Ook de islam bevat Saturnus symboliek deel 2

Filed in SYMBOLIEK by on 30 september 2015

Gister plaatste ik een artikel waarin ik mijn visie gaf op de mogelijke aanwezigheid van Saturnus symboliek in de islam. Hierin lag de focus met name op de Ka'aba in Mekka en de vergelijking met de noordpool van Saturnus. Dit is wellicht voor velen nog niet een echt solide argument. Het is overigens zeker niet mijn bedoeling mensen van hun overtuiging of geloof af te brengen. Mijn werk bestaat eruit dingen te presenteren die mij opgevallen zijn en mijn inzichten te delen, zodat mensen . . .

Dit artikel kunt u helemaal lezen als u lid bent. Dat kan al vanaf 2 euro per maand.

Een peiling van 21 mei jl. laat zien dat ruim 93% vindt dat de mainstream media onbetrouwbaar zijn. Vindt u het noodzakelijk dat een onafhankelijk kritisch geluid blijft bestaan? Word dan nu lid.

Wilt u lid worden, maar heeft u geen Paypal account, dan kunt u ook een maandelijks betaalprofiel instellen bij uw bank. Stuur vervolgens een email via het contactformulier om dit te bevestigen. De bankgegevens vindt u onder deze link.

Bent u al lid? Om in te loggen klikt u hier.

Bent u al donateur of lid en werkt uw toegang niet, stuur dan even een email via het contactformulier.

WORD-LID

Gedeeld 280

Tags: , , ,

About the Author ()

Comments (14)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. theTruthisOutThere schreef:

  https://falsereligionstartedinbabylon.wordpress.com/

  Bekijk deze link eens over Babylon en Baal dit zijn dingen die in de Bijbel ook beschreven worden. Maar de link verwijst naar Veel meer bronnen dan alleen de Bijbel.

 2. Mr.X schreef:

  Goed stuk Martin,

  Alle symbolieken kloppen precies zoals je verteld!
  Het is alleen een kleine groep Elite en Royals met het Vaticaan
  die al deze geheimen bij zich houden!

  Wij mensheid zijn elkaar vergeten te vertellen waar we echt vandaan komen!
  Onze afkomst ligt in de waarheid die voorlopig nog verborgen blijft!

  Voorlopig…!

  Mvg,
  Mr.X

 3. Freeman schreef:

  Wat betreft de Godheid/heden met twee gezichten (goed/kwaad) bekend als Satan de Schermerling der Sterrenstof -Saturnus/Kronos- en de eter van zijn eigen kinderen en die z n eigen kinderen elkaar laat opvreten. Laat hij de kinderen van het licht niet langer voor z n karrteje spannen, noch door hem zich te laten onderdrukken, bedriegen en manipuleren.

  De ware mens (lichtbewustzijn-essentie) met een licht-lichaam-gestalte is oorspronkelijk “zuivere onschuld” weet wat in absolute zin “goed/constructief en kwaad/destructief” is en heeft weet van zijn/haar afkomst en heeft weet waarom hij/zij hier op aarde is en weet wat hij/zij moet doen om terug te keren richting daar wij hij/zij vandaan komt.

  Wij staan boven Satan en zijn collega handlangers en fake-illuminaten-bloedlijnen en staan boven zijn Saturnus/moon-matrix kosmische-simulatie-misleiding.

 4. Freeman schreef:

  http://xandernieuws.punt.nl/content/2015/09/Rusland-beveelt-Amerikaanse-luchtmacht-Syri-te-verlaten-VS-weigert.. Endgame der Elite haha, spannend allemaal, beide partijen spelen hun endgame volgens de richtlijnen van de Cult van Saturnus..

 5. Freeman schreef:

  Illuminati & New World Order Conspiracy or Reality 2015 Full Documentary 2036 WILL Days END ?.. https://www.youtube.com/watch?v=90_mYBXgRrs..

  Google Announces the New World Order.. https://www.youtube.com/watch?v=sI2Vw78VUFM.. dit is ook heel interessant..

 6. ZerotheHero schreef:

  Dat is echt zon’n typische limited hangout docu waarvan er echt te veel op youtube zijn. Ik zie dat als verdeel en heers tactieken doordat ze zo “amateuristisch” in elkaar gestoken zijn en zo sensationalistisch overkomen, maar toch “waarheden” bevatten. De manier waarop ze mensen verdelen op issues is door dingen altijd dubbelzijdig te houden. Easy as pie. Kijk maar naar een Geert Wilders. Als hij niet zo “rascistisch” was en alles redelijker voorlegde zou hij toch in feite de oplossingen tot onze problemen weten? anti-koningshuis(anti elite check), anti immigratie(pro nationale identiteit check), anti eu(pro soevereinitieit check) enz. Doordat de gehersenspoelde mainstream status quo denkers blind meegaan in socialistische(lees communistische, kenmerkend voor de linkerhand van destructie, daarom politiek LINKS) standpunten meegaan zullen ze oppervlakkig reageren op Wilders manier van doen. Daar tegenover heb je de mensen die de reeele kant van de problemen hebben ervaren die wilders tegenspreekt en dus kiezen om langs de oppervlakte te kijken(al zijn er genoeg die dat prima vinden lol) naar de inhoud(de constructieve rechterkant, dus politiek RECHTS, recht=juist). Et voila, je hebt je divide and conquer dialectje. Het hele isis en immigratie invasie gebeuren is er ook puur en alleen om je naar de kant van politiek rechts te sturen, dus de ingang voor de globalisten en hun austrian economics systeem en de rest van het gebeuren.

 7. ZerotheHero schreef:

  Voor de mensen die het nog niet wisten of doorhadden, Xandernieuws.punt.nl is natuurlijk een disinfo site. Het geeft alleen maar legitimiteit aan het west vs oost paradigma en islam vs christendom.

 8. Freeman schreef:

  Ja, dat klopt, maar op het internet moet je ook in staat zijn om te “filteren” want het is zo langzamerhand behoorlijk onzuiver overal en nergens. Wilders? Haha, krijgt steeds meer aanhang, hij geniet van al die aandacht en stelt de angst-ISIS-Migratie-Elite-Agenda enorm op prijs, want dan kan hij en -zijn Europese rechtse nationale rakkers- nog meer zeiken en voor misschien hele “kleine” oplossingen zorgen, krijgt hij z n rolletje van hogerhand gecoordineerd (mossad-agent). Hij kan onafhankelijk van de Elite-gangsters de helft wat hij claimt en roept niet waar maken, dat wil hij ook niet, maar roept -op zijn manier- heel veel waarheid, om vooral de spanningen in de samenleving tot een kookpunt te brengen, om zijn aanhang en sympathisanten te mobiliseren in verzet te komen, beginnend met petities en demonstraties (en dat gaat helpen, uhum) haha.

  Het is 1 grote bullshit en poppenkast die helaas als ze gek genoeg zijn, heel veel levens gaat kosten.

 9. leeuw schreef:

  Daar moet je doorhene kijken en je gevoel volgen wat waar is en wat niet. Dit soort site en bv nujij die laten af en toe berichten tussen door die op waarheid gebaseerd zijn anders houden ze het niet vol. Wel proberen ze op deze wijze de mensen te sturen en laat je daarin je niet meeslepen. Ook powned zaait haat en geenstijl ook en gewoon dingen waarnemen als je daar bent en je gevoel volgen en alles goed op een rijtje houden door je niet mee te laten slepen.

 10. juanperro1979 schreef:

  EL is het Hebreeuwse woord voor god
  De vrouwelijke vorm is AL
  De A komt van het eerste woord Aleph(Alef) en L van het laatste woord Lamed
  Aleph werd voordat er letters waren getekend als een stierenkop en Lamed als een staf
  EL is de false god van dualisme (2face)dus ELLE of ALLA dus LL of ll

  Vroeger begon het jaar in maart met de lente en was september de 7e maand
  In deze maand zijn dag en nacht 1 dag evenlang(EL-even)daarna overwint de 1 de ander
  In september overwint de duisternis 7/11(9/11)

  Ik heb deze info van youtube truthiracy EL bull god of the bible

  Ook heb ik weleens gelezen dat als je het ohm teken zegmaar ontleed en vergelijkt met ik dacht spijkerschrift je de nummers 786 krijg hieruit bestaat ook het woord allah

 11. leeuw schreef:

  Daarom ging ik voor de partij de sopn toen men kon kiezen die hadden ene programma dat het volk mocht kiezen als er belangrijke beslingen genoemen moesten worden. De macht hoort bij de burgers te zijn en niet bij een paar stropdasjes te liggen. Die stropdasjes horen voor ons te werken en niet andersom. Toen ik jaren gterug dit op nujij kwakte kreeg ik een ban. Tig bannen gehad daar, toen heb ik het maar opgeven. Nu mag je daar ondertussen wel wat meer zetten maar dat mag je maar af en toe flikken, maar ik hou het daarvoor gezien.
  De sopn daar zag de overheid al helemaal niet zitten en werd daar korte metten meegemaakt op het internet waar ze ook hun betaalde mannetjes hebben rond hangen.
  Heel het saturnus is verweven door heel onze samenleving en als mens zijnde zie daar maar eens onder uit te komen.
  Tis niet makkelijk voor de moslims om verlicht te raken. Ook wij in het westen hebben het daar al moeilijk mee om ons Christelijk geloof te doorzien en wakker te worden daaruit.
  Mijn ouders hadden het moeilijk ermee toen ze merken dat wij(haar kinderen) gedag zeiden tegen de kerk. Maar toen ze erken dat wij (dat is jaren terug) Kleding brachten naar Polen en veel hulp boden aan armen. Zeiden ze dat wij toch wel naar de hemel gingen omdat we toch nog goede mensen waren? Ik uhu okee dan. Vele zitten toch nog onder de plak van goed kwaad hemel hel enz. Net of er geen tussen weg is. In de koran hebben ze daar wel een oplossing voor en die hebben 7 hellen en 7 hemels als ik me niet vergis. Ik zie wel waar ik terecht kom als ik sterf en als ik kan kiezen, dan kies ik dan voor een gezellige kroeg.

 12. leeuw schreef:

  Hier symbolen die geluk brengen en ook hier enkele met saturnus symbolen erbij.
  http://www.eenbeetjegeluk.nl/blogs/blog/gelukssymbolen/

 13. juanperro1979 schreef:

  Joden Hexagram
  Islam Kubus in mekka
  Christendom Kruis

  Binneste van een hexagram is een hexagon een 2dimensionale kubus en als je een 3dimensionale kubus zegmaar uitklap krijg je een kruis

 14. leeuw schreef:

  Dit kwam ik net tegen ik vroeg me af waar dit te plaatsen hier of bij de artikel over de bloedmaan.
  Ik koos toch maar voor deze blz.
  http://www.express.be/joker/nl/platdujour/is-de-derde-wereldoorlog-woensdag-begonnen/215991.htm
  http://www.nujij.nl/algemeen/saudi-arabie-eist-dat-rusland-stopt-met.33668548.lynkx

  Te hopen dat het daar rustig blijft.
  En de media huppelt als nog de politieke agenda van de elite na en zijn zeker mede verantwoordelijk als dit uit de hand gaat lopen.

  De halve maan, de bloedmaan, alles is aan het werk daar in het oosten.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten