in de zee doden.

 50. rasta87 schreef:

  Poeh, wat een lap tekst, daar kom ik niet doorheen,
  kun je het samenvatten? Of vertellen hoe jij deze kennis toepast?
  Of wat de relatie is met het artikel van de schrijver?

 51. jeroen schreef:

  Je hebt gelijk dat je een zombie bent (geworden) als je van onrecht niets meer vindt. Er is echter een verschil tussen ‘iets vinden’ en er ’emotioneel door worden bevangen’. Het gaat hier dus niet over iets er van vinden als wel jezelf te verliezen in een golf van emoties.

  Een tweede aspect is de reactie op wat je ziet. Als je geweld met geweld antwoord, of boosheid met boosheid, vergroot je het probleem alleen maar. The war against….<> heeft altijd het probleem vergroot. Aantoonbaar is dat in Liefde antwoorden de enige oplossing is. Gandhi was hier in een recent voorbeeld. Ook Martin Luther King. Als je echter je hebt laten vangen in een emotionele golf, kan Liefde je niet bereiken en kan je nooit positief bijdragen aan het conflict.

  Waar ik sta? In de fase van overgave aan ‘dat wat is, is’ en vanuit Liefde vervolgens te creëren wat ik liever zie. Ik doe dat door te zijn wat ik creëer (dus ik creëer wat ik ben, en dus niet, ik creëer wat ik wil zijn, want dat gaat nooit werken). Lukt mij dat altijd? Nee natuurlijk niet. Het is pad van vallen en opstaan. Een pad van steeds een dieper laag in jezelf ontdekken. Het is dus een pad van groei. Een pad van loslaten en meer-worden!

 52. Torah-Freeman schreef:

  Wanneer er vol overgave (met hart en ziel en dus niet alleen verstandelijk, maar door een complete gewaarwording en ervaren) naar recht en gerechtigheid wordt gehandeld en de rechtspraak rechtvaardig is, is liefde een nooit meer te verslinden en te onderdrukken kracht en waarbij de wil en een sterk verlangen om goed te doen zal zegevieren en dan zal de duisternis geen stand houden, het licht zal het op de vlucht doen slaan en het vuur van liefde zal het onrecht verteren.

  Wat overblijft, weliswaar door vallen en opstaan, is dat wat we zijn, de kroon zal blinken op ieders hoofd en de (goddelijke) zielen zullen als kroonjuwelen zijn, niet langer besmeurd en wat overblijft op aarde, is wat zuiver is, een zuivere intentie ontkracht en laat onzuivere gedachten varen.

 53. Torah-Freeman schreef:

  “Heersers van de land, zendt de lammeren (de mensen die bescheiden en zachtmoedig zijn) van de rotsen de woestijn in naar de Berg (Koningschap) der dochter van Sion. En het zal geschieden, dat de dochters van Moab als vluchtende vogels, een opgejaagd nest, aan de voorden van de Arnon zullen zijn. Schaf raad, geef een beslissing, maak op de volle middag uw schaduw als nacht, verberg de verdrevenen, verraad de vluchtelingen niet. Laten Moabs verdrevenen bij u vertoeven, wees hun toevlucht tegen de verwoester. Wanneer het gedaan is met de verdrukker, de vernieling voltooid is, de verwoesters uit het land verdwenen zijn, dan zal op goedertierenheid een troon worden gevestigd en in getrouwheid zal daarop in Davids tent zetelen 1, die richt en die het recht zoekt en die zich haast gerechtigheid te oefenen.”

 54. Torah-Freeman schreef:

  Ik zal het op een later tijdstip samenvatten en je laten weten waarom het van doen heeft met het artikel van de schrijver Rasta87, de tijd is gekomen om krachtige daden te verrichten en wie zo ver gaat dat hij daarom komt vast te zitten, laat hem niet treuren, want ook in de gevangenis zal het werk gedaan worden om daar enigen te bereiken, te bereiken dat de Leeuw op het punt staat zich te openbaren, de wereldleiders wacht een pijnlijke afgang.

 55. rasta87 schreef:

  Zo begrijp ik het wel.., als de verandering komt zullen de eersten van nu de laatsten zijn en de laatsten de eersten zijn..

 56. ZerotheHero schreef:

  Ghandi? De negerhatende slavernij betoger die zich naakt liet masseren door de vrouwen van zijn familie en volgelingen? Die Hitler een vriend noemde? Die alleen maar mooie praatjes had onderwijl de britten vertrokken simpelweg omdat ze blut waren van de oorlog. Waarna India zich splitste en er duizenden mensen stierven. Ze waren dus eigenlijk beter af onder de britten. MlK is neergeknald en zijn “martelaarschap” wordt alleen nog maar gebruikt om verdeling te kweken tussen blank en zwart in amerika. Ik kan deze “perceptuele blindheden” niet onbesproken laten. Ze getuigen van een incorrecte weergave van de geschiedenis en daarop is dus een incorrecte filosofie gebaseerd. Who’s next Mandela? Wat is zo aantoonbaar effectief aan hun methodes dan?(uiteindelijk helemaal NIKS, we zitten in precies dezelfde situatie). Dat we nu mooie citaten hebben om te misinterpreteren en rond te gooien? Dit spuwen van absolute leefregels vertelt mij maar een ding. Dat iemand of iets daar een voordeel uit haalt.

  https://www.youtube.com/watch?v=RNCWcgi0I_s

 57. jeroen schreef:

  Beste Torah-Freeman en ZerotheHero,

  Wat mij opvalt dat 1 woord in 1 reply van ‘maakt-niet-uit-wie’ voor jullie een trigger blijkt te zijn tot extreme lappen tekst met extreme uitspraken die het onderwerp totaal voorbij gaan.

  Mij valt op dat jullie niet of nauwelijks in staat blijken om op een constructieve wijze te reageren. Ik moet jullie eerlijk bekennen dat ik na het lezen van 3 regels jullie al kwijt ben en heb het al een tijdje geleden opgegeven om het überhaupt te te proberen.

  Kortom, ik denk dat jullie iets willen zeggen maar daarin jullie je doel voorbij lijken schieten.

  Waarom richten jullie (samen of ieder apart) niet zelf een of andere discussie site op waar je al je aandacht op richt? Want op deze manier waarop jullie je nu hier manifesteren komt voor mij niet effectief over.

 58. truckdriver schreef:

  Wat een grote onzin.

  Jezus vergelijken met fenix is hetzelfde als appels met peren vergelijken.
  Men kan veel over het vaticaan zeggen en dat het occult is. Denk alleen maar aan de obelisk op het st.Pieters plein te rome.Maar de “opstanding” is een door de bijbel openbaringen geïnspireerd artisttiek werk.
  Ik zie echt geen aliën achtig reptiel afgebeeld in de “opstanding” van Pericle Fazzini uit 1977.

  https://www.youtube.com/watch?v=tBckRHdJSUY

 59. Eugenie schreef:

  Ja, ik wil niet zeuren, hoor maar als je heel precies wilt zijn is er alleen maar nu.. en nu… verder niet… geen pad…

  Ik herken wat je zegt over emotie. Als ik in het moment daarmee gevuld ben en dus ben overgenomen door mijn brein, kan ik nooit helend handelen.

  Wij proberen ook te creëren wat we liever zien… vind het niet meevallen..

 60. Anna schreef:

  Truckdriver, ik had nu juist van jou een andere reactie verwacht 😉
  Ik vergelijk Jezus niet met Feniks, laten we dat voorop stellen.
  Maar het Vaticaan doet het wel.
  Noem Feniks Lucifer, ook goed, volgens mij weet juist jij veel over de illuminatie en satanisten als het om symboliek gaat.
  Voor mij is iig in deze sculptuur de relatie overduidelijk.
  Tevens refereer ik hiermee aan de reacties van Jeroen en Martin hierboven.
  Symboliek kan altijd twee kanten uit namelijk…

 61. Torah-Freeman schreef:

  De wereld is gek is het onderwerp, ik geef door zeer antieke texten te plaatsen, zoals die van hierboven, waarom de wereld compleet gek is, totdat ze die psychopaten die op basis van onrecht en bloedvergieten hun systemen hebben bedacht en ontworpen, stoppen, en dat gaat niet gebeuren op de manier van meneer Ghandi, nooit niet, de slavernij is dadelijk voorbij, de verdrukking volstrekt verleden tijd, want de mensheid zal de langste tijd hun ruggen gemaakt hebben als straten en gedwongen laten maken als straten waar ze over heen lopen en macheren. Ik ben niet iemand die toestaat dat ik de volgende zal zijn die door hen een kopje kleiner gemaakt wordt en/of van mijn waardigheid bestolen wordt. Wil men het evenwicht bewaren, dan is naar onszelf kijken een must, maar ook is het nodig om de kwaadwillenden te volgen en op ze te letten en ze dan te stoppen en ze scherp in de ogen aan te kijken, en ze te begroeten en ze te zeggen “jij maakt wetten he, die je heel goed uitkomen en je bevoordelen, en waar je zelf amper om geeft en je niet aan houdt.”

  Wil men het evenwicht bewaren, dient men het evenwicht weer op te zoeken, waterpas gebruiken, om te beginnen bij en in onszelf, maar het verleden dient men nooit uit te wissen wat betreft de afschuwelijke bladzijden, want een volk die dat doet, het vergeet, heeft geen toekomst, in het nu, verraden zulke mensen hun innerlijke toestand en mentaliteit.

  En Beste Jeroen, als je de tekst van hierboven zou begrijpen, dan weet je precies waar we midden in zitten, wat zich onder onze neus aan het afspelen is, ik zal je niet langer lastig vallen met de wijze waarop ik comments plaats onder jou artikelen, ik zal voortaan heel duidelijk m n comments formuleren. Afbreken wat destructief is en opbouwen wat constructief is en zal niet langer in raadselen spreken.

 62. Torah-Freeman schreef:

  In het moment en in het nu leven dan kom je juist te weten hoe het is om in onze onnatuurlijke-omgeving te zijn en die te gewaarworden, je zult dan haast wel wensen je ogen dicht te doen om het niet te zien, je oren toe te sluiten om het niet te horen, want het resoneert totaal niet wat je dan waarneemt, en wat je waarneemt oefent invloed uit en dus ook op je emoties en je innerlijke werelden, dat onderkennen is echt nodig, maar ik ga het niet onderdrukken en ook niet weg mediteren, we maken onzelf kapot en laten kapot maken, in dat proces zitten we, in dat proces dwingen ze ons in.

  Wees blij dat goede dingen een goede uitwerking hebben en dat men dat kan ervaren en beleven, maar wees ook heeeeel bli (nog)j te weten en (vooral) te voelen dat slechte zaken een hele slechte uitwerking hebben, in plaats maar steeds tot de “meditatieve” 10 te moeten tellen, tot we ons wegen, zo kunnen we aan de gang blijven, het is zaak om de problemen en de oorzaken van ellende, te stoppen, niewt weg verspiritualiseren.

 63. Eugenie schreef:

  Torah-Freeman,

  Ik denk dat ik weet wat je zegt als het gaat om onder ogen zien wat er is, in de wereld maar ook in onszelf. We beschreven het in ons boek, ‘Opvoeden in een gestoorde wereld’.. Deel I gaat over wakker worden aan de wereld en de ontzetting die dat gaf. Zeker als ik naar mijn kinderen keek. Ik heb die ontzetting en de angst en de wanhoop niet onderdrukt maar moest er doorheen. Ook door de woede die het in me wekte, onderdrukt te worden.

  Ik weet niet wat jij onder meditatie verstaat maar ik trainde mezelf mijn op hol geslagen, door de buitenwereld geprogrammeerde mind stil te krijgen, op mijn wil. Daardoor ontstond er ruimte om te gaan ervaren wie ik werkelijk ben. Vanuit die dimensie ontstonden er langzaam andere bewegingen in mij en handel ik anders. Dat veranderde mijn uiterlijke wereld langzaam en dat proces is nog steeds gaande.. Het stoppen van dingen in de wereld.. dat ligt nog mijlenver weg.. als het gaat om collectieve dingen.. Herken je iets van wat ik schrijf?

 64. Torah-Freeman schreef:

  Je eerste gedeelte herken ik wel ja, ontzettend vreselijk is het, ik ervaar het nog steeds, wel minder weliswaar, ik ben er ook mee leren omgaan, aan de ene kant wil ik blijven voelen, aan de andere kant wil ik het niet, omdat het zo afgrijselijk aanvoelt, ik leef, ik neem waar, maar heb moeten leren om het niet in me op te nemen, om mezelf zoveel mogelijk te beschermen, ik verlaat nooit “mijn innerlijk huis” ik noem dat in gebed zijn, ben dan altijd wel in een aparte werkelijkheid en realiteit, terwijl ik me heel bewust ben van de omgeving waarin ik leef, hoe minder ik daar ben, hoe beter dat het voor mij is, de natuur is mijn beste vriend, dan kan ik enigszins vrede ervaren en tegelijk voel ik de druk op m n oogleden en neerslag op m n hoofd, door de lucht die niet zuiver is, vreselijk is het. Het is een gestoorde wereld en niet gezond, zo hoort het niet Eugenie.

 65. truckdriver schreef:

  Klopt Anna.
  Ik heb ook niet beweerd dat het vaticaan niet afgoderij is.
  Naar mijn mening is het vaticaan ook occult en zit het vol met afgoderij en valse leer.
  Mijn reactie op je posting hiervoor was een reactie op de titel van het youtube filmpje. Die hele reptielen en aliën theoriën en de link leggen tussen die theorie en het vaticaan is gewoon een hele grote leugen.
  Aliëns bestaan simpelweg gewoon niet. Wat wel bestaat zijn symbolen door mensen gemaakt. Allemaal occulte paardestront noem ik het gewoon.
  Zo overduidelijk aanwezig allemaal in het openbaar en toch zien de mensen(de massa) het op een of andere manier niet.
  Wist je dat in het boek staat geschreven dat om tot onze Schepper te bidden of om er in te geloven dat wij mensen geen beeltenissen moeten maken van onze Schepper?
  En toch hebben mensen dit altijd gedaan en doen zij het nog steeds.
  Of het nu om islam,boeddha,katholiek of hindu gaat.En zo zullen er vast en zeker nog meer beeldaanbidders zijn.Allemaal occult.
  Ik bedoel,bekijk bijvoorbeeld de volgende link eens.
  http://www.whale.to/c/churches_ill.html
  Tsja!
  Groetjes.

 66. truckdriver schreef:

  Wil je de bijbel goed kunnen begrijpen en constateren dat er mensen vroeger hebben bestaan die een enorm voorspellend vermogen hadden,dan lees het volgende eens aandachtig door.
  http://www.franklinterhorst.nl/Babylon%20geschiedenis.htm
  Vergelijk het dan maar eens met de huidige stand van zaken in de wereld en je zult ontdekken dat de oude profeten het allemaal precies goed gezien hebben.
  De vraag is en blijft natuurlijk: hoe hebben oude profeten dit heel vroeger zo goed kunnen zien en dus voorspellen?
  Toch een spirituele gave van een Goddelijke hogere macht?

 67. Torah-Freeman schreef:

  Kort en bondig samengevat komt het hier op neer, dat zij (de orde van lucifer) ons gaan offeren, tenminste daar zijn ze op uit en als we niet uitlkijken dan helpen we ze een handje mee, ze laten namelijk ons onze eigen graf graven. We zijn onderworpen aan een dood-cultus, ingeschreven in hun dodenboek als papieren-entiteiten voorzien van nummers en zij denken zich te kunnen permitteren in hun krankzinnigheid en cult-denken om voor hun “plezier” ons over te geven aan de dood.

 68. Eugenie schreef:

  Torah-Freeman,
  Ja, zo ver gaan ze. En dat zeg ik niet vanuit een ‘conspiracy-theorie’ maar uit ervaring. Ik ken niet veel mensen die het beseffen op dit niveau. En op dit niveau is het hartverscheurend om onder ogen te moeten zien. Het maakt wanhopig omdat het is alsof er op dit niveau niets tegen gedaan kan worden. Dat er geen ander lot is dan het te moeten ondergaan…

 69. Torah-Freeman schreef:

  Eugenie? De mens staat er niet alleen voor, er zijn krachten die zullen ingrijpen als de maat vol is, dat geeft mij een zekere troost en ik vertrouw daar op, als we van goede wil zijn en ons bewustzijn zich verruimen mag en ons hart zich verruimen mag, dan zullen onze daden gedachten, woorden en daden, getuigen dat we het leven liefhebben en ik zal dan een alerte en van een wachtende houding blijk geven om volverwachting de bevrijding te mogen meemaken. Om heel realistisch te zijn, is het te zwaar als minderheid, om het tij en het lot te keren, daarom vertrouw ik erop dat de krachten van het licht een heel belangrijke rol zullen spelen om een end te maken aan het verschrikkelijke lijden op aarde.

 70. rasta87 schreef:

  Jaren geleden als kind keek ik graag de serie Emil van de Hazelhoeve, het stoute jongetje had een oma genaamd Krösa-Maja, zij had de eigenschap om ongevraagd op ieder moment allerlei waarschuwingen en gebeden over het naderende onheil te prevelen met een opgestoken vinger…
  Niemand stelde dat op prijs en men probeerde haar gebeden direct in de kiem te smoren met een sussend geluid.

  U, mijn beste Torah_Freeman doet me sterk aan haar denken…,
  U rakelt steeds allerlei antieke teksten op met onheilspellende profetieën die voor de lezer moeilijk te doorgronden zijn en geen direct verband lijken te hebben met het onderwerp van de schrijver. Uw teksten roepen een naar gevoel bij mij op. Namelijk verwarring en meer vraagtekens.

  U heeft het over de krachten van het licht die een rol zullen spelen aan het lijden op aarde…,
  De schrijver van het artikel “de wereld is gek” is er heel goed in geslaagd om in heldere taal duidelijk te maken hou de misleiding er vandaag de dag uitziet.

  Hij laat de lezer door moderne en alledaagse voorbeelden te geven van de huidige gekte en verwarring als het ware zien waar de verwarring onstaat en hoe hij zich heeft vermomd. Hij wordt ontmaskerd zeg maar…

  En dan zijn we waar ik naar toe wil.. Jeroen laat de lezers iets Zien,.. en.. je zou kunnen stellen dat de krachten van het licht al aan het werk zijn hier……
  we hoeven niet langer te wachten op de vervulling van de profetieën

  En dat, beste Torah Freeman is wat de meeste reageerders hier op het forum zo aanspreekt en waarom het artikel van de schrijver zo geslaagd is en zoveel reacties losmaakt. De lezers Zien iets in het artikel wat zij herkennen en iets bij hun losmaakt.

  Uw reacties lopen een beetje achter de muziek aan.., de meeste bezoekers van de site weten al dat het zo niet langer kan en dat we voor de gek gehouden worden. Zij zoeken hier vooral duidelijkheid (met hoofdletters) en willen weten hoe het verder moet.

  U begrijpt dat een verkeerd begrepen reactie altijd naar de donkere kant lijdt?

 71. Eugenie schreef:

  Ik ken geen krachten van het licht. Klinkt mooi. Ik weet ook niet of er bevrijding komt van buitenaf. Als dat zo zou zijn waar wacht men dan nog op..

  In de tussentijd ga ik dus maar verder met vol leven, voor zover het mij gegeven is..

 72. ZerotheHero schreef:

  @ jeroen sorry voor late antwoord, was een paar dagen weg en had een beetje druk. Ik kan inderdaad in een schrijfbui schieten dat dan ontaard in een van het op een op het andere schietende gedachtegang. Mijn excuses daarvoor, maar het is goed dat je het opmerkt, ik zie dat bij Freeman namelijk ook. Toch doe ik het niet altijd en kan ik wel daadwerkelijk wat toevoegen, maar je mag van mij vinden wat je wil. Zoals ik al is eerder heb gezegd probeer ik mijzelf gewoon eerlijk uit te drukken en als daar op een reactie op terug komt kan ik daar weer van leren. Ik stel het dus zeker op prijs dat je eerlijk antwoord! De reden waarom ik zelf niks begin is omdat wat ik allemaal te zeggen heb eigenlijk niet zo bijzonder is. Het is namelijk allemaal al een keer gezegd door iemand anders en uiteen gezet door iemand anders. Ik heb het alleen getransmuteerd in mijn eigen “persoonlijke” visie. Net als ieder ander. Als ik dan mag zeggen waar ik vind dat “beyondthematrix.nl” in tekort schiet is bewustzijn van disinfo en concreetheid van de artikelen. Dat ik geen tafelmaker ben betekent niet dat ik geen kritiek mag hebben op de tafelmaker, wanneer mijn tafel scheef staat en mij bord ervan afglijdt, dig?

 73. jeroen schreef:

  Mooi antwoord, ZerotheHero 🙂
  Kritiek is altijd goed. Kritiek is wat ons tot nadenken uitnodigt. En je hoeft geen tafelmaker te zijn om kritiek op de tafel te hebben. Maar zoals je zelf al zegt, het mag proportioneel zijn en blijven. Ik zeg er alleen wat van als ik het niet meer proportioneel vindt 🙂 Dank voor je antwoord

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten